Как да носите военно яке?

Военното яке е задължително, което обичате да носите през всички сезони, но сте малко объркани как да го възприемете и да го адаптирате към ежедневното си облекло. Искате ли да знаете как да го носите, за да го превърнете в модерна част? Имате ли го в гардероба си, но се колебаете дали да го носите, защото се страхувате да не ви сравнят с войник с военно камуфлажно яке? Тази статия ще ви помогне да стигнете до дъното на този моден самороден елемент.

 

military-jacket

Различни видове военни якета

Якетата и палтата са част от военния гардероб на много от тях.
Такъв е случаят с палтата, тренчовете, палтата от тренчкот, палтата от тренчкотһттр://…. Много якета играят и в режим „борба“. Ето някои от основните видове военни якета.

  • Сакото на офицера : Разпознава се по тясната, права яка, която не се сгъва, по късата, прилепнала кройка, както и по двойния ред златни копчета или по еполетите, плетеницата и бродерията…
    .
  • Сафари якето: Това сафари яке е емблематичен елемент. С джобовете, колана и бежовия си цвят тя е много женствена и лесна за носене, особено през слънчевите дни.
  • Бомбеното яке: това авиаторско яке се предлага в много стилове. От полиестер, шерлинг, кожа… Той придава на всяко облекло streetwear и небрежен вид.
  • Сакото каки: Ако има цвят, който е неразделен от армейската мода, това е каки – маслиненозеленото, което е колкото дискретно, толкова и модерно. Това яке никога не излиза от мода и придава динамика на всяка градска визия.
  • Парката: Това яке е идеално за всякакви метеорологични условия. С качулката и колана тя ви предпазва от вятър, дъжд, студ…
  • Камуфлажното яке: то няма да ви остави незабелязани. Този модел е ясно свързан с военните и трябва да знаете как да го носите. Цветовете вече са многобройни: освен в цвят каки и бежово, сега можете да намерите камуфлажни щампи в черно, розово, жълто…

Създаване на военно яке според желания от вас външен вид

Военните стилове се смесват с тенденциите, за да предложат модерни версии на строгия външен вид, носен предимно във военния лагер. Днес, подобно на много други военни горнища, военните якета са се превърнали в част от потребителската култура. В днешно време тя не изглежда по същия начин, както преди няколко години, така че за да бъдем модерни , като се има предвид строгият характер, обикновено поддържаме сдържаност в останалата част от външния вид, но можем и да внесем известна оригиналност.

comment-porter-la-veste-militaire

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *