40 най-добри блога и уебсайта за самозащита

Най-добрите блогове за самозащита от хиляди блогове в интернет и класирани по трафик, последователи в социалните мрежи, авторитет на домейна и свежест.

Блогове за самозащита

Това са 40-те най-добри блога за самозащита, които да следите през 2023 г.

1. Закон за самозащитата

Law of Self Defense
Адвокат Андрю Ф. Бранка практикува право вече трето десетилетие, като специализира в областта на правото на самозащита в САЩ, където е международно признат експерт. Андрю е сътрудничил в този контекст на Wall Street Journal, National Review, Chicago Tribune, Washington Post и много други, включително и на национални синдикални медии. Андрю е също така водещ на предаването „Най-добрата защита“ на Outdoor Channel и сътрудник на National Review Online. Следвайте нашия канал за най-новите публикации в блога на Андрю.

самозащита

2. Блог на Академията за самозащита

Academy of Self Defense Blog
Темите в блога ни включват самозащита, Krav Maga, кикбокс, младежки фитнес и самозащита, кардио тренировки и здравословен начин на живот. ASD обслужва местната общност повече от 16 години! Класове по Крав Мага (самозащита), муай тай, кикбокс, фитнес и силово обучение за цялото семейство. Понастоящем ASD провежда класове на живо, както и обучение по заявка.

academyselfdefense...

3. блогът на Вим Демерес

Wim Demeeres Blog
Блогът на Вим Демерес включва статии и ръководства за бойни изкуства, самозащита, кондиция за ММА, бокс, методи на преподаване и много други.

wimsblog.com/blog

4. Блог на LawShield на САЩ

U.S. LawShield Blog
Бъдете информирани за новините в областта на дома и личната защита от един от водещите блогове за скрито носене на оръжие в страната. Американският LawShield е вашият основен източник на информация за втората поправка, новини за самозащита и др. Нашата организация води началото си от 2009 г., когато на група адвокати пионери им писна от враждебността на правната система към отговорните притежатели на оръжия и злоупотребата с тях.

uslawshield.com/bl

Крав Мага Експерти Блог

Krav Maga Experts Blog
Прочетете блога на експертите по Крав Мага, за да придобиете знания за самозащитата. Ще получите подробна информация за най-добрите класове по самозащита. Krav Maga Experts е създадена, за да преосмисли начина, по който се преподава Крав Мага, като го представи по един еволюирал начин. Ние обучаваме отделния човек, а не тълпата.


kravmagaexperts.co

6. Гражданска самозащита с оръжие блог

Civilian Gun Self-Defense Blog
Намерете резюмета и връзки към статии за използването на оръжие от цивилни лица при самозащита. Документация за граждански лица, използващи оръжие за самозащита. До голяма степен защото един известен активист за контрол на оръжията настояваше пред мен, че отбранителната употреба на оръжие от цивилни граждани е много рядка. Спонсорирано от Коалицията за политика в областта на огнестрелните оръжия
пистолет за самозащита.blo

7. Разумна самозащита

Sensible Self Defense
„Разумна самозащита“ предоставя обучение по огнестрелно оръжие, самозащита и превенция на насилието за всички. Ако разбирате как се използва огнестрелно оръжие, кога и какво представлява самозащита и динамиката на насилието, можете да вземате информирани решения относно начина си на живот, безопасността си и да се подготвите да защитите себе си и семейството си, ако възникне необходимост.
Чувствителна самозащита

8. Подкаст с истории за оръжия за самозащита

Self Defense Gun Stories PodcastПодкастът „Истории за оръжия за самозащита“ ви предлага ежеседмични репортажи и коментари за въоръжената гражданска самозащита. Всеки месец има милиони нови притежатели на оръжие. Мнозина искат да имат огнестрелно оръжие за самозащита. Ето истинските истории на въоръжени цивилни граждани. Инструктори по огнестрелно оръжие коментират новините в кратък подкаст формат. самозащита, въоръжен гражданин, защитна употреба на оръжие, безопасност на огнестрелното оръжие.
Също така в Подкасти за въоръжена самозащита

самозащитапистолети за защита

9. Krav Maga Warriors | Блог за самозащита

Warriors Krav Maga | Self Defense Blog
Сайтът на Warriors Krav Maga ще ви даде представа за системата от 30 000 фута и за това, което ни отличава от останалите. Проверете ни, ако сериозно желаете да се научите на самозащита. Има причина над 500 правоприлагащи агенции по света да са признали Крав Мага за своя система. Ние ще ви научим по-бързо и по-ефективно от всеки друг на планетата как да защитавате себе си и близките си, когато няма кой да го направи вместо вас.

warriorskravmaga

10. Блог за отбрана Streetwise

Streetwise Defence Blog
Съвети и препоръки за самозащита за жени, както и информация за нашето обучение по самозащита, класове и курсове. основно обучение по самозащита за жени. streetwise defence предлага обучение по самозащита и лична безопасност за компании, техните служители, групи и отделни лица. Нашите курсове по самозащита се предлагат в цяла Великобритания и в чужбина.

streetwisedefence

11. Блог на SheFighter

SheFighter Blog
Разгледайте блога на Лина Халифе за духовност, ум, предприемачество и самозащита. SheFighter е първото студио/програма за самоотбрана за жени, което стартира в Близкия изток и се разраства в 35 държави по света. SheFighter работи за физическо и психологическо овластяване.

shefighter.com/blog

12. Самозащита на C.O.B.R.A., блог Va

C.O.B.R.A. Self-defense, Va Blog
Водещият в бранша блог за самозащита, пълен с информация за това как да се предпазите от насилствено криминално нападение. Ние вярваме, че сигурността в реалния свят не е спорт. Съсредоточаваме се върху това как реални хора като вас елиминират реални заплахи. Ние сме полицейска академия за цивилни.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *