Как да организирате шествието си?

Когато планирате да отидете на поход с колеги или семейството, ще са ви необходими много неща от първа необходимост.Тази статия ще определи пълния списък с ползотворни неща, за да имате по-добро преживяване по време на трекинга. The водоустойчивата чанта е от съществено значение.

sac à dos militaire

За еднодневен поход препоръчваме да си вземете малка раница (до 20 литра), за да е лека, като се има предвид, че ще вървите километри.Ако обаче трябва да пренесете багажа на съотборниците си или на децата си, 20-40 литра багаж може да се окаже по-подходящ.

.div
class=
„MuiGrid-root
MuiGrid-container
MuiGrid-spacing-xs-8
„>

При тези практики се уверете, че сте избрали раница, която има достатъчно място за съхранение, за да отговаря на вашата организация. Някои хора обичат да използват джобове на колана, други не и т.н. Уверете се, че чантата разполага с всички функции за регулиране, за да сте сигурни, че чантата е подходяща за гърба ви. За туристически походи е най-добре да изберете лумбален колан, колан за кръста, гръден колан, раменна лента и регулируема дължина на гърба, за да пасне на раницата. И накрая, най-добре е да изберете празна, лека чанта, за да спестите колкото се може повече място на гърба си.
Приканвам ви да разгледате нашия онлайн магазин, за да видите нашите възможности за туристически раници, като кликнете  върху черна военна раница .Може да имате и малки чанти, в които да поставяте нещата, които ще ви трябват бързо по време на път, вижте нашите най-добри продукти.

.1) Облекло

Препоръчваме системата с три дивана.Системата с три калъфа е много полезна за поддържане на топлината по време на поход.

: дишащият слой: често пренебрегван, изборът на добър първи слой е от съществено значение.Затова е необходима дишаща и бързосъхнеща тъкан (съставена от така наречените „хидрофобни“ влакна).Вижте дишащи тениски за мъже и жени.

– Слой 2: изолационен слой: за да ви е топло, ви е необходим втори слой, който да ви изолира от студа.Това е ролята на якето и пухеното яке, но също и на парка.Например, ако не свалите пухеното си яке по време на изкачване, ще се изпотите повече и пак ще сте много мокри, дори ако носите качествен първи слой.Помислете за избор на качулка с цип по средата, за да регулирате правилно телесната си температура.

– Слой 3: защитен слой: винаги не забравяйте да вземете трети слой ветроустойчиво или водоустойчиво облекло, за да се предпазите от природните стихии.На първо място, вземете предвид метеорологичните фактори като вятър и дъжд.

Най-важното е да не забравяте смяна на дрехите за слой 1 и слой 2 за всеки случай.

cap, ..капачка,или дори a cap. ръкавица също така, за да не получите спазъм в ръката въпреки студа.

Вижте нашата категория военни дрехи, подходящи за туризъм, като кликнете върху тук.

2) Слънчеви очила

  Основната функция на слънчевите очила е да ви предпазват от ултравиолетовата радиация.Така че за пешеходците и спортистите 100% UVA третирането е от съществено значение!Ако слънчевата светлина е чудесна за разходка, ако се предпазвате правилно, тя може да се превърне и във ваш враг.

  Очилата за туризъм не трябва да се движат при катерене, скачане или преминаване на препятствия.За да паснат идеално, изберете очила с гумени главички на слепоочията.

  Когато светлината се вижда на каменист път или в снега, как да не почувствате световъртеж?Изберете поляризирани слънчеви очила!Принципът е прост, „бариерата“ от микроскопични лещи реагира на отразената светлина, която влиза в окото.Този тип лещи осигуряват добра перспектива, по-голяма яснота на модела и по-добро контрастно определение.Затова, преди да се приготвите за следващото изкачване, изберете удобно огледало за ходене, защото искате да се предпазите от слънцето!

  .3) Слънцезащитен крем и репелент против комари 

   В планинските райони са необходими по-строги мерки за защита и по-честа употреба, за да се избегне слънчево изгаряне и да се поддържа капиталът на слънчевата енергия.За да изберете правилния слънцезащитен продукт, следвайте препоръките на марката Aptonia.Възрастните туристи консумират от 2 до 3 литра вода на ден.Тези количества се произвеждат по изключително устойчиви методи и при изключително високи температури.Винаги е добра идея да имате таблетки за пречистване на вода в комплекта си за оцеляване. Ако ви липсва питейна вода, те могат да спасят живота ви! Моля, обърнете внимание, че тези таблетки не превръщат мръсната вода в чиста, а ви позволяват да пиете безопасно изворна или езерна вода.

   5) Зърнени и ядкови барчета или бадемова паста

    Идеята е да се осигури подходящ източник на енергия за мускулите.С други думи, стремете се към въглехидрати!Преди да се заемете с устойчиви спортове, като например пешеходен туризъм, наистина е необходимо да складирате въглехидрати, тъй като те са истинското гориво за вашата цел.Едането на зърнени барове с въглехидрати ще осигури по-добра издръжливост.Имайки предвид, че средното тегло на лентата е 35 грама, препоръчителният минимум е 20 грама.Бреф, изберете поне 60% въглехидрати на блокче, за да увеличите енергийния си потенциал!

    Малко количество храна обикновено стабилизира кръвната захар и увеличава издръжливостта на помагащия.Идеалната ситуация е да се предлагат закуски с ниско съдържание на мазнини, но богати на въглехидрати (например зърнени блокчета или ядки).На всеки три часа похапвайте по-голяма закуска, за да оцените зърнените продукти.Това може да бъде нарязано свинско, говеждо, пилешко или кисело мляко (което е добре да имате) или яйца.Съвет: Открийте млечните продукти с влажна кърпа, за да ги запазите хладни в задната стая.

    6) Безводен сапун и хигиенни аксесоари

    Музеят може да се почиства по всяко време със студена течаща вода, която се стича по скалната стена, крановете в гробището и навсякъде в басейна, без да се използва сапун.Въпреки че водата сама по себе си не може да премахне всички миризми и бактерии, тя е напълно приложимо решение в рамките на няколко дни.

    На първо място, какъвто и вид полет да използвате, първата опция, която трябва да носите със себе си, е: мокри кърпички!Бебешките кърпички могат да ви помогнат да се измиете и да се хидратирате, дори ако в района няма душ или вода.В същия тип палатка откриваме този тип палатка в специална палатка, където се използват външни кърпи за еднократна употреба, напоени с разтвори, които осигуряват идеална алтернатива на душовете.

    7) Комплект за оцеляване

    Преди похода или разходката трябва да има някои основни изисквания – парк или водач на групата.
    Комплектът за първа помощ ще променя съдържанието си в зависимост от една или повече роли, изпълнявани от целта, тъй като целта е много различна: комплектът на посредника съдържа достатъчно материали, за да се справи с всяко наблюдение; комплектът на пешеходеца се използва за поддържане на здравето и лечение на заболявания.

    Комплектите за оцеляване при туризъм са основното оборудване на всички любители на спортовете на открито.
    Тъй като невинаги можете да очаквате всичко, най-добре е да сте напълно оборудвани за реакция при извънредни ситуации. В комплекта ви за оцеляване не трябва да липсват свирка и компас, а картата на района на IGN също е от съществено значение за ориентацията. Включете и хартиена кърпа и тоалетна хартия, тъй като те винаги ще са ви необходими. Не забравяйте да включите одеяло за оцеляване, за да ви е топло през цялото време, и слънчево зарядно устройство, за да се спасите от несъществуващото електрозахранване в пустинята.

    Ние разполагаме с много комплекти за оцеляване, които със сигурност ще ви осигурят безопасност в дивата природа, просто кликнете .тук, можете също така да направите свои собствени комплекти за оцеляване, като изберете тук

    8) Фенерче или фар

    Видимостта и бдителността са от съществено значение за безопасността на нощните туристи. Фенерчето обикновено е средство за аварийно осветление или за краткотрайна употреба за по-малко от 30 минути. Ако продължителността на използване надхвърля 30 минути или повече, препоръчваме да използвате фар, за да удължите живота на модела. Интерфейсът също така предлага безплатни източници на светлина и осигурява осветление, което се адаптира към нас, предлагайки по-добра работна среда и лекота на използване.

    Get it най-добрият факел на всички времена и Набавете си най-добрият факел на всички временаa href=“/fakli/“ title=“Най-доброто фенерче за глава“>най-доброто фенерче за глава на нашия онлайн сайт за военни излишъци. 

    9) Палатка

     Когато сте на поход, трябва да се наспите добре. Как да изберете палатка за алпинизъм, която да отговаря на вашите нужди и същевременно да ви осигурява необходимата защита и комфорт? Всяка палатка има своите предимства и недостатъци, затова е добре да прецените нуждите си, преди да купите. Има много видове палатки, от които можете да избирате в зависимост от заниманията си. Ще имате богат избор. 

     Как да организирате похода си?

     10) Торба за боклук

     Пакетът за боклук винаги ще ви бъде от полза, за да не разхвърляте боклука си сред природата. Също така е полезно да сложите няколко неща в нея, ако ви свършат джобовете в дивата природа.

     11) Вашата лична карта

       .

       Никога не забравяйте документа си за самоличност за вашата безопасност и тази на семейството ви. Децата трябва да имат лична карта или паспорт. Моля, имайте предвид, че от 3 април 2006 г. децата не могат да се появяват в паспортите на родителите си.

       От 3 април 2006 г. дори и да е представен паспорт, децата под 15-годишна възраст са все още валидни.

       Ако
       имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас, ние ви гарантираме най-доброто качество на обслужване. Нашите екипи от специалисти ще ви насочат при избора, ако имате някакви съмнения при избора на правилния продукт за предпочитаната от вас дейност.

       Leave a Reply

       Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *