Коя е най-добрата пушка в света?

Светът отдавна е доминиран от стрелкови оръжия и все още не сме приключили с тях.  Огнестрелните оръжия са необходими за защитата на нашите територии. Ако искате да бъдете ловец, то оръжието е най-доброто на света. Първият въпрос, който ви идва наум, е „коя е най-добрата пушка в света?“. Съществуват много възможности и всяка от тях, която можете да си зададете, има своите предимства и недостатъци. След като проучих много пушки, аз издигнах моите 9 най-добри пушки въз основа на 10 различни критерия. Най-добрата пушка в света е тази, която можете да си позволите. Цената може да е непосилна, но всеки долар, похарчен за защита на семейството ви, си заслужава. Изборът на петте ни най-добри пушки е много интересен. Независимо дали търсите пушка с болтов механизъм или полуавтоматично щурмово оръжие, има много възможности, които да задоволят всичките ви нужди. Най-добрата пушка за вас е тази, която действително ще използвате, но има много първокласни огнестрелни оръжия. Да разгледаме тези пушки, които сме събрали специално за вас, и да видим коя от тях би била вашият първи избор за лов или самозащита.

Не се колебайте да посетите нашия онлайн магазин за военни излишъци, за да направите своята покупка на военни аксесоари, като например тактическа бойна ръкавица
или мъжка военна барета. 

Военна шапка

Най-мощните пушки в света

Причината пушките да са толкова мощни? Те са създадени, за да се стреля от рамо, като тези, използвани от ловците. Това ги прави много по-стабилни от пистолетите или пушките. Пушката е дълго оръжие, което изстрелва снаряд. Обикновено се използва от ловци или военни. Пушката може да бъде оръжие с един изстрел, полуавтоматично или напълно автоматично. Най-мощните пушки в света се използват и от правоприлагащите органи и от терористи. АК-103 е категорично най-добрата пушка в света, тъй като може да пробие бронята на танк без най-малък проблем! Тази пушка има много предимства, включително това, че може да издържи на интензивна употреба, без да се повреди или счупи, както и това, че може да стреля на голямо разстояние с лекота. Тя може да се използва за лов или стрелба по мишена, така че може да се използва както за развлекателни дейности, така и за самозащита. Освен това се предлага с разнообразни аксесоари, които улесняват използването му за различни цели.

Някои военни дрехи се продават в нашия онлайн магазин. Елате и открийте! 

Какво е пушка?

Пушката е дългоцевно оръжие, чиято цев обикновено е с дължина 18 инча или повече. С нея може да се стреля от рамо, но също така и от почиващо или издигнато положение. Ще ви разясним какво представлява пушката, приятели.

 • Пушката е огнестрелно оръжие което изстрелва единичен снаряд, обикновено куршум. Най-мощните пушки могат да изстрелват куршуми с тегло до 500 грана, което е с около 20% повече от това, което се намира в средностатистическия пистолет. Някои пушки могат да изстрелват стрелкови патрони, а други могат да изстрелват дори стрели!
 • Пушката е огнестрелно оръжие, предназначено да се използва на рамо. Обикновено е снабдена с пълнител или клипс и може да използва различни видове боеприпаси. Към пушките има и други видове огнестрелни оръжия, с които може да се стреля от рамо, като пистолети и пушки.
 • Точността на пушката се определя от дължината на цевта и калибъра ѝ. Общоприет показател за точността на една пушка е нейната точност на 100 метра: ако тя поразява цели на това разстояние в повече от 95% от случаите, тя се счита за достатъчно точна.

Оръжията са необходими за защита на нашите територии

Оръжията са необходими за защита на нашите територии. Те са от съществено значение и за лова, за спорта и за оцеляването. Има обаче някои пушки, които са по-популярни от други. Ето кои са 9-те най-добри пушки в света. Основното предимство на пушката е, че може да се използва за лов на различни видове животни. Пушката се използва и за лов на големи групи. По
този начин можете да получите много предимства, като например: Можете да уловите повече дивеч, като имате повече хора с пушки. Можете да убиете всички животни наведнъж, вместо да ги преследвате

Деветте най-добри щурмови пушки в света

Когато повечето хора мислят за огнестрелно оръжие, те се сещат за пушка. Но всъщност има много различни видове огнестрелни оръжия и не всички пушки са еднакви. Точно така, приятели, ние подбрахме за вас най-добрите пушки в света, най-мощните пушки в света са SA80 A2, AK-74, Tracking Point, M4, HK416, FAMAS, M16 и AK-103. Като бонус сме събрали най-мощните оръжия, които можете да си купите в момента, за да можете да ги сравните и да решите сами. Ще ви дадем различни подробности за най-мощните оръжия в света са:

 • Прецизност AS 50:изключително точна снайперска пушка, която може да стреля през прозорец. изстрелва 5000 патрона в минута. Тя е достатъчно точна, за да поразява цели на километър разстояние
 • SA80 A2:британска версия на американската М16, тя стреля с 5,56-милиметрови куршумии е оборудвана с оптически и лазерен прицел.
 • AK-74:Един от най-известните щурмови автомати в историята, той се използва от руските специални сили и често се вижда във филми като „Отнесени“.
 • Следваща точка:това оръжие изстрелва4D куршуми, които използват технология за следене, за да бъдат по-точни от традиционните куршуми, което означава, че може да поразява цели дори на по-големи разстояния
 • M4:Тази американска военна пушкае използвана от специалните сили на САЩот Виетнамската война и може да изстрелва 7,62-милиметрови куршуми със скорост до 2000 фута в секунда
 • HK 416:Това е една от най-популярните съвременни картечници, които се използват днес; тя изстрелва 7,62-милиметрови куршуми със скорост до 3 000 фута в секунда (фута в секунда).
 • FAMAS: изстрелват куршуми калибър 308 от собствените си патентовани куршуми, които са разработени така, че да са по-точни от обикновените куршуми и да се движат по-бързо от обикновените куршуми. Техните пушки са способни да стрелят със скорост до
 • M16:е руска щурмова пушка, която използва боеприпаси с калибър 7,62×39 мм,както НАТО нарича стандартния си вариант (въпреки че съществуват и други видове). Има ефективен обсег от 500 метра и изстрелва до 5 патрона в секунда
 • АК-103:Той е широко признат заради стопната си мощ и невероятната си надеждност Произхождащ от АК-74М, серията АК100 е сред най-добрите пушки в света. Най-важният от тях е АК-103, който има превъзходна пробивна и спирачна сила благодарение на патронната си камера за боеприпаси 7,62 x 39 мм.
quel-est-le-meilleur-fusil-du-monde

Най-емблематичните щурмови пушки в историята

Най-емблематичните щурмови пушки в света са AK-47, AK-12, Colt M4, ACR (Masada), TAR 21 и L85. Тези пушки са се превърнали в синоним на военните действия и „войната срещу тероризма“. Те се използват от много държави, включително Русия, Китай, Обединеното кралство и САЩ. Има толкова много възможности, че може да е трудно да изберете това, което искате. Ако търсите нещо малко по-модерно от пушка от друго десетилетие (или две), трябва да знаете, че следните щурмови пушки заслужават вашето внимание:

 • AK-47 е едно от най-известните оръжия в историята. То е разработено за първи път от Михаил Калашников през 1947 г. за използване от съветските сили по време на Втората световна война срещу нацистка Германия. Това оръжие се използва и днес от много армии по света, включително Русия, Китай и Северна Корея.
 • AK-12 е друго емблематично оръжие, което е било широко използвано в историята. То е разработено от руския инженер Сергей Григориевич Аксаев, след като той открива начин да опрости конструкцията на собствената си пушка АК-47 в нещо по-преносимо за използване от войниците от специалните сили, които се нуждаят от по-леки, но все пак мощни оръжия при нужда. Тази пушка използва като основен източник на боеприпаси мощен патрон 12-ти калибър и може да изстрелва до 1000 патрона в минута! Тя има висока скорост на стрелба и използва иновативна система за откат, която намалява отката при изстрел.
 • Colt M4 е друго известно оръжие, което се използва от правоохранителните органи от 1968 г. насам. То се използва и от военнослужещи като американската морска пехота, които го използват не само като бойно оръжие, но и като странично оръжие на полицай. Той използва газова система, комбинирана с въртящ се затвор, който стреля от отворено положение на затвора. Основното ѝ предназначение е да замени фамилията пушки М16, която към онзи момент (1962 г.) е на въоръжение от няколко години. Той е широко използван и от групи на специалните сили като Navy SEALS, армейски рейнджъри или екипи на SWAT по целия свят поради компактните си размери и ниско тегло, което го прави идеален за въздушнодесантни операции или сценарии за близък бой, където мобилността е по-важна от огневата мощ.
 • ACR (Masada) е полуавтоматична пушка, разработена от Михаил Калашников и се произвежда от Ижевския механичен завод. Това е най-емблематичният автомат в историята и е използван от повече от 100 държави по света. Оръжието е представено за първи път през 1949 г. Конструкцията на оръжието е базирана на два по-ранни модела: Winchester M1903 и PPSH-41.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *