Коя барета да изберете?

Дълго време баретата е популярна през студените месеци. Тя е не само за да пази главата ви топла, но и за да изглеждате горди. Така че можете да стилизирате облеклото си с шапка по редица начини, за да направите визията си малко по-класическа. Изборът на цвят за вашия аксесоар е перфектен, като го съчетаете с палтото или косата си. Да не забравяме и да изберем ярка окраска, за да придадем интерес на облеклото си, както при béret style militaire. Вземете своята барета, като я съчетаете с дрехите си, за да създадете шикозна визия. барета военен стил

Военна барета

What colour beret to choose? 

За да изберете подходящия за вас цвят на изделието, първо трябва да вземете предвид тона на косата си. Ако сте в случая блондинка, нашият съвет е да заложите на изделие с модерни цветове в зелено, почти бяло, карамелено и розово. Въпреки това сивото и черното са стандартни цветове за коса, които подхождат на всеки тон на косата. За блондинките яркото оцветяване ви кара да изглеждате по-модерни. По
същия начин то има омекотяващ ефект върху образите на главата ви.

За жената се препоръчва елемент в светъл цвят, като например цвят червен, розов, почти бял. Но можете да го носите и в бежов цвят. Защото това ще придаде повече стил на лицето.

За мъжа трябва да изберете тъмни цветове, защото те са стандартни, придаващи повече изглед на лицето. Както в случая с костюмите на Peaky Blinders, те носят харизматичен вид със своите сиви барети и черни палта.

Как да изберем правилната барета?

Първият критерий за избора на вашата барета е нейният размер. И такаобичайният размер е 10 инча. Но за една жена ще е достатъчна шапка с размер 9,5 инча. По същия начин на мъж с широко рамо ще са му необходими 10,5 инча. Нещо повече, необходим ви е и правилният размер, защото размерът на шапката трябва да е пропорционален на размера на главата ви. Така че трябва да знаете размера си, за да избегнете неудобство. Освен това, за да изберете шапка, трябва да се ръководите от морфологията си.

По отношение на материята, тази, която е вълнена, е по-класическа. Артикулът от деним спада към категорията на небрежния вид. По този начин добрата шапка ви дава ефект на състаряване на образите на лицата или омекотява женската фигура.  

Какви са различните видове барети?

Има различни видове барети, които трябва да познавате. На първо място, френската или тази със символа на Франция са моделите с голям избор. Класическият френски артикул е изработен от вълна. След това има и кангол, който е британска марка. След това, беретата алпийски ловец, която има кройка, която се удължава от едната страна на главата.

Шотландският артикул обаче е два различни вида капаци.Това са шотландската балпорска барета и Tam o’shanter.  По същия начин съществува и този военен продукт, който е заменил калето. След това има бачи, които се носят от моряците и старшините. След това има баски артикул, който представлява стилна барета. И накрая, реверсивният артикул, който има различни видове материали като баретите:

  • Кожа
  • Мохер,
  • Кашмир

Как да се обличаме с барета?

Чапът за глава или баретата може да се съчетае с всичко, което е облечено. Можете да я комбинирате със семпло, елегантно, стилно облекло, каквото пожелаете. Например можете да сложите бяла риза и модерна пола с този елемент. Нещо повече, можете да я съчетаете с черна риза и панталон от деним. По същия начин сива рокля и ботуши до глезена с този вълнен червен  артикул наистина ви дават идеална визия.

Най-вече черна парка, черна риза и скини с този артикул ви дават топлина през студения сезон. Черният артикул си подхожда с дълго бяло палто и вталена кройка. Качествена кожена барета ще подхожда на рокля на райета. Ретро очилата могат да се комбинират с този артикул в тъмносиньо. Дънкови панталони и палто в зелено на бутилка се съчетават с този артикул. 

Коя барета да избера?

Какъв стил с мъжка барета?

Почитателите на сериала Peaky Blinders вече имат малък вкус към стила с мъжки артикул. Въпреки че баретата е типичен елемент, с който да изглеждате стилно и елегантно. Всеки модел  би се съчетал със сарториалния стил. Вземете например играч на голф, облечен с къси панталони, риза, навита на три четвърти от пътя, мокасини и този продукт.

Впрочем, той ще си пасне и с по-класически визии, като добавите палто в същия цвят като елемента, който носите. По същия начин бихте могли да съчетаете този артикул с черно яке тип „мокър байкър“, както и с ролка и тъмни дънки. По
този начин ще осъзнаете, че изглеждате като шеф.

Този артикул създава впечатление, че е остарял. Така че за елегантността ще послужи поставянето на пълен костюм, със скоби и нашия аксесоар.

Какво да носите с барета

Ето няколко съвета за това какво да носите с барета. Тя може да се съчетае с вечерна рокля. Освен това може да се съчетае с бяло сако блейзър или изкуствено сако или с рокля от плетен пуловер. По същия начин можете да я комбинирате и с феерична рокля или с тениска, риза и класическа пола.

По-специално, за да направите добра визия, можете да заложите на пастелен цвят или нюанс на роклята. За елемент в рок стил го комбинирайте с облекло от туид. Тенденцията за скинита и чифт високи до бедрата ботуши върви с този стил. Нещо повече, с елемента в поп цвят можете да носите oversize пуловер и плисирана пола. Пуловерът може да се комбинира и с този елемент, който е с помпон. Едноцветно облекло също ще се съчетае добре с този артикул. Вълнената барета обикновено се съчетава добре с плюшено палто.

Как да носите дамска барета с къса коса?

Въпреки че сте с къса коса, можете да носите този продукт. Можете да изберете своя стил в зависимост от прическата. Например изделието от филц в стил федора или меката шапка са подходящи за къса коса. Поставяте шапката върху главата си. След това я издърпвате през задната част на главата си. Въпреки това можете да носите този елемент с женствен аксесоар, като например обеци.

Впрочем, можете да носите този продукт и в различни варианти. Артикулът в класическия вариант ви предлага шикозен външен вид, като го сложите и вкарате крайницата му навътре. Нещо повече, небрежната версия ви позволява да я носите по цялата си глава. За да носите късата си коса, нашият съвет е да носите елемента в момичешката версия. Издърпайте го назад, така че косата да не се покрива. При баския вариант на баретата трябва да поставите този елемент добре на главата, като спазвате заоблената му страна. 

Как да носите барета с ресни?

Има много начини да носите този елемент с ресни. Можете да я придърпате надолу над главата си. Нещо повече, да пуснете някои нишки от шапката или да я разположите отзад. И все пак, за да получите поглед по-класически, трябва да наклоните шапката на ребро.

За да подчертаете наистина лицето, не забравяйте да носите аксесоари  с дълги обеци. Комбинацията чрез поставяне на малко червило също ви предлага елегантност на вашата красота. 

Как да носите баската барета жена?

Можете да носите този продукт всеки ден, като сменяте стила. Подредете прическите си от по-проста прическа. Късите подстрижки са идеални за добавяне на стойност към държането на берето. В допълнение, можете да вмъкнете баския артикул и да поставите галетата отзад.

От друга страна, не бива да пренебрегвате формата на лицето си. Защото този артикул има няколко форми, в зависимост от формата на фигурата. Така че просто изберете подходящия модел за главите си. Ето няколко примера за различни форми на лицето. За овалното лице ще можете да го носите безусловно. Независимо дали е наклонена, избутана навътре. За квадратното трябва да наклоните реброто. За кръглата L’article basque не трябва да се налага. Тя трябва да седи на главата.

Коя барета да избера?

Как да нося мъжка баска барета?

Всеки има право да носи баски елемент, независимо дали е момче или момиче. Мъжете обаче също имат свой собствен начин за носене на баска барета. Те могат да накланят изделието настрани или да го центрират върху главата. Също така, ако има кръгло лице, той трябва да остави баския артикул на върха на главата си. За тънко лице той трябва да го постави ниско долу. При квадратно лице може да го постави отстрани. При овално лице може да носи изделието по какъвто начин пожелае.

При това той може да я носи със сако и да придружава пуловери с ролетка. Този продукт може да се съчетае с цвят жив.

Каква форма на лицето може да носи барета?

Общо казано, почти всяка фигура може да носи този продукт. Независимо дали е овална, квадратна, тънка или кръгла. Но трябва да изберете модела на този артикул, който ви подхожда. Трябва обаче да го позиционирате правилно според формата на фигурата. Защото фактът на добре поставената такава, подобрява образите на лицето ви.

Ето различни форми на лицата, които могат да носят берета. При овалното лице можете да я носите по какъвто начин пожелаете. За квадратно лице трябва да поставите ризата под ъгъл. След това, за краен, трябва да го поставите ниско. И накрая, за кръгла фигура, трябва да я оставите на върха на главата. В частност
, изображенията на фигура с шапка изглеждат като тези в тази статия.  

Как да измерите главата за барета?

За да имате добра пот в специална шапка за глава като баретата. Трябва да измерите добре главата, така че да не ви стяга. Затова опитайте да измерите главата си с шивашки метър или с ролетка. За да я разположите, поставете я в средата на челото и при гърбицата отзад. Главата се измерва на височината на челото, на около един до два сантиметра над веждите. Следователно, получавате измерването на главата си, за да изберете модела  на шапките си.   

От друга страна, ако измерването на главата е между два размера. Трябва да вземете размера най-малкия за барета. Но за шапка или кепе е обратното.

Коя барета да избера?

Как да изберем материята за Вашата барета

Следващите съвети са от съществено значение към избора на материята за този артикул. На първо място, изберете този продукт от трикотаж вълна за удобен и небрежен външен вид. Също така, сложете този артикул в мокетен цвят, за да направите стила елегантен и модерен. След това този артикул е изработен от висококачествен памук за ежедневна употреба. Ако искате да го включите в ежедневното си облекло. Той ще бъде достатъчно небрежен за всекидневно носене, но не толкова небрежен, че да влиза в противоречие с всичко, което носите.

За носене в студено време обаче трябва да изберете артикул с подплата. Баретите с подплата ще имат тънък слой материал във вътрешността на шапката, за да запазят главата ви по-топла. Но, напротив, за топло време трябва да изберете артикул без подплата. По този начин все още ще можете да поддържате елегантния си вид без главата ви да се поти от топлината. От
друга страна, шапките са идеални за горещо време.  

Бретата все още е модерен артикул. Просто от вас зависи как ще я носите и с какво, за да направите визията си по-стилна. След това ви препоръчваме да посетите отново нашия сайт, за да видите и други подходящи за вас аксесоари. 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *