Коя е най-голямата пушка в света?

Най-голямата пушка в света е Barrett M82A1, която изстрелва куршум калибър .50 с дължина почти четири инча. Това оръжие се използва от американската армия от 1989 г. насам. Първоначално е разработена като снайперска пушка за борба с материални средстваза унищожаване на вражески материали на голямо разстояние. Оръжието изстрелва куршум, който тежи повече от iPhone и може да развие скорост от почти 3 км в секунда – достатъчно, за да избегне земната гравитация. Чудили ли сте се някога какво е най-голямото оръжие в света? Не сте сами, тъй като много държави се опитват да претендират за титлата най-висока пушка в света. Първата държава, която го направи, беше Русия, но тя държеше рекорда само за кратко. Скоро Германия печели титлата, но Русия си я връща няколко години по-късно. След това Великобритания отнема титлата от Германия, преди да ѝ я върне след Първата световна война. Днес ще ви запознаем с едно великолепно оръжие и най-великия, като бонус ще подробно разкажем за различните характеристики на това оръжие, хора!

Използвайте се от
промоционалните ни оферти за военно облекло и аксесоари (военна шапка, сгъваема лопата, Френски военни инсигнии…. ). Те са
налични в нашия онлайн магазин.

 

Gant-militaire

Най-голямата пушка в света е Barrett M82A1

Най-голямата пушка в света лесно може да бъде класифицирана като най-голямото оръжие в индустрията. Но има и нещо повече. За съжаление тя се оказа една от най-добрите бизнес инвестиции, правени някога, но само заради популярността ѝ сред колекционерите и любителите на оръжия. А ако вие самите сте колекционер, тази статия със сигурност ще ви помогне да разберете къде и как да го купите. Баретата M82AI е най-голямата сред пушките в света. Както и този пистолет, който изстрелва 50-калибров куршум с дължина почти 4 инча. Barrett M82A1 е снайперска пушка. Тя е проектирана така, че да бъде точна и достатъчно мощна, за да сваля цели на голямо разстояние, но е и сравнително малка: с дължина 46 инча и дължина 3 фута и 10 инча тази пушка е по-малка от повечето пистолети на пазара днес. Barrett M82A1 изстрелва 50-калиброви куршуми със скорост до 2000 метра в секунда, което е два пъти по-бързо от средния пистолетен куршум във въздуха! Barrett M82A1 е една от най-големите пушки в света. Изстрелва големи куршуми. Ако търсите здрава, надеждна и точна пушка, това е пушката за вас!

Военно облекло военно облекло се продава в нашия онлайн магазин. Елате и я открийте!

Това оръжие се използва от американската армия от 1989 г.

Barrett M82A1 е полуавтоматична пушка, разработена от Еуджийн Стоунъри произведен от Barrett Firearms Manufacturing Company. M82A1 изстрелва патрон 5,56×45 мм НАТО от поръчковата си цев от неръждаема стомана и е наречена „най-голямата серийна пушка в света“ от Barrett Firearms Manufacturing, Inc. Пушката има капацитет от 10 патрона, които се подават в цевта с помощта на уникален механизъм с няколко помпи, който се накланя надясно и се върти назад за изхвърляне на празните патрони и поставяне на нови (конкурентът на оригиналната M82, M107, можеше да работи само в една посока)

.

 • Той изстрелва снаряди 7,62x51mm НАТО с начална скорост 610 m/s (2000 фута в секунда). М82А1 се използва от американската армия от 1989 г. насам и е помогнал за победата над вражеските танкове по време на операция „Пустинна буря“ и други конфликти по света.
 • Оръжието може да се използва и срещу хеликоптери, тъй като има ефективен обсег, отвъд който самолетът би имал затруднения да маневрира безопасно, ако бъде атакуван челно или отзад; този обсег достига до 8 километра.
 • Оръжието е разработено изцяло от военния герой Джон Макхейл, технологичния евнух на Америка, който систематично проучва всички възможни средства за защита на страната си чрез нахлуване в Ирак.

.Разработен като снайперска пушка

Проектиран като
снайперска пушка
.
Първоначално е разработена като снайперска пушка за борба с материалите за елиминиране на вражеско оборудване на голямо разстояние.

  • М82А1 е проектирана да стреля през стомана, бетон и дори железобетон. Първоначално е разработена като снайперска пушка за борба с материали за елиминиране на вражеско оборудване на голямо разстояние. M82A1 използва 5-рундов пълнител и изстрелва 50-калибров куршум с висока начална скорост (ВС), което му позволява да пробива повечето обекти с дебелина до 1,5 м при изстрелване от 155-милиметровата му цев.
  • М82А1 е използван по време на операция „Пустинна буря“ през 1991 г. и оттогава е използван многократно от американските сили, включително по време на Втората иракска война през 2003 г., когато е използван срещу иракските сили в град Басра в интензивни градски бойни условия[2].
  какво-ще-се-извърши-в-света

  Изстрелва големи куршуми

  Barrett M82A1 е една от най-големите пушки в света. Той е разработен в отговор на атентатите от 11 септември и има своето предназначение: Barrett може да изстрелва куршум с калибър 7,62 x 51 мм с точна точност и проникване на разстояние повече от 2 мили (3 км). Оръжието е разработено изцяло от военния герой Джон Макхейл, технологичният евнух на Америка, който систематично проучваше всички възможни начини да защити страната си, като нахлуе в Ирак.

   • Изстрелва куршум който тежи повече от iPhone и може да измине почти три километра.
   • Ако мислите да си купите пистолет, този е най-подходящият. Той изстрелва куршум, който тежи повече от един iPhone и може да измине почти три километра. Самият куршум е изработен от неръждаема стомана, което го прави много издръжлив и устойчив на корозия.
   • куршумът тежи около 5,5 унции, но поради формата си (и размера си) може да достигне скорост от 3 км в секунда! Това е достатъчно бързо, за да може, ако го изстреляте в Космоса, той да продължи да се движи, когато се обърнете на Земята! Средностатистическият човек увеличава сърдечния си ритъм с около 30%, когато види подобен обект в действие. Скоростта на това нещо наистина вълнува хората (въпреки че знаем колко неточни са оръжията).

   Характеристики на това оръжие

   Оръжието е инструмент, използван за нанасяне на щети на някого или нещо. Оръжията могат да се използват за убиване или осакатяване на хора, за борба с врагове и за самозащита. Най-голямото оръжие в света е Barrett M82A1. Това е артилерийска установка, която изстрелва снаряди с висока скорост. Размерът на тази пушка я прави много мощна, но това означава също, че се нуждаете от много място за съхранение.

   • Патронът е дълъг 46 инча (3 фута и 10 инча) и има 29-инчова цев. Използван е във военни действия и в популярната култура.
   • Поръжието тежи 13 кг (28 фунта). Оръдието е използвано във
    военни действия и популярната култура
    .
   • Оръдието е
    използвано във военни действия
    и популярната култура.
   • Оръдието е
    разработено като част от противовъздушна система в началото на 20-ти век, но никога не е използвано в бойни действия, тъй като е твърде тежко и тромаво, за да бъде пренасяно във въздуха.
   • Патронът се
    използва и днес от германските военни, тъй като е едно от едва 40-те съществуващи такива оръжия в света.
   • Този модел е дълъг над един метър и изисква двама души, за да го повдигнат на място.
    Те са изработени от неръждаема стомана, но са похарчени милиони долари за създаването на ограничен брой от тези пистолети, тъй като те никога не са били предназначени за масово производство и са били произведени само от една компания във Виктория.

    Средностатистически мъж може да облегне брадичката си на приклада на пистолета, а пълнителят побира 10 патрона.

   • Предмишницата на мъжа е дълга около 30 см, а брадичката на средностатистическия човек е 10 см. Човек лесно ще облегне брадичката си на въпросния пистолет.
   • Цевта на огнестрелното оръжие може да бъде с размер около 46 инча. Ако съберете всички тези цифри, ще получите обща дължина от 82 инча за средния пистолет. Тя
    не е толкова дълга, колкото тази руска пушка, но ще ви свърши работа, ако имате нужда от нея!
   • Прикладът и пистолетната ръкохватка са изработени от полимер, което намалява теглото до около 14,5 кг. Пластмасата е по-лека от дървесината ипо-издръжлива от нея. Той е по-малко склонен към напукване или счупване при натиск, което го прави по-безопасен материал в сравнение с дървесина като орех или тиково дърво. Полимерът има и други предимства пред
    традиционните материали.
   • Той е по- устойчив на влага от дървото. Точно така
    , хора, по-лесно е да се формоват в сложни форми;
   • Много пластмаси могат да издържат на по-високи температури, без да се разтопят;
   • Много пластмаси могат да издържат на по-високи температури, без да се разтопят.
    Дървеният материал може да се изкриви, когато е мокър от дъжд или топящ се сняг, но полимерите не страдат от същите проблеми, тъй като при нормални условия не се влияят от водата.
   какво-ще-се-извърши-в-света

   Запомнете: най-мощната пушка в света е с шест сантиметра по-дълга от предмишниците на повечето мъже.

   Запомнете: Най-мощната пушка в света е 15 см по-дълга от предмишниците на повечето мъже. Пистолетът е с шест инча по-дълъг от предмишниците на повечето мъже. Той тежи 13 кг и е дълъг 46 инча, което означава, че може да достигне дори по-далеч, отколкото бихте могли да достигнете със собствената си ръка, ако стоите до него на разстояние три метра. Пистолетът изстрелва куршум, който тежи повече от iPhone! В заключение,Barrett M82A1 е пистолет, който може да достигне и да докосне някого. Той не е предназначен за лов или стрелба по мишена, а за убиване на хора или унищожаване на вещи. Това се използва от американските военни от 1989 г. насам и употребата му продължава да нараства, докато се приближаваме към война с Иран през 2025 г.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *