Как да използвам камуфлажната мрежа?

Камуфлажната мрежа е аксесоар, който често се използва в армията. Всъщност това е произходът на това оборудване. Камуфлажът или изкуството да се скриеш е основната цел на това устройство. Въпреки това то се е развило в други области, основани на същия принцип, като например лова, или в напълно&nbspантитетични&nbspсектори, като например интериорната и екстериорната декорация, но също така и защитата от слънчевите лъчи. Всеки от тях има своя собствена роля и предназначение, в зависимост от цвета и вкуса. Отсега нататък камуфлажната мрежа може да се намира във вашия дом като армейска украсано освен в горите, където е било предназначено първоначално.Все още обаче има няколко области, които трябва да разберете по темата за камуфлажната мрежа, както и за нейната цена и доставка.

 

Камуфлажна мрежа

 

Къде да купя камуфлажна мрежа?

Каквато и да е структурата, която продава аксесоари за военни като Surplus militaires или други, можетенамерете оборудване за къмпинг или инструменти за мисия, като например подсилена камуфлажна мрежа или special commando military hammock. Можете да намерите камуфлажни мрежи във всички тези военни магазини. За да улесните живота си, можете да пазарувате онлайн, без да се налага да ходите където и да било. Доставката се извършва бързо с гаранционно и следпродажбено обслужване, както на нашия сайт.

Каква камуфлажна мрежа да изберем?

При закупуването на добра камуфлажна мрежа се вземат предвид много характеристики. Това може да започне с нейното използване. За какво бихте искали да използвате своите мрежи? Това също оказва влияние върху цвета, дебелината, но иразмера на вашата камуфлажна мрежа.

За каква цел сте предвидили вашата камуфлажна мрежа?

Освен очевидното предназначение на камуфлажната мрежа, има и други нови аспекти, които може да ви харесат, ако я откриете. Всъщност от известно време насам виждамедекорации както вътрешни, така и външни, оформени от камуфлажна мрежа. Те могат да се използват като преградна стена или просто за скриване на другата страна на помещението. Можете да ги използвате като завеса във вашата всекидневна или други помещения в къщата. С модела в цвят каки можете да създадете естествена тематика в дома си или във вашия ресторант, или на плажа.

Това не е всичко, камуфлажната мрежа съществува и за направата напокрива на Вашататераса или на Вашатапергола. Няма да е необходимо да разбивате банката със скъпи инсталации. Това е лесен за инсталиране продукт на много достъпна цена. В допълнение към това ще се възползвате от функцията за защита от ултравиолетовите лъчи на слънцето и за уединение. Ако не искате любопитните погледи на минувачите или на съседа да се насочват към определена част от дома ви, поставете камуфлажна мрежа. Трябва само да
изчакате доставката и ще имате великолепен екстериор.

За да защитите градинските си растения и цветя, можете да ги покриете или да им придадете покрив с камуфлажна мрежа. По
този начин ще имате подходяща за растенията оранжерия без топлинен ефект, но с добра вентилация. 

За тези, които са страстни любители на лова, камуфлажната мрежа е най-ценният им съюзник. Тя им помага да заблуждават животните, като се крият в нея, но също така може да се използва двойно като подслон. Мислили ли сте някога да използвате камуфлажната мрежа по тези начини? Тогава вече имате няколко идеи и можете да поръчате веднага. Доставката ще бъде бърза.

Какъв цвят да изберем за камуфлажната мрежа?

Камуфлажната мрежа е известна въввоенната сфера. Тази дума „камуфлаж“ предполага, че става въпрос за сливане с околната среда. Поради това тя се използва при свръхсекретни военни мисии. Камуфлажната мрежа се предлага в различни видове и цветове в зависимост от средата, в която е взета да изпълнява ролята си. 

Белият камуфлаж е за сняг. Въпреки това, при декорация на открито или на сватба, мрежата в бял цвят би била идеална да бъде покрив или стена. Камуфлажната мрежа с решетка или каки е специфична за горската среда. Въпреки това ще я откриете в нашите складови наличности от мрежи за сянка. Бежовата камуфлажна мрежа, от друга страна, е предназначена за сухите пясъчни пустини. С тази мрежа в неутрален цвят ще можете да развиете творческия си дух. Ако изберете камуфлажна мрежа за декорация, можете да изберете цвета, който най-добре отговаря на вашата тема. Направете
покупката си и доставката ви ще бъде извършена бързо и на ненадмината цена.

Какви размери да изберем?

За да иматеточен размер на вашата камуфлажна мрежа, просто измерете мястото, където ще я поставите, без да допускате грешки в изчисленията. По-добре е да имате по-дълъг размер, отколкото по-къс, тъй като мрежите не са еластични. При доста голяма площ за покриване можете да комбинирате две или повече мрежи, като ги закачите с въжета или други подобни. От друга страна, ако размерът е по-голям, отколкото искате, отрежете го, както ви харесва. Размерите се предлагат в няколко разновидности. Съществуват квадрати със страни 3, 4 или 5 метра. Правоъгълниците се предлагат в различни размери, като се започне от 2 на 3 метра. Най-големите камуфлажни мрежи могат да бъдат с размери до 6 на 7 метра. Ще бъдете разглезени от избора и с безупречна доставка и следпродажбено обслужване.

Теглото също е един от размерите, които трябва да вземете предвид, преди да закупите камуфлажни мрежи. Една мрежа може да тежи до 19 кг, когато е много широка и подсилена. Трябва да помислите внимателно за употребата и движението.

КАМУФЛАЖНА МРЕЖА ЕФЕКТ НЕВИДИМ

Какви са
различните видове камуфлажна мрежа?

Можете да избирате измежду няколко вида камуфлажна мрежа в зависимост от това какво искате: 

 • Военната камуфлажна мрежа е най-леката. Тя е изработена от полиестер. Този вид мрежа е направена за мисия в горската пустош. Тя е лесна за пренасяне и осигурява перфектна сянка от слънчевите лъчи. По същите причини може да се използва и за лов. Освен това е много издръжлива на износване. Къмпингарите също могат да използват камуфлажна мрежа за сянка или подслон.
 • Тактическата камуфлажна мрежа за къмпингуване и за лов е изработена от мрежа. Тя е едновременно здрава и лека. Нещо повече, тази мрежа е лесна за закрепване и пренасяне, дори в чантата ви. Ето защо тя е практична за туристите и ловците.
 • Можете също така да изберете камуфлажна мрежа според начина на закрепване. Тя може да бъде въже или стоманено въже. Вие избирате този, който ви е най-подходящ. За постоянна инсталация най-добре е да се използва мрежа с метално въже. Ако се налага мрежата да се премества постоянно, за тази задача са подходящи въжетата.
Камуфлажна мрежа с въже

  Как да закрепим камуфлажната мрежа?

  Укрепването на камуфлажната мрежа зависи основно от това какво искате да правите с нея. Различно е, ако е за тераса, пергола или за лов. За всеки вид камуфлажна мрежа има и специфичен метод. Идеално би било двама души да монтират мрежата, но ако сте сами, ще се справите.

   

  Как се монтира камуфлажна мрежа за конструкции за сянка? 

  В действителност, ако искате да инсталирате камуфлажна мрежа, винаги ще имате нужда от подпори, когато става въпрос за случай на засенчване, например за пергола и за тераса. Този начин е предназначен за целите на покриване или защита от слънцето. Въпросът е да се поставят общо 4 колони или да се заменят с някаква кука. Това е възможно за военна мрежа или за други употреби на камуфлажна мрежа. Това закрепване към земята може да бъде изработено от метал или дърво. Изберете скоби, за да избегнете деинсталирането им от вятъра. По принцип трябва да разтегнете мрежата до пълната ѝ дължина и ширина, преди да я закрепите към стълб или опора. Ако е необходимо, можете да увеличите зоните, които трябва да бъдат закрепени. Това е хоризонтален монтаж. Въжетата или стоманените въжета са най-разпространеният вид закрепване. В този случай страната с мрежестата мрежа камо ли да ви гледа от тавана, а страната с въжетата и цялото пано трябва да гледа към небето. Този метод работи и за мрежите в градината ви. Просто трябва да намерите естествена опора като дърво или стената на къщата, а другите, изработени от метал или дърво, да са добре имплантирани в земята.

   

  Как да украсите с камуфлажна мрежа?

  Инсталирането на камуфлажна мрежа военна или не вертикално също е възможно, когато става въпрос за декорация. Най-добре е за прекъсване на гледката на стена или прозорец или ако я използвате като декоративен фон. За завеса можете да изрежете мрежата според собствените си изисквания. Не се притеснявайте, мрежата не подлежи на изтъркване. За закрепването й изберете стоманени въжета или скоби, които вече са вградени в стената, както при завесите.

  бяла камуфлажна мрежа

  Как се справяте с подсилената камуфлажна мрежа?

  Съществуват два вида камуфлажни мрежи, включителноединична мрежа иусилена мрежа. Обикновените камуфлажни мрежи са лесни за използване. Всичко, от което ще се нуждаете, е няколко прости въжета през окото на мрежата, за да я закрепите към опора. От
  друга страна, когато е подсилена, се нуждаете от по-здрави крепежни елементи, защото теглото на мрежата е доста голямо, така че закрепването трябва да работи по-добре.

  Какви са качествата на добрата камуфлажна мрежа?

  Доброто качество на военната камуфлажна мрежа можете да определите по нейния размер, лесен монтаж, способност за сливане, лекота, здравина и др. 

  Изберете правилния размер

  Всъщност размерът е от голямо значение, защото ако имате много или недостатъчно камуфлажна мрежа, ще имате някои проблеми. Така че това е много важно, за да не се налага да добавяте удължител или да режете сърцевината на вашата мрежа.

  Изберете лесни за инсталиране мрежи

  Лесната за инсталиране мрежа е така наречената качествена мрежа, защото няма да ви създаде никакви проблеми. Купили сме я заради нейната лекота, а не за да ви затрудняваме. Следователно една проста мрежа е най-добрата. Усилената мрежа трябва да се купува само при абсолютна необходимост.

  Помислете внимателно за цвета, който приемате

  Това, което прави една камуфлажна мрежа известна, е способността ѝ да приема цвета на заобикалящата я среда. Тя трябва да може да имитира до съвършенство този фон, на който ще бъде монтирана, освен ако целта ви не е да компенсирате декорацията си с помощта на тази мрежа, в който случай офсетът е de rigueur. Във всеки случай има няколко цвята и няколко камуфлажни модела, от които можете да се възползвате.

  Не пренебрегвайте лекотата

  Олекотеността също трябва да се изисква, тъй като транспортирането ще бъде трудно, ако трябва да се придвижвате в гората в случай на къмпинг или ловни дружинки. Наличието на лека мрежа, която може да се побере в чантата, трябва да е удоволствие за един турист. Тази лекота е пряк резултат от материала, от който е изработена. Това е една от характеристиките, които трябва да обмислите внимателно.

  Камуфлажна мрежа

  Изберете здрави и устойчиви мрежи

  Въпреки че най-добре е да се използва лека мрежа, все пак трябва да се вземе предвидздравината на този материал. По този начин, когато я режете или опъвате по време на монтажа, няма да има риск от повреда на материала.

  Когато става въпрос за здравина, се включва
  и ултравиолетовото лъчение. Когато избирате мрежа като засенчваща омбразуване, проверете дали е устойчива на UV лъчи. Топлината и рисковете от слънцето ще бъдат сведени до минимум чрез наличието на мрежата.

  Leave a Reply

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *