Как да изберете шапка за храст

Вида шапка, носена от всички видове войници по света. Шапкатаbush hat илиboonie hat произхожда от Съединените щати, след което се разпространява по целия свят. Предлага се в различни версии в нашия диспансер. The военна шапка за храсти еперфектният съюзник за защита от слънцето.

Table of Contents

Шапката “
Буни“ или шапката „Буш“ накратко

На пръв поглед различни шапкичесто се бъркат с шапката от храст. Ако само споменем за това шапката „Боб“ или шапката за риболов. Два виданакити за глава достаразлични от шапката за храсти. Но те предлагат, повече или по-малко, същиясилует, когато се гледат отдалеч. Да не говорим, че шапката на храста е проектиранада допълва ловен костюм за военнина основата.

Въпреки това голям бройцивилнихораи днес ги носят. И докато някои просто носят обикновена илиперсонализирана шапка катомоден аксесоар. Други, като например геймърите или феновете на еърсофт, предпочитат да носят военна шапка в стил буш. Също като различните реплики, които можете да намерите в нашата богата колекция

Каква еразликатаМежду шапката за храсти идругите шапки е преди всичко нейниятразмер. Последният е с многошироки ръбове от своите спътници, като предлага повече сянка на потребителя. Както и наличието назатягаща лента в основата му, която не позволява жестикулирането му. Както икаишкатарегулируемата лента за брадичката, за да не се отлепи.

Открита преди много години, шапката от храст е претърпяла много модификации.
В резултат на това на пазара се предлагат различнимодели. Въпреки това всекимодел шапка за храсти е подходящ за вас. Лесно ще го намерите в нашия магазин. Спродуктова гама, предназначена за всеки бюджет.

За допълнителенреализъм, можете да изберете и цвета. Независимо дали искате пустинен камуфлаж,горски камуфлаж или дори централноевропейски камуфлаж и цифров AT. Позволява вида усъвършенствате вашата униформа, и избягвайте да бъдете забелязаниот врага по време на игрите си. Независимо дали втеатъраили на картата вдивата природа.

The Bush Hats

Различните видове военни шапки за храсти, които се предлагат

Като говорим зашапки, всеки има свои собствени представи за тях. Все пак трябва да се отбележи, че не всички шапки за храсти са еднакви. Поради тази причина съществуват няколко версии, разработени така, че да отговарят на нуждите на всеки човек. И това е въпреки факта, чеосновният модел все още е този, който идва от САЩ.

Военната камуфлажна шапка

Най-известната военна камуфлажна шапка от всички. Раница запринадлежностинеобходима при пътуване във враждебна територия. Дали в средата на пустинята,в средата на джунглата или в пещерите. Очевидно е, че има версии накамуфлажа, подходящи за всяка среда. И всеки от тях е достъпен за всички чрезнашата платформа.

С тегло не повече от 100 г, нашите камуфлажни шапки с храстиса с превъзходно качество на текстила. Това ви позволява да си гарантирате защитаот слънчевите лъчи. Но се уверете, че разполагате и с постоянна сянка и се радвате на добра вентилация. Всичко, от което се нуждаете, за да си свършите работата.

BROUSSE CAP

Открийте CHAPEAU DE BROUSSE FR./p>

Класическата шапка от храст

Следуспеха навоенната шапкасвъоръжените сили, производителите разшириха базата си от клиенти. По този начин на пазара се появява гражданската шапка-бушон. Тя притежава всичкихарактеристики на военната шапка буш. Последният се отличава сшарката си илигладкото си оцветяване.

С тази шапка можете да се насладите нанепрекъснатотозасенчване, което тя предлага. Но също така се избягват всякакви сблъсъци с властите във връзка скамуфлажния модел . Да не говорим, че не харесвате плътни цветове. Винаги можете да изберетемодел по поръчка, който се предлагапри поискване.

Шапката за храсти със защита от комари

Иновация, която се харесва както на военните, така и награжданите. Тази шапка с мрежа против комари се предлага ввоенна камуфлажна версия , както и вкласическа версия. Подходяща за използване в пчеларството, тази каска енеобходим за мисиите вджунглата. Тъй като е ефективен срещувсички видове насекоми,не самокомари.

Лесно инсталиранеза секунди, просто покрийте и затворете мрежата против насекоми. Перфектнопроветрена, тази шапка никога няма да създаде риск отзадушаване. И по същата случайност, тя не представлява и пречка завиждането ви. Това е просто идеално решение за излети в горещии влажни райони. Независимо дали пътувате или сте на почивка.

Критичният избор на собствена шапка за храсти

Шапката за храсти се обозначава с различни модели и версии на пазара днес. Това създава объркване в съзнанието на много хора по отношение наизбора. Проблем, който все пак може дабъде избегнат, ако си направите труда да подготвите покупката си. Аподготовка, която изисква преминаването през няколконемалки стъпки.

Започнете избора си по размер

За да сте сигурни, че ще получите шапка, която отговаря на очакванията ви. Важно е да помислите  за размера си. Така можете да си гарантиратепо-добър комфорт, но също така е по-важно, че можете да нагласите шапката споредразмера на главата си. Въпреки това повечето шапки за храсти вече иматрегулиране на кордата

Дарения на тази система за регулиране, шапката ви ще се бори да слезеот главата ви, без да се налага да решавате.
  Знаейки, че същият процес все още е видим на
брадичката. Състои се отвъже, прикрепено от двете страни нашапката . Специално проектирана да издържа на силен вятър. Имайте предвид, че тя лесно сеотстранява от останалата част на шапката.

На следващо място определете подходящия за вас материал на изработка

Ефективно можете да използвате различни материализа да направите шапка от храст. Не е задължително обаче всеки вид материал да ви подхожда. Тогава вашият избор ще трябва да бъдеглавната функция на вашата шапка. Независимо дали става въпрос за защита отултравиолетови лъчи, дъжд или доринасекоми.

За целта можете да избирате между найлон илиполиестер, за тези, които предпочитат синтетични материали. Можете също така да изберетепамук, който предлагасилна защита срещуUV лъчи. След това, ако това не ви убеди, все още можете да се обърнете къммоделите в листовете. При това знайте, че те не са ваши съюзници вдъждовно време.

Помислете за вентилация

Независимо дали сте избрали да си купите шапка за храсти,военнаили не, тя не е за носене у дома. Въпреки това, когато излезете навън, независимо от товакакво правите, в някакъв момент ще се изпотите. За да избегнете атаките наслънцето, правилнотопроветряване е задължително. Това ще ви накара да се чувствате по-комфортно и до голяма степенмалко горещо.

Затова, когато правите своя избор, помислете дали да не се спрете наматериалматериал сдишащи свойства .Това ви позволява да оставитепотта и ви позволяват да дишате по-лесно, дори под палещото слънце.Избягвайте също така да носитематериали, които могат да ви накарат дапрегреете. Изберете шапки с ленти.

И накрая, уверете се, че имате устойчива на сезона шапка

Прието е да се сменят шапките на всеки сезон или почти на всеки. Ако обаче изберете правилната шапка за храсти, можете да я носите през цялата година. Но за тази цел ще трябва да вземете предвид единкритерий от най-важните. Което не е нищо друго освен въпросът запропускливостта на неговия материал или не.

Всъщност, в зависимост отсезона ипогода, вашата шапка ще бъде подложена наразлични тестове. Затова е важно да изберетеводоустойчива и дишаща шапка. Това ще ви помогне да запазите вашата глава суха, дори при сняг илипроливен дъжд span style=“font-weight: 400;“>. Но също така ще ви помогне да иматесянка през цялото време и ще издържи впустинни райони.

Как да разпознаем шапка от храст?

Въпрос, който много хора все ощезадаватднес. Това е напълно разбираемо, като се има предвид броят на конкурентите, с които се сблъсквана пазара.“>Style=“font-weight: 400;“>. Все пак трябва да се отбележи, чехрастовата шапка може да се различи от своите аналози доста лесно. И за да го направите, просто наблюдавайте неговитешироки крила.

Накратко, шапката тип „буни“ е bob широкопола шапка.
Шапка, която приляга идеално на главата ви благодарение на
регулируемата лента. Но той е много полезен и придъжд и сняг, благодарение на своята водоустойчивост. Перфектната шапка за всички ваши дейности на открито, без да се притеснявате за бъгове илилошо време.

Въпреки това е важно да запомните, че се предлага вразлични модели. Започваме с основния модел, който го направи известен на всички, т.е.американския модел. С течение на времето обаче се случиха няколкоеволюции. Това доведе до създаването на шапкатабуни версия Виетнам, безспорен успех.

Впрочем,еволюциятане спря дотук, тъй като след няколко проблема вджунглата. Появи се и друга версия на тази шапка, която включваотблъсквател на насекоми.За тази цел той разполага с платно против комари, което може да ви предпази от ухапвания от насекоми. Истинско предимство при пътуване втропични райони или в горещ и влажен климат.

Години след създаването навоенната шапка „Буш“,цивилната версия най-накрая вижда бял свят. И трябва да кажем, че имаше хора надатата. Особено тези, които се промъквалис шапките на гостите си илис роднините си военни . Предлага се вразлични размери и цветове, тя бързо се превърна виконанамодата.

Лесен начин да изберете идеалната планинарска шапка за всеки

Както виждате, много хораобичат да носятшапка с храст. Това го правиотличен изборна подарък за тези, които искатда зарадватлюбимия си човек. Независимо дали искате да го подарите на себе си, илина някой друг, методът е един и същ. Просто трябва да ориентирате избора си в зависимост отморфологията на лицето си.

Така че, ако иматекръгло лице, по-подходяща за вас ще бъде шапка с цяло лице. Спецификата на географската му форма ще придаде повече ъгъл и структура налицето ви. Това ще направи лицето висияйно и ще избегне съсипването на останалата част отоблеклото ви. За да ви дадемидея, не се колебайте да последвате примера нахаттипborsalino.

От друга страна, ако лицето ви еквадратно, по-добре е да изберетекръгла шапка. Особено след като в нашатаколекция може да откриете шапка за храсти, вдъхновена от Bowler. Добре проектирани шапкикоито не се издуват нито отстрани, нито отпред.

Ако лицето ви еовално, имате късмет, тъй като всички видове шапки изглеждат добре върху вас. Когато обаче става въпрос заоцветяване, нещата могат да се усложнят. Защото лошият избор на цвят може лесно да съсипе тоалета за миг. Нещо, което не бихте пожелали на никого в наши дни.

Със сигурност хората сдълго лицеса тези, които най-много обичат шапкатабушон. Широката периферия на последния пасваперфектнона пропорциите на издължените лица.
И както при овалните лица, трябва да сте много внимателни
при изборана цвят.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *