20 най-добри бойни блогове и уебсайтове

Най-добрите блогове за борба от хиляди блогове в интернет, класирани по трафик, последователи в социалните медии, авторитет на домейна и свежест.

Бойни блогове

Това са 20-те най-добри блога за борба, които трябва да следите през 2023 г.

1. Група за бойни проучвания

Combat Studies Group САЩ
Здравейте, аз съм K@CSG. Имам привилегията да обучавам буквално хиляди хора от четирите клона на армията, силите за специални операции, федералните агенции, правоприлагащите органи и отговорни граждани в областта на огнестрелните оръжия, тактиките, оцеляването и майсторството. Намерете публикации и актуализации за бойните действия.


група за изследване на бойните действия

2. Блог на Oryx

Oryx Blog

Блог на Oryx. Автор: Севернокорейските въоръжени сили на път за Сонгун. Намерете публикации и актуализации за борбата.


oryxspioenkop.com

3. Стрелба и бойни тактики

Combat Shooting & Tactics
Последни актуализации на публикувани статии и блогове от Пол Хау и специалисти по бойна стрелба и тактика (CSAT). CSAT е водещ център за тактическо обучение, основан от Пол Хау. Обучаваме LE, Mil и цивилни в доказани в битките тактики и техники в класове с плосък обхват и тактически сценарий за жив огън.

бойна стрелба и т

4. WarLeaks – Ежедневни видеоклипове за военната отбрана и бойни изображения

WarLeaks - Daily Military Defense Videos & Combat Footage
WarLeaks има за цел да предостави безпристрастен, неполитически поглед върху военни видеоклипове и изображения на войни и сражения от цял свят. Предоставяме видео новини, които образоват зрителите и им дават възможност да се запознаят от първа ръка с трагичните битки и сражения, които се случват ежедневно по света.

youtube.com/user/W..

5. Ветеран от войната | Youtube

A Combat Veteran | Youtube
A Combat Veteran е марка, страстно посветена на това да внесе повече светлина и комедия в общността на ветераните. A Combat Veteran се е прочул с положителното си влияние върху зрителите и го е постигнал, като се е стремял да изпълни мисията си, а именно да използва опита на Дрю от военната служба като острие за създаване на комедия, която носи хумор и радост.

youtube.com/cha

Entity-1 Combat | Youtube

Entity-1 Combat | Youtube
E-1 Team е борбен и атлетичен отбор. Намерете видеоклипове за бокс, кикбокс и ММА. Екип E-1 е новосъздаден боен екип, базиран в Лос Анджелис.


youtube.com/cha

7. Помощни средства за оцеляване | Военно оборудване за оцеляване и борба за професионалисти

The Survival Aids | Military survival and combat equipment for the professional
Първоначално създадена през 2005 г., компанията Survival Aids се утвърди като водещ доставчик на военни униформи, облекло, обувки и оборудване за служителите в редовните, резервните и кадетските сили, както и за службите за спешна помощ и полицията (включително специализирано оборудване за огнестрелни оръжия) в Обединеното кралство.


survivalaids.com/blog

8. Funker530

Funker530

Funker530 е общност за ветерани. Намерете публикации и актуализации за борбата.


Funker530.com

9. Бойни джапанки

Combat Flip Flops  

Combat Flip Flops създава мирни и ориентирани към бъдещето възможности за самостоятелни предприемачи, засегнати от конфликти. Намерете публикации и актуализации на combat by combat flip flops.


combatflipflops.co

10. Air Combat USA

Air Combat USA
Air Combat USA е най-старото и най-голямото гражданско училище за въздушни боеве в света. Те осигуряват критерии и установяват насоки за безопасност, които се използват за регулиране на индустрията за въздушни боеве. Намерете записи и актуализации за въздушните боеве.

aircombat.com/blog

Блог на Роси

Rosi's Blog Solihull, Англия, Обединено кралство
Здравейте, аз съм Роси. Аз съм остеопат в Солихъл и бивш професионален боец в смесените бойни изкуства. Публикувам и актуализирам информация за ММА и борбата.

rosisexton.wordpre

12. Работилница за битки: моделиране в мащаб

The Combat Workshop: Scale Modeling
The Combat Workshop създава модели и диорами на теми, свързани с бойните действия. Намерете публикации и актуализации за борбата.

бойна работилница

13. Разкази и илюстрации за изтребители, ракети и хората, които са ги управлявали.

Stories and Illustrations of combat airplanes, missiles and the people that flew themДжон Молисън разговаря с бивши пилоти/екипажи на изтребители, рисува техните самолети и предава това, което съм научил.

ww2fighters.blogsp

14. Компании за борба

Combat to Corporate
Семинарите „Combat to Corporate“ предлагат на ветерани и невоенни служители начин да използват военните си умения за подобряване на бизнес резултатите. Научете как военните специални операции (SPEC OPS) предоставят широк набор от прости, разбираеми и лесно преводими умения.


борба с корупциятакорпоративен

15. боен фотограф

Combat Photographer

Намерете бойна документация и бойно обучение.
combatphotographer

16. Ново поколение бойни медици

Next Generation Combat Medic

Знанието не тежи нищо в раницата. Намерете публикации и актуализации за борбата.
nextgencombatmedic

17. Бойни мрежи

Combat Networks
Combat Networks е чист мрежов интегратор със специфичен опит в продуктите и технологиите на Avaya и Nortel. Клиентите ни признават, че сме най-знаещият, отзивчив и ценен външен ресурс за мрежови инфраструктури, при които сигурността, производителността и надеждността са от първостепенно значение.


combatnetworks.com

18. Вашият боен инструктор

Your Combat Coach
Здравейте, аз съм Боб Хигинботъм. Можете да научите бойния начин на мислене, който прилагам при самоуправление, решаване на проблеми, лидерство и междуличностни конфликти. Публикувам и актуализирам информация за борбата.


Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *