Как да се разположите в хамака?

По време напохода можете да изберете да спите в Канадийски военни палатки илихамак. Както и в палатката, възможно е да се спи и на хамак от платно сматрак илибагаж от спалня. За поход, трекинг, бивак или курс по оцеляване хамакът е идеалното оборудване. Хамакът трябва да бъде избран според вашия размер, тъй като това ще ви помогне да се чувствате удобно върху него. Доказано е, че спането вхамак носи ползи заздравето, предпочетете го и си купете такъв отSurplus Militaires.

Как да се позиционирате в хамака?

Как да завържете правилно хамака си

На първо място, за да се чувствате комфортно във вашия хамак, най-добре е да го поставите правилно. Често си мислим, че единственото, което трябва да направите, е да го завържете за краката на дървото. Въпреки това, че има няколко правила, които трябва да спазвате, за да сте сигурни, че вашият хамак е добре закрепен и добрекомфортен.

Когатохамакът е поставен правилно, леглото му егъвкаво и може да ви настани в много позиции. Кое правило трябва да се спазва за правилното извиване? Добър пример за следване са строителите на къщи. В държавите, където има многохамаци, когато има място, те ще запечатат кука в стената, преди да завършат, окачвайкихамака. Дължината между двете фиксирани плочи е 4 м, а височината от земята е 2 м. Ето и правилото:дължината разделена на 2 = височината.

Можете да го разтворите малко повече от основното правило, но, точно както прилагерно легло дърво и платно, не можете да го разтегнете повече. Когато е прекалено опънато, ще ви бъде трудно да се позиционирате правилно.Отварянето нахамака ще станетрудно и рискувате да се окажете в капан вътре. Бъдете много внимателнида не го разтегнете прекалено.

Едно жизненоважно нещо, уверете се, чеопорите за вашияхамак са доста солидни. Независимо дали става въпрос за дърво, стена или стълб. Мислете първо за безопасността, ако паднете, това ще бъде краят на вашето приключение, тъй като може да се нараните.

Как да се позиционирате в хамак?

Как се ляга в хамак?

  • Иматехамак добре извит : За дауспеете да заемете правилната позиция,хамакът трябва да е извит. Ако тя е лошо извита, ще бъде трудно да се позиционира правилно. Когато е монтиран правилно,хамакът ще има добра извивка и неговото легло егъвкаво, което ви позволява да заемате много позиции. 
  • Изберете запозиция диагонална : За далежите на плосък върхухамака, трябва далежите вдиагонал. От този момент нататък е възможно даспите настрани, при и дори накорем. Латиноамериканците използват това положение, за да спят през нощта. Така че за тях е лесно да спят в хамак  < /li>
  • Сядайте в хамака си:След като хамакът е бил правилно огънат по време намонтажа, можете също така да седнете вхамака. Това екралската позиция заседене в индиански и заемане на тази йога позиция. Релаксацията есъвършена. Жените, които са бременни, ще намерят релаксация пълна в тази позиция.

Как да се сдвоите в хамак

В бивака ще бъдете придружавани. Ахамакът може да струваскъпо. Въпреки това можете дасподеляте един хамак. Съществуват хамаци на две места. Но как да се позиционирате в този вид хамак? Принципът есъщият и захамака едно място. Застанете вдиагонал. При хамака за две места положението спрени е най-леко. Всеки да е на своята страна.

Съвместният сън вхамака еексплоатация! Мексиканците и щата Юкатан прилагат това положение дори с деца, когато къщата е малка.  

Има и хамаци за семейства. Те са с по-големи размери. Тези хамаци се продават с повече оборудване за безопасност. Например,Military Surplus ги продава с въжета, ремъци и стоманени скоби, за да направи хамака по-лесен и по-сигурен.

Как да се позиционирате в хамака?

Как да не ви е студено в хамака

Мястото, където усещате най-голям студ, е откъм гърба. По същия начин
е студено, когато спите в контакт с хамака. 

За да се облекчи този проблем, вече се предлагат много видовехамаци, които създават въздушни мехурчета с нежна температура върху гърба ви. Това може да се използва всеки ден през есента, зимата и пролетта. 

Както и при летните биваци,тарпаулинът иремъците са от съществено значение за добрия сън. Нещо повече, брезентът придобива допълнително качество през зимата, което е неговата ветроустойчивост и въздухонепроницаемост. Поставен достатъчно близо до нас и достатъчно плътно отстрани, той не само пресича вятъра, но и създава въздушна зона, която се затопля със собствената ви топлина. Разбира се, опитайте се да си вземете такава с изолационна сила. Някои хамаци се продават с такива, като например тези от Surplus Militaires.

Комарите са истинска напаст във влажните части на гората. Ако решите да прекарате нощта там, трябва да използвате пътнически хамак с мрежа против комари.Този хамак има мрежа против комари, която ви позволява да се предпазите от нашествието на комари. 

По този начин можете да спите спокойно, далеч от болестите, които тези насекоми пренасят. Няма как да не се насладите на това оборудване за къмпинг. Освен това мрежите против комари се използват за затопляне.

Напълно очевидно е, чеспането навън през зимата може да бъде много студено, така че инвестирането в комарник може да бъде много трудно.
b>чанта
за спане през сезоните. Ако искате тя да бъде сравнително компактна, трябва да изберетесак за спане при 10 °С. Нашият малък съвет е да използвате такъв с качулка вградена, така че топлината, която генерирате, да не излиза през главата ви.

Как да не паднете от хамак

Падането отхамак е най-често срещаната опасност при използването нахамак. Най-голям риск представлява хамакът, който е разположен твърде високо над земята. В света на хамаците има една поговорка: никога не закачайте хамак по-високо, отколкото сте готови да паднете. Хамакът трябва да е достатъчно близо до земята, така че ако падне, никой да не пострада. Освен товахамакът трябва да бъде здраво закрепен към точките на закрепване, за да не се откопчее и падне сам.

Още веднъж, важно е как ще окачитехамака. Напрежението нахамака представлява риск от опасност. Прекалено опънатите хамаци са по-склонни да се преобърнат, докато по-свободните хамаци са по-безопасни отвътре и отвън. По-добре е, отколкото да използватехамак без ластици от. дърво, като напримерхамак, изработен отнилон илибразилски. Те могат да се връзват свободно и вероятността да паднат е по-малка. Заемането надиагонална позиция също ще ви предпази от падане.

Уверете се, че висите на хамака безопасно на здрави, твърди конструкции, които могат лесно да издържат теглото ви. Не окачвайте хамака си наизсъхнали дървета,храсти илимлади дървета, тъй като те не са достатъчно здрави, за да поддържат теглото ви. Младите дървета е по-вероятно да се огънат под тежестта на хамака, докато мъртвите дървета могат лесно да се счупят. 

Мъртвите дървета имат и клони, които могат да паднат при порив на вятъра. Важно е, когато избирате дърво, винаги да проверявате клоните над него. За да откриете солидно дърво с подходяща ширина за окачване на хамак, опитайте да увиете ръце около ствола. Обикновено, ако не можете да увиете ръцете си около ствола,дървото има добра ширина

Как да се позиционирате в хамак?

Предимствата на хамаците

Всъщност хамаците,гъвкави издравословни, могат да се поставят както, така и.b>на открито, така ина закрито, могат да се използват лятно илизимно, самостоятелно или с други хора, и по специален начин, както и в ежедневието. За бивак, поход или друго. Ето и причините, поради които задължително трябва да си купите хамак:

Хамакът е полезен за вашето здраве.

Малките деца дози истреса са сред основните проблеми на нашето общество. Ако сте един от тях, вероятно сте използвали различни решения, за да се лекувате. Смяната на постелята е добра идея за отстраняване на тези тревоги. 

Като говорим за това, замисляли ли сте се някога за ползите отсгъваемия хамак за вашето здраве? Той се използва както за дрямка, така и за спане през нощта. Основното му достойнство е да успокоява>болките телесни.

Хамакът поддържа тялото във всички точки и.b>успокояват по този начин многобройните болки на гръбнака. Освен това, тъй като обгръща изцяло тялото,хамакът имакоконизиращ ефект и значително намалявастепента нанатоварване. Себалансирането имаефект терапевтичен положителен. Няма никакво съмнение, че хамаците са част от процеса на благополучиеблагополучие общо.

Както всички знаем, нашиятсън оказва огромно влияние върху това колкоздрави сме като цяло. Доказано е, че заспивате по-бързо, ако спите в хамак. 

Всъщност люлеенето в хамак предлага релаксация и ви позволява да достигнете додълбок сън много бързо. Възвръщате енергията си и подобрявате имунната си система. Спането в хамак може дори да излекува безсъние.

Хамакът е традиционен продукт

В стремежа си към красота и екология искате да предпочетете и ръчно изработени предмети, представителни за културата на дадена страна. Е, случаят с хамака е абсолютно такъв! Според даннитехамакът е възникнал преди около хилядолетие в горите на Америка .b>Централна, преди да бъде донесен обратно вЕвропа отКристофър Коломб под формата на разкази. Хамакът е традиционен предмет, който е лесен за инсталиране в градината ви. Той е проектиран заради изключителната си дълготрайност.  

Така че, предоставяйки ви хамак, проектиран и произведен извън всяка верига за автоматизация, вие създавате мощно действие не само за себе си, но и за малките производители по света.

Как се позиционирате в хамак?

Защо да имате хамак?

На първо място,хамак може да ви наведе на мисълта за дълъг, спокоен момент на слънце или под звездите, когато просто слушате шума на вятъра. Нещо повече, не можем да си представим да го използваме за друго, освен за медитация насаме или за почивка. Почти всеки обича да релаксира в хамак. На най-доброто отхамаците сагъвкави иудобни./b>, изработени са отестествени материали идишат. Тя ви позволява да спите на двете уши, без да се изпотявате, дори в разгара на лятото. В идеалния случай виси на едно или две дървета, за да се възползвате от прохладата на гъстата зеленина. За дълга лятна почивка или горещи, но спокойни нощи, поглезете се с хамак, изработен от ефирна и удобна мрежа.

хамакът не е простоинструмент започивка. Най-много да ви помогне да медитирате преди и след ежедневната си тренировка.

Висейки на терасата или във фитнес залата, можете да си представите хамак в ярки цветове иматериали устойчиви и лесни запране. Можете също така да се насладите на хамакпреносим издрав изправен предусловията на открито. Хамакът е емблематичен за дрямка в сянката на шапката. По същия начин той може да се превърне в аксесоар за йога или в допълнително легло по време на поход или къмпинг.  В този случай изберетехамак, изработен от плат дъгач. Подходящ за умерен климат, той може да стои навън ден и нощ, без да се раздробява.

Хамак, изработен от памук рециклиран илиорганичен, ви дава възможност да практикувате упражненията и разтяганията си в пълна безопасност. Ако искате хамак лесен за пренасяне и лек, можете да посетите уебсайта на Surplus./b> военни, онлайн магазин за аксесоари за къмпинг, пешеходен туризъм или бивак. Някои модели са изработени отнилон илипарашут за минимално тегло. Можете да си купите имрежа против комари,подложка за защита от лютия студ илишалтета, полезни срещу дъжд,влажност или сутрешно слънце.

Всичкото изброено оборудване се предлага на уебсайтаSurplus Military. Така че за следващите си приключения купете екипировка от тях и се възползвайте от безплатната доставка!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *