Как се става стрелец?

Артилеристът в армията е военен, който притежава високо ниво нанасоченост изрялост. Въпреки че този тип хора са много важни в гражданското общество, те често са и естествени лидери, които оказват голямо влияние върху останалите членове на армията. Той е войник, който е в разгара на битката с оръжието си, и военен, който използва оръжието си, за да защитава страната си.

Артилеристът в
армията е войник, който подготвя оръжията за стрелба и отговаря на заповедите на своя офицер. Той трябва да разполага със същите инструменти като пехотинеца, но може да използва и купчини пушек, за да улесни стрелбата. Той е войник, който участва в боравенето и стрелбата със снаряди. Артилеристът в сухопътната армия е войник, който отговаря за отбраната и защитата на войските. Той е в услуга на войниците и на превозните средства, с които те са разположени. Следователно
той има умения да стане стрелец. 

Открийте гама от военни дрехи (армейски тениски, панталони с тениска, … )

file-camouflage-military

Qu’est-ce que l’artillerie militaire ?

Артилерията е клон на армията.
Артилерия е наименованието на всички колективни или тежки оръжия, използвани за изпращане на далечно разстояние по противника или по неговите позиции и оборудване на различни снаряди с голям или малък калибър: гаубици, оръдейни топки, ракети, снаряди, за подпомагане на собствените войски, участващи в сражение или обсада. Стрелците имат много специфични мисии.

Мисиите на
стрелеца :

Мисиите на
стрелеца са многобройни и се допълват от административни задачи. Тяхната мисия може да се състои в техническо обслужване, транспорт или зареждане с гориво.

Ведно с взвод от 20 войници ще интегрирате екип от артилерийски установки и ще разполагате с оръжейни системи, използвайки най-новите акустични технологии.
strong>придобиване, потвърждаване и неутрализиране на цел. По този начин той може да служи възможно най-близо до действието – в артилерията „земя-земя“ като оператор на оръдие, или по-високо, може да открива цели (оператор за откриване), да анализира данни за огневата поддръжка (оператор на ATLAS) или да управлява артилерийски установки, или в компонента „земя-въздух“ на артилерията като артилерист „земя-въздух“.

 Ще развиете техническите си умения и физическата си подготовка, за да подобрите и изпълните общите мисии на армията, които могат да обхванат и бойни действия.

Как да
постъпя в артилерията

Причисляването към артилеристите означава да поддържате пехотни и кавалерийски части и да обслужвате мощни, високотехнологични оръжейни системи. Важно е да се знае, че обучението на артилерист в армията е дълго и сложно. Това изисква определени условия, особено във Франция, Париж е поставил определени условия, за да бъдеш артилерист.

comment-devenir-artilleur

Изискванията :

Исканите профили :

  Ако обичате да работите в екип и имате вкус към физическото натоварване./strong>или тестове за хладност, методичности прецизност. Това са качествата, които армията очаква от вас, за да бъдете артилерийски боец. Търсените профили са: мъже и жени на възраст между 17,5 и максимум 29 години, френски граждани, с добри граждански права и CAP/BEP или BAC (препоръчително, но не задължително).

  Искани умения :

   Трябва да имате добро ниво на познания в областта на физическите науки, математиката, технологиите. Трябва да владеете добре нервната система, за да можете да изпълнявате работата си безопасно, както и да имате спортни и физически умения, за да управлявате цистерни. Най-важното е, че трябва да имате висока интелигентност, за да избегнете тези, които също се интересуват от това обучение. Трябва да сте в добро здравословно състояние и да можете да издържите на тежко обучение.

   Умения за усвояване :

     Обучаемите трябва да научат езика на знаците и да научат въоръжен код, тъй като това ще улесни взаимодействието им с другите.

    Артилерийско обучение:

    За да станете артилерист, първо трябва да получите обучение в тази област.

    • Първоначално тримесечно общо обучение за усвояване на основите на това да бъдеш военнослужещ във военно училище. Обучението се състои от предварителна и последваща фаза. Първият е кратък период на обучение, който позволява на кандидатите да овладеят оръжията си и да боравят правилно с тях. Кандидатите трябва да бъдат обучени тактически и стратегически, както и в съответствие с целите, които си поставят.
    • Инициална полкова подготовка на специалисти. Артилерийският изтребител се назначава в сухопътните части CAESAR, като има възможност да се присъедини към въздушнодесантно (при наличие на медицинско становище), планинско или задгранично (морски пехотни войски) подразделение или към единични сухопътни или ракетно-стрелкови подразделения;
    • .
    • Развитие по време на parcours: повишение в ранг, придобиване на нови квалификации, възможност за преориентация, придобиване на житейски умения, както и практически знания;
    • Адаптационно обучение или помощ от армията при преквалификация, възможна от 4 години нататък.
    как да станем толерантни

    Бреф, Артилерията е занаят, който съчетава технологии и математика. В тази професия има много елементи, с които ще трябва да се справяте в ежедневието си и с които ще трябва да се справяте, когато сте в студиото или в клас. Ако обаче искате да сте част от тази търговия, е важно да знаете как да развивате персонала си и как да приспособяване към промените, които непрекъснато настъпват в света на артилерията. При обучението си и в бъдещата си професия или занаят се нуждаете от военно оборудване, като например военни униформи. Не се притеснявайте за материала си, ние сме тук,   направете поръчките си на https://military-bg.com/

    Leave a Reply

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *