Какво да облечем по време на лов?

<Отпътуване от къщата на разсъмване към гората, планините и животните, които се събуждат от нощния си сън с изострени сетива. Ловът е една от най-старите традиции на човечеството, наследство, което се управлява и поддържа. И все пак е препоръчително да си купите подходящо ловно облекло като например ловна флуоресцентнооранжева жилетка и дрехи на разположение, за да оптимизирате преживяването си по време на лов и на открито. Системите в тези облекла трябва да издържат на нивото на натоварване, температурата, вятъра и ударите при всеки ловен сценарий. Така че, доверете се на инстинктите си просто за най-доброто налично ловно облекло. 

Ловно облекло

Подходящо и основно ловно облекло

За да отидете на лов, важното е да се облечете в наличните детайли на ловното облекло, като например:

 • яке за преследване или яке от полар
 • риза или  тениска с ръкав
 • /li>

 • чифт ловни панталони 

С основните аксесоари:

 • Пуловер
 • Обувки или ботуши
 • Ръкавици 
 • Оранжева жилетка в цвят каки

Както и да е сезонът, мъжкото, дамското или детското ловно облекло се предлага на многопластов принцип.

На първо място, първият слой: тениска – риза или ръкави на риза се носи най-близо до кожата, затова тази дреха се предлага в сомли за максимална дишаемост и способност за отвеждане на влагата. След това,вторият слой е термослой, който се предлага от средата като блейз риза или ловен вълнен пуловер.Тази дреха се предлага за оптимална дишаемост. И накрая, третият слой или софтшел якето Verney е най-външният слой и е водоустойчив, като ви предпазва от външни фактори като удар от гръмотевица и дъжд. 

Впрочем, ловното облекло camo с наличните аксесоари е идеално за дете или жена.

За да ви държи топло и сухо, вашето ловното облекло трябва да бъде допълнено с подходящи детайли за аксесоари. Добрите чорапи и ботушите или обувките могат да имат огромно значение за способността ви да запазите топлината си.

Какво ловно яке има и е приложимо?

  Якето от венериния караконджул и новата ловна жилетка са чудесно решение за наслояване с риза с ръкави, когато температурата започне да пада. Освен това
наличното яке за преследване трябва да е практично и с възможност за обръщане, което да можете да използвате.

   Въпреки това якето verney carron е отлично за използване при подход в топло време, за да се носи върху тениска с ръкави, например. Но също така е лесно за носене и нахлузване върху обикновената ви връхна дреха, за есенен лов. Наличното яке трябва да има пълна качулка и отвори от двете страни за лесен достъп до джобове за всичко, което носите отдолу. 

Коя дреха за лов?

   Забележително е, че детайлите на якето зависят от предпочитания от вас избор на якета. Макар че има три различни вида якета:

 • Якето за преследване : Това е леко яке за открито, което се предлага за мъже и е предназначено за активния ловец. То е леко и двустранно за умерени температури, идеално за пролетта и лятото. Нещо
  повече, ловното яке от полар е изработено от фина, еластична мрежеста материя, която предлага комфорт и свобода на движенията. 
 • Кожено яке : Дишащи, поддържащи вятъра яки на тялото и под ръкавите. Това е водоустойчиво ловно яке, което се предлага през цялата година. Така че коженото яке е перфектно яке с превъзходно качество, предлагащо слой издръжливо облекло при ударни действия на открито. Препоръчва се за междуловния клуб, но е недостъпно за детето.
 • Камуфлажно яке: Изработено от лек, водоотблъскващ материал с отлична дишаемост. Това висококачествено камуфлажно яке е най-широко използваното благодарение на своята обратима ефективност. Еластичността му улеснява стрелбата по птици. Качулката е обработена със стандарт, който се отличава с това, че държи настрана мухите, комарите и другите насекоми. Междуловният клуб го използва с новаторска жилетка harkila. 

Какви панталони за лов?

Панталоните за лов , достъпни за мъже и жени, но недостъпни за детето, трябва да са с високо качество. Той е проектиран с всички детайли на материалите, предлагащи висока защита. По същия начин е най-добре да изберете панталони за следене, които са изключително издръжливи срещу пробождане и свеждат до минимум износването в труден терен. По тази
причина наистина се препоръчват кафяви панталони, изработени от висококачествени водоустойчиви и дишащи памук и полиестер.

      Забележително е, че панталоните за верен лов със стреч панел на гърба са много практични за лесните ловци.Освен това дамските и мъжките ловни панталони трябва да имат няколко джоба на крачолите и странични джобове за съхранение на ловни оръжия. Всъщност
софтшел панталоните harkila са идеални и са разработени с особен акцент върху лосовете и други горски видове едър дивеч.

    Въпреки това карираните ловни панталони verney са адекватен модел, просто невидим за копитния дивеч. От друга страна, топлите вътрешни панталони от полар са подходящи за лов на дивеч. Те са изработени от дишаща непромокаема материя. Но, панталоните за преследване за зимата също са много практични, особено за камуфлаж. Така че в зависимост от лова и метеорологичните условия може да се избира между мъжки или дамски панталони. Камуфлажни панталони се предлагат и за деца. От
друга страна, не бива да се забравят и аксесоарите като ризи, обувки или ботуши, ръкавици и жилетки. 

Какво облекло за лов?

Цветове, които можете да използвате за вашето ловно облекло

По време на лов е препоръчително да носите карирани дрехи в ярки цветове. Така ще се направите по-видими. Ето защо трябва да изберете цветове, които се открояват, като например червено, оранжево-каки или зелено. Но избягвайте бялото, черното,

и&nbspсъщите животински цветове по време на горския сезон. В
частност, оранжевата ви предпазна жилетка може да работи. 

Проверете дрехите и наличните в райе са най-подходящи за горските зони. По същия начин якето, налично в сиво и жълто, може да бъде ефективен камуфлаж. Тези цветове представляват сено и тръстика. Препоръчва се за тези, които ловуват на мигриращи птици и елени. Някои видове, които живеят в блатата, също са свикнали с нюансите на жълтото и кафявото. За тези, които ловуват на зеленоглави патици, се препоръчват нюанси на сивото, напомнящи блатна кал. Наличният нюанс на кафяво  ще внесе реализъм в екипировката. Всички видове дрехи в горско зелено са най-разпространени. За лов на змии между другото или за лежане, цветът на земята ще трябва да се имитира. Нещо повече, флуоресцентните камуфлажни жилетки позволяват на другите ловци да разпознаят един от тях. И накрая, интерхонтьорите под снега имат интерес към носенето на вълнени ловни якета, бели с черни петна.

Защо да носим оранжево за лов?“

Оранжевите оранжеви жилетки трябва да се носят от всички ловци на елени със съвременни огнестрелни оръжия. За да използвате максимално оранжевия цвят каки, може просто да решите да закупите наличната жилетка за лов на планински птици. Оранжевите шапки също се препоръчват при лов във високопланински покрития, като висока трева или алпийска гора. Нещо повече,
те увеличават шансовете на другите ловци да ви видят. 

Всъщност използването на наличното ловно облекло с висока видимост има за цел да направи лова възможно най-безопасен за участниците. Напомняме на ловците и ловните клубове, че и други хора участват в други форми на работа и отдих на открито в горите, блатата и полетата на провинцията. Поради това от тях се изисква да носят жилетка, налична в оранжево каки. Ловците трябва да бъдат внимателни по всяко време.

Какъв цвят ловно облекло не виждат животните?

На първо място, ловците трябва да са наясно, че повечето от ловуваните животни са цветно слепи. на второ място, повечето животни не са напълно цветно слепи, но тяхното цветоусещане е изключително слабо. Повечето от тях виждат само цветове с много слаб интензитет и изобщо не могат да виждат червено или оранжево.

Въпреки това повечето от тях имат и добро зрение, но то е различно от човешкото. По тази
причина поведението на животните понякога, но не винаги, се влияе от цвета на човешкото облекло.

Високата важност на камуфлажа обаче е, че животните много добре виждат движението и стаенето на формите. Така че носенето на цвят, който е наличен в обикновен вид, ще ви направи лесно забележими. Разчупването на очертанията ви с деструктивен модел означава, че те не могат да видят формата ви. Всъщност можете да носите шарка от черно с ярко оранжево; те няма да виждат достатъчно оранжевото , за да се открояват; а прекъсването скрива контура ви. По подобен начин военен десен и тъмнокафяво ще нарушат очертанията ви. По
този начин животните просто ще избягат с удар от огнестрелно оръжие. 

Какво облекло за лов?

Необходим ли ви е камуфлаж за лов?

   Много ловци смятат, че без камуфлажно яке или жилетка животните ще ги видят и те няма да могат да се приближат възможно най-близо до тях без камуфлаж. Нещо повече, хиляди животни са успешно уловени чрез междупланетен лов без камуфлаж. Така че, Те са достатъчни, за да докажат, че наличният или не камуфлаж не е предпоставка за успешен лов. Много хора, облечени в хартиени ризи в ярки цветове и сини дънки, могат да убиват животни. Но камуфлажното ловно облекло е достъпно както за мъж, така и за жена или дете. 

Има ли наистина нужда от камуфлаж?“

Тъй като повечето животни са цветно слепи, истинските камуфлажни цветове дори не са много полезни. Това, което е в състояние да направи карето ghostcamo, е да отдели силуета ви от заобикалящата ви среда. Когато не се движите, той унищожава силуета ви и ви позволява да се слеете с околността, ако нямате ударни огнестрелни оръжия. Много стари ловци ловуват без камуфлаж и изглежда все още са много успешни. Много хора ходят на лов за елени с дънки и венерина риза и изглежда никога не са имали проблеми. Но когато се замислите, това просто облекло ще работи също толкова добре, колкото и камуфлажът. За да обобщим, камуфлажът е полезен, но не е необходим в много ловни ситуации. Въпреки това при лов на птици в планината е необходим само призрачен камуфлаж, а при лов на елени в гората – само камуфлаж. Така че камуфлажното облекло е важно за ловците на копитни змии и за всички ловни хищници. По подобен начин за междинния лов на водоплаващ дивеч и пуйки е от съществено значение ghostcamo .

Трябва ли да спрем да използваме камуфлаж? 

Независимо дали използвате камуфлажна новост или не, можете да използвате от наличния камуфлажен модел, който да ви помогне да се възползвате от предимствата по време на лов. Носенето на кафяв цвят, независимо дали става въпрос за блейзърска риза или дънки, с наличен модел може да ви накара практически да изчезнете в горската зона. Дори и ако вашето камуфлажно яке verney carron не е налично, най-важното нещо по време на лов, е винаги да обръщате внимание на заобикалящата ви среда. Без значение какво носите, ако се скриете зад дърво или храст, почти гарантирано няма да бъдете забелязани. 

Обикновено дори в дивата природа можете да попаднете в наличния обсег на ловно яке камуфлаж , ако се движите достатъчно бавно.

Всъщност le camouflage проверка работи, като носите яке от полар или кафяво яке от венериния плат с ловни панталони и по същия начин нова ловна жилетка. Преди всичко, за едно дете камуфлажният костюм е много практичен. 

Бреф, нашите ловни дрехи са изработени така, че да издържат година след година, благодарение на превъзходното си качество. В резултат на това наличните ни нововъведения ще дават добра услуга и през следващия сезон. Инвестирането в висококачествени дрехи , които ще служат добре в продължение на много години, е не само дългосрочно финансово благо. Затова не се колебайте да направите своята поръчка и да се възползвате от продажната цена. 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *