Как се наричат корабите на френския флот?

Националният военноморски кораб е ключът към националната сигурност на Франция. Тя зависи от солидна индустриална база, която да ѝ осигури необходимите възможности. За нас като нация френският военноморски кораб е основна гаранция за нашата сигурност. Затова в тази статия ще ви покажем военните кораби на мисии.

Открийте на нашия уебсайт широка гама от военно облекло и оборудване (водоустойчива чанта, военно яке, тактическа ръкавица,… )

military-badge

Какво е
изстрелване на военноморските сили

Изстрелването на военноморските сили е част от военните маневри. Тя се закупува, управлява и контролира централно от изпълнителния офицер на програмата, кораби. Корабът може да бъде назначен и транспортиран чрез навигация на военен отбранителен кораб. По същия начин той се назначава към експедиционно командване, корабен пост или оперативна единица на флота.

Като такъв, военният боен отдел отговаря за експлоатацията на кораби за следните организации:

  • управление на инвентара на бойните кораби,
  • обслужване на корабите,
  • определяне на оперативните изисквания
  • промяна на назначенията за
   дейности на брега.

  В повечето случаи военните кораби са проектирани и построени съгласно изисквания, които отговарят или надхвърлят изискванията на морската гвардия и други регулаторни органи.

  Френските военноморски сили модернизират своите атакуващи и балистични подводници и свързания с тях екипаж, като същевременно развиват флота си от модерни фрегати.

  Какви са различните видове бойни кораби?

  Има много различни видове бойни кораби, всички предназначени за специфични цели и повечето с дълга история на развитие.

  Основният тип военен кораб е официално определен във военноморските договори от 1922 г. и 1930 г.

  Вида боен кораб вероятно ще действа с флота от военни кораби. Тези кораби може да се наложи да действат заедно срещу вражески флот от подобни кораби. Този раздел включва следните военни кораби:

  • Флотски транспорт или Бърз транспорт
  • Комбитационен крайцер
  • .

  • Ескорт на рейнджър или разрушител
  • Корвета
  • Подводница
  • Подводница
  • Патрулна лодка

  .Това са корабите, които са участвали в известните френски битки като битката при Мидуей в Тихия океан; битката при Ривър Плейт в южната част на Атлантическия океан.

  como-llamar-a-los-barcos-de-la-marina-nacional

  Въздушни носители

  Въздушните носители на флота имат достатъчна скорост за опериране с бойния флот, обикновено около 30 възела. Те превозват самолети под палубата, в хангари, както и на палубата. Обикновено един флотски самолетоносач носи между 70 и 90 самолета, макар че в началото на Втората световна война някои от тях са имали по-малко.

  Когато Военноморските сили наистина трябва да впечатлят хората, те се качват на един от техните супер самолетоносачи. Този кораб се издига на 20 етажа над водата.

  Боен кръстосвач

  Бойните кръстосвачи са подтип на капиталните кораби. Той се определя
  като надводен военен кораб, чийто стандартно плаване надхвърля 10 000 тона или е оборудван с оръдие с калибър над 8 инча от 203 мм и е способен да развива крейсерска скорост в спокойно време.

  Често е бил
  запазен за най-големите и мощни кораби в мисиите на даден флот, приблизително сравними с бойните кораби. Понякога терминът е бил синоним на военен кораб и се е отнасял просто за големи военни кораби.

  Фрегата-разрушител
  или
  ескортиращ разрушител

  Фрегатите-разрушители и ескортиращите разрушители са много сходни кораби. Обикновено те
  имат способности за борба с подводници, но нямат скоростта и въоръжението на последните.

  Фригите могат да се определят като кораби за надводна отбрана със стандартно плаване над 600 тона. Фригата е с тегло не повече от 1850 тона, с екипаж от оръдие с дължина до 130 мм (5,1 инча).

  Корвета

  Корветата се определя като малък, евтин плавателен съд, който може бързо да се построи с екипаж за противолодъчни операции.

  Корветите са използвани от британците като малки и евтини кораби, които могат да осигуряват противолодъчен ескорт на конвои. Произведени са два основни класа корвети – клас „Замък“ и клас „Цвете“.

  Подводници

  Подводниците са всички военни кораби, предназначени да се гмуркат под повърхността на водата или океана. Обикновено те се състоят от:

  • дизелови и електрически двигатели,
  • педоносни тръби на носа и кърмата,
  • едно палубно оръдие
  • няколко зенитни оръдия.
  как се наричат подводниците

  Едни от най-сложните системи, създавани някога, подводниците се различават по размер и мисия. Освен това подводниците са крайъгълен камък на стратегическите океански сили

  Патрол

  Патрулен кораб може да се определи като военен морски плавателен съд, чиито основни задачи осигуряват навигация на различни служби. Предназначен е да пътува по море с военния флот, за да атакува основните отбранителни кораби на противника. Всъщност
  патрулният катер е относително малък военен кораб, обикновено предназначен за осигуряване на защита на борда.

  Кой определя имената на корабите на френските военноморски сили?

  Процедурите и практиките за именуване на военни кораби са резултат по-скоро от еволюцията и традицията, отколкото от законодателството. Имената на новите кораби се определят лично от морските офицери.
  Препоръките за имената на корабите се обуславят от фактори като категориите за наименования на видовете кораби, които се строят.

   От началото на 20-ти век Краищата на военноморските сили са били именувани по система, съответстваща на вида на кораба. Бойните крайцери са кръстени на градове, докато разрушителите са кръстени на офицери и герои от флота, както е и днес. От 1931 г. подводниците са кръстени на риби и обитатели на морските дълбини.

  Серийно построените патрулна лодка и военноморски ескорт са кръстени на почетния клас на военноморските офицери, загинали в бой по време на Втората световна война.

  Подводниците са кръстени на имената на военноморските офицери, загинали в бой по време на Втората световна война.

  Подводниците са кръстени на имената на военноморските офицери, загинали в бой по време на Втората световна война.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *