Как да организираме екскурзия?

Всъщност,Туризмът е спортна дейносткоято се състои в планиране и преминаване на определен маршрут, като се върви пеша, а не се бяга. Този спорт най-често се практикува групово върху всяка опора, която позволява преминаване на пешеходци без екипировка като комплекти за оцеляване в гората, нито техники за напредване, свързани с алпинизма. Този туристически маршрут може да бъде или да не бъде маркиран с ориентири и знаци.

Всъщност заниманията с природата през седмицата са силно препоръчани от лайф коучовете заради тези ползи обогатяващо и терапевтично, благодарение на спокойната, здравословна и мирна среда, благополучие, което дейностите в града не биха могли да предложат. Тази сесия се практикува сред природата, сред дървета, скали и животни, със или без пръчки като опора, при пълно уважение към човека и околната среда. Подходящ е за всеки – от младия опитен спортист до улегналия възрастен човек.

Готови ли сте да организирате първия си туристически поход?

 

chaussure-militaire

Как да организираме пътуването си до Франция ?

За да заминете спокойно, трябва да сте възможно най-добре организирани.
Добрата организация, подготвителният лист, съдържащ местоположението, да не говорим за картата, са също толкова важни, колкото и самият маршрут на вашия поход.

Наръчник за самостоятелна организация на вашия поход?

 • Крачка 1: Определете маршрута и курса си. Успешната екскурзия изисква сериозна и добре документирана подготовка много преди пътуването. Необходимо е да се получи цялата необходима информация, ако маршрутът или мястото не са предназначени за обществеността или достъпът до тях е забранен или рядко посещаван…
 • Стъпка 2 : Планирайте практическите нужди, като например фенерче. Сега трябва да помислите за всички практически аспекти на пътуването, в зависимост от вида на преходите, които искате да направите. Изборът на оборудване е изключително важен
  .
 • Стъпка 3 : резервирайте предварително. Трябва да се информирате и да направите резервацията си поне 6 месеца преди заминаването, в място за настаняване в близост до избрания маршрут

Платформа за обучение и издръжливост на ниво начинаещ

Туризмът е леко физическо занимание, което се провежда по пътеки, в равнини или планини, а по-често и в гората през почивните дни. Груповият излет в гората, който може да се опише и като бягане, е отлично занимание за укрепване или подновяване на семейните връзкиПътуване заедно в гората, близо до Вар, Рона или защо не и до Лоара например, тези маршрути са идеални с няколко сирена и няколко бутилки вино като награда за завършването на маршрута.

Както и при всеки друг спорт, когато започвате, винаги трябва да действате бавно с няколко серии от лесни упражнения. Ако искате да започнете да се занимавате с туризъм, първо започнете с излети, съобразени с вашето ниво на физическа подготовка.Например се разхождайте 1-2 часа, без товар и по пътека без особени затруднения. Докато се упражнявате, можете постепенно да увеличавате продължителността и трудността на дейността. По
този начин можете да станете професионалист и да се забавлявате малко по малко по безопасен начин.

Как да облекчите мускулите си ?

Ако мускулите ви болят след разходка, вероятно е защото не сте пили достатъчно вода по време на ходене. Вечерта, за тези, които предпочитат да излязат навън, препоръчваме хубава освежаваща бира. Бирата е пълна с витамин В, който помага за отпускане на мускулите. За тези, които не я харесват, бирената мая е добра алтернатива.

Ако все пак продължавате да чувствате болка, освен че продължавате да пиете, можете да вземете парацетамол или аспирин, за да облекчите болката.
Крампите се дължат главно на загубата на минерални соли при изпотяване. Затова трябва да компенсирате тази загуба с минерализирана вода или изотонична напитка. Препоръчително е също така да ядете банан, тъй като той съдържа много калий. Яденето на добра супа помага за хидратацията и предотвратява спазмите.

 

how-to-organise-a-pedestrian-sendia

Как да организираме безопасна екскурзия?

Ръководство за подготовка на чанта за туристическа екипировка

Има множество варианти на идеалната аптечка за първа помощ и оборудване за адекватна подготовка за такива упражнения. Въпреки това като минимум трябва да имате:

 • Предварително изрязани превръзки : Предварително нарязани, различни размери, специална и стандартна блистерна
  опаковка
 •  Хидроалкохолен разтвор
 • Стерилни дезинфектанти и компреси
 • Салин, ако е необходимо, за почистване на очите
 • Остра ножица
 • Клещи за премахване на кърлежи и пинсета или щипка за отломки
 • Едно одеяло за оцеляване на човек
 • Препарат против комари
 • Захар или бонбони
 • Слънчев крем
 • Аналгетик

Съвети и предпазни мерки преди планински преходи

На планински туризъм, дори през лятото, изисква по-специална и внимателна бдителност.Първото задължително условие е системно да се консултирате и да проверявате прогнозата за времето, тъй като бурите се утаяват много бързо в планините. Като
предпазна мярка е най-добре винаги да носите със себе си нещо за справяне с внезапна промяна на времето (К-път и смяна на дрехите).

Преди да тръгнете, разберете колко достъпно е мястото и колко труден ще е маршрутът, за да избегнете инциденти. В планините никога не разчитайте на броя на километрите, за да предвидите дължината или трудността на маршрута. Носете и свирка, за да ви открият по-лесно в случай на инцидент.

Съвети за хидратация

Преди, по време и след физическо натоварване,трябва да изпиете около 4 литра. Промяната на напитките улеснява постигането на тази цел, без да се насилвате: чай, смесени напитки, супа, вода… В Испания можете да изпиете до 7-8 литра в горещо време. Хидратацията е много важна, тъй като при загуба на само 2% от теглото в течност ще загубите 20% от физическата си работоспособност.

Пиенето на вода предотвратява и мускулните болки след дълго ходене или тежки крака. Така че, дори и да не е прекалено горещо, е добре да пиете и да се храните. Обилната закуска (течности, бърза захар, нишесте, протеини…) е основата.

 

how-to-organise-a-pedestrian-tour

Съвети за подготовка: поход за първи път

Ако сте абсолютно Опитайте се да се занимавате с туризъм , но не знаете къде да си купите цялата екипировка : раница, обувки и т.н., тогава ви предлагаме SURPLUS MILITARY, един невероятен и перфектен магазин за вас.

Това е един от най-добрите онлайн магазини за военни продукти във Франция. Техните продукти се конкурират с най-добрите на пазара. Ще намерите облекло, униформи, оборудване и аксесоари, като артикулите, които SURPLUS MILITAIRE предлага, са 100% сертифицирани, автентични и с много добро качество. 

Ще се насладите на изследването на облекло и аксесоари за цялото семейство: аксесоари за мъже, жени и деца от всички възрасти и размери. Разгледайте, onplus-military.co.uk има различни артикули в каталога си, които да ви задоволят: бойно облекло, комплект за оцеляване, военна раница, карта, камуфлажни мрежи, спортни стоки, всичко, от което се нуждаете походът е безопасен. Този магазин е най-доброто място за съвети към вашите поръчки, за да изживеете приключението на перфектния турист. Доставката е безплатна в цяла Франция.Поръчайте с 1 клик иВашият пакет ще бъде доставен в рамките на 3 до 5 дни в зависимост от местоположението от понеделник до събота от 9 до 17 часа. Освен това те имат най-полезния персонал на онлайн пазара, който отговаря на въпроси на клиенти до 24 часа. Постъпване в армиятаМИЛИТАРНА. Те ви очакват, така че грабвайте телефона или компютъра си и посетете най-добрия сайт за продажба на мечтаните от вас военни продукти на адресmore-military.en

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *