Защо да носите балаклава под каската?

За мотоциклетистите носенето на балаклава е от съществено значение, за да запазите главата си топла. Това предотвратява попадането на студени преспи от другата страна на пътя. В този случай трябва да носите това устройство, за да осигурите максимален комфорт за безопасно маневриране. Открийте нашата гама от стилни балаклави и военни цветове! 

Cagoule militaire

Причини да носите балаклава, докато карате мотор

За мотоциклетистите, носенето на балаклава защитава врата илицето от студа.Ако искате да се движите по-бързо, тази екипировка не трябва да се приема с лека ръка.То е една от най-важните части от екипировката, с която трябва да разполагате преди състезанието.Можете да го носите и когато сте облечени с а каска или караш мотокрос. Предпазва ви от пръски кал. Дори и с каска, аз се потя и изпотявам много. Така че балаклавата играе важна роля за предотвратяване на контакта с бактериите вътре в каската. Това е особено вярно за каските с цяло лице. във всеки случай, ако искате да заложите на качеството, можете да се възползвате от тази най-добра колекция боне.

Подобряване на издръжливостта на подложките за каски 

Вечето каски на пазара днес имат сваляеми и миещи се подложки, но не е практично да правите това след всяко каране. носете каска, за да вдишвате, и подложки, които да абсорбират потта и да дишат. Можете също така да използвате продукти за грижа за косата, като масла, спрейове, гелове и пяна за коса, за да абсорбирате тези продукти в подложките на каската. След известно време каската се превръща в развъдник на бактерии, които миришат и причиняват кожни обриви. Може да е трудно всяка седмица да се изпира и подсушава възглавничката на каската, която може да е включена в каската, ако не може да се свали. Вместо това носете балаклава и се наслаждавайте на мотоциклетизма толкова, колкото ви харесва.Всичко, което трябва да направите, е да изперете балаклавата с останалите си дрехи и ще имате чиста за следващото си каране!

Носенето на балаклава не само запазва каската ви чиста, но и значително удължава живота на каската ви.
/b>животът на  възглавничката на каската, тъй като тя не се поврежда от постоянното пране.Повечето възглавнички за каски могат да се перат (и следователно да се свалят за пране) и могат да се сменят, когато се износят, но смяната на възглавничките за каски не е евтина. Така че носенето на балаклава под каскатаможе да ви спести много време и пари в дългосрочен план.

Регулира температурата на тялото 

Балаклавата естилна екипировка с функции&nbsp.nbsp;едновременнотопла истудена, това е едно от основните й предимства. Ако обичате да опознавате света с двуколесно превозно средство, вероятно ще се сблъскате с по-суров климат, отколкото бихте искали. Ако някога сте се потили под каската, желали сте да имате подходящ вентилационен механизъм, подгизнали под нулата в студена зимна нощ, знаете точно от какво се нуждаете. Тя е създадена и за военните, за да се носи под каските.

Когато е твърде горещо, носенето на балаклава под каската е чудесен начин да абсорбирате излишната пот и да се изсушите бързо, без да се притеснявате от изпотяване, миризма или обриви. балаклавата е изработена от дишащ материал и ви предпазва от слънцето, потта и влагата. Последното нещо, което искате да направите, когато е студено, е да изстудите костите си. Балаклавата запазва челото, врата, главата и ушите
ви топли и удобни. Балаклавите могат да се носят по различни начини, включително да покриват носа и бузите. Всичко зависи от вашето ниво на комфорт и предпочитания за стил. Тя ще запази главата ви топла и защитена, тъй като карането при студен и силен вятър невинаги е удобно.

Защо да носите балаклава под каската?

Други употреби на балаклавата

Балаклавата се използва и носена от/b>пожарникарите в случай на пожар за да ограничи вдишването на дим и да предпази лицето от фини частици и радиация. Може да се носи и от някои играчи на еърсофт, тъй като намалява удара, който куршумът може да окаже върху лицето. Бонетата често се използва и в игрите за възрастни и е от еластичен материал. съществува и боне без отвори, което се използва, за да скрие гледката на осъдените на смърт при екзекуция, или като допълнение към зентай – костюм, който обгръща останалата част от тялото.

Най-добрият начин за носене на балаклава 

Обикновено повечето модели балаклави се носятподмотоциклетна каска.От друга страна, поставянето й често е проблем за много потребители. За целта
са необходими специфични техники.

  • Първо я поставете върху главата си. след това можете да сложите каската си и да я приплъзнете, за да може да я следва.  < /li>

  • Първо поставете каската и разтворете катарамата на каската колкото е възможно по-далеч, за да пасне идеално.
     

Това е и идеално устройство запрактикуване на различни дейности на открито.носенето му е от съществено значениепрез зимния сезон. Това означава, че може да се носи и под каска по време на лов, каране на ски или колоездене.

Избор на балаклава 

Ако планирате да си купите балаклава, не забравяйтеда яизпробвате. В идеалния случай трябва да вземете със себе си собствена каска, за да можете да я носите заедно с балаклавата. Въпреки това, няма да бъдат толерирани никакви оплаквания при идеалния избор. Ако смятате, че е твърде тясна, ще трябва да промените размера й. Друг визуален критерий е нивото на очите. Ако е възможно, можете да вземете и очилата си, за да проверите дупките. 

Поддръжка на балаклавата

От гледна точка на поддръжката трябва да се даде приоритет на моделите, които могат да се перат в пералня.
Моля
, прочетете внимателно етикета за инструкциите за почистване. поради качеството си е за предпочитане да изберете най-добрите материали като памук и коприна. моделите, изработени от тези материалисе считат от пазара за балаклави от най-висок клас.

Защо да носите балаклава под каската?

Характеристики на военната балаклава

Материалите, от които е изработена балаклавата, могат да бъдат избрани заради тяхната огнеустойчивост. Това е важно за военни приложения за защита от топлината, причинена от взрив на граната, или в случай на случайно последващо запалване, особено при шофиране в превозно средство. В резултат на това отворите обикновено са стеснени към очите, за да се предотврати вдишването на дим и пепел.

Различни видове балаклави

Найлонова балаклава

Изработена от 100&nbsp% найлон, тя работи добре през всички сезони.
Материалът е силно еластичен и тъканта има пори. Дихателна функция : Тънък дизайн, близък до кожата и ви позволява да дишате свободно. Спомага за намаляване на мъглата във вътрешността на каската. Може да се носи самостоятелно или под всякакъв вид каска. Тактическа шапка, която предпазва от прах, слънце, ултравиолетови и снежни лъчи.

Много удобна за носене, идеална за пролетта, лятото, есента и зимата. Подходяща за спортове на открито, алпинизъм, бягане, колоездене, мотоциклети, мотопеди, колоездене, туризъм, разходки с лодка, каране на ски, лов, стрелба, каране на ски, сърф, туризъм и алпинизъм. Сноуборд, оръжия за сняг, пейнтбол, тактическо обучение и други дейности, които се провеждат на открито.

Качулка за сноуборд

Висококачествено дишащо покритие от мрежест плат :полиестерна тъкан се използва за производството на висококачествени спортни маски за открито, които са дишащи, абсорбиращи, издръжливи, устойчиви на износване, изключително меки и леки.
Универсална Тази балаклава е идеална за студено и слънчево време, но е универсална през цялата година и може да се използва под всякакъв вид каска или шапка. Подходяща е за използване на открито, за каране на ски, езда, сноуборд, сноуборд, колоездене, бягане, каране на лодка, джогинг, трекинг, риболов, сърф, алпинизъм, къмпинг, туризъм, колоездене и biend’autres.

Защо да слагаме балаклава под каска?

3D балаклава

Олекотената всмукателна качулка, украсена с 3D листа, еидеална за ловци ивойницинапоходи , които се нуждаят от добър камуфлаж. Запазване на анонимността по време на операции за охрана на горите. Има отвор, за да може всяко око да вижда ясно. Изработена от изключително реалистична 3D материя, тази ловна качулка гарантира пълна невидимост. Изработена е от 100% полиестер с единичен регулируем колан и подвижна козирка, цветовата палитра е Camo Foliage 3D. Слейте се с околната средаи спокойно надникнете във всички алеи на птиците за едно изключително ловно изживяване.

Военни балаклави

С военния мотив балаклавата е перфектният съюзник./b>да се вмъкнете в кожата на истински японски воин на карнавала. Този камуфлажен аксесоар допълва армейската броня на нинджа. Така че, като носите военна униформа и балаклава, можете да се превърнете в героичен японски воин. Тъй като очите могат да се видят само през големите дупки, те са в секретен режим.

Военна балаклава-ски маска

Тази военна балаклава е изработена от топла вълна. Тя може да се носи при зимни дейности и спортове на открито

Колекции

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *