Какво е значението на носенето на тактическа жилетка по време на бой?

Тактическата жилетка (често наричана тактическа жилетка) е дреха с няколко джоба и отделения. Използва се за съхранение и пренасяне на леко оборудване. Това са калъфи за гранати, калъфи за пълнители, радиопредаватели, фенерчета и др. Съществуват няколко модела на military-jackets тактически и всеки модел отговаря на профила на човека. Търсите модел тактическо яке? Попаднали сте на точното място, което е Military Surplus.

1) Тактическа жилетка за войник

Тактическата жилетка е специално проектирана така, че военнослужещите да имат лесен достъп до инструментите, прикрепени към бойна жилетка а също и за защита от куршуми, тъй като се предлагат бронежилетки. Използва се за съхранение и пренасяне на леко оборудване. Състои се от джобове за гранати, джобове за пълнители, радиокабини, лампи и др. Той също така осигурява защита. За един военен жилетката е съществен елемент, който му осигурява защита и бързина в извънредни ситуации.

 

Тактическа жилетка

 

2) Тактическа жилетка за вашите дейности на открито

 • Айрсофт игра: тактическата жилетка ще бъде една от най-важните части на устройството. Защо? Защото тя е централната част на системата ви за самозащита, а също и нервният център на системата за нападение. Обяснение: Якето може леко да абсорбира въздействието на природните условия и мрамора. Тъй като като цяло тя има два основни проблема, т.е. тя трябва да съхранява редица предмети и аксесоари и е на ваше разположение. Тези неща и аксесоари понякога са от решаващо значение.&nbsp
  ;
 • Игра на пейнтбол: Ако възнамерявате да играете пейнтбол със семейството си или с приятели, носете тактическа жилетка, за да сте напълно в играта и да се предпазите от тежки удари. С жилетката ще изглеждате като истински, талантлив играч.
 • Подгответе се за състезанието.

3) Тактическа жилетка за лов 

За ловците фотоапаратите и спасителните ножове трябва да са в техните флуоресцентна ловна жилетка, дори опитните ловци не разполагат с достатъчно боеприпаси. Тактическата жилетка прави операциите на терен надеждни и може да се използва и от туристи и обикновени стрелци.

4) Тактическа жилетка за вашето куче

Забавно е да се впуснете в приключение с любимия си домашен любимец, затова ви предлагаме тактическа жилеткатук. Можете да се забавлявате и да сте в безопасност с косматото си животинче, а то може и да ви насочва да намерите плячка в гората. Ако сте войник и имате военно куче, можете да го снабдите с тази тактическа жилетка, за да ви придружава в работата ви с военни кучета.

5) Видове тактически жилетки

Общо на пазара на военни излишъци има 4 вида тактически жилетки: 

 • тактическа жилетка за военни цели: тактическата жилетка за военни цели, наречена бронежилетка, е предназначена за войници, участващи във военни действия. Изработен е от метални пластини от кевлар. Това я прави изключително устойчива на корозия и осигурява защита срещу огън.
 • тактическа жилетка за еърсофт: Жилетките за еърсофт намаляват въздействието на куршумите по време на игра. Тя е по-лека и по-практична.
 • Полицейска тактическа жилетка: Полицейската жилетка по принцип позволява на служителите на организацията да пренасят работното си оборудване. Поради това
  тя се
  различава от военните униформи.
 • Тактическа жилетка за ловци и приключенци: Жилетките за ловци и приключенци са от съществено значение за лесното пренасяне на различни предмети по време на лов или поход. Класифицира се като
  тактическа жилетка за
  физически лица
  .

Основната функция на тактическата жилетка е да носи основно леко оборудване за дейностите на човека. Ето защо, преди да изберете жилетка, е необходимо да вземете предвид вида на оборудването, което ще се носи. За
тази цел има два вида тактически жилетки: жилетки с фиксирани джобове и
жилетки със стандартни джобове
.

Жилетките с фиксирани джобове имат ограничен капацитет за съхранение, както и броят на джобовете, които съдържат, докато при жилетките с модулни джобове можете да променяте структурата на джобовете. Това означава премахване, преместване или добавяне на джобове според нуждите.

&nbsp
;

6) Лекотата на тактическата жилетка

Теглото на жилетката, която желаете да носите, също е важен критерий за избор. За да осигурите плавно движение, изберете леко тактическо яке. От друга страна, ако харесвате защитната функция на облеклото, изберете дебело яке. Това ще намали подвижността ви, но може да осигури по-добра защита срещу топчета и изстрели. Тактическото яке е вид връхна дреха и неговите ползватели могат да носят леко оборудване, за да се движат без проблеми. За да изберете подходящото яке, първо трябва да вземете предвид дейностите, които ще извършвате, екипировката, която ще носите, и теглото на якето.

7) Материалът на тактическото яке

При всички случаи най-важното за тактическата жилетка е нейната здравина. Те могат да бъдат изработени от плат Ripstop® ripstop или 100% военен найлон. Cordura 900 D. Всички тези материали са специално подбрани заради високата им износоустойчивост. Тактическите жилетки не са дрехи, а аксесоари, те са предназначени да поддържат теглото на оръжията, боеприпасите или индивидуалното оборудване, съхранявани или окачени в тях. Материята, използвана за изработката на тактическите жилетки, също трябва да е проветрива, за да се предотврати изпотяването. Освен това тя е водоустойчива или непропусклива, за да предпази съдържанието на чантата и да защити потребителя от дъжд.

8) Изберете правилния цвят тактическа жилетка 

По-дълго в джунглата, пустинята, снега, калта или дори в цялата среда на здрача… Същото важи и за цвета на чорапите и тактическата жилетка. Най-подходяща е жилетка, която се слива с околната среда, тъй като отивате на лов и приключения, по-добре е да сте по-дискретни и да изберете тактическа жилетка в камуфлажен цвят: военно зелено, каки, черно, сиво.

Не забравяйте да изберете тактическата си жилетка в зависимост от обстоятелствата

Уверете се, че сте избрали правилната военна жилетка за вашите мисии, няма да носите военна тактическа жилетка за разходка или обикновена тактическа жилетка за военна мисия. Ако отивате на поход, изберете жилетка със среден брой джобове, за да не ви натоварва прекалено много, защото ако вървите пеша, ще се изморите.

9) Защо да изберете тактическа жилетка Military Surplus

Както знаете, Military Surplus е лидер в своята област и разполага с най-добрите автентични продукти на пазара на военно оборудване. Ето защо предлагаме широка гама от леки тактически жилетки, които да ви придружават по време на приключенията ви. Въпреки че понякога е трудно да се сравнят цените навсякъде, ние ви гарантираме най-добрата цена с най-доброто и най-трайно качество. От вас зависи дали искате евтина обикновена тактическа жилетка или тактическа жилетка на разумна цена с високо качество във Military Surplus.

Много от нашите тактически жилетки са разработени със системата MOLLE

Какво представлява системата MOLLE?

Силите на НАТО използват предимно системата за закрепване MOLLE, за да прикрепят ремъци към оборудването си. Системата е въведена през 1997 г., за да замени системата ALICE от 1973 г., но от 2001 г. не се използва широко. По-специално
американската армия участва в Афганистан, а след това и в Ирак.

Названието „MOLLE“ е съкращение от Modular Lightweight Load-carrying Equipment (модулно леко оборудване за пренасяне на товари).
Непробиваемите жилетки и военните раници обикновено са снабдени с хоризонтално зашити колани, зашити в плоски примки и свързани с катарами, които се използват за закрепване на различни аксесоари (малки чанти, куфари и др.). Предимството на тази система е нейната модулност: потребителите могат да прикрепят друго оборудване към жилетката или тактическата чанта по желание.

Нашите тактически жилетки: 

 • Тактическа
  охладителна жи
  летка
  за напитки

 • С очарователния си дизайн тази малка тактическа жилетка ще ви хареса. Може да се използва и като тапа за бутилки или декорация. Практичен, този аксесоар е снабден с регулируем колан.

  • Тактическа жилетка, класическа жилетка за мъже
 • Тази тактическа жилетка е идеална за вашите дейности на открито, като къмпинг, туризъм, еърсофт, фотография и др. Тази жилетка е удобна и практична и има много джобове.

  • Тактическа жилетка, унисекс чанта за носене

  Какво е значението на носенето на тактическа жилетка в боя?

  Тази тактическа жилетка съчетава насоченост, комфорт и функционалност, за да допълни перфектно твоя хип-хоп и уличен стил. Разполага с регулируем колан и два джоба, в които можете да съхранявате нещата си, като например телефони, ключове и др.

  • Тактическа жилетка, изработена от висококачествен 1000D найлон

  Научете значението на носенето на тактическо яке в битка

  Това военно оборудване е идеално за дейности на открито, като къмпинг, лов и обучение, както и за военни игри, включително с оръжия за еърсофт. Якето е удобно за носене и е едновременно практично и удобно.

  • Тактическо яке, 500D найлон

  .Научете какво е значението на носенето на 
тактическа жилетка в 
битка

  За да допълни военната ви екипировка, тази тактическа жилетка е предназначена за вас. Той е идеален за спортове на открито и военни игри като пейнтбол или еърсофт. Подарете си четири практични, издръжливи и леки цвята.

  • Тактическа жилетка, камуфлажна и тренировъчна
   жилетка
 • Тази тактическа жилетка е предназначена за вашите дейности на открито, особено за конния спорт. Тази тактическа жилетка разполага с множество джобове с голям капацитет за съхранение, закопчаване с цип и регулируем колан, който може да се сваля за лесно носене.

  • Висококачествена тактическа
   жилетка
   600D
   Оксфорд

  .Научете какво е значението на носенето на тактическа жилетка в битка

  За да ви придружава по време на военна служба и дори при походи или къмпинги, тази жилетка е удобна и издръжлива. В него може да се пренася дребно оборудване, включително пълнител за боеприпаси. Този практичен аксесоар се поставя и сваля лесно. Сваля се за съхранение.

  • Тактическа
   жилетка от
   найлон и полиестерна
   мрежа
 • Тази военна тактическа жилетка е удобна и дишаща. Голям капацитет за съхранение. Практичен, той има подвижен и регулируем колан за кръста и регулируем вълшебен колан. Вашите дейности на открито, военни игри, военно обучение и обучение по стрелба.

  • Тактическа
   жилетка от
   полиестер с висока плътност
   900D
 • Тази тактическа жилетка е издръжлива и може да се регулира според ръста и раменете ви. Той има три регулируеми джоба за съхранение на боеприпаси, джоб за карта и олекотена торбичка за съхранение на лекарства.

  • Тактическа жилетка за кучета

  Телефонът е изработен от издръжлив материал за подплънки. Оборудван е с регулируем колан и пръстен за закрепване на колан, както и с четири лесни за отваряне катарами. Тя
  е идеалното оборудване в тази област.

  Искането на тактическа жилетка вече няма да е проблем за вас, има много качествени тактически жилетки, които ще ви бъдат полезни за всяко приключение, на което планирате да се отправите през следващия сезон. Военните излишъци са специалисти в тази област, разполагаме с няколко артикула за различни приложения, но ако някога имате въпроси или съмнения относно работата на нашите продукти, ви каня да се свържете с нас незабавно, за да могат нашите експертни екипи да ви дадат задоволителен отговор и разумен избор при вашите поръчки. Гарантираме ви пълно удовлетворение от поръчката, доставката, цената и качеството на продуктите, какво мислите,
  струва си, нали, ще ви чакаме тогава!!!!

  Добра война!!!

 • Leave a Reply

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *