Коя капачка за лице ?

Перфектният аксесоар за топлото време е beanie tocado. Той предпазва лицето от слънчевите лъчи. Мъжете го носят отдавна, но и жените могат да го използват, за да подобрят облеклото си. Може да се съчетае с всеки тоалет. Точно това прави тази шапка толкова сладка. Определено трябва да си вземете шапка като cap tease или бейзболна шапка във вашата колекция от аксесоари. Въпреки това има шапка за всяка форма на главата. Разберете коя е подходяща за вашето лице.

 

military-hats

Коя е идеалната форма на шапката за вашия стил и профил?

Преди да определите перфектната шапка, е важно да знаете какви видове шапки съществуват и след това да ги поставите върху добре дефинирано лице. Съществуват
няколко вида шапки или шапки, от които можете да избирате в зависимост от лицето си:

 • Морска шапка: това е актуална шапка за мъже или жени. Също така, типът моряк е много шик
  .
 • Чапа на моряк гаврош : за да изглеждате малко по-небрежно и оригинално, но все пак модерно, изберете шапката „Гаврош“ заради нейния свободен и модерен ефект.
 •  Капачка за баскетбол или прилепнала : с небрежно облекло, тя е идеална, особено за любителите на спорта.
 • Капачка „Хатерас“: ако ви допада повече винтидж, можете да изберете модерната.
 • Ирландска шапка : тя винаги е реколта. Освен това е елегантен и дебел.
 • Плоска шапка : За да бъдете винаги модерни и непреходни, тази шапка е от съществено значение.
 • Капачка с дюшек: тя е куполообразна и твърда. Освен това е износена и винтидж
  .
 • Английска куполообразна шапка: ако искате да възприемете британския стил, тази е тази, която ще носите със стил.
 • Капачка „Бруклин“: тя е от същата разновидност като капачката „Хатерас“. Въпреки това той е модерен. Така че шапките с американска форма са запазени за спортните фенове. The Американските звезди са също фенове на тези герои.
 • Beta 

 • boina : отразява ретро шик стил. Можете да опитате и с военни дрехи. Можете дори да посетите onplus-military.co.uk за още дизайни на шапки от същия тип.
 • repeat cap o snapback : това е категорията с двете големи златни букви.

Със сигурност всеки човек може да носи шапка, но това зависи главно от формата на лицето на потребителя. Така всеки има лице с капачка. Съществуват различни видове лица:

 • Ап овална лице: то е по-издължено, с по-малка ширина, отколкото дължина. Той е идеален, защото пасва идеално на всички видове шапки. Ширината на банкнотата обаче трябва да е равна на ширината на лицето ви. Освен това височината трябва да е същата като тази на главата ви.
 • кръгла лице: е, когато дължината и ширината са еднакви. Вашият тип е този, който е структуриран. Той е
  идеален за удължаване на лицето.

 • А квадрат Лицето: е това, което има настойчива челюст, както и еднаква дължина и ширина. Избягвайте видове с плоски козирки. Извитата шапка или заоблените морфи са идеалното украшение за главата ви.
 • тънко лице : отново е по-дълго, отколкото широко. Поради това капачката, изработена за тази структура, е с по-плитка корона, за да се предотврати удължаването ѝ, както и тясна капачка като duckbill или бейзбол. Освен това щеше да изглежда по-добре, ако беше извита. Изпъкналата шапка е строго непрепоръчителна, за да нямате гъбеста глава.

Както казах накратко, бейзболната шапка и шапката с патешко корито са подходящи за всеки.
От друга страна, английската шапка е подходяща само за тънки и овални лица. Билката трябва да е пропорционална на ширината на челото: нито твърде широка, нито твърде малка.

коя шапка за лице

Кой размер шапка да изберем?

Най-важното нещо, което трябва да знаете за едно лице, е неговата ширина. Всъщност ширината определя пола, който ще ви пасне. Уверете се, че всяко лице не е нито твърде малко, нито твърде широко. След това трябва да изберете ширината на каската.

Има и дълбочина. За да е съвместим с лицето ви, той не трябва да е прекалено голям. За да измерите дълбочината, трябва да го сложите и ако покрива ухото ви, не е правилният размер. Освен това главата ви не бива да е изцяло покрита с тази украса.

Накратко, за да пасне правилно шапката, ширината и дълбочината трябва да са пропорционални на лицето ви. В
противен случай
няма да изглеждате стилно и това ще наруши красотата на визията ви.

Как да изберем цвета?

Ако вече сте избрали формата на шапката си, сега трябва да изберете цвета. Как да изберете идеалния цвят ? Това ще зависи от много неща, например от облеклото ви, цвета на дрехите ви, вида на облеклото, но също така и от мястото, на което отивате, и от сезона на годината.

Най-модерните цветове в момента са каки, старо розово и червено бургундско. Те са по-скоро женски образи. Всъщност има модели и цветове, типични за жени и мъже. Освен това
можете да комбинирате целия комплект с шапката по много начини.

От друга страна, насочена към мъжкия пол, най-добър е цвят в нюанси на сиво, черно, бяло, кафяво или бежово. За трезв, непреходен и шикозен също така, заложете на класически и неутрални цветове като черно, бяло или сиво. Чудесното на този цвят е, че може да се съчетае с всеки тип цвят с останалите нюанси. Той е идеален, защото те не обичат да прекаляват с аксесоарите в облеклото си.

Можете да изберете ярки елементи елементи за облеклото си като жълто, фуксия или дори зелено. Всъщност, за да изглеждате изключително, ви е необходим цвят, който също да се отличава от тълпата. Добре дошли са смелите и ярките цветове…“font-weight: 400;“>font-weight: 400;“>font-weight: 400. В резултат на това шапката
ще пасне идеално на облеклото ви и ще изглеждате зашеметяващо.

Какъв би бил подходящият материал за шапка?

Идеалният материал е естественият. Сухият памук е достатъчен. Тя придава елегантен и дискретен ефект. Ако обаче искате кадифе, изберете прасковена кожа. През лятото би било разумно да изберете шапка от лека материя. Това ще ви предпази от топлината. През зимата обаче трябва да се използва дебела и топла материя. Материалът се избира в зависимост от сезона. Въпреки това на пазара можете да намерите различни материали като велур или деним, които могат да оформят много добре вашето декоративно изделие.

what-cap-for-a-face

Как се носи шапка?

Тук става дума за тоалетите, които трябва да се носят с тези екстри. Това е различно за мъжете и жените. Нека видим как всеки може да подобри своята шапка и тоалет.

Как да носите дамска шапка?

Когато става въпрос за дамската шапка, тя е просто още едно украшение. Комбинацията от тоалети е ограничена само от вашето въображение. Има безкрайно много облекла, които могат да се комбинират с шапка. Освен това
им придава
съблазнителен, разкрепостен вид.

.

Например можете да носите спортна визия и да украсите облеклото си с бейзболна шапка. The streetwear изисква също така носенето на хубави американски шапки. Чувствайте се свободни да носите някои от тях с oversizeизображение. Можете също така да създадете свой собствен облик за повече оригиналност. Палто с пелерина и обувки тип „лодка“ е за визията с пелерина. С тази шапка могат да се съчетаят и пухено яке и ботуши до глезена. За рокерска визия изберете кожено яке или авиаторско яке, дънки с висока талия и ботуши с връзки.
Резултатът ще бъде зашеметяващ.

И все пак косата косата също играе роля, когато става въпрос за носене на шапка. Съществуват три типа коса които можете да избирате: свободно пусната коса, сплетена коса и прибрана коса. Плитката може да е в средата или отстрани. Конската опашка също е чудесна прическа, която да носите с тази шапка.

Как да носите мъжка шапка?

Мъжът може да носи шапка през цялото време, с изключение на облекчения външен вид. Всъщност би било необичайно да видите пушач аксесориран с тази повече или по-малко ежедневна шапка. Това обаче може да зависи от модела. Баретата е винтидж и модерна. Французинът се познава по баретата. Дори френската армия носи барети в различни цветове, като червено, зелено. Освен това този модел е от категорията на елегантността. Можете да го съчетаете много добре с облеклото си, за да постигнете най-необикновената си позиция.

На дневна база, с облекло случаен или небрежен шик, всички видове са добре дошли. Трябва само да изберете подходящия материал и цвят, но и този, който се съчетава идеално с дрехите, които сте избрали. Мъжът разполага с повече фенове и гъвкавост от жената, когато става въпрос за аксесоари.

Можете да опитате да го носите с дънки и тениска, за да започнете с небрежна визия. Кривата линия е най-препоръчителното нещо, което трябва да направите. Също така, при по-урбанистичен или уличен стил на обличане, този модел изглежда идеално. Трябва да носите същите неутрални тонове, за да сте стилни и модерни. От само себе си се разбира, че тренировъчните костюми и анцузите за бягане са идеални за комбиниране с хубава шапка. При политическата визия можете да съчетаете риза на цветя с панталони по мярка, които да подхождат на декоративното ви изделие.

what-cap-for-a-face

Къде да нося шапка?

Тук са и различните събития и места, на които сте свикнали да ходите: работа, спорт, риболов и т.н. Всъщност, ако излизате навън за ежедневното си спортно спортуване, би било хубаво да ви видим в спортно облекло. За джогинг, бейзбол и всички спортове на открито това е най-добрият инструмент.

Ако ходите на лов, риболов или каквото и да е вашето хоби, можете да се защитите много добре с тази хубава шапка. Няма как да не обичате всеки момент. Освен това няма да изгорите на слънце. На плажа също не забравяйте да го носите, независимо дали ще гледате залеза, ще се разхождате сутрин или просто бронзант.

Само на работа, за да се разхождате небрежно, е добре да носите шапка, за да разчупите монотонността и да бъдете оригинални. Въпреки това, когато влизате някъде, тя трябва да бъде премахната от уважение, но и защото би била незаконна, като например в банката.

Когато излизате с приятели също можете да носите тази прическа. Той ще се съчетае с облеклото ви без проблем. Също така, ако не сте имали време да се грижите много за косата си, това е това, от което ще имате нужда. Просто разпуснете косата си или направете конска опашка и сте готови.

Както цяло, носенето и изборът на шапка не е въпрос на случайност. Трябва да следвате формата на лицето си и след това да знаете как да я съчетаете с тоалета. Всъщност, ако носите шапката добре, тя ще бъде важно предимство във външния ви вид. Има и няколко тоалета, които можете да изпробвате с всички разновидности на шапки. Не се колебайте да потърсите най-подходящия за вас. Скоро ще бъдете пристрастени към него за целия сезон.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *