Кой е най-добрият вид камуфлаж?

За да ловувате добре, е важно да се слеете с околната среда, за да неутрализирате бдителността на лова. За предпочитане е да намерите ловна екипировка и облекло, които да съответстват в максимална степен на вашата ловна среда. А във Франция камуфлажът съществува именно с тази цел. Тя е създадена, за да позволи на ловеца да се скрие, за да достигне целта си. Но при наличието на всички съществуващи модели на камуфлаж би било интересно да научим кой е най-добрият вид камуфлаж.

За покупката на камуфлажни аксесоари или изобщо на военни аксесоари, като например нашивки за ВВС, доверете се на military-shop. 

 

bonnet-camouflage

Кой е
най-добрият вид камуфлаж?

Колкото повече се сливате с ловния район, толкова по-камуфлажен ще бъдете и толкова по-успешен ще бъде ловът ви. Това означава, че камуфлажният модел, който носите, е наистина важен и трябва да отговаря на конкретната среда.

Поради това най-добрият вид камуфлаж съответства на мултифункционалния камуфлаж, който независимо от ловния район ви позволява да станете едно цяло с околната среда. Това е универсалният камуфлаж. Това е многозонов камуфлаж. Неговите сиви, кафяви и зелени щампи ще ви позволят да се слеете с най-важния цвят, където и да се намирате.

Най-популярните са :

  • Камуфлажът TrueTimber Strata: това е светло до тъмнокафяв и зелен десен, предназначен за всякакви среди – от смесени гори до сухи твърди гори. Този камуфлаж е многофункционален, тъй като включва макро- и микрокамуфлажни модели в едно и използва смесване на фалшиви ръбове.
  • Камуфлаж Badlands Approach: Камуфлажът Badlands Approach се основава на оцветяване в сиви тонове, което изглежда различно при различна светлина в различни среди. Това позволява на ловеца да се маскира по-ефективно, като адаптира външния си вид в различни ситуации.
  • Cabela’s Outfitter Camo: има по-отворен модел от повечето на пазара, съставен от сиво и приглушено зелено, които се комбинират, за да образуват мрачен вид. Този външен вид се вписва в най-различни среди – от борови и кедрови гори до открити полета.
  • Камуфлаж Break-Up Country: разработен е така, че да съчетава стратегии за имитация и разчупване на шарките със засенчена шарка от кафяво и зелено, която ви позволява да ловувате в различни среди по всяко време на деня.
  • MultiCamouflage: пригоден е да работи добре в различни среди, с цифров печат, който смесва каки с кафяво и зелено. Гамата от тонове също работи добре, независимо от времето на деня или мястото, където ви отвежда ловното приключение.
  • Натурален камуфлаж: Natural Gear Camo е изработен от изображения с меки ръбове на елементи от природата, които се смесват, за да образуват нещо като цифров модел. Този камуфлажен десен е сив и кафяв, предназначен да се слива с повечето естествени горски среди.

  Някои военни дрехи също се продават в нашия онлайн магазин.

  Защо камуфлаж

  Силата на камуфлажа се крие в способността му да скрива човешката ви форма. Дори и при ограничено движение, ако не носите камуфлаж или ако носите плътни цветове, ще имате силует, който острият поглед на животните може да види.

  Друго нещо, което животните с
  остър поглед
  могат да
  видят, е
  нашата лъскава кожа. Особено при хора с по-светъл тен на кожата. Нашите лица и ръце са лесно откриваеми от животни като пуйки и водоплаващи птици. Зрението им е толкова добро, че е доста трудно да минете покрай тях, без да покриете по-голямата част от кожата си. За ръката е идеална зелена ръкавица. За лицето
  можете да използвате боя за лице, за да размиете цветовете му.

  Как да изберем ловен камуфлаж

  Не всички камуфлажи са еднакви.
  Има много различни модели, цветове и стилове, от които да избирате. Когато избирате камуфлаж за лов, помислете както за преобладаващия цвят в района, така и за вида на животното, което планирате да ловувате. Това, което работи при лов на един вид животно, не е задължително да работи при лов на друг вид.

  По модел

  Искате ли да разчупите
  контура си и да изчезнете, или да се слеете с околната среда? Искате ли да изглеждате като военен снайперист или да можете да се движите малко повече в кабината? Различните видове камуфлажни модели могат да ви помогнат да постигнете тези цели.  

   • Разбиване на моделите : Разбиването на моделите е това, за което повечето хора се сещат, когато мислят за камуфлаж. Този вид камуфлаж се използва от десетилетия както в армията, така и във флота. Едно от предимствата на този тип модел пред останалите е способността му да ви помогне да изчезнете в околната среда. Това прави движението ви по-трудно откриваемо, отколкото би било, ако носехте мимикриращ модел.
   • Мимикриращи модели: Това е много популярен вид камуфлаж. Тези камуфлажни средства са създадени, за да имитират определени видове терен. В идеалния случай те ви помагат да се адаптирате по-добре към терена. Те също така са отлични, за да ви позволят да се приближите до плячката си.
   • Приготвяне.
   • 3D шарки : 3D шарките са вероятно най-добрият камуфлаж за да останете невидими. В повечето случаи тези камуфлажни материали включват като част от модела 3D синтетични листа или трева.
    Недостатъкът на тези камуфлажи е, че те могат да бъдат обемисти.
  what-is-the-best-type-of-camo

  По цвят

  За да се слеете успешно с ловната среда, е важно да изберете правилния камуфлажен цвят :

  • Дърво: кафявите модели са идеални за лов в края на есента и началото на пролетта. А за лятото изберете зелено
  • Бруст: това са светлокафяви модели с малък контраст.
  • Марш: те са посветени предимно на тревисти видове.
  • Snow: бели мотиви с тъмни цветове за контраст.

  За плячка

  Ефективността на камуфлажния костюм зависи и от вида на животното, което очаквате да приближите и застреляте :

  • Sauvagine: Както патиците виждат цветовете, особено важно е да се изберат правилните цветове, които съответстват на околната среда. Не забравяйте да носите камуфлаж, който се слива добре с високата, светла трева, котешките тръстики и тръстиките.
  • Турция: Пуйките имат невероятно зрение. Използвайте камуфлажни модели с много зелени цветове и сенки.
   Най-голям успех
   ще
   постигнете, когато сте напълно скрити, затова не забравяйте да скриете ръцете и лицето си.
   Турция: поради прекрасната гледка към Турция е важно да скриете всичко, включително ръцете и лицето си.
  • Голяма игра: тези животни имат ограничено цветоусещане, но могат да различат човешки силует. Следователно
   камуфлажът, който разчупва силуета ви и ви помага да се слеете с околния пейзаж, е тайната на успешното им заблуждаване.
  • Предварители: когато
   ловувате на хищници, идеално е да имате добра щора или прикритие. Най-важното е да се уверите, че сте взели адекватни мерки за безопасност.

  Защо да изберете military-shop.co.uk, за да си купите камуфлажен костюм ?

  Какво по-хубаво от магазин за военни продукти, за да си купите камуфлажен комплект ? Не е изгубено за никого, че камуфлажът първоначално се появява, за да позволи на армиите да изпълняват своите мисии, като например тези в Афганистан. В днешно време се
  използва и в лова, тъй като се крие от животните, за да може да ги достигне по-добре.

  На military-shop.en, ще намерите не само автентични и първокласни камуфлажни костюми, но и всичко останало оборудване и аксесоари, необходими за лова, като камуфлажна мрежа, боя за лице, ръкавици и обувки. И всичко това на ниски цени.

  Но нашите продукти не се ограничават само до това ! Всички видове материали, оборудване и аксесоари ви очакват в нашия магазин. Независимо дали става въпрос за военна палатка, военно пухено яке или комплекти за оцеляване, няма да останете разочаровани от нашите продукти или от обслужването на клиентите ни.

  Не чакайте повече, а елате и се насладете на нашите промоционални оферти.

  Промоционални оферти.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *