Как да монтирате камуфлажна мрежа?

Надяваме се, че като прочетете тази статия, ще изберете подходящата камуфлажна мрежа за вашите нужди. Ще ви дадем някои критерии, които да ви насочат в съмненията ви, за да намерите най-добрия камуфлажна мрежа.

1) При какви обстоятелства ще използвате
камуфлажната мрежа
?

Когато избирате камуфлажна мрежа, трябва да определите реалните си нужди. Всъщност това е аксесоар, който може да се използва от физически лица и професионалисти за множество цели, като например за deco military anniversary. Ако възнамерявате да го интегрирате с природата, някои видове гори или гори ще бъдат идеални. Този тип мрежи са много подходящи за ловци или диви хора. Ако възнамерявате да се слеете с определен район, изберете мрежа с пясъчен цвят.

Това ще е от полза за пустини или открити райони. За заснежените райони обаче е за предпочитане бяла мрежа. Ако предпочитате декоративни повърхности, най-добре е да използвате цветна мрежа. В ресторанти или обществени места черните или червените ивици създават оригинална атмосфера.

За да откриете правилния камуфлажен плат, първо трябва да определите нуждите си. Днес камуфлажните мрежи се използват в много случаи както от частни лица, така и от професионалисти. Ако целта ви е да се слеете с природата, идеалното решение е горска мрежа или мрежа за джунгла. Моделите им съвпадат, за да осигурят пълно прикриване. Ето защо те са толкова разпространени сред хората, които са в естествена среда, независимо дали ловуват, ловят риба, снимат или наблюдават дивата природа.

Тези мрежи са подходящи и за съоръжения за отдих, като игрища за пейнтбол или еърсофт, или за провеждане на възпоменателни събития или събития на военния съюз. Ако
се изисква камуфлаж в определени условия, може да предпочетете мрежи с пясъчен цвят за много открити или пустинни условия и бели мрежи за заснежени или заледени райони.

Ако се интересувате повече от текстурата на камуфлажните мрежи, изберете цветни мрежи. Гамата продължава да се разширява, като се добавят нови цветове като жълто, розово, синьо и лилаво. Освен това червените, черните или белите мрежи са много популярни, тъй като могат да създадат примитивна атмосфера в ресторанти, клубове и дискотеки.

Както при ловните аксесоари, камуфлажните мрежи са най-добрият избор за изграждане на базов лагер. Камуфлажната мрежа е изработена от синтетични влакна, парцали, нарязан плат и други естествени материали, за да осигури възможно най-голямо прикритие на ловците.

Как да настроите своята камуфлажна мрежа?

2) Къде планирате да поставите камуфлажната мрежа? На закрито или на открито?

Ако използвате камуфлажна мрежа на открито, най-добре е да изберете подсилена мрежа. Тези мрежи са с много здрава мрежа. Това са халки за захващане на въжето, разположени в ъглите или по цялата дължина, в зависимост от модела. Подсилващата мрежа осигурява идеален защитен елемент и е по-устойчива на вятър. Тя
може да се използва при всякакви екстремни условия и за постоянна употреба на открито.

Ако трябва да поставите камуфлажна мрежа в къща или офис, най-добре е да купите огнеупорна мрежа. Нашите огнезащитни мрежи са обработени с огнезащитни материали. Те са произведени в Обединеното кралство и отговарят на британските стандарти. Те са близки до френското ниво М1. Декоративните мрежи могат да се монтират вертикално и хоризонтално. Те често се използват за създаване на частни пространства или за прикриване на съществуващи прегради. Благодарение на по-широката гама от цветове, неармираните мрежи могат да се използват на открито. Въпреки това се
препоръчва да ги носите през зимата или в периоди на силен дъжд или вятър.

Ако ви трябва мрежа, която е едновременно здрава и огнеустойчива, можете да изберете подсилена и огнеустойчива камуфлажна мрежа. Етикетът на продукта показва, че той отговаря и на двата стандарта. Ако организирате
барбекю или хората пушат в близост до декорацията, това ще бъде добър избор за вътрешния двор.

Искате външна камуфлажна мрежа? Изберете модел, устойчив на UV лъчи, който може да предпази камуфлажната материя от избледняване.
Камуфлажните мрежи,
изработени от военна тъкан, ще бъдат по-подходящи за употреба на закрито, без UV обработка или хидроизолация.

3) Размери на камуфлажните мрежи

.

Камуфлажните мрежи се предлагат в различни размери. В зависимост от нуждите си можете да изберете други камуфлажни решетки, квадрати или правоъгълници. Стандартите на британската и американската армия се различават, така че наличните размери също са различни. Когато избирате правилния размер на мрежата, не забравяйте, че камуфлажната мрежа не се разтяга лесно. Ако не можете да намерите подходящ размер, можете да отрежете много голяма мрежа или, обратно, да използвате пластмасови връзки или мостове, за да съедините две или повече мрежи. Камуфлажната мрежа се реже лесно с ножица. Ако отрежете подсилена мрежа, тя няма да има халки за закрепване поне от едната страна. В този случай мрежата все още може да бъде поправена чрез поставяне на примки в челата ѝ. Ако искате да поддържате максимална здравина, бихме желали да закупите армираща тел на скала, за да пресъздадете анкерни пръстени в ъглите и навсякъде. В повечето случаи най-привлекателният вариант за нестандартни размери е да се реже на метър. В повечето случаи най-атрактивният вариант за нестандартни размери е рязането в метри. Нашите мрежи напускат завода на ролки с ширина от 2 до 6 метра и максимално разстояние на рязане 30 метра. Тази опция може да се използва и за стандартните и удължените мрежи.

Накратко, има правоъгълни камуфлажни мрежи и квадратни мрежи. За да изберете правилния размер на окото, не забравяйте, че камуфлажната мрежа не може да се разтяга. Затова е по-добре да изберете по-голям модел. Ако не намерите модел, който да отговаря на вашия размер, можете да изрежете много голяма мрежа или да използвате пластмасова връзка или укрепваща тел, за да фиксирате двете точки заедно.

4) Теглото на камуфлажната мрежа

Плътната шарка на камуфлажната мрежа е изработена от полиестерни влакна, които са едновременно здрави и леки, така че мрежата е лесна за пренасяне. От друга страна,
ако се разхождате на открито, може да се наложи да вземете предвид теглото.

Бреф, повечето камуфлажни мрежи са изработени от полиестер, който е лек и издръжлив материал. Ако планирате походи в пустинята, теглото на този аксесоар може да е важен фактор. Обърнете внимание, че мрежа с размери 3 x 3 метра тежи 2 kg, а мрежа с размери 9 x 9 метра – 19 kg. Моля, обърнете внимание на този параметър, предпочитате лек мрежест модел. В този случай може да е изгодно да закупите камуфлажна мрежа по поръчка от по-голяма, по-тежка и голяма мрежа.

5) Видове камуфлажни мрежи

Как да монтирате камуфлажната мрежа?

  • Камуфлажна мрежа на метър: По поръчка 

Това е военната камуфлажна мрежа, която е най-необходима на клиентите, тъй като се продава по поръчка. Камуфлажната мрежа, която се доставя на метри, може да покрие всякакъв размер повърхност. Защитата му от ултравиолетови лъчи и функцията за подсилване срещу разкъсване му позволяват да се монтира на открито.

  • Осигурена мрежа от стоманена тел: Здрави и лесни за монтаж

Това са най-добрите камуфлажни мрежи, стилни и здрави. Върху стабилизатор, подобен на тенекиено платно, той осигурява ъгъл на засенчване, като същевременно осигурява циркулация на светлината и въздуха, за да се избегне парниковият ефект. Камуфлажната мрежа от стоманена тел е облицована със затворени стоманени въжета и шнурове по цялата повърхност, като образува мрежа на балкона, за да предотврати провисването. В четирите ъгъла има щипки, което улеснява монтажа. Мотивите му също придават много фин ефект. Предназначена е за използване на открито, не се страхува от вода и е идеална за поставяне на пергола, тераса на ресторант и др.

  • Камуфлажна мрежа с нишки: мека и здрава

По дух подобна на военната камуфлажна мрежа и стоманените въжета, камуфлажната въжена мрежа може да предложи по-добро окачване и здравина. Тя е лесна за инсталиране и е подходяща за използване както на закрито, така и на открито.

6) Височина на закрепване на
маскировъчната мрежа

За да получите сянка, трябва да разположите добре камуфлажната си мрежа. Преди да можете да я използвате, трябва да я инсталирате. Монтажът отчита много различни стъпки и параметри, включително височината, на която трябва да се закрепи маскировъчната мрежа. Тази височина зависи от площта, която искате да защитите от слънцето, и от лесната циркулация на въздуха. В зависимост от няколко фактора можете да определите идеалната височина за монтиране на платното за сянка. Идеалната височина на камуфлажната мрежа се определя от много фактори. Трябва да се вземат предвид различните сезони и излагането на слънце. Въз
основа на тези различни фактори можете да спестите пари, за да намалите или увеличите изискванията за височина.

Трябва да имате предвид, че вашата маскировъчна мрежа не трябва да е близо до земята. Това е очевидно, защото трябва да можете да лежите и да се наслаждавате на свежия въздух и сенките, които той носи със себе си. Чадърът се поставя на балкона или в градината. Трябва предварително да знаете къде да поставите камуфлажната мрежа, за да знаете на каква височина можете да държите камуфлажната мрежа.

Мрежата е инсталирана за ваше удобство. Той може да ви предпази от пряка слънчева светлина и да ви позволи да се почувствате като сред природата. Поради това той трябва да се монтира на височина, която осигурява свеж въздух и предотвратява задушаване. Ако не сте сигурни за височината, на която трябва да монтирате тенекиеното платно, можете да се обърнете към специалист, който да ви помогне да я определите. Така ще избегнете грешки и задаване на грешна височина.

Важно е да знаете, че площта, която трябва да се покрие (т.е. площта, която трябва да се засенчи), варира в зависимост от височината на поставеното сенниково платно. Колкото по-голяма е покритата площ, толкова по-голяма е височината на сянката.

Сянката.

Трябва да направите добра проекция в точката на монтаж, за да имате добър ъгъл за регулиране на височината на сенниковото платно. Различните видове сенникови платна изискват определен брой точки за закрепване.

7)Къде да намерите най-добрите камуфлажни мрежи

Да, какво повече можете да поискате, ако четете тази статия, вие сте попаднали на правилния сайт за военен камуфлаж, имаме много, със сигурност ще намерите най-добрия за вас в зависимост от употребата , която ще му дадете. Приканваме ви да кликнете върху връзката по-долу, за да получите достъп до всички наши военни камуфлажни мрежи.

Нашите военни камуфлажни мрежи

Тези няколко стъпки могат да ви улеснят при закупуването на камуфлажни мрежи.
Ако все още не сте сигурни, незабавно се свържете с нашата служба за обслужване на клиенти, което ще подобри възможностите ви за завършване на проекта.
 

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *