Какво е пилот на изтребител?

Талантливи, запалени по аеронавтиката и убедени в ценностите на армията, пилотите на изтребители изпълняват специфични мисии в армейската авиобаза с цел да гарантират сигурността и отбраната на страната, както и на своите съграждани.

Защото е много трудно да станеш офицер-изтребител, както физически, така и психически. Защото в тези професии трябва да умеете да запазвате спокойствие при всякакви обстоятелства заради собствената си безопасност, тази на колегите си и тази на страната.

И все пак тази професия остава една от най-известните и желани от днешните млади хора. Популяризирано от културата и киното, да бъдеш пилот вече е мечтаната професия не само за младите момчета, но и за съвременните момичета. Посетете а военно спортно облекло за мъже, което ви подхожда най-добре на нашия уебсайт.

 

Vestes-militares

Каква е работата на пилота на изтребител?

Описание на кариерата

Пилотът на изтребител, прикрепен към оперативна база, изпълняващ задачи в ескадрила изтребители на борда на самолет Flight, Rafale, Mirage… Когато станете пилот на изтребител, ще изпълнявате различни въздушни задачи, като например: бойни мисии, възпиращи или прихващащи и разузнавателни полети в ескадрила изтребители. Част от работата се извършва във въздуха, като се изучава тактиката на боя, както и се подготвят брифинги за мисиите.

Авиаторът е
разпределен в база на национална територия (шестоъгълник, отвъдморска територия) или е изпратен в чуждестранни военновъздушни операции за участие в бойни или отбранителни мисии за поразяване на противника
. Оръжия, електронно и компютърно оборудване, използва много високотехнологични материали. Пилотите на изтребители никога не са сами по време на мисия. Те
трябва да знаят как да работят в екип в своето подразделение или ескадрила, както на земята, така и във въздуха.

Те работят основно във военновъздушните сили, но също и във френския флот. Преди да тръгнат на операция, пилотите на изтребители подготвят мисията си предварително. Те трябва да проучат въздушната среда, с която ще се сблъскат, и да определят подходящата бойна тактика, като не забравят да присъстват на брифинга за мисията. Следователно
управлението на самолет в армията е работа, която изисква голяма концентрация, както и висока устойчивост на стрес, тъй като упражняването на тази професия никога не е лишено от риск.

Поблести от кариерата на летец

Някои от ползите са тясно свързани с ролята, работата на летеца в рамките на военновъздушните и космическите сили:

  • 45 дни отпуск годишно
  • 75% отстъпка за влакове, транспорт на SNCF
  • .Помощ за жилище, включително настаняване в рамките на базата

  Кариерно развитие

  Всъщност тази работа дава възможност за развитие през цялата кариера. След първоначалното обучение, в края на което ще получите званието пилот на изтребител

  оперативен и известен наземен опит, ще можете да желаете по-отговорни длъжности. Въпреки това, подобно на всяка позиция в армията, това развитие е йерархично и следователно следва точно определен ред.

  Въпреки това е възможно да
  се обучавате за преквалификация в областта на компютърните науки или дори инженерството.

  c-est-quoi-un-pilote-de-chasse-

  Как да стана авиопилот

  Училище, ниво и изпити за постъпване във Военновъздушните сили

  Професията на авиатор във Военновъздушните сили изисква условия за достъп:

   • Френско гражданство
   • Бъдете над 17 години и под 27 години.към
    датата на подписване на договора Да имате бакалавърска степен като ниво на образование, квалификация, призната за еквивалентна, или диплома за висше образование
   • Изпълнявайте медицинските условия и условията за физическа годност, изисквани за влизане (например:

  След като премине всички тези тестове и получи одобрението на комисията за интеграция, кандидатът се присъединява към военновъздушните сили и подписва първоначален договор за 10 години. След това платеното обучение е с продължителност 4 години и 4 месеца, включително :

   • Първоначално военно обучение, характерно за офицерските кадети, с продължителност 17 седмици
   • Обучение за пилоти на изтребители с продължителност 4 години<

   Училище, ниво и тестове за присъединяване към френския флот

   Френският флот също има изисквания за влизане: Набирането на кандидати е отворено за кандидати на възраст от 17 до по-малко от 26 години с бакалавърска степен + изпит EOPAN(Naval Aviation Pilot Officers School) за придобиване на офицерско звание.

   За разлика от обучението за постъпване във военновъздушните сили, обучението в националния флот продължава 3 години:

    • Първоначално военно обучение, обичайно за офицерските кадети, с продължителност 1 година
    • И обучение за пилоти с продължителност 18 месеца + специализация за пилоти на изтребител с продължителност 3 месеца

    Каква е заплатата в евро на пилот на изтребител?

    Пилотите на изтребители във Франция получават т.нар. стипендия. Стойността на този вид заплата варира в зависимост от статута им и може да бъде придружена от специфични надбавки, в зависимост от семейното положение на авиатора, както и от мястото на командироване. Така, ако желае да изпълнява тези задължения, заплатата му като офицер възлиза на нетно месечно възнаграждение от 1328 евро за самотен войник без деца на издръжка, например. След това заплащането ще се променя в зависимост от званието и включително дейностите, т.е. до 2636 евро, ако сте втори лейтенант.

    c-est-quoi-a-piloto-de-combate-

    Къде да се екипирате, за да станете пилот на изтребител

    Разбрали сте се да постъпите във военновъздушните сили. Нямате търпение да сбъднете мечтата си да станете летец – но не знаете къде да търсите или дори от кой биотик да купите оборудването си? Лесен войник, SURPLUS MILITARY е идеален за вас.

    Това е един от най-добрите онлайн магазини за военни продукти в света. Техните продукти се конкурират с най-добрите на пазара, но на разумна цена, достъпна за всеки, който иска да си купи от тях. Ще намерите желаното авиационно облекло, униформи, оборудване и аксесоари. Артикулите, предлагани от SURPLUS MILITARY, са 100% сертифицирани, автентични и с много добро качество. В този магазин има всички армейски артикули, които търсите и от които се нуждаете, за да покажете гордо военния си стил.

    С удоволствие ще разгледате дрехите и аксесоарите за цялото семейство: аксесоари за мъже, жени, деца от всички възрасти и размери, които искате. Погледнете, повече военни.fr има различни артикули в каталога си, които да ви задоволят: бойна екипировка, комплекти за оцеляване, военни раници, камуфлажни мрежи и много други… Този блог е най-добрият за облекло във военен стил и съветите, които вървят с него, за да изживеете пълноценно приключението на перфектния войник.
    Доставката е безплатна и за цял свят.

    Направете поръчката си с едно кликване и пакетът ви ще бъде доставен за 3 до 5 дни в зависимост от местоположението от понеделник до събота от 9 до 17 ч.. Нещо повече, те
    разполагат с най-отзивчивия персонал на онлайн пазара, който обслужва клиенти до 24 часа.

    Присъединете се към Милитариума на излишъка. Те ви очакват, така че вземете телефона или компютъра си и посетете най-добрия сайт за продажба на мечтаните от вас военни продукти surplus-military.co.uk.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *