Как да си направим камуфлажна мрежа ?

Ако сте в армията и искате да си направите трайна и качествена камуфлажна мрежа, просто прочетете тази статия. Изкуството да си направите собствена военна тенекиена мрежа ви гарантира по-голяма надеждност, от една страна, и това ще увеличи шансовете ви за успех на мисията. От друга страна, ще можете да демонстрирате таланта си и да покажете остроумието си.

filet-camouflage

 

Какво ви е необходимо, за да си направите
камуфлажна мрежа

На първо място, имайте предвид, че изработката на камуфлажна мрежа изисква много технически умения. Затова
ще трябва да си набавите всички неща, които са включени в този списък :

 • Мрежа : тази материя е лека и структурата ѝ лесно може да наподобява мрежа. Предимството му
  е, че е практичен, специално за камуфлажна мрежа
  .
 • Военно оцветена тъкан или решетка : тези цветове ще бъдат пришити към плата, за да придадат правилния вид на прикритие. Ако не разполагате с тези цветове, ще трябва да смесите два цвята в зависимост от сезона. През есента заложете на кафяво и оранжево. През лятото са подходящи маслиненозеленото и кафявото.
 • Чифт ножици : ще трябва да използвате ножиците, за да отрежете мрежата с подходящия за вас размер.
  Уверете се, че разполагате с добър
  чифт
 • Игли : след това изрязаните части ще трябва да бъдат зашити заедно, като тук ще се намесят вашите игли. С други думи, те ще бъдат използвани за завършване на шева. .

Някои военни дрехи се продават в нашия онлайн магазин. Елате и разберете.

Стъпки, които да следвате, за да направите камуфлажна мрежа

За да ви улесним малко, е показана процедурата стъпка по стъпка.
Всичко, което трябва да направите, е
да следвате стъпките докрай, и вашият камуфлажна мрежа ще бъде успешна.

Стъпка 1 : подготовка на мрежовата база

За тази първа стъпка вземете мрежата. Уверете се, че плетената дреха е с желания размер. Ако имате трикотаж, който ви е голям, намалете го до желания размер. Ако обаче е твърде малък, ще трябва да вземете няколко и да ги зашиете. Уверете се, че мрежата е с квадратна форма. Що се отнася до качеството, има няколко неща, които трябва да имате предвид. Ако мрежата е твърде фина, ще трябва да я сгънете. Как да го направите? Просто съпоставете двата трикотажни плата и зашийте краищата заедно.

Настанете в нашия магазин, за да видите сгъвки на военни продукти (военни ръкавици, буревестник,…)

Стъпка 2 : Подготовка на плата

На първо място, когато избирате плат, изберете полиестер.
В крайна сметка тази материя е мека и лека. За тази стъпка би било наистина идеално да разполагате с една тъкан отцвят на Trellisили военен. Ако обаче нямате този цвят, ще трябва да импровизирате. Ако платът е мрежест или военен, след като измерите размера на мрежата, се уверете, че платът е със същия размер. Защо? Тъй като тя ще бъде поставена върху мрежата, когато дойде време да се завърши мрежата.

Въпреки това,ако имате два различни по цвят плата, работата ще бъде малко по-сложна. Ще трябва да направите квадрат с двете неща, но ще трябва да подготвите плата така, че цветовете да съвпадат. Ще трябва да разрежете всеки плат на 4 парчета според ширината му. След това ги залепете отново, но този път ги редувайте. С други думи, зашивате едно парче плат върху друго, докато се получи двуцветен квадрат със същия размер като шева.

Стъпка 3 : Придаване на тяло на мрежата

Тази стъпка е свързана с придаването на тяло на мрежата. Какво представлява тялото на мрежата? Това етекстурата, позата или дори външният вид. Затова трябва да се заемем с тъканта сега. Материята не трябва да е гладка – защо не? Ако е камуфлажна материя за военна употреба, всеки ще може да направи разлика между истинската земя и камуфлажната земя. Тук нещата се усложняват.Това ще трябва да изглежда такаfroufrouкъм вашата тъкан. За целта просто използвайте ножица. Това е операция, която отнема много време, всъщност тя е най-трудоемката.

Стъпка 4 : Пристъпете към сглобяване

След като плетената материя и воланите са готови,е време да сглобите парчетата от пъзела. Процесът е много прост. Отидете на равна, просторна повърхност. След това поставете мрежата така, че да прилича на килим. За да предотвратите разместването на плата, притиснете краищата с тежък предмет. Например, камък. След това вземете накъсания плат, разстелете го и го поставете върху мрежата. След като двете материи са добре съпоставени, трябва да ги изравните. За целта е необходимо да зашиете краищата с конец за шиене. Уверете се обаче
, че цветът на шевния конец е черен или същият като един от цветовете, налични в плата.

Къде можете да намерите камуфлажна мрежа ?

Ако някога сте търсили модели, които да следвате, или не искате да изработете сами камуфлажна мрежа,доверете се на професионалистите. Най-доброто място за намиране на качествени камуфлажни гамаши е магазинът “ Military Surplus „. Тойсе специализира в продажбата на военно оборудване и аксесоари от всякакъв вид. Не се бавете дълго, за да направите поръчката си, и не се притеснявайте за доставката, тъй като тя се предлага.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *