Как да изберете военна яка?

Военните нашийници не са като военните нашийници за кучета.Нашата гама от колие с военни значки определя предпочитанията ви към военните излишъци.Това е специално създадено, за да ви придаде уникален и необичаен вид и да определи вашата култура и индивидуалност.Този артикул ще ви даде основание да носите нашите качествени военни колиета.

<1) Кога да носите военно колие?

Носете колие, за да подчертаете ключови точки по тялото си и да покажете себе си и вашите military-clothing.Няма значение дали сте облечени в ежедневни или специални дрехи на парти.Трикът да носите колие е да съобразите колието с личността си.Колкото по-костюмирано е събитието, толкова по-екзотично е колието.С дънки, толкова по-спокойно е колието.По принцип военното колие не усложнява живота ви, то се съчетава с облеклото ви, дори ако на пръв поглед изглежда небрежно. 

Не си правете труда да изваждате всичките си дрехи и аксесоари .военни цветове, за да откриете подходящия тоалет, когато е необходимо военно колие, за да подсилите облеклото си за деня. 

2) Яка за унисекс

Независимо дали сте мъж или жена, тя ще ви придаде по-скоро небрежен, но спокоен вид.Обикновено върви с тениски, дънки и чифт маратонки.

Не изглежда бляскаво, но е достатъчно, за да ви накара да заблестите малко.

Носенето на специална военна яка ще допълни военния стил или ще разшири оригиналния приключенски стил, за да го направи по-непринуден!

За мъжете военната огърлица може да бъде аксесоар за обличане, стил или просто създаване на собствен стил, а за жените носенето на военна огърлица я прави привлекателна за противоположния пол, а също така утвърждава женствеността в очите на обществото .

Въпреки че колиетата са по-редки от мъжките гривни или пръстени, те все още са много срамежливи.И има основателни причини.Те са или твърде женствени, или твърде прилепчиви, много е трудно да се избере.Малка сребърна огърлица с военни висулки е идеална. 

<3) Компонентите на нашите военни яки

Металът е важен елемент при избора на висулки за колиета.Това е много важен момент, тъй като животът на бижуто зависи изцяло от метала, от който е изработено, затова се смята, че златото е най-ценният метал в бижутата.Среброто, неръждаемата стомана и керамиката са на второ място, те са известни и с високата си функционалност.

 • Нещо друго: всички наши огърлици с о покритие са със зашеметяващо качество, ще блеснете на улицата и ще обърнете внимание на околните.&nbsp
  ;
 • Сребро: Тя ще се почиства лесно и ще придаде доста бляскав, но небрежен вид
 • Неръждаема стомана: устойчива е на ръжда и корозия.Той е неприятелски настроен към микроорганизмите и лесен за почистване.Той е модерен, популярен бижута: за неговата устойчивост на киселини, основи, стабилност, твърд и лъскав, без алкохол и безкраен.
 • Керамика: има висока устойчивост на износване, топлина, налягане и химическо въздействие (газ и течност) и висока твърдост.

colliers militaires

  <4) Носенето на военна яка е изкуство

  На първо място, бижуто е декоративно, което може да се използва, за да ни украси или да покаже дрехите пред нас.Няма да се крием, всички обичаме да изглеждаме красиви, когато излизаме! Първата причина, поради която носим колиета, е украсата, сублимацията и това, че се чувстваме добре. Освен като декоративен аксесоар, колиетата се носят и по други основателни причини: културни, т.е. носенето на колие символизира идентичност, принадлежност към дадена група или символизира богатство.Някои цивилизации носят бижута и за да внесат положителна енергия в тялото и ума си.

  Носенето на военна яка показва вашата култура и индивидуалност.Това ви превръща в човек, който има собствен стил и не копира стила на другите, без да знае значението му.Вие ще гледате това военно колие всеки ден, знаейки, че сте част от уникална група или че сте уникален човек, който се опитва да утвърди своята идентичност, внасяйки колие с необичаен стил. 

  <5) Военната яка допринася за вашия стил

  За жените носенето на бижута помага да опознаят своята женственост, красота, елегантност и придава идеална страна на противоположния пол.Носенето на военна огърлица е начин да предадем информация и да разкрием определени характеристики за себе си.Независимо дали чрез красива висулка, елегантното военно колие винаги утвърждава нашата идентичност.

  Предимството на военните яки е, че могат да се използват като украса, но са и практични.Например обеците могат да разкрият лицата, а военните колиета – да подчертаят красивите деколтета. За щастие успяхме да използваме всички тези малки аксесоари, за да се похвалим. 

  <6) Моите щастливи военни бижута

  За да привлечете късмет или да обичате лоши очи, да привлечете добри чувства и положителна енергия, имате ли нужда от бижу, имате ли нужда нещата да са възможно най-близо, знаейки, че не го правите сами?

  Човекът, на когото ще подарите това колие, ще има красиво колие за късмет и ще ви помни във всеки момент от живота си.Всяко малко увлечение има свои собствени причини, но от друга страна, някои митове всъщност са универсални и се споделят от много цивилизации.Това не ви пречи да създадете свое собствено колие за късмет, което е военно колие. 

  7) Защо да изберете нашите военни колиета?

  Нашите колиета се предлагат във всякакви форми, размери и стилове.
  Те са изработени от злато или сребро, неръждаема стомана или дори керамика.Някои огърлици могат да бъдат дълги или къси в зависимост от вашия избор.Ние имаме всичко, което търсите във военните огърлици.

  това е прекрасен подарък за вашите приятели, семейство, познати, дори за вас самите;безплатен подарък за Коледа, рождени дни, сватби, годежи, романтични празници или изненада за някой специален човек в живота ви, когото обичате.

  Носенето на хубаво военно колие може да допълни военните ви дейности с класа или да има уникален по-скоро небрежен вид.Искате да изберете по-оригинален цвят?Тогава проверете нашия магазин за автомобили по всяко време, ще намерите повече!(черен, кафяв, покрит или сребърен)!

  В допълнение, ако търсите по-известно колие с висулка или медальон, ще откриете и голям брой колиета с много изображения на мъжки и женски тела (например на американския флот, армията или военновъздушните сили) или към които са добавени орнаменти (котва, череп, специален кръст, висулка с дракон)., и много други)!

  Следният списък ще ви покаже повечето от нашите колиета, можете да отидете директно наНашите военни яки .Ще намерите и много военни яки в различни размери и форми.

  Нашите военни яки: 

  • Военно колие, ВВС (сребро) 
  Как да изберем правилната военна яка

  Това военно колие, специална сребърна верижка за службите на ВВС, е с дължина 50 см.Идеята на този моден аксесоар е много оригинална.Това колие е уникално заради солидните си материали и красиво издълбаните надписи.

  • Военна яка с дизайн на череп (неръждаема стомана)&nbsp
   ;
  Как да изберем подходящата за вас военна яка?

  Тази военна яка с дизайн на череп е чисто нова.С посребрена верижка от въже, бижуто е много елегантно.Орнаментите са изработени от неръждаема стомана с красиви мотиви.Използвайте тези аксесоари, за да заслепите приятелите си.

  • Военна огърлица с граната (неръждаема стомана)
  Как-добре-да-изберете-войнска-огърлица?

  Този модел военна яка е моден аксесоар за жени и мъже.
  Черната верижка е плетена и е с много добро качество.Това черно колие с висулка от неръждаема стомана за военно снаряжение е автентично и като цяло бижуто е добре прикрепено.

  • Военна яка с мотив М-16
  Как да изберем военната си яка?

  Тази военна яка с дизайн на пушка е много нова.
  С посребрена верижка от въже, бижуто е много елегантно.
  Орнаментите са изработени от неръждаема стомана с красиви мотиви.Използвайте тези аксесоари, за да заслепите приятелите си.

  Как избирате военната си яка?

  Верижката на това колие е много необичайна, защото картечницата е изработена от сребро и злато, подхожда на всички видове облекло: ежедневно, класическо и елегантно, това модно военно колие за мъже е много стилно и е с добро съотношение цена-качество.

  • Военно колие с дизайн на куршум от пушка (сребърно)
  Как да изберем правилното военно колие?

  Тази военна висулка с куршум е изработена от 100% неръждаема стомана. Висулката е нетипична и солидна. Повърхностната обработка е много добра, бижутата се предлагат в светли и тъмни цветове.

  • Военно колие с огнестрелно оръжие (златно)
  Как да избера правилното военно колие?

  Това военно колие за жени включва яка за оръжие, проектирана специално за жени. Военните аксесоари вече са унисекс. За да подчертае женствения стил на тези бижута, дизайнерът е добавил кристали в някои от моделите. Добавете женствено докосване към външния си вид.

  • Военно колие с дизайн на рейнджър (сребро)&nbsp
   ;

   

  Как да изберем правилната военна яка?

   

  Конструкцията на тази яка от два материала е много нетипична. Войниците са реалистични върху твърди тела. Военният договор в стил „Портиер“ е задължителен моден аксесоар за мъжете. Бронзова висулка подчертава нишката от естествена кожа.

  • Военно колие с керамичен камуфлажен мотив
  Как да изберем правилно военното си колие?

  С тази 24-инчова военна огърлица можете да направите облеклото си автентично. Тази военна вратовръзка е украсена с керамична камуфлажна шарка от закопчалки омар. Този моден аксесоар привлича всички погледи.

  • Военно колие с
   дизайн на
   керамичен
   кръст
  Как да изберем правилното военно колие?

  Камуфлажните щампи са в разгара си, а тази керамична висулка с кръст, покрита с черни йони, е наистина уникална. Това военно колие с кръстосани щампи е с матов край, който подчертава модерността на аксесоарите.

  Surplus Military предлага още много военни колиета, ако искате да придадете стил и стил.
  Приканвам ви да следите страницата ни за военни излишъци, за да не пропускате нашите промоции и за да можете първи да поръчате нов продукт, който влиза на пазара за военни излишъци. В нашия онлайн магазин се продава предимно професионално оборудване от доставчици на военни излишъци. Ще откриете нови военни униформи, които отговарят както на класическите стандарти CE, така и на стандартите CCE (Centre Européen de Camouflage de l’Armée Française), като например военни трикотажни облекла, якета или ризи.

  Независимо дали сте любител на екстремните спортове, ловец, турист, играч на Airsoft или Paintball, или просто купувач, който търси качествени продукти на най-добрата цена, на нашия сайт ще намерите всичко, от което не се нуждаете.Но професионалистите не могат да се справят с тях.Ако сте войник, военен полицай, полицай или охрана, този онлайн магазин е за вас!

  Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас възможно най-скоро, ние разполагаме с динамични екипи и внимателни към вашите проблеми, които ще знаят как да ви отговорят навреме и часове, като ви предоставят най-добрите услуги и най-добрите решения на вашите съмнения.

  Добра война!

  Leave a Reply

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *