Топ 10 блогове за огнестрелни оръжия за 2023 г.

Всеки блог за огнестрелни оръжия има различна насоченост и тематична област, така че елате и вижте кои от тях са начело на нашия списък с 10 любими блога за огнестрелни оръжия.

Въпреки че ми харесва да мисля, че PPT е доста приличен блог, знам също, че има много други възможности с чудесно съдържание.

Затова си помислих, защо да не подкрепя тези, които го заслужават?

Weekly Wrap PPT Shadow Systems
Смятаме, че сме най-добрите… очевидно!

Съставих списък на 10-те най-добри блога, които посещавам почти всеки ден.

Всяка от тях има различен фокус и тематична област, които заедно ме държат в течение на всичко – от новини до обучение, екип и най-новите мемове.

Топ 10 блогове за огнестрелни оръжия

1. Единични кръгове

Loose Rounds е любопитен блог за оръжия с много широк фокус. Виждаме типичните прегледи на оръжия, политически постове и дори забавни военни истории и историческа доброта.

Авторите имат много различни интереси – не само към огнестрелните оръжия, но и към оборудването, старинните оръжия и дори към филмовите ревюта.

Но хората от Loose Rounds не винаги следват тенденциите в оръжейната индустрия и са склонни да пишат за това, което им харесва.

Например Winchester 72 в никакъв случай не е популярна пушка, но в Loose Rounds има пълен преглед на тази старинна пушка за стрелба по периферията.

Когато търся странно специфични теми, се изненадвам колко често кликвам върху връзката Loose Rounds.

2. Оръжие университет

Университетът за оръжия е отправна точка за стрелци от всякакъв вид, за да научат повече за оръжията, оптиката, ножовете и много други неща.

Този сайт е идеален както за начинаещи, така и за ветерани в стрелбата. Ще откриете съвети по най-различни теми, включително прости неща като ръководства за ловна оптика.

В същото време ще видите съвети за търсещите FFL и информация по по-напреднали теми.

Правните статии са написани от юристи, работещи в областта на огнестрелните оръжия. С други думи, можете да сте сигурни, че статиите са написани от истински експерти.

А ако искате да получите разрешително за притежание на оръжие, те могат да ви помогнат и в това отношение.

3. Животът в MagLife

The Mag Life е блогът на GunMag Warehouse.

Ще намерите смесица от теми за списания, оптика и оръжия, както и статии, написани просто за забавление на притежателите на оръжия.

Там се намира и един от любимите ни подкастове – The Mag Life Podcast, воден от Варг Фрийборн и Даниел Шоу.

MagLife може да бъде един от най-добрите източници на информация за списанията за огнестрелни оръжия… включително исторически анализ на свързването на списанията, PMAG и много други.

4. AR Изграждане на наркоман

Харесвате ли AR? Тогава AR Build Junkie може да се окаже окончателният източник на информация за AR.

Ще получите ревюта, предварителни изгледи, реклами, подробни ръководства, наръчници за купувачи и др. Те дори публикуват сделки, които намират в интернет.

Но любимата ми част от уебсайта е разделът с интервюта.

Те интервюират инструктори по огнестрелно оръжие, състезатели, експерти и други професионалисти, за да получат мнението им за AR-15, неговата употреба, аксесоари и всичко останало.

5. AmmoLand

AmmoLand е източник на информация за оръжията.

Те публикуват толкова много различни истории на ден, че може да е лудост да се опитваш да ги следиш. Имаме новини, политика, прегледи, съобщения и дори стартираха канал в Youtube на AmmoLandTV.

AmmoLand съществува открай време и в този смисъл е впечатляващ каталог на оръжейната култура и технологии.

6. Todos los días sin descanso

Ежедневното търсене на видеоклипове за оръжия в YouTube може да бъде неприятно, затова оставих Майк да го направи вместо мен в “ Всеки ден без почивен ден„.

Той събира видеоклипове от Youtube и често оставя забавни коментари. Също така събира и някои от най-лошите, предизвикващи отчаяние видеа.

Недостатъкът е, че Майк си взима много почивки в Disney World и често има огромни паузи между публикациите – странно за блог, наречен Everyday No Days Off.

7. Първични и вторични

Първично и вторично “ е един от любимите ми подкастове, а уебсайтът им също е чудесна колекция от информация.

Освен това таблото за съобщения не подлежи на контрол от страна на социалните медии и не може да бъде затворено.

Що се отнася до съдържанието, всичко е много професионално ориентирано, с класни AARs, експертни съвети и желание да се убият свещените крави.

Първичното и средното образование се фокусира върху съдържанието, основано на резултатите, и предлага добре въоръженият мъж или жена да е добре обучен и екипиран човек.

Съдържанието им отразява тази нагласа и е насочено повече към професионално обучение, отколкото към развлечение.

Въпреки това не е скучно! От подкаста, уебсайта и форума за съобщения научих много.

8. Блог Командо

¿Es nuevo en esto de las armas? Echa un vistazo a nuestro curso en línea para principiantes de armas de fuego que enseña todas las cosas importantes que usted necesita saber.

El Blog Kommando es cultura armamentística moderna con un ligero toque de picardía y cultura chan.

No es abrumador ni cursi, pero los „chistes internos“ están ahí, y los antiguos usuarios de /k reconocerán parte del humor.

Kommando Blog разглежда с ентусиазъм различни теми, но не се ограничава само до една.

Има много статии за състезателна стрелба, оръжия, прегледи на оборудването и дори странни статии на странни теми, като например тестване на проникването с тренировъчни боеприпаси със сини върхове.

Вижте ги, за да се забавлявате и да се чувствате странно.

9. Домашни оръжия

Домашните оръжия са толкова прости, колкото може да бъде един блог.

В тях са събрани снимки и информация за (изненадващо) самоделни оръжия от цял свят с много малко коментари.

Това е предимно забавна галерия на самоделни оръжия от цял свят и връзки към истории.

Очарова ме да видя какво измислят хората. Някои оръжия са сложни и добре изработени, а други изглеждат така, сякаш са на път да се взривят.

10. Страница с новини на NSSF

Накрая, но не на последно място, предлагам страницата с новини на NSSF. Това не е непременно блог, но новинарската страница на Националната фондация за спортна стрелба е отличен източник на информация.

Ако искате да следите новините, свързани с правата на оръжията, опазването на околната среда и т.н., това е чудесен сайт с бързи и лесни статии, пълни с факти.

В тях има много добра информация, която е лесна за усвояване и разбиране. Консултирам се с него веднъж седмично.

Това улеснява придържането към постоянно променящата се политическа, регулаторна и културна среда.

Бонус: Pew Pew Tactical

Хайде, ние сме невероятни и го знаем.

Предстоят ни много вълнуващи неща – от големи актуализации на популярни статии до много анализи, новини и много теми за ветерани и начинаещи стрелци.

awards meme PPT
Понякога е така.

Също така не забравяйте да разгледате канала на PPT в YouTube за практически анализи и много коментари за стоманата.

Заключение

Блоговете са чудесен начин за получаване на информация и за борба със скуката. Въпреки че това са някои от любимите ми сайтове, в мрежата има много страхотни сайтове.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *