Какви са военните способности?

Ако сте обмисляли кариера в армията, по време на процеса на набиране на персонал армията ще трябва да оцени вашите умения. Поради това армията ще извършиоценка на способностите на кандидата, за да установи реалните му физически, спортни, психологически и мотивационни способности. Този етап от набирането на кандидати е неизбежен, ако искате да постъпите в армията. Нещо повече, споредпринципа на Кодекса за отбрана никой не може да бъде войник, ако не притежава техническите, физическите и психологическите способности. При това положение, за да научите повече по тази тема, не търсете повече, защото сте попаднали на правилната статия, ако се интересувате. Тази статия ще ви помогне да узнаетевсичката съществена информация за всички военни умения. И не се колебайте да посетите нашия онлайн магазинВоенни излишъци, за да направите своята покупка (bonnet armee, или blouson cuir armée de terre, pendantentif militaire и т.н.) само за съвети и насоки как да изживеете най-добрите си приключения. Ние сме тук, за да ви помогнем да извлечете максимума от всичките си мисии. Нещо повече, разполагаме с цялото военно оборудване, от което ще се нуждаете.

 

палатки за оцеляване

 

Критерии за годност в армията

Трябва да се отбележи, че за да бъдеш подходящ за военна кариера, армията има определени изисквания, които трябва да се спазват в рамките на службата за набиране на военнослужещи.

Как да притежаваме военна пригодност?

За да притежаваме военна пригодност, кандидатът трябва първо да притежава медицинска пригодност, която е първата стъпка за оценка. Необходим е пълен преглед, който трябва да бъде извършен от лекар. В този контекст военният лекар се позовава на нормативен текст, отнасящ се до медицинския профил, за да направи оценката. По този начин, седем цикъла, наречени„сигикоп“, определят този медицински профил. Следователно
:

 • В момента на  първоначалната медицинска оценка институцията на този профил насочва към  заключение за приемане на годност за служба или работа. Това се определя чрез позоваване на стандартите, определени от ръководителя на службата.
 • Остротата на зрението за преминаване на националния конкурс за жандармерия трябва да бъде направена в клиниката по зрение, за да се определи годността на кандидата.
 • По
  отношение на настоящите военнослужещи ще се изисква те да преминат през медицинско посещение, чиято годност ще бъде оценена в съответствие с физическите и психологическите ограничения, наложени им от тяхната работа или функция.
 • Зареципрочни операции във военните болници трябва да се съберат изисквания и има няколко категории ограничения в зависимост от приема.
  quelle-sont-aptitudes-militaires

  Тестове за военни способности

  За да постъпи в армията, трябва да се проведат тестове, за да се определят способностите на всеки кандидат. Трябва да се отбележи, че за да бъде подходящ за тестовете за набиране на персонал, кандидатът за работа в армията трябва да постигне минималните оценки, изисквани от въоръжените сили. Тези тестове за оценка могат да се провеждат онлайн. И така, ето кои са тестовете:

  • Психотехнически тест илитест за личностни качества: този тест се използва в центъра за подбор и ориентиране (CSO). С него се определя личността на лицето и дали то е способно да се адаптира към работата си и към военния живот. С него се оценяват интелектуалните способности на лицето, като например дали то може да познава логическите си разсъждения.
  • Тест заспорт и физическа подготовка: този етап се провежда в 3 части в центъра за подбор и ориентация (CSO). Поради това кандидатът трябва да изпълни всички упражнения в този ред: А за тестовете за издръжливост, Б за оценката на времето, В за теста за прогнозна мускулна сила и Г за скалите за спортни тестове AVAT, SAMA, VDAT.

  Подходящи условия за постъпване в армията

  Надолу ще ви покажем условията, които се изискват, за да сте подходящи за постъпване в армията, въз основа на способностите на кандидата, както и уменията, които трябва да притежава.

  Различни условия за постъпване
  в
  армията

  Необходимо е да посещавате информационни сесии за кариерата на soldat и army-job, за да разберете основните условия, на които трябва да отговаряте, за да имате право да кандидатствате, като например :

  • Попълване на пълен медицински преглед в центъра за първоначална медицинска оценка; < /li>
  • Попълване и оформяне на документите, необходими за кандидатстване за работа.
   /strong>необходими за наемане на работа; < /li>

  • Изпращане на интервю за наемане на работа за потвърждаване на пригодността; < /li>
  • Назначаване: След като бъде допуснат до участие, кандидатът за доброволец трябва да подпише договор за ангажиране.
  what-are-military-skills

  Какви са уменията на един военен?

  Както и да сте физически здрави, вниманието, концентрацията и други когнитивни умения се изискват като част от военна служба. При това, ето кои са уменията, които един военнослужещ трябва да притежава, за да се присъедини към въоръжените сили:

  • да бъде полезен в ежедневния професионален живот; < /li>

  • да
   притежава следните способности : краткосрочна зрителна памет, предвиждане на времето и движението или моторни умения. Тези способности са гарант за оцеляване и безопасност, необходими при вземане на решения в кризисни ситуации.
  • В
   допълнение към качествата, свързани с вниманието, наличието на устойчивост на стрес и изпълнително поведение са от голямо значение при подбора на военнослужещи.

  Leave a Reply

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *