Колко струва ракетата-носител?

Измислена по време на Втората световна война, ракетната установка или базука е известна с имената RPG или Runchoy Protivotankovy Granatomet и LRAC или противотанкова ракетна установка. Това е пехотно оръжие, предназначено да изстрелва артилерийски снаряди, наречени ракети. Ракетните установки се използват главно от армията. На военен език ракетите се отличават от ракетите по траекторията на изстрелване. Това е така, защото ракетните установки се състоят от самоходна тръба за насочване на снарядите с електрическа система за изстрелване. Съществуват няколко вида ракетни установки, сред които Bazooka, Panzerschreck, RPG-7, AT4.

Намерете подходящи аксесоари за ежедневния си военен стил в нашия онлайн магазин: Surplus-Militaires като палто във военен стил за мъже. И, възползвайте се от нашите промоционални оферти!  

sac-à-dos-militaire

Колко струва ракетохвъргачката ?

Цената на ракетометъра зависи от мощността му. Тази артилерия може да се получи от 3000 до 5000 евро. Цената не включва боеприпаси и аксесоари за оръжието. Цената на ракетните установки дори обаче варира от един пазар до друг и особено от една държава доставчик до друга, тъй като те предлагат различни ракетни системи. Освен това цената на ракетните установки ще зависи от това дали държавите са във военна ситуация или не. Това важи
особено за руската държава, която търси артилерия като ракетни установки с прецизни системи, подобни на пушката.

Купи военни обувки при следващия си поход. Или пък това е нашата страхотна военна шапка, от която се нуждаете за това лято?“

Какъв е обсегът на ракетната установка ?

С дължина на изстрелвателната установка от почти 1 м64 с калибър от около 88 м, максималният обсег на стрелба на ракетна установка е 220 м. Благодарение на своите системи ракетната установка не само може да пробива от 400 до 600 мм броня но и да поразява цели с голяма точност. Истинско предимство за сухопътна война. Обсегът на стрелба на това оръжие зависи от мощността на типа оръжие. Това оръжие има тегло, което варира от 3,5 кг до&nbsp12 кг в зависимост от държавите доставчици.

Каква е най-мощната ракетна установка в света 

Приложението RPG-29 или Вампир засега е най-мощната ракетна установка в света.Тя е задължителна артилерия за армията. Разработена от Русия, тази артилерия е оборудвана със система, която осигурява прецизността на щурмова пушка. Подобно на ракетата, РПГ-29 е противотанково оръжие, чиято пускова установка има максимален обсег от 500 м. По-конкретно, пусковата му установка е снабдена с мерник тип 2,7 × 1Р38. Днес това оръжие се използва от няколко воюващи държави като Иран, Русия, Сирия, Украйна, Израел и Ирак. Тъй като са от най-високо качество, цената на руските ракети е доста значителна.

 what-is-the-price-of-a-rocket-launcher

Къде да намерим ракетен пистолет ?

Около 6 големи държави са износители на оръжие. Сред тях са Китай, Франция, Германия, Русия, Обединеното кралство и САЩ. Както и при ракетите, ракетните установки се намират на черните пазари в някои държави. Притежанието от физическо лице на това прецизно оръжие, достойно за автомат, обаче е строго ограничено или дори забранено, тъй като то е опасно оръжие на силата, особено полезно за държави във война като Русия. Във Франция е разрешено да го притежава само армията.

                     Имате ли военни ентусиасти ? Имаме страхотни новини за вас, вече не е необходимо да се присъединявате към армията, за да изживеете страстта си. Дейности като аерософт и пейнтбол ви пренасят на бойните полета. А с най-висококачествените материали, оборудване и аксесоари, които се предлагат от https://surplus-militaires.fr, ще останете само доволни.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *