Как да декорирате дома си във военен стил?

 Поради ежедневната рутина често ни се иска да сменим декорацията на стаята си, за да променим обстановката. Пълната промяна на стила на декорация е разтоварваща. Тази статия ще  ви даде основания да изберете военни декори за вашата стая и дом.

1) Променям интериора на къщата си: 

Не става въпрос за смяна на всички мебели, а за добавяне на декорации, които изцяло променят стаята в дома ви.

Началото на септември бележи нова година за всички. Не в смисъла на календара, а в смисъла на нашите планове, цели и деца. След един донякъде бохемски летен период е време да се върнем у дома. Септември чука на вратата. Както всяка година, кой не иска да смени декорацията на дома си, за да започне добре?

Човек иска или трябва да бъде мотивиран да се върне към ежедневието си и дори малката промяна на декорацията е от голямо значение.

Всички обичаме тези малки промени, дори ако понякога те водят толкова бързо до трудни ходове като weld-paint…. Това не бива да променя решението ви за промяна.

2) Една малка промяна може да има голямо въздействие 

Понякога е толкова просто, колкото да промениш подредбата на вещите на масичката, да смениш възглавницата, да сложиш нова щампа на дивана, да скъсаш хубав килим, да окачиш нови рамки за снимки, да украсиш стената с декоративен винил. Преместете една мебел, за да придадете на стаята атмосфера, която да отговаря на моментното ни настроение.

Защо да променяме декорацията?

Защо да променяме декорацията?

 • Като се променя настроението ни, променя се и декорът

 • Защото беше възможност, беше почистено заради горещата вълна

 • Защото промяната на настроението ни може да подобри нашата креативност

 • Защото, когато се върнете от почивката си, ще имате много идеи за украса


 • 400;
  „>Защото
  издига визуалната ни рутина

 • Защото преместването на мебели от време на време е добро упражнение против умора

 • Защото
  преместването на
  мебели е добро
  упражнение против умора.

 • Защото след като прекарате лятото в градината или на терасата, ще намерите своя дом

 • Защото по това време на годината природата е неизчерпаем източник на вдъхновение

3) Причини, които ще ви подскажат, че трябва да промените или да добавите към декора си&.nbsp;

Непоставянето на коледната, хелоуинската или великденската украса може да означава, че вече не ви е грижа за вътрешната среда.
 Ако вече не се оглеждате, това може да е защото отказвате да гледате нещата, които не харесвате, особено украсата си.

Ако цветът на стените ви е обикновен и твърде сив, бял или сив през цялата година, не се предлага да ги пребоядисвате, освен ако детето ви не е нарисувало отдолу, но да добавите лепенки, снимки или дори възглавници. 
Ако всяка вечер се прибирате вкъщи уморени и погледът към дома ви ви кара да сте още по-уморени, дори къщата ви не ви посреща, значи сте по-стресирани от дома, отколкото уморени от работата. 

Ако не обичате да си стоите вкъщи и всеки път, когато телефонът звънне и колегата ви каже да излезете, нямате търпение да излезете от дома си. Вие скачате от радост всеки път, когато се появи възможност, не обичате просто да си почивате спокойно у дома. 


.Ако се върнете от вечерно излизане в дома на приятел и установите, че декорът на дома ви няма нищо общо с този на приятеля ви, трябва да го промените. Това ли е моментът, в който откривате, че винаги изглеждате по-добре в чуждите къщи, отколкото във вашата собствена? Прибавете елементи към дома си, няма нищо по-хубаво от това да си у дома. 

Ако искате да намерите някакви занимания, докато си стоите вкъщи, за да забравите някои неща   
.nbsp;(раздяла, напускане на някого или друго), предлагаме ви да украсите къщата си, за да имате ново начало, събуждайки се всяка сутрин с нова и наистина привлекателна декорация. Ще видите, че събуждането всяка сутрин ще бъде мотивация за всеки ден. 

военни отличия

4) Защо да изберем военна украса? 

.

Всички знаем, че стилът на Уолт Дисни или класическият стил лесно може да се превърне в скучен с годините, но нестандартният стил все още е мотивиращ и красив всеки път, когато се събудите.
Това не е само мъжки стил на обзавеждане, но ако искате да придадете на дъщеря си борбено и силно мислене, украсете стаята ѝ с военни стилове вместо с принцеси на Дисни. Винаги е хубаво да знаете, че стаята ви е уникална спрямо стаите на приятелите ви, а приятелите ви ще останат в дома ви само заради декора, който нямат у дома. 

Това не е просто украса, а начин на живот, т.е. ако дадете на стаята си военна украса, вие сте сред хората със силно мислене и борбен дух, човек, който е готов да даде живота си за нещо или някого, когото обичате, човек, който винаги е готов да помогне на приятеля си дори в трудни условия, човек, който винаги се изправя дори при наистина значителна загуба. Това са насърченията, които трябва да имате, когато се събуждате всяка сутрин и виждате военните украшения, които сте решили да поставите в дома си.

Нашите
военни отличия

Най-скоро подредихме 5 артикула по категории, за да не се налага да ги изброявате всички, можете да отидете директно на нашия сайт, за да видите всички наши военни отличия.
 

 • Военни писма
 • Военна боя, американски
  войник
Вижте нашите уникални продукти за военен декор

Тази картина на американски войник може да се използва като висококачествен декоративен елемент, а формата ѝ е много реалистична. Този монохромен цвят е подходящ за всякакъв вид декорация и може да украси дори вашата всекидневна, офис или други. Той подчертава културата на военните сили.

 • Военна живопис, армейска
  тъмнина
Разгледайте нашите уникални продукти за военен декор

Когато става въпрос за декорация на стени, тази декоративна боя е на мода. Ярките цветове са защитени със защитно покритие, което предпазва боята от замърсяване и надраскване.

 • Военна боя, артистичен стил&nbsp
  ;
Открийте нашите ексклузивни продукти за военна декорация

Мазилките са много популярни и са се превърнали във важна част от интериорния дизайн. Има декоративни картини с различен дизайн, мотиви, цветове и стилове. Такъв е случаят с тази военна картина.

 • Военна картина, боен
  танк
Разгледайте нашите уникални продукти за военен декор

Този резервоар има хубаво покритие. Този артикул е идеален декоративен аксесоар. Тази картина във военен стил е орнамент в ограничена серия през 2020 г. Този декоративен аксесоар може да отговори на нуждите на вашия интериорен дизайн.

 • Военна картина, изтребител
 • Военна картина, изтребител
 • Военна картина, изтребител
 • .

Разгледайте нашите ексклузивни продукти за военен декор

Този аксесоар е много модерен в декорацията на дома. Той е идеален за всякакъв вид интериорна декорация. С този изтребител дневната ви ще придобие модерен вид.

 • Военни стикери
  • Военни стикери, с които да украсите колата си&nbsp
   ;
Разгледайте нашите ексклузивни продукти за военна украса

Това е много популярен военен етикет, използван за украса на автомобили. Декоративните аксесоари се предлагат в стандартни размери и в 2 цвята.

 • Стикер за
  военен череп и американско
  знаме
Разгледайте нашите уникални продукти за военен декор

Този стикер с череп и кръстосани кости и американско знаме може лесно да се залепи на почти всяка плоска повърхност. Просто отлепете и залепете. Качеството е много добро, стикерът може да се използва до 5 години. С този оригинален аксесоар можете да украсите своя кемпер, камион, стена, лодка, хладилник и т.н.

 • Военни стикери,
  изтребител
Вижте нашите уникални продукти за военна украса

Темата на този стикер за военен самолет е оригинална и реална. Декорирайте 2 или 4 колесни превозни средства с този декоративен аксесоар. Добавете оригиналност към стаята си или към стаята на детето си. Само се уверете, че трансферната лента се залепва здраво.

 • Военни стикери, руска
  армия
Разгледайте нашите уникални продукти за военен декор

Руският военен стикер е подходящ за всякакъв вид аксесоари и помещения. Дизайнът на звездите е много елегантен и необичаен. Качеството на ситопечата на мотивите е много добро. Стикерите се предлагат в различни размери и цветове.

 • Военни стикери, череп и
  кръстосани кости
Разгледайте нашите уникални продукти за военен декор

Този стикер с военен череп е зашеметяващ. Използването на най-съвременните архивни мастила на Epson може да докаже качеството на изображението. Преди да залепите стикера, не забравяйте да го почистите и подсушите, за да може стикерът да залепне по-добре за гладката и чиста повърхност.

 • Военни
  завивки
  • Военна завивка, военнозелена за деца
  Вижте нашите ексклузивни продукти за военен декор

  Това одеяло с карикатурни животни е предназначено за декорация на детски стаи. Той е проектиран от меки и леки материали, за да осигури максимален комфорт през нощта.

  • Военна завивка, Динозавър
  Разгледайте нашите ексклузивни продукти за военен декор

  Зелената завивка илюстрира образа на динозавър. Тя ще бъде чудесен декоративен елемент за детската стая. Освен това тази завивка е изработена от меки материали и е лесна за поддръжка.

  • Военна завивка, зелена
   ивица
Разгледайте нашите ексклузивни продукти за военен декор

Тази плетена завивка е изработена от здравословни и леки материали, което я прави много мека и удобна. Green Quilt House се отличава с много стилен дизайн, който може лесно да се съчетае със съществуващия интериор в стаята ви.

 • Военна завивка, артистичен
  камуфлаж
Разгледайте нашите уникални продукти с военен декор

Тази завивка е с военна камуфлажна щампа и мрежеста форма и е модерна, но много стилна. Той е изработен от меки и здравословни материали, които го правят много удобен.

 • Военна завивка, униформен
  печат
Открийте нашите ексклузивни продукти за военен декор

Тази завивка с принт с камуфлажна концепция ще направи леглото ви по-удобно и приятно. Тази завивка има еластичност и мекота, изключителна здравина и много стилен дизайн. Той е лесен за поддържане, може да се пере с вода за пране и студена вода.

 • Военна калъфка за възглавница
  • Военна възглавница, военен
   поздрав
Вижте нашите уникални продукти за военен декор

Тази възпоменателна калъфка за възглавница за Деня на независимостта 4 юли е украсена с диван и украсена с военен поздрав. Изцяло полиестерна, може да се пере. Тя е с модерен дизайн и ще внесе оригиналност във вашата всекидневна.

 • Военна възглавница,
  плюш
Разгледайте нашите уникални продукти за военен декор

Декорирайте дивана си с калъфки за възглавници с карикатури на военни танкове, за да направите съществуващите декорации по-оригинални. Висококачественият плюшен дизайн прави калъфката на възглавницата по-мека.

 • Военна възглавница,
  украса за
  военно
  оръжие

 

Как да декорирате дома си във военен стил?

 

Това военно одеяло има елегантен и модерен дизайн. Той е идеален за декорация на спалня, диван, кола, стол и др. Можете да го подарите на приятелите си по специални поводи.

 • Военна възглавница, най-добро качество
  лен
Разгледайте нашите уникални продукти за военен декор

Тази военна камуфлажна калъфка за възглавница се превърна в чудесен артикул, който ви позволява да украсите спалнята, дневната или дори любимата си стая.
Покривалото е изработено от лен и може да се пере и суши в пералня. Частта за инсталиране.

 • Военна възглавница,
  пушка
Вижте нашите уникални продукти за военен декор

Тази декоративна калъфка за възглавница с черен пистолет се отличава с уникална елегантност. Изработена от лен, тази калъфка за възглавница има модерен дизайн, който добавя съвременно докосване към декора на дома ви. 

Вие все още разполагаме с много военни украшения, които със сигурност ще ви харесат, каним ви на нашия уебсайт за военни излишъци, за да откриете промоционални артикули и нови продукти, които навлизат на пазара за военни излишъци. Гарантираме пълно удовлетворение от автентични продукти на мини цени.Гарантираме пълно удовлетворение от автентични продукти на ниски цени.

Surplus Military е лидер в областта на военното оборудване, така че не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми, нашите екипи от специалисти ще могат да реагират своевременно, за да ви дадат най-доброто решение и да ви насочат, ако имате някакви въпроси относно използването на нашите продукти.

Добра война!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *