Как да определите размера на гривната си?

Във Франция гривната емоден аксесоар, който е хит както сред жените, така и сред мъжете, които се грижат за външния си вид. Благодарение на широката гама от варианти можете да комбинирате тези бижута с тоалетите си. В днешно време на онлайн пазара можете да намерите модни, маркови и дори самоделни модели. Но чували ли сте някога за гривна за оцеляване за мъже ? Този тип гривни са идеални за подобряване на стила ви, както и за удобен комплект за оцеляване. Освен елегантния си външен вид тази гривна може да достигне дължина до 8 метра и да издържи 250 кг. Когато купувате гривна онлайн, трябва да знаетеидеалния размер на гривнатаза себе си или за подарък. За да ви помогнем, сме изготвили ръководство със съвети как да го направите.   

 

bracelets militaires

 

 Как да определим размера на китката и гривната си ?

За да избегнете закупуването на гривна с грешен размер, е важно да знаете размера на китката си, за да определите правилния размер на гривната за вас. Освен чеудобрява китката ви, изборът на гривна сподходящ размерспестява риска да я изгубите или дори неудобството ви. Тя също така гарантира, че покупката ви на бижута военни талисмани. Наистина, ако е твърде тесен, ще се срамувате да го носите, но ако е твърде голям, лесно може да го загубите. Вижте нашите съвети как да определите размера на китката си, за да намерите идеалния размер на гривната.

Определете размера на китката си

За да измерите обиколката на китката си, използвайтемек шевен метър. Увийте я точно над костта на китката, като плъзгате пръст под лентата за шев, за да не е прекалено стегната. Ако не разполагате с рулетка, можете да използватескала, която след това трябва да прехвърлите върху линийка, за да определите дължината ѝ. След като сте определили мярката, трябва да я закръглите до горната половина на сантиметъра, преди да я запишете. Така че, ако мярката е 15,3 см, закръглете я на 15,5 см.

Определете идеалния размер на гривната си

След като знаете обиколката на китката си, трябва само да изчислите размера на гривната си въз основа на няколко параметъра. Тези параметри, които трябва да вземете предвид, се състоят отформата, в която ще го носите, неговата ширина, дебелина и закопчалка.


 • Ако искате да го носите стегнат като тръстика, използвайте вашия размер. Добавете 1 до 1,5 см за свободен размер на гривнатакато гривна. А ако искате да го носите свободно, добавете 1,5 до 2 см. След като се запознаете с бележката за измерване в ръководството за определяне на размера на гривната за китка

 • Знайте, че колкото по-тънка е гривната, толкова по-близо е вашият размер до обиколката на китката ви. Добавете към основния размер на китката си от 0,5 до 1,5 см за гривни съсстандартна ширина и от 1,5 до 2 см зашироки гривни или гривни.
 • Ако гривната, която смятате да купите, съдържадоста големи мъниста, трябва да изберете по-голям размер гривна.

 • При избора на размера на гривната си помислете и затипа на закопчалката на гривната си. Защото някои закопчалки се нуждаят от много място, за да работят
  .

Как да разберете размера на гривната си

Кой размер на гривната ?

За да можете да подарите гривна, без да събудите подозрение, трябва да имате представа за стандартните размери на този аксесоар. Познавайтестандартните размериза жени, мъже и деца, за да се ориентирате какъв размер да изберете.

 • Женски гривни

Морфологиятаопределя размера на женските китки. Въпреки това стандартният размер на дамската гривна е около 18 см. Във Франция китката на жената е с размери между 15,5 и 16,5 см. Обикновено китките им са с размери между 14 и 18 см. За
жена с класически тип тяло изберете гривна с дължина 20 см, за да е по-свободна.

 • Гривници за мъже

В интернет ще намеритемъжки гривнисъс стандартен размер около 20 см. Това е така, защото мъжките китки обикновено са с размери между 15 и 19 см. За мъжете с малки китки, особено за тийнейджърите, избирайте бижута с дължина под 20 см. А за по-здравите китки избирайте гривни с дължина над 20 см.   

 • Браслети за деца

Браслетите за деца се различават по размер в зависимост от възрастта им. Размерът на гривните за новородени варира от 14 до 16 см. За да предложитееволюираща гривнакоято ще съпътства бебето през първите години от живота му, изберете гривни с пръстени за закрепване на различни нива. Магазините предлагат размер между 16 и 18 см за детски гривни. Също така търсете система за закопчаване с две халки, за да може гривната да се адаптира с растежа на детето.

Как да определите размера на гривната си

Как да разберете дали една гривна е твърде голяма ?

Когато купувате гривна онлайн, първото нещо, което трябва да знаете, е правилният размер на аксесоара в зависимост от неговия модел. Всъщност някои гривни се носят встегнатаформакато тръстиковата, а гривните с бордюр се носят всвободнаформа. В никакъв случай не е препоръчително да избирате твърде голяма гривна, тъй като лесно можете да я загубите. Ако каишката ви не спира да се върти и не седи така, както искате, тя е твърде голяма.

Как да определим размера на каишката за часовник ?

Определянето на размера накаишка за часовнике по-сложно от другите видове каишки за часовници.
Защото трябва да знаете размерите на техните ширини и дължини. Открийте една по една измерванията, които трябва да знаете.

Измерване на ширините между рога и катарамата 

За да ги получите, първо измерете ширината на каишката на часовника, която е между ушите, и след това вътрешната ширина на катарамата. Не избирайтекожената си каишка за часовникза да я вземете като референтна мярка. Тъй като с течение на времето се свива под въздействието на топлината и потта. Например 18-милиметровите кожени ремъци имат ширина 18/16. Това означение означава, че каишката е широка 18 мм между примките и 16 мм от вътрешната страна на катарамата. 

Мерки за дължина на нишката

Винаги трябва да измервате дължината на двете нишки, от които се състои каишката на часовника.
Няма значение дали има закопчалка, закопчалка или сгъваема закопчалка. Имайте предвид, че частта, в която са разположени отворите за регулиране, се нарича
накрайник. А частта, в която е закрепена катарамата, се наричаелемент. След като получите измерванията, просто трябва да ги сравните с размера на китката си.

Как  да определим размера на твърдите гривни ?

Когато купувате тези модели гривни онлайн, трябва да внимавате те да пасват на ръката ви. В противен случай те просто ще стоят в кутията за бижута. Изборът натвърди гривнивзима предвид размера на ръката ви, както и размера на китката ви. Този параметър е необходим, за да се гарантира, че ръката ви е подходяща за аксесоара. За
да направите това, трябва да измерите обиколката на ръката си в най-широката точка с палец, извит нагоре, както когато слагате
гривна
.  

Как да изберем гривна за жени ?

Дарения на жестовете с ръце, този моден аксесоар се превръщав истинско оръжие за съблазняванеза да привлечете вниманието на човека, когото искате да спечелите. Изберете го според стила му на обличане, морфологията му или просто според вкуса му.

Ето няколко съвета как да изберете модела, който ви подхожда най-добре :

Изберете според материала на гривната 

Пръстените отокислена стоманасега доминират на пазара въпреки благородните материали като злато, сребро и скъпоценни камъни. Всъщност
те са достъпни и непроменяеми. Изберете тези гривни, ако планирате да ги носите всеки ден. Освен че не предизвикват непоносимост, те не се нуждаят от специална поддръжка, за да запазят блясъка си.

Изберете според размера на китката си

За да покажете ръката си, гривната трябва да се откроява.
Ето защо трябва да изберете идеалния тип гривна за вашия тип тяло. Открийте трите възможни случая.

 • Ако иматетънка китка, трябва да изберетеминималистични гривнив частност тънки верижки или мъниста с ширина 1 см. По
  този начин ще покажете
  добре уменията си.

 • Изберете гривни с регулируема верижка, ако иматесредна обиколка на китката. Аксесоарът, който купувате, не трябва да е нито прекалено хлабав, нито прекалено тесен. Също така изберетемногоредни гривниза да изглеждате добре.

 • Трябва да избирате големи гривни, ако иматеширока китка. Гривната с гривна
  или лента ще бъде идеална за вас.
 • Гривната с гривна
  или лента ще бъде идеална за вас.

  Изберете според стила на обличане

  Трябва да изберете гривна, която да съответства на стила на жената, на която ще
  я подарите. По този начин освен че ще я развълнувате, ще избегнете и разочарованието. За целта първо трябва да проучите общия външен вид на въпросното лице и след това да изберете идеалния аксесоар, който да му подхожда.

   • Лицата селегантен външен видпредпочитатзлатни бижута. Защото златото символизира елегантност. Изберете ги за модел с двойно действие, особено за гривна за часовник, която ще бъде едновременно декоративна и практична. Ако бюджетът ви е недостатъчен, изберете гривни от окисляема стомана със златен и златист цвят.  

   • Имате неограничени възможности, ако жената имабохемски и хипи стил. За да ви е по-лесно, изберете според това, което получателят носи най-често. Купете метални маншети с камъни или кристали. Защото тези бижута вървят добре с макси рокли без ръкави или дори с леки ризи.

 • .
  Изберете гривни с прости форми, ако получателят предпочита модерна, професионална визия. Изберете такива, украсени с кристали, скъпоценни камъни или перли. Този стил се съчетава добре с волан, маншет и верижка
 •  

  Как да разберете размера на гривната си?

  Защо да изберем мъжка гривна?

  За да изненадате мъжкия пол с бижута, подарете му гривна. По-вероятно е да им хареса. Повечето мъже го предпочитат пред пръстен или колие. Нашият магазин предлага богат избор от военни гривни, които осигуряват непоколебима увереност на притежателя си.

  • Изберетепаракерни гривниако получателят обича да пътува, да прави походи и да изследва. Те са удобни аксесоари, които могат да се носят всеки ден. Моделът на гривната гарантира, че притежателят ѝ има под ръка изключително издръжлива каишка
   .
  • Изберете бързината, ако получателят предпочита елегантни бижута.
  • Изберетекожените гривнизаради техния шик и изискан ефект. Нещо повече, те се съчетават перфектно с всяка визия.

  • За да придадете каприз на класическата визия, изберете гривни с камъни. Те са оригинални и са на мода през последните години.

  Първият параметър, който трябва да знаете за успешната покупка на гривна, е размерът на гривната. Няма нищо по-&nbspнеприятно от това да си купите аксесоар, който не ви подхожда. Този аксесоар е модерен както за жени, така и за мъже. Затова е идеален за подарък за рожден ден. Специализирана в продажбата навоенни артикули, нашият магазин предлага селекция от широка гама от различни дизайни на военни гривни, за да подобрите външния си вид, както и да имате аксесоар за оцеляване. Следвайкиактуалната тенденция, нашите гривни за оцеляване ви придават екстравагантен, но модерен вид.Не се колебайте да закупите гривната за оцеляване, която ви подхожда най-добре, от нашия уебсайт :onplus-military.we имаме широка гама от продукти и услуги, които да ви предложим, от най-популярните до най-скъпите. Освен това правите сигурни транзакции, ако решите да купувате от нас.

  Leave a Reply

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *