Как се нарича военното оборудване?

От самото начало войниците се обличат по начин, различен от този на цивилните. Всъщност става въпрос да не се бъркат с тях, като същевременно ясно обозначават статута си на войници. Военните униформи се появяват в историческия период на изграждането на властта.

military-sweatshirts

Table of Contents

What’s the Trellis?

Трелето  е най-доброто място в света, където може да се срещне.
/b> 
поддържан .от изграждане използван от на военните.Тованазначение< обичайно на на тенидосвоенен камуфлаж се отнася като за а военно .span> на текста на на на текста.span> материали текстил Използва се че сглобяванебариолет бариолет.span> на цветове камуфлажи. Първите фатиги бяха бургерите за фатиги. Това бяха униформи за умора, изработени от памук или кепър и с цвят на бяло или екрю. Те фатиги са въведени главно в германската армия в началото на 20 век. В англосаксонските армии той е бил известен и като тренировъчно оборудване. 

Използване на решетката

Използванепо-ергономичен, има много големи джобове и т.н.,ипо-евтин текстилен материал, решетката е предимно за функционална употреба.Мрежатаеили едноцветни, често оттенъциот зелено илиоткафяво,или комбинацияот тези цветове за допълнително подпомагане накамуфлажа.

Камуфлажен принт

„Камуфлажният“първи беше широко използванот италианската армия след Първата световна война но доВтората световна война за даупотребата му стане наистина широко разпространена. Въпреки това, след конфликта,неговите приложенияе приложимокъм всички военни части. Накрая на 20-иявек, дизайнът му е бил обект на реални научни изследвания. Това бешеособено за да се включат други променливи свързани с камуфлажа,като например топлинен подписисмущения на детекторинавиждане.

  • Защо военните носят униформи?
   Една отосновните причиниза въвеждането на униформи енуждата от разграничаване на бойците./span>
   редовни войски, въоръженицивилни(партизани илиснайперисти) или дориотнеприятелски сили.
  • Друга цел на популяризирането на униформата е да се реши един от най-големите проблеми, с които се сблъскват армиите на Стария режим : масово дезертьорство. Използванетона някои дрехи, украсенис множество копчета иорнаментииизработениотгоре. от силно оцветени тъкани, които правят излишен всеки опит да се скрие произходът или да се промени външният вид. Силно възпиращо средство за потенциалните кандидати за кражба.
  • Тъй като, във време, когато военната държава еразбиранакато завиден социален статус.span> което предизвикваше чести уважение, офицеритеи войниците, които бяха част от него, бяха длъжни да се обличат подходящо.Благоприятнии налагащи се,на цивилитекоито отглеждахаи им се възхищаваха.Привлекателносттана униформата играеважнароляв желанието на младите мъже да се присъединят къмпривилегировано социално малцинство . В края на краищата престижът“ престижътна престижът./b>униформен “ неоставя женския пол безразличен.

  Различни видове камуфлажни униформи

  Солидите
  носели камуфлажни униформи.
  span>Войниците носели униформи с живи цветове до 19 век.Тези цветове не само служатза подобряване на <./b>на телата на войниците на войниците&nbsp.nbsp;в битка nbsp;(представа за естетикатана битката),но също и да разпознае войниците, потънали вдима от изгорял черен прах на бойното поле(представа зафункционално облекло). Колониалните войни прездеветнадесети век, и по-специалноПървата световна война в Европа, показватнеобходимостта от бойци&.nbsp;да се маскиратв терена , за да избегнат погледана неприятеляи смъртоносния огън на артилерията. Това доведе допървите бойни униформи в цветове, близки до естествената среда, до. ранни шлемове, изрисувани с различни цветни мотиви, и дори обсерватории, които имитират пейзажа. През
  целиядвадесети век,всичкиармии в света променят своите камуфлажни униформи.

  Военна униформа в плътен цвят

  .

  Първите постижения в областта на камуфлажа са униформите от едноцветни. Идеята да бъдем възможно най-неутрални се възприе бързо. Въпреки това едва през Първата световна война тази идея за камуфлаж  се популяризирачрез появата накостюми снеутрални цветове :

  • Сиво
  • Кафяво
  • Оттенъци каки
  • Прочутиятсин силует нафренските войници

   Военна униформа решетка

   „Решетката“ не е само облекло, тя е и тип модел на „петна“от различни цветове.Първо разгръщанев единицина Waffen-SS,под импулса на другигенерали на армията Paul Hausserи Феликс Щайнер,бяхапостепенно утвърждаващи се .В зависимост от страната, местата са повечеголеми или повечемалки и повече или по-малкосходни по цвят.

   Военна униформа в пясъчен вариант

   Първите униформи са в пясъчен цвят .са били носени от британските колониални сили, но употребата им не се е ограничавала до пустинната среда по онова време. Той оборудвавоенните части за защита наМалайзия и Сингапур от японската агресия.

   how-do-you-call-it-military-dress

   Снежна версия на военната униформа

   Първите бели униформи са билиносени от финландската армияпо време на зимната война отНоември 1939 г.доМарт 1940 г.По това време се носеше якес качулка ибял панталон върхутоплите дрехи на войниците, включителноthe нападенията, извършениразрушава Съветите и допринасяда деморализиравойските си.Последните, макар и с преобладаващо числено превъзходство, сеизправиха на врагът предупреден за лагера по време на тази изненадваща атаканевидими в конфликта насочениотредовни сили, подобнипартизанска войнаили партизанска война от финландска страна. Във Франция бялата униформа става част от официалната екипировка на алпийските шасове.

   Военна униформа за парада

   Напарадните униформи са предназначени да показват и отразяват силата и традициитеот армията. След това се забраняват покритията на главата, бижутата, големите рамене иярките цветове влизат в действие. Традиционни елементи, напомнящи за историята на подразделението и странатасе носят, като например престилката на френския легионер или тюрбанаот Индия. Практикува се заза първи пътв средатаот XXвек.

   Какво представляват панталоните с
   решетки
   ?

   Панталонът с решетка е военни панталони. Те са със свободна кройка и много джобове за практичност. Панталоните с решетка, както и дънките, са вечни основни модели за всички сезони. Независимо дали са в цвят каки, едноцветни или с камуфлажен принт, мрежестите панталони днес се харесват както на мъжете, така и на жените. Ако искате да възприемете военен стил, можете да ги носите. Мъжките панталони с решетка вече не са военни, ловни или рибарски панталони. Жените и мъжете го възприеха, а дизайнерите побързаха да го пуснат в други цветове като синьо, деним и сиво, за да създадат различни визии. Много вкусове и цветове за всеки.

   Кой е военният цвят?

   Каки иликаки 
   .span>е наименованието на цвета ототтенъка бежово, асоцииран с военни униформи от началото на 20-ти век. Както при повечето цветове, наименованието „каки“ не отговаря на конкретен нюанс. Вмодата на 21 век под каки се разбира военнозелено, пистолетнозелено, маслиненозелено, тъмнозелено или друг цвят, напомнящ за бойните униформи.

   Кой е измислил военното облекло?

   Въпреки че първата униформа, обща завсички армии, датира отШвеция на .span>на Швеция на Густавия II Густавия II Адолф през първата половина на седемнадесети век тя става задължителна в Лувоа. станал задължителен в Louvoisв втората половина наФранция презсъщия век.Използването науниформи през този период е логично. Целта е била да се осигури видимост на бойците на бойното поле.

   Какво е името на униформата на френската армия по време на войните?

   В началото на конфликта Франция запазва стила на обличане, наследен от войната през 70-те години на XIX век, който е “ хоризонтово синьо „. Типичното облекло на първокласните войници е било кепе, яки, рубиненочервени панталони, синьо-желязно сиво вълнено калпаче с мартеница, гети и кожени катарами. Въпреки това униформата, предложена от Адолф Месими, военен министър в правителството на Жозеф Кайо, не е приета. Опитите да се променят униформите, за да отговарят по-добре на реалностите на терен, като например въвеждането на цветовете на фелдграфа в Германия през 1907 г., се сблъскват с редица пречки.

   В началото на конфликта през 1939 г. френският костюм е този, приет от „модела“ от 1916 г. Беше просто смяна на цвета – каки замени хоризонтално синьото. Кройката на облеклото, формата и моделът на шлема наподобяват моделите от края на първия конфликт.

   Каква е униформата на френската армия днес?

   На униформи на армията./bspan color=“#000000″>Французите са разделени според принадлежността на войника :

   • Армиятаземя
   • Армиятанационална
   • Армиятаde l’air
   • Жандармериятанационален

   Ввъв всяко от тезиоръжия е необходимо да се разграничицеремониални униформи, униформина общите службиибойните униформиизползвани вразлични ситуации.

   comment-s-appelle-la-tenue-des-militaires

   Армейска униформа

   През 70-те години на миналия век армията въвежда парадна униформа&.
   nbsp;светло бежово, съчетано с кепе, епелети, фуражка за някои полкове и може би други традиционни предмети.

   Униформа на въздушната армия

   Униформата на въздушната армия се състои от среднощно синьо сако, обшито със златни копчетасреднощно сини панталони и бяла шапка.
   Костюмът може да бъде допълнен с черни или бели церемониални ръкавици.

   Униформата на националния флот

   Морските служители във френския национален флот носят синя или бяла униформа (топла зона или средиземноморски води). В зависимост от ранга си моряците носят синьо сако и панталон (офицери и сержанти) или екипажно сако и панталон (моряци и старшини). Пожарникарите носят якета, независимо от ранга си. Като покривало за глава мъжете моряци и старшини носят шапки с помпони червени (бачи) , а всички останали чинове носят шапки. Всички мъже пожарникари носят червени шапки с копчета за моряци и старшини. Жените от личния състав носят шапки с три рога, независимо от ранга си. С изключение на моряците и старшините, костюмите могат да бъдат допълнени с черни или бели официални ръкавици.

   Униформата на жандармерията

   Жандармерията отдавна е останала вярна на Кепи откакто трикольорът ишапкатас рога.Въпреки това единпрегледнауниформата е извършена през 2005 г., катонавоенната полиция с новапо-практична униформа:кепитое заменено с шапка. Вмобилната жандармерия носятсъщоспецифични униформи за интервенциядаподдържапоръчкатасе обажда „4S“. Наеаполицейска шапка.По време на операциизащита иоперациинамониторинг в чужбинаилина дни на обучение,жандармеристите носяткостюм 51 по време на вътрешна служба внакасата.

   Какво представлява оръжейната жилетка?

   Товаживот по избор е запазено за офицери и сержанти. Носи се по време на церемонии и в студено време. В точка 3.3.36 от директивата от 13 юни 2005 г. се посочва, че: това облекло не е задължително. Носенето на бронежилетка не дава право да носите отворена жилетка извън фирмата. Въпреки това, на място, с разрешение на властите, можете да носите отворена жилетка на вашия балистична жилетка.

   Как да се облечем като военни?

   Като войник, трябва да обръщате внимание не само на надписите, но и на материала.
   Следователно,препоръчва седооблечете3слоеве за осигуряване на добро здраве :

   • Първи слой от синтетична тъкан, като например полиестер, която е терморегулираща, остава близо до тялото и предотвратява изпотяването
   • .
   • Втори слой от coton, за да ви осигури необходимата топлина, когато е студено (съветваме ви да избирате дрехи, които лесно се свалят, за да регулирате топлината).
   • Третият слой е дишаща военна материя, която предпазва тялото от променливите атмосферни условия.

  Как да носите протектора за гръб

  Когато кажем „камуфлаж“, веднага се сещаме за войници и ловци. Въпреки това е напълно възможно да носите камуфлажни панталони за ежедневен или по-елегантен външен вид. За небрежен външен вид изберете свободни или прилепнали модели. Изберете права кройка за небрежен външен вид. Можете също така да носите истинска жилетка за сериозен стил и лов. Всеки стил може лесно да бъде включен в гардероба ви.

  как-изглежда-военната-рокля?

  Обличайте дрехи с камуфлажен принт

  В ежедневието,напълно камуфлажно облекло е прекалено заети инеподходящи, ограничете сена едно парчеоткамуфлаж,като панталони, якета иаксесоари.Ловът обаче,изисква дафинансирайте се във вашата среда,so облечете камуфлажот главата достоп естандартът . Носететениска, яке и шапка смодел камуфлаж, отпечатан върху него.

  Носете мрежестите панталони с едноцветна горна част

  Камуфлажът се съчетава чудесно с едноцветни горни части като тениски, поло и пуловери. Можете да носите почти всеки цвят с ежедневното си облекло. Не се притеснявайте от леко структурирани дрехи, като например трикотаж. Изберете горнище с малко щампи или шарки. Можете да кажете няколко думи, но внимавайте да не привличате прекалено много внимание към себе си с прекалено много подробности. Например съчетайте камуфлажни панталони със светла тениска, раирана риза и бежов пуловер.

  Комбинирайте камуфлажа с ярък цвят

  Макетъткамуфлажът е а нахален, но аковие комбинирате стопс ярки цветове, ще получитепо-бляскав принт. Изберете цветовемного пигментирани, като напримерсиньороял,пурпурно имагента.Изберете от тениски, топоведълги ръкави,блузи, ризи и леки пуловери! Тези парчета не подхождат недобре скамуфлажни панталони, но те не се сблъскват,защото камуфлажътдейства катонеутрален тон.

  За семпъл, но стилен аутфит

  Обличайте чифт
  камуфлажни панталони с Черносиво или комбинация от двете , за да допълни неутрално облекло. Тези тонове смекчават силата на камуфлажните шарки. Например наложете черна жилетка върху потник или сива тениска.

  Обличайте мрежести панталони с женствен топ

  Камуфлажът е принт много мъжки, но е възможно да се добавидокосване на женственост. Можете да изберете топове с интересни деколтета,като например V-образно или сладко сърцевидно деколте за много елегантен резултат.Вие можете да го оформите и с горнище или простогорнищес отворен гръб.

  Не комбинирайте камуфлажа с други щампи.

  Камуфлажните панталони са смели. Животинските щампи са в противоречие с камуфлажа, тъй като шарките на двете са сравнително сходни. Ако носите горнище с щампа, помислете дали да не облечете върху него обикновен суитчър с цип.

  Или да си купите военен ансамбъл 

  Или да си купите военен ансамбъл&nb

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *