Как да направите резервация за военни?

Кой знае точния произход на фразата „Защитени сте“? Въпросът беше, след като изчистиш меча и очертаеш позиция за охрана, да доведеш охраната до себе си? Въпросът беше да застанеш на стража? Но в такъв случай, защо не gare à vous ? Освен всичко това този израз има своя история и произход. Това четем в „Dictionnaire militaire portatif contenant tous les termes propres à la guerre“ (1758 г.):е командата „Внимавай!“, което намеква за обръщане на внимание на заповедите, които ще последват. Много е вероятно дисциплината вече да е налагала определен начин на стоене.През XVIII век гвардията, емблемата в подножието, все още не е съществувала. Изразът от началото на века е Пазети, е заповедта, с която се обявява указание, което трябва да бъде изпълнено. С наредбата от 1 юни 1776 г. то става Garde = за вас и се използва, за да накара войника да спре в строя.Състои се от станете изправени, ръцете отстрани, петите заедно, главата изправена, неподвижна. Протоколът се различава в отделните страни и в отделните звена. Вниманието е необходимо, за да се изслуша съвет или йерархична заповед, за да се представиш пред авторитет или за да отбележиш определени моменти от церемонията.Вниманието се прекратява с изискването “ Почивай ! „. За да давате заповеди на охраната, трябва сами да сте на пост.

В нашия онлайн магазин ще намерите широка гама от военни аксесоари . Елате и разберете.

 

chaussure-militaire

Как да си направим военна охрана?

Този въпрос се отнася до няколко възможни отговора, но преди всичко е очевидно, че тази стъпка предполага абсолютна неподвижност. Както вече споменахме, тя се състои в рязко притискане на лявата пета към дясната, след което главата се изправя и се заема позиция на внимание.

Насладете се на промоционалните ни оферти на нашия военно облекло.

Поза на войник, която предполага и други общи пози

Поддържайте себе си, асертивна и правилна стойка

 • Става с уверена и правилна стойка: известен „брадичката нагоре, гърдите напред, раменете назад, коремът навътре.“
 • Оръжието се закрепва отстрани, палецът или средният пръст успоредно на шева на панталона или полата, в зависимост от особеностите на командното упражнение.
 • “ Очи отпред “ : главата и очите са фиксирани в неподвижна поза напред. Очите са идеално насочени към далечен обект. Празно изражение на лицето.
 • Дръжте петите заедно, пръстите раздалечени и стъпалата под ъгъл 45 градуса.
 • Без реч,подвизи на лицето или тялото, освен когато това се изисква от упражнението на секцията или отряда.

Спасявайте за себе си, посочено за всяка организация :

В повечето бойни организации по света тази стойка е най-разпространената. Това е така, защото тя може да бъде приета и от така наречените военни, силите за сигурност и някои организации, които се нуждаят от слабо идентифицирана структура. Можем да назовем някои от тяхскаути, кадетски програми или полицейски части. Той се използва често и в граждански оркестри, оркестри с пищялки и барабани, както и в оркестри с барабани и бъклици. Да стоим твърдо е също начин за поздрав, когато човек с по-нисък ранг срещне офицер или по-висш, но офицерът т.е. подчиненият не носи покривало.

 

Всяка страна има свой собствен начин на разбиране за подчинение на заповеди.

Практиките в рамките на войските или групите от войници варират в различните страни, ето как други държави по света отдават чест на този поздрав.

В европейските страни :

 • Швеция :

Знак на борбена воля, ръцете се държат здраво за шведските военни, военноморски и въздушни компании.

  • В Испания :

В трите бази в Испания тази заповед трябва да се даде след сглобяването. Всъщност, когато войниците носят униформа, гащите трябва да са затворени, покриване на пространството между показалеца с палците, като кокалчетата се придържат към краката. Когато инструкторът издаде заповедта, войниците, които трябва да са подредени в редица, обръщат главите си наляво и след изпълнителната заповед „Мар! “ или „Ар! “ те спускат ръката, която биха протегнали, за да запазят дистанция от войника отпред, като държат и двете ръце отстрани на торса. Войниците в цивилно или спортно облекло държат ръката си по същия начин. Въпреки това, войниците трябва да пляскат с ръце на крака при издаването на заповедта.

 • Финландия 
  :

За финландците, разстоянието между пръстите на краката трябва да е равно на ширината на два юмрука.

 В други страни по света :

 • Русия :

Военнослужещите, независимо от подразделението, в което се намират, се покланят напред, запазете го станете и гледайте право напред когато се вдига поръчката за грижи.

  • В Съединените щати:

Растенията са под ъгъл от 45 градуса с пети заедно в Обединеното кралство, Съединените щати, Силите за отбрана на Нова Зеландия и Силите за отбрана на Австралия. При канадските сили стъпалата образуват 30-градусов ъгъл, като петите са събрани.

Усвояване на пози на активисти в рамките на специфично обучение :

Индивидуалното овладяване на жестовете и движенията трябва да бъде част от едно цяло. За да се постигне тази еднородност и ансамбъл, изпълняваните жестове трябва да са с един и същ цвят: #000000;“>подготвителен шрифт за подготвителни команди, които определят срок за извършване на действието, последвано от команда за действие за Команди за изпълнение. Различните движения без подготвителен ред до реда свързан с този на караула на вниманието:

Garde à vous :

Както бе споменато по-горе, тази нагласа предполага абсолютна неподвижност. Позата на неподвижно стоене без щит е следната: Петите се събират а краката са малко по-малко отворени от квадрата и също са завъртени. Разширени колена а тялото е в отвесно положение над бедрата и леко наведено напред. Раменете са изтрити, ръцете са опънати покрай тялото, ръката е отворена и леко обърната навън, пръстите са събрани, малкият пръст е в шева на панталона.Главата е изправена и права, без да пречи, директният поглед.

.

В командировка :

 • Поставете лявата пета срещу дясната.
 • Заемете мястото, като останете неподвижни и откровено изправите главата.

Това е и нареждане, което трябва да се изпълни без подготвително нареждане&nbsp
;

 • Десният крак не се движи, а левият крак и тялото се отпускат.
 • Ръкавите остават кръстосани зад гърба, като ръцете се отпускат естествено.
 • Наблюдавайте мълчанието, без да се налага да стоите неподвижно и да запазвате
  лице

Repos :

Действията не се променят по команда, трябва да се наблегне на това да държите главата си изправена и да останете неподвижни.

 • В командването дясно 
  :

Повдигнете леко лявата пета от земята и прехвърлете тежестта на тялото върху дясната пета. Първоначално пръстите на десния крак и лявата пета се повдигат леко. След това върнете рязко лявата пета срещу дясната с втора стъпка.

 • В командировка: “ Лицето

Повдигнете дясната си пета леко от земята и натоварете тежестта на тялото си върху петата . Повдигнете леко петата и пръстите на десния си крак.Първа стъпка: направете четвърт оборот като се завъртите едновременно на лявата пета и на палеца на десния крак. Втора половина: придвижете дясната пета рязко към лявата.

Четвъртият завой :

По дефиниция четвърт оборотът позволява превъртете се в двете страни на редовете:

 • На дясната страна е повдигнете петата на противоположния крак от земята и натоварете тежестта на тялото върху пръстите и петата на десния крак.

Извършете четвърт оборот надясно, като едновременно се въртите върху петата и пръстите на противоположната седалка и със сила връщате петата към дясната пета.

 • На ляво трябва да леко повдигнете дясната пета от земята и пренесете тежестта на тялото върху лявата пета и пръстите на десния палец.

1-

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *