Как протича първоначалното военно обучение?

За да навлезете в живота на военните, започнете веднага с първоначалното военно обучение, което продължава от 4 до 12 седмици. Продължителността и процедурите варират в зависимост от това дали сте сержант, прапоршчик или офицер.

Подари на близките си или на себе си подарък във военен стил, като например армейски ръкавици, военна лента. На нашия уебсайт ще намерите множество военни аксесоари.

Military-vests

Как върви военното обучение?

Всеки човек първо преминава през чистовоенно обучение, като усвоява основите на това да бъдеш войник :

  • Комбитативни умения
  • Военни ценности и
   др.

  Продължителността на това първоначално обучение ще варира в зависимост от курса на всеки отделен човек. Впоследствие професионалното обучение дава възможност за допълнително обучение в конкретни области. Понастоящем военнослужещите имат повече от 100 специалности. Те се специализират на оперативни позиции или преминават на ръководни длъжности.

  Къде да се обучавате във военно училище

  На всяко ниво на обучение има подходящо обучение и специфични функции. Предпоставки за участие са успешното завършване на Дните на отбраната и гражданството и определянето на физическата и здравословната годност при оценяване (провежда се в избрани групи в GRS). В
  зависимост от позицията може да се изисква свободно владеене на английски език и спортни умения.

  Военно училище без квалификация

  .

  Центърът за първоначално обучение на военнослужещи от редиците (CFIM) осигурява основно обучение за военнослужещи без офицерски звания илипрофесионалисти. Във Франция има около десет центъра с продължителност на обучението около 10 седмици. Младите новобранци се запознават с основите на войнишката професия :

   • Бойни изкуства
   • Спортове
   • Кратки
   • Спортове
   • Спортове
   • Спортове./li>
   • Военна история
   • Военни ценности
   • Права и задължения и др.

   След сключването на договора всички войници получават еднаквообучение, независимо от тяхната специалност. Техническото обучение следва основното обучение.

   Военни училища след бакалавърската степен

   • ЕНСАО (École Nationale des Sous-Officiers d’Active) в Saint-Maixent обучава сержанти за период от 8 месеца на военна, физическа и академична Ес (Организация на отбраната и международни отношения, английски език…). Студентите също така усвояват командни техники, за да си осигурят бъдещата ръководна роля (отговарят за 12 войници), и преминават двуседмичен курс на обучение.
   • Военната академия „Свети Сир Котекидан“ отговаря за командното обучение на бъдещите офицери. Тази академия обединява три училища за целите на набирането на кадри: EMIA (междуармейско военно училище), ЕСМ (Специално военно училище) на Сен Сир и ‘EMAC (Военно училище за мичмани на Коеткидан).
   • В‘ESM [École Spéciale Militaire] в Сен-Сир Коеткидан се обучават [специализирани] офицери, които се задължават да останат в армията от първия си договор. След 3 години – след успешно полагане на изпитите в подготвителните класове; след 1 година – след успешно полагане на изпитите Bac +5. Обучението е военно [курс за командоси, команден курс], академично [3 курса: инженерни и социални науки и политически науки] и човешко. Студентите получават магистърска степен, а тези, които изучават инженерство, получават инженерна степен.
   • EMAC [École Militaire des Candidats de Coëtquidan] обучава офицери на договор [специалисти и пилоти] или временни офицери.
    Той предлага магистърска степен по командване и лидерство. Продължителността на обучението зависи от техния профил. Четири месеца за професионалните договорни офицери, една година за офицерите със звание и шест месеца и половина за пилотите.
   how-to-deploy-initial-military-training

   Куровете за обучение не изискват регистрационни такси. Студентите получават храна, квартира и заплата.

   Какви други начини има за присъединяване към армията?

   Присъединяване към
   доброволчески мичман: достъпно от bac + 2 [офицерско или комисарско ниво]. Това е едногодишен договор, който има за цел да открие армията чрез първоначален опит в невоенни зони, в зависимост от нуждите по отношение на комуникациите, информационните технологии, логистиката и т.н. В края на този договор доброволецът може да го поднови или да се присъедини към армията. Например, като продължите да работите като доброволец или държавен служител. Трябва да сте на възраст между 17 и 26 години, за да опитате този опит.

   Станете резервист : армията предлага временна заетост [до 30 дни годишно] като резервист в службата за отбрана, паралелно с обучението, за заети и безработни лица. Трябва да сте на възраст 17 години или повече. След специфично обучение ангажиментът е с продължителност от 1 до 5 години. Работата като резервист е платена и се счита за работа на непълно работно време. Кандидатите могат да се присъединят към армията с този опит. Научете повече на военните сайтове или в армията на Марсилия.

   Как се
   работи в CFIM?

   Да си войник означава също да живееш с темпото на групата. Инициалните доброволци [IVE] получават тримесецавоенно обучение, състоящо се от физически упражнения, но могат да придобият и умения като бъдещи войници.

   По този начин ежедневието във военния тренировъчен център ги учи да разпознават инструменти и действащи лицав театъра на операцията. През първия месец има по-теоретично обучение. Целта е да се научи как да се сглобява и поддържа пушка Famas, военните правила, званията, принципите на самозащита и законите на въоръжените конфликти. Много различна учебна програма от тази на цивилното обучение.

   Така че постъпването в армията е свързано и с получаването на кодовете. Практичност, готовност за упорита работа – това са важни елементи от обучението в CFIM в Кайлус. Планинските преходи, тренировките с оръжие и курсовете за преодоляване на препятствия са насочени към трениране на тялото и ума. След събуждане в 6 ч. сутринта, душ и закуска, IVT обикновено започва със силова тренировка, тренировка за ръкопашен бой или ориентиране. Секцията с парашута включва допълнително упражнение наречено PACT [изтласквания, клекове, въжета и набирания].

   how-do-you-go-initial-military-training

   Колко заплащате по време на първоначалното военно обучение?

   По време на този ангажимент EVI ще подпише договор с Министерството на армията, който ще послужи като отправна точка за кариера във въоръжените сили.
   Договорът представлява възнаграждение, като нетното месечно възнаграждение по време напериода на CFIM е 1 315 евро  Следователно останалата сума ще бъде изплатена от началото на обучението.

   В зависимост от званието и стажа офицерите с офицерски чин [втори лейтенант] получават нетна месечна заплата в размер до до.1,907€  плюс допълнителна заплата след назначения в областта [също така OPEX calls].

   Opex calls].

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *