Какви са ивиците?

Често чуваме думата „плитки“ в ежедневието, без да знаем какво всъщност представлява тя. Сигурно се чудите какво всъщност е то във връзка с многобройните мнения на хората за него. Появата в областта на шивачеството може да се свърже с военната област, откъдето вероятно идва объркването. Не се притеснявайте, ние сме тук, за да изясним фактите, така че да не бъдете подведени отново. Разгледайте нашия уебсайт и открийте облекла във военен стил за мъже!

Bonnet-militaire

Плета като цяло :

На първо място, според определението във френския речник плетката е тъкана или плетена лента, използвана като украшение на дрехи или мебели. Също така според френския речник това е инструмент, използван за измерване, състоящ се от обикновена градуирана лента или навит в калъф, наречен galon à mesurer. Това е ясно и кратко обяснение на плетеницата в областта на шиенето. Във военната сфера обаче плитка е вид отличителен знак, който е показателен за величието и се носи от военните заедно с униформите им.

Плета в армията:

Плета, независимо дали е от сребро или от друг материал, се дава на лицето, което я заслужава според ранга му. Военнослужещите, които получават медали за заслуги в галони, независимо дали са сребърни или златни, зависят от техния ранг в полка. С други думи, плитките са аксесоар към униформата на заслужилите военни. То добавя стойност къмоблеклото или облеклото на въпросния офицер.

Плета за шиене:

В шиенето може да има различни модели на плитки, които могат да се носят и да се монтират върху стари дрехи от плат или мебели. Тя може да се носи със стари копринени дрехи, облекла или офицерска униформа. Отново в областта на шиенето, това е изкуство, което може да облече мебелите с конец или плитка, изработена от вълна или стар плат.  Може да има различни модели, изработени от плат, с шнур или дори с пискюли, много малки и добре изработени пискюли.

Различни видове военни коси:

Във френската армия има няколко вида военни коси. Всеки от тях има своите заслуги според ранга си. Общата военна йерархия е разделена на четири основни категории, които обединяват сержанти, сержанти и морски офицери, офицери и маршали и адмирали на Франция. В рамките на тази категория се прави разграничение между националния флот и армейските групи, военновъздушните и космическите сили и националната жандармерия.

Членове на сержантския състав:

Това са,
следователно, хората от френската армия, независимо дали са в сухопътната, въздушната или морската мастилница, чийто чин е галантно показан в секцията за сержанти :

  • .

   span>Ефрейтор или прапоршчик 2-ри клас

  • Ефрейтор или прапоршчик 2-ри клас.
   /span>Ефрейтор или прапоршчик 1-ви клас
c'est quoi galons ?

Подчинения
и старшини
:

Това са хората във френската армия, независимо дали в сухопътната, въздушната или морската, чиито звания се присъждат в секцията за подофицери и старшини :

  • Сержант или маршал на куфарите, или старшина;< /span>
  • Първи сержант или
   майор
  • .li>
   Офицер-прапоршчик или старшина
  • .Главен старшина или главен подофицер
  • A major

Офицерите и маршалите на Франция :

Тук са хората от френската армия, независимо дали са сухопътни, въздушни или морски мастилници, чийто чин е галантно показан в the офицерите и маршалите на Франция :

  • Втори лейтенант или прапоршчик 2-ри
   клас
  • .
   span>Морски капитан или лейтенант
  • Командир или
   командир-лейтенант
  • .
   Подполковник или капитан на фрегата
  • .Полковник или
   капитан от
   военноморските
   сили
  • Бригаден генерал, бригаден генерал от авиацията или контраадмирал./span>
  • Генерал-майор, генерал-майор от авиацията или вицеадмирал

Адмиралите на Франция:

Адмиралският медал за заслуги е бил отменен в миналото, но е възстановяван на няколко пъти през XIX век по време на Първата световна война. Символът на маршалската лента има 7 звезди, които той трябва да носи на униформата си. Костюмът на адмирала включва и коса от бледосиньо кадифе, украсена със звезди, с която е отбелязано “ Terror belli, decus pacis“, което означава „ужас във войната, отличие в мира“. Всъщност достойнството и честта на маршал може да придобие само генерал, който е служил добре по време на война. Това достойнство не е ранг, а отличие.

Получете качествени военни артикули:

Ако сте стигнали до
края на тази статия, вероятно сте фен на тази търговия. С нас ще получите най-доброто военно оборудване. Можете също така да започнете военния си живот, като се обучавате сега с подходящото оборудване, за да можете по-късно да станете галант. Не се колебайте повече и направете своя избор от нашата колекция от военни артикули, за да получите един от най-добрите налични продукти. Те никога няма да ви подведат и ще ви удовлетворят във всяко отношение. Затова посетете нашата колекция и се насладете на качеството на най-добрата достъпна цена.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *