Коя е най-добрата запалка за буря?

Уморени сте да получавате предупреждения, които не работят, или да използвате камък, за да запалите огъня си, и да се оказвате в храчки и на тъмно. Нуждаете се от най-добрата запалка за оцеляване при буря. Когато пътувате, винаги сте изложени на вятъра. Не искате пламъкът на авантюризма във вас да бъде угасен. Вие сте любител на пурите и искате стилна запалка за многократно пълнене, която да е подходяща за всяка ситуация. Вече не харесвате факлата за многократно пълнене в кухнята си? Запалката Storm несъмнено е най-добрият избор за рестартиране на батерията в помещението. Коя е най-добрата запалка за бури? Тук ще ви дадем цялата информация, от която се нуждаете, за да си купите и да използвате тези известни запалки.

 Човекът, откакто съществува, не е спирал да прави открития, като например използването на огъня, както и различни видове овладяване на пламъка. Тази нова система за запалване осигурява оцеляване, особено за предпазване от хищници, запалване на добра пура, приготвяне на храна, виждане в тъмното, изработване на нови инструменти или просто за поддържане на топлина.

 briquet tempête

 Човекът винаги се е нуждаел от огън още от времето на голямото му откритие, тъй като той е незаменим елемент в ежедневието. Всъщност, за да предизвика искра и тя да бъде достатъчно ефективна, за да запали огън, хомо сапиенсът е трябвало да изпробва много комбинации, първо с камък, след товаудар с кремъкпо друг кремък, който не е бил задоволителен. Така се появява първата запалка, известна като кремъчна, която се използва и до днес в някои страни, въпреки че други предпочитат да опростят живота си с факла. Съществуват няколко вида запалки:запалка за кремък, запалка за фенерче, бензинова запалка за патутки, запалка за фенерче, електронна запалка, запалка за буря, газова запалкаи т.н., от различни производствени къщи като Xikar.

&nbsp
;

 Всяка запалка има своите особености според мнението на експертите, но това, което ни интересува най-много, е запалката за буря.

 Жорж Блейздел е морякът, на когото хрумва идеята за конструиране на първата щурмова запалка през 1931 г.в бензин. Трудно им е да запалят огън в бурно време, затова се ражда идеята да се създаде запалка, която да може да запали огън в такива условия. Буреносните запалки носят името си от изобретението на моряците, което предотвратява разпръскването на запалителния газ. Както подсказва името, буреносната запалка е известна със способността си да осигурява голям пламък.

 Наричана още ветроустойчива или турбо запалка, тя може да се използва както на закрито, така и на открито, а пламъкът ѝ остава запален въпреки въздействието на вятъра или дори дъжда. През годините турбозапалката не се е променила много, особено по отношение на дизайна. Съществуват три вида запалки: акумулаторна газова запалка; електрическа дъгова запалка и бензинова запалка. 

 Коя е най-добрата буревестна запалка?

Начинът на действие остава един и същ за всяка запалка, но е важно да изберете правилния модел запалка, който да вземете. Ето защо тук е нашето мнение за 3-те най-добри запалки на склад, за да насочим избора ви при покупка на тези продукти. 

Запалката Zippo

 Тази запалка е най-популярната марка от най-известните газови запалки за многократно пълнене.
Невъзможно е да не споменем името му, когато говорим за
газови
буревестници
за многократно пълнене.

 • История

 В началото на 30-те години на миналия век се появява този продукт на марката zippo. Наистина, когато г-н Блейдър е с приятеля си, той наблюдава как последният използва тежка австрийска запалка. Той забеляза, че тази запалка е ветроустойчива, но дизайнът и външният ѝ вид не бяха много практични за ежедневна употреба. Затова през 1932 г. г-н Блейздел решава да направи същата австрийска запалка. Дизайнът му не се е променил от създаването му, но резултатът е впечатляващ, тъй като той успява да направи един, лесен за държане в една ръка. Ето защо името „zippo“ идва от думата „zip“ – затваряне с цип.

 • Форма

 Запалката zippo имаправоъгълна форма със заоблени ъглии панта, която служи за капак. Моделът остава непроменен от самото си създаване, но се различава в различни цветове, като сиво, черно и синьо, наред с други. Моделът се предлага и в материали като дърво, кожа или сребро с модерни мотиви и различни гравюри.

 • Предимство

Запалката zippo е бензинова запалка. В цял свят той определя стандартите за издръжливост и надеждност. Тази запалка е универсална, което означава, че може да се използва във всяка стая на дома, както и на открито. Предимството на използването на тази запалка ече тя остава запалена самаи може да се зарежда само два до три пъти седмично. 

Коя е най-добрата запалка за буря?

The vvay 

 Този тип електрическа дъгова запалка е една от най-добрите и най-широко използвани от потребителите буренясали запалки. 

  • Структура

  Запалката на марката може да се използва както от мъж, така и от жена, моделът ѝ е неповторим и много изчистен. Капакът се затваря с вътрешна система от панти. Той има проста структура с бутон за включване отстрани. Той стартира мигновено и напълно безшумнои се изключва след затваряне на капака. 

  • Използване

  Запалката vvay се зарежда чрез usb. Това е същата система като зареждането на батерия, когато е време за зареждане, светодиодът на бутона за използване става червен. Тя се зарежда за максимум 40 минути, а когато се зареди напълно, светодиодът ще светне в зелено. Можете да го използвате до 150 пъти, което се равнява на една седмица преди презареждане.

  • Функция

 Тази кутия за запалки може да ви придружава, където и да сте, дори в самолета. Това се дължи на факта, че той не работи с бензин или газ. Тя произвежда енергия чрез индукция и не се нуждае от резервоар, тъй като е електрическа дъгова запалка.

Запалката IMCO Storm с регулируем въздухозаборник

Всички познават запалките Zippo и факлите, но какво да кажем за запалките IMCO 

 • История

Историята на тази запалка започва през 1907 г. в Австрия, компания, наречена Julius Meister & Co, специализирана в производството на копчета и различни метални аксесоари. След това тя поема инициалите на IMCO. По време на Първата световна война марката IMCO процъфтява благодарение на армията, но ден след войната търсенето спада. През 1918 г. IMCO решава да разработи запалки от гилзи от куршуми

 • Форма

Този тип запалки са леки и компактни поради малките си размери и малкото си тегло. Те са изработени от неръждаема стомана и алуминий и са по-малки от запалка Zippo. Те предлагат леко винтидж и непреходен вид, идеален за колекционери. 

 • Функция&nbsp
  ;

Операцията е проста, тя ще се включи веднага след отваряне на капака. Освен това зарежда добре и светва всеки път. По отношение на зареждането с гориво този тип продукт иманисък разход на гориво, тъй като резервоарът му се изпразва по-бързо, което осигурява неговатаавтономност

 • Предимство

Предимството ѝ пред другите запалки е, че има тройна функция.
Тя може да се използва като обикновена класическа запалка, с допълнителна светлина и дори като свещ благодарение на пламъка, който не угасва само при затворен клапан. Да не говорим, че все още има тази функция за буря, този тип бензинови запалки са по-устойчиви на вятър.
IMCO отива една стъпка напред с функцията си за защита от вятър чрез малката си решетка, която е много практична при ежедневна употреба.

Коя е най-добрата запалка за буря?
&nbsp
;

Защо да изберем щурмова запалка?

 Съставът му 

.

Познати като ветроустойчиви запалки, буреносните запалки са инструменти, които запалват и поддържат пламъка въпреки вятъра или дъжда. Може би се чудите как е възможно това. Причината за това е, че
тази запалка е направена от специална смес от въздух и бутан.

  Катализаторът също присъства в някои модели и благодарение на него може да достигне много високи температури между 1200°C и 1500°C. Първоначалният син пламък може да се промени в червен или зелен чрез напръскване на метална нишка, например зелена, получена от мед. Това е трицветна запалка.

 Предимствата на буревестника&nbsp
;

Това, което прави тази запалка толкова специална, е, че тя е устойчива на буря и остава запалена дори при силен вятър благодарение набутана. Всяка запалка за бури може да се използва навсякъде и във всяка ситуация. Той е много практичен захора, които пътуват в планината или в гората. С този аксесоар можете например да затопляте консервирана храна. Потребителите не трябва да се притесняват да я презареждат всеки път, защото тя е дълготрайна запалка.

 Благодарение нависоката си температура, тази запалка може да изгаря устойчиви материали като пури или въглища.
Формата на запалката е разнообразна и всеки модел предлага дизайн, който предизвиква завист сред широката публика. Той е едновременно прост и изискан. Предлагат се във всички цветове.

Лесно зареждаща се запалка

 Като цяло запалката за буря работи с газ, наречен бутан, който се смесва с други видове газ. Просто прочетете инструкциите на гърба на бутилките, за да разберете какъв вид газ съдържат, и не забравяйте да вземете няколко зареждания с газ, когато отидете на по-голяма надморска височина, за да заредите запалката си.

Коя е най-добрата запалка за буря?&nbsp
;

Как да си направим запалка ?

Има различни начини за палене на огънно ние няма да направим катоДюпонс онези модни запалки като jet или hummingbird, които се продават в Amazon. Това е много проста практика и не се нуждае от бутанови пълнители или usb за презареждане. Затова следвайте този урок докрай, за да имате свой собствен пламък в запалка.

Необходими материали 

 • 2 батерии АА или една 9-волтова батерия (
  за запалка с
  адаптер)
 • Батерия (за запалка с батерия)
 • Ръкавици за защита на ръцете 
 • Изгасител и кошче 

 Завършване на проекта 

 • Вземете една нова батерия 
 • Вземете две батерии или една 9-волтова батерия, за да осигурите достатъчно ток за механиката. Алкалната батерия АА е най-популярна поради своя размер.

  • Пригответе фолиото 

  Използвайте кухненско фолио или друг вид хартия, ако не разполагате с такава. 

  Ако сте успели да използвате батерии АА, сгънете фолиото, за да оформите лента с дължина 8 см и ширина 1 см. Това ще свърже двата края с мост над батерията.

   Погрижете се лентата да е достатъчно тънка и ако е необходимо, коригирайте формата и размера

 • При прехвърлянето вземете запалим материал 
 •  За да прехвърлите пламъка, трябва да подготвите материал за прехвърляне. Използвайте например листове хартия или сухи листове. Прехвърлете пламъка, но не позволявайте на купчината да се запали, защото рискувате експлозия 

  • Намерете положителните и отрицателните
   клеми

   Вземете фолиото и го поправете.

  Ако всичко е готово, върху отрицателната клема на акумулатора трябва да поставите единия край на лентата от фолио и същото направете и с положителната клема 

  • Всичко, което остава, е да запалите огъня&nbsp
   ;

  Къде да се сдобиете с най-добрите запалки?

  &nbsp
  ;

   Пламъци във всички цветове, дъждоустойчива, ветроустойчива и обичаща височината запалка са реалност благодарение на буревестните запалки. Това е идеалният инструмент за всички, които се страхуват от тъмнината. Ето защо ви предлагаме нашата колекция с различни модели и дизайн, които отговарят на вашите нужди, но на изгодна цена. Не е нужно да търсите надалеч, отидете на сайтаsurplus militaires-en, за да проверите дали продуктите са налични или просто да попитате за цената. Пушачите на пури или любителите на тютюна имат късмет с нашия богат избор от продукти на ниски цени. Независимо дали става въпрос за запалка Dupont jet, way, колибри, факел, xikar или вашата факла patukiki storm, на склад има всички видове: електрическа или usb, презареждаема, със или без факел, с двойно или дори с тройно действие, за да гори пламъкът ви. Можете да намерите и модели на Dupont, златна запалка Dupont с министруйка или марките xikar и colibri, за да си осигурите гарантирано запалване. В допълнение към тези запалки ще намерите цяла колекция от военно оборудване, аксесоари за оцеляване, различни накити и бижута. Можете да избирате от модели на достъпни цени. Както казва основателят на Amazon, винаги е подходящо време за иновации, така че да не ви се налага да пътувате, да получите поръчката си безплатно, където и да се намирате, и да извършите сигурно онлайн плащане с SSL криптиране. Ще бъдете посрещнати от по-добър екип от продавачи и други потребители, които ще дадат своето мнение за продуктите. Не чакайте повече, посетете нашия сайтза повече подробности или за да се разплатите.

  Leave a Reply

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *