Как да монтираме камуфлажна мрежа на пергола ?

Камуфлажната мрежа е често срещан военен аксесоар за засенчване на непокрита зона. Той може да се използва като декоративен предмет и в градината, на терасата, перголата или друго, особено в случая с бяла камуфлажна мрежа. Инсталирането накамуфлажна мрежана пергола не е толкова просто, особено ако знаете правилния начин за инсталиране. Тук ще намерите полезна информация за това как да монтирате камуфлажна мрежа на пергола.

Защо да монтирате камуфлажна
мрежа на перголата си?

Използва се като декорация, но и за да поддържа подслона ви в добра сянка. Ще получите добро ниво на сянка, а използваният плат е обработен с устойчива на UV лъчи и атмосферни влияния материя. Можете да го използвате като подслон, ако възникне необходимост. Всъщност камуфлажната мрежа не е accessory-military нови, но в света на декорацията те са много модерни. От гледна точка на цената, камуфлажната мрежа все още е по-евтина инвестиция от инсталирането на стоманобетонна конструкция. Възможно е да се купува на метър, като цените варират в зависимост от качеството и размера. Можете да създадете свое малко райско кътче у дома, като поставите
камуфлажна
мрежа на
перголата си.

Камуфлажна мрежа

Как да монтираме камуфлажна мрежа на пергола?

Общо казано, не е задължително да е сложно, ако го направите правилно. Бялата или камуфлажната мрежа, подходяща за перголи, е много лека. Инсталирането му не изисква много физически усилия. Необходими са ви кабели или пластмасови въжета. Преди да поставите мрежата за сенници, потърсете точките за закрепване. Когато купувате комарника, не забравяйте да измерите пространството, което искате да покриете, тъй като той не може да се разтяга. Конструкцията трябва да пасва идеално, затова изберете солидна опора, например от стомана, дърво или алуминий. Не забравяйте да закупите скоби, за да осигурите надеждна система за закрепване. Уверете се, че мрежата за сянка е поставена по дължина и ширина върху покриваната повърхност. Поставете страната на въжето с лице към небето, а страната на листата – към земята. Камуфлажната мрежа трябва да се отстрани в края на лятото или зимата. Всъщност има
мрежи, които предпазват само от слънчевите лъчи, а някои предпазват от студ и сняг.

Камуфлажна мрежа бежова пергола

Обичайни употреби на
камуфлажните мрежи

Камуфлажните мрежи често се използват за следното:

  • Кино на открито
  • Събития  и фестивали
  • Декорация
  • Скриване
  • Abri

Кино и театър

В киното използването на камуфлажни мрежи не е само декоративно, както в театъра. От една страна, както подсказва името, те маскират предмети и проводници, които не могат да се движат. Те не трябва да се намират в зрителното поле на камерата. От друга страна, те са много популярни като декор по време на снимките на военни филми или за симулиране на сцени в джунглата или гората. В театъра те са чисто декоративни, тъй като служат за украса и декорация на сцената.

Събития и фестивали

Тези мрежи се използват по време на събития като сватби или културни прояви. Те са поканени там, за да служат за украса. По време на сватба може да се използва като навес, ако тя се провежда на открито. Същото важи и за фестивали или културни събития, но те могат да се използват и като декорация в зависимост от желаната инсталация.

Декорация

Камуфлажната мрежа се превърна в модерен аксесоар за декорация както за професионалисти, така и за частни лица. Сега той е предназначен не само за военна употреба. Някои хора го използват за лов, други – за игра на пейнтбол, а декораторите го използват, за да изглеждат добре. За тази цел те се предлагат в различни цветове: червен, бял, син, кафяв и др. Моделът им наподобява листата на лека и издръжлива тъкан. С тях можете да украсите както интериора, така и екстериора на дома си. Тя ще украси и придаде стил на вашата пергола, тераса, градина, лично пространство, спалня и др.

Маскировка

Камуфлажният плат е много ефективен за скриване на предмети. Например по време на експедиция, къмпинг или лов често се използва, за да се скрият вещи или да се скрие човек. В армията снайперистите, които изпълняват мисии на враждебна територия, го използват, за да не бъдат забелязани от врага, или за да скрият колата или хеликоптера си под камуфлажна мрежа. Не забравяйте да носите камуфлажно облекло в същия цвят като мрежата, сако или жилетка и панталон. Всичко това означава, че можете да маскирате всичко.

Абри

Този аксесоар е много практичен за създаване на подслон. У дома, в градината, на терасата или перголата, когато настъпят летните жеги, зимните студове или падне сняг. Помислете за изграждане на заслон с камуфлажна мрежа, която ще ви защити отлично. Трябва само да изберете подходящото оборудване.

Изберете камуфлажната мрежа според нейното предназначение

Съществено важно е да изберете правилно камуфлажната си мрежа в зависимост от нейната употреба. Ако ви е необходима на открито, изберете подсилена мрежа, тъй като тя ще може да се справя с неблагоприятни атмосферни условия. От друга страна, обикновените мрежи са подходящи за вътрешността на дома ви, тъй като нямат укрепваща мрежа. Навън има вероятност да се скъса, ако е ветровито.

Камуфлажна мрежа

Как да закрепя мрежата за сянка?

Мрежите са лесни за връзване, просто трябва да имате тел или въже, което да прекарате през мрежата и да го фиксирате с опората. Връзка в няколко точки в един и същи интервал. Ако използвате обикновена мрежа без око, прекарайте въжето директно през листата. При подсилената мрежа можете да я закрепите директно, като прекарате въжето или телта през примките на мрежата.

Намерете информация на .Как да
поставим камуфлажна мрежа

FILET CAMOUFLAGE TYPE WOODLAND

Различните естествени камуфлажни мрежи

Джунгла или гора

Това са традиционните военни мрежи с кафяви, каки зелени или черни шарки. Използват се, за да ви направят невидими за врага. Те се използват и за декоративни цели при различни дейности, които могат да се извършват в горска среда.

Песъчен или пустинен цвят

Те са специално предназначени за използване в открити площи без растителност. По-специално, ако военните отиват на мисия в пустинята, това ще им бъде от голяма полза. Той предлага оптимална защита срещу вятър и  слънчева топлина.

Цвят бял    

 > Преди това се използваше само в заснежени райони от военни и наблюдатели на животни. Бялата камуфлажна мрежа днес е много популярна сред декораторите заради естетическата си привлекателност. Сред частните лица те са особено ценени заради ефективната си защита от слънцето в градината, на терасата или в перголата.

Бяла камуфлажна мрежа за пергола

Открийте Pergola mesh white camouflage

Как да поддържаме камуфлажна мрежа?

Както всяко друго нещо, камуфлажната мрежа също трябва да се поддържа, за да може да се използва повторно в продължение на много години.
Платът, от който е изработен, е издръжлив, можете да го перете с водни струи, ако се замърси. Деинсталирайте я в края на всеки сезон, тъй като устойчивата на слънце мрежа може да не е устойчива на сняг и дъжд. Попитайте, преди да закупите камуфлажната мрежа.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *