Колко струва миграция-29?

Войната и надпреварата във въоръжаването на воюващите държави, в допълнение към accessoir militaire и accessoires survie, доведе до появата на впечатляващи военни оръжия. Сред тях е самолетът Миг-29, версия на прочутия и страшен изтребител, в която и до днес се говори за бойните му подвизи. И въпреки че са минали години и са се появили по-съвършени модели изтребители, самолетът Миг-29 все още се предлага на пазара. Но на каква цена?“

blouson militaire

Колко струва един МиГ-29?

Въпреки че стойността на един нов изтребител МиГ-29 се оценява на 18 милиона евро, последните нови екземпляри от този изтребител са продадени през май 2014 г. Сделката беше сключена между Украйна и Чад. Чад влезе във владение на бивш украински изтребител МиГ-29С. Въпреки това пазарът на този изтребител втора ръка остава динамичен. Молдова, например, е продала повечето от своите самолети. Както и да е, самолетите МИГ-29 втора ръка, които се предлагат на пазара, струват между 5 и 8 милиона евро в зависимост от възрастта и състоянието им.

Същото се отнася и за МиГ-21, който в момента се предлага на пазара за нищожните 248 хил. евро. Защото, вярвате или не, страховитите руски самолети Микоян-Гуревич 21 се експлоатират и днес от страни като индийските и сирийските военновъздушни сили. С над 11 500 произведени бройки той е най-произвежданият свръхзвуков изтребител в историята на авиацията. Той е бил и все още е невероятно бърз, с максимална скорост от 1390 мили в час и безумна скорост на изкачване от 770 фута в секунда.

quel-est-prix-mig-29

Колко бърз е МиГ-29?

Прест МиГ-29 е международно признат като високопроизводителен изтребител. Този модел изтребител не само е оборудван със седем твърди точки за външно въоръжение, но и максималната му скорост достига 2400 км/ч. Няма нищо по-нормално, като се има предвид, че мисията на изтребителите Микоян Гуревич 29 е да унищожават вражески въздушни цели в границите на радарното покритие и да унищожават наземни цели с помощта на неуправляеми оръжия в условията на визуален полет.

Точно фиксираният профил на крилото на този самолет за въздушни услуги и големите разширения на корените на предния край на крилото са тези, които предлагат добра маневреност и управление при дозвукови скорости. Включително и
маневри при високи ъгли на атака.

Понастоящем около 1 600 самолета МиГ-29 са на въоръжение в целия свят, а около 600 самолета МиГ-29 и техните варианти са на въоръжение в руските ВВС. Изтребителят се намира на въоръжение и във военновъздушните сили на други държави  Алжир, Бангладеш, Беларус, България, Куба, Еритрея, Германия, Унгария, Индия, Иран, Казахстан, Малайзия, Мианмар, Северна Корея, Перу, Полша, Румъния, Словакия, Сърбия, Сирия, Судан, Туркменистан, Украйна, Узбекистан и Йемен.

Какви са особеностите на МиГ-29 ?

Репутацията на МиГ-29 е утвърдена по отношение на отбранителните и ударните сили. Но какво отличава този изтребител от своите колеги ?

Оръжията на МиГ-29

Изтребителят МиГ-29 е оборудван със седем външни твърди точки за оръжие. Самолетът може да носи:

  • Две ракети със среден обсег на действие R-27
  • Шест ракети с малък обсег на действие R-73 и R-60 
  • Четири неуправляеми ракетни капсули S-5, S-8, S-24
  • Въздушни бомби с тегло до 3000 kg
  • Вградено 30-милиметрово авиационно оръдие със 150 патрона.

Системи за целеуказване

Военният самолет е оборудван с радарна система и система за управление на огъня, състояща се от:

  • Радар N-019, разработен от научноизследователската и производствена компания „Фазотрон“, Москва
  • Инфрачервен сензор за търсене и проследяване
  • Лазерен далекомер
  • И индикатор на целта, монтиран на шлема.

За въздушни боеве на по-големи разстояния пилотът на Микоян Гуверич 29 използва радарно насочване на ракетата Р-27.

Двигатели на
Микоян Гуревич
29

Микоян Гуревич 29 е оборудван с два турбовитлови двигателя РД-33. Това е първият в света самолет, оборудван с двурежимни въздухозаборници. По време на полет отворените въздухозаборници подават въздух към двигателите. При рулиране въздухозаборниците са затворени и въздухът се подава през жалузи на горната повърхност на корена на крилото, за да се предотврати поглъщането на чужди тела от пистата. Това е особено важно, когато се оперира от лошо подготвени летища.

quel-est-prix-mig-29

Кой е последният МиГ?

За мястото на последния Микоян Гуревич се борят два самолета МИГ. последният, изстрелян от руския конструктор с името МиГ-31, и изтребителят, който все още е във фаза проектиране, МиГ-41.

Микоян Гуревич-31 „Лисичата кучка“

МиГ-31 или както НАТО го нарича “ Лисичата кучка “ е последната версия, пусната от самолетите на Микоян Гуревич. Той има върхова скорост от 2,83 Мах и експлоатационен таван почти толкова висок, колкото и МиГ-25. Този изтребител е създаден за прехващане и елиминиране на цели на всякаква височина в рамките на експлоатационния си таван. Той е ефективен при всякакви метеорологични условия, денем и нощем. Този авиационен самолет е проектиран да бъде ефективен и срещу пасивни и активни електронни средства за противодействие и топлинни ракети. Голямото подобрение в сравнение с неговия предшественик е оръжейният му арсенал. Миг-31 може да бъде оборудван с много голям арсенал от оръжия и оръдия.

В допълнение към скоростта и бойните си качества, Микоян Гуревич 31 има и много други предимства. В допълнение към пилотското място има второ място, което е предназначено за оръжейник с контрол на оръжията за насочване на враговете на земята и във въздуха.

MiG-41 – нов изтребител с Mach 4+

Микоян Гуревич се опитва да създаде нова версия на свръхбързия самолет Mig. Сегашното име на проекта е МиГ-41 с прогнозирана скорост над 4,0 Маха. Тъй като става въпрос за голям съвременен военен проект, всичко, свързано с МиГ-41, се пази в най-строга тайна. Въпреки това, благодарение на съобщенията на депутата Александър Тарнаев от Комитета по отбрана на Държавната дума на Русия, изследванията вече са започнали след държавно одобрение. Нещо повече, според депутата новият МиГ ще бъде създаден на базата на своя предшественик, изтребителя МиГ-31. Според известния руски пилот-експериментатор Анатолий Квочур, МиГ-41 трябва да бъде способен да развива скорост до Мах 4,3 или около 5270 км/ч.

Кой прави МиГ-овете?

Микоян-Гуретвич, известен също като Микоян или МиГ/Миг, се отнася за компанията, която произвежда руски военни самолети. Първоначално е основана от Артьом Микоян и Михаил Гуревич. Офисният префикс е бил МиГ или Миг. Думата „Миг“ означава и „намигвам“ на руски език и бързо се превръща в синоним на изтребител в ежедневния руски език.

От 40-те години на миналия век іТһеѕаѕ построила множество военни самолети известни, гръбнакът на отбранителните и военновъздушните сили на руската страна. Някои от тези самолети, които са истински еталони по отношение на скоростта. Сред тях са МиГ-25, МиГ-29 и МиГ-31, които са способни да развиват скорост над 3,2 Маха. Компанията сега се нарича Руска авиационна корпорация или РАК. Тя е сред членовете на консорциума ОАК.

quel-est-prix-mig-29

Как да изживеете приключения, достойни за военните ?

Пристрастявате се към света на военните, мисиите и оръжията? Не се оставяйте повече да бъдете ограничавани и се възползвайте от възможността да изживеете вълнуващи приключения, достойни за велики армейски офицери и войници. Има дейности, подобни на армейските мисии, които са в обсега на вашето внимание : айрософт, пейнтбол, лов и т.н.. Нещо
повече, игровите центрове, които ги предлагат, са отворени за широката публика.

А за да се потопите по-добре в играта, какво може да бъде по-добро от военно оборудване, материали и аксесоари. На Surplus-militaires.fr разполагаме с всичко, от което се нуждаете, за да се превъплътите в истински войници по време на мисии. Независимо дали става въпрос за камуфлаж, облекло или оборудване, нашите наличности не са свършили да ви очароват. Нещо повече,
нашите продукти са чисто нови и са първи избор.

Не чакайте повече и се възползвайте от промоционалните ни предложения, за да изживеете още по-добре страстта си!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *