Какво представляват пехотинците?

Има много видове войници и военни единици, които могат да бъдат открити в една държава, за да гарантират нейната сигурност. Като почитател на военните силоваци или като обикновен човек, който ги презира, е нормално да се документирате и да знаете какво е пехотинец. Е, в тази статия можете да получите много ясно обяснение по няколко точки, за да знаете какво точно е пехотинец. След като казахте, че преди всичко никога не бива да забравяте, че пехотинец е просто името на войниците, които са събрани във военна единица, наречена пехота. Открийте редица армейски дрехи на нашия сайт!

Béret-militaire

Пехотни войници като цяло:

Фантасти са група хора, войници, принадлежащи към пехотната част. За разлика от обикновените активни войници от силовите подразделения, които се упражняват на всякакъв терен, т.е. във въздуха или на земята. Пехотинците са войници, които упражняват силата си само в сухопътни райони. Това са силови единици, специализирани за водене на бойни действия пеша или в съпровод на сухопътни превозни средства. Те са
обучени в пеши бой и са специализирани в тази област, като в крайна сметка земята е тяхната бойна територия.

Какви са
задачите на пехотинците?

Мисиите им са
предимно свързани със закона и реда
. Поради това в техните правомощия са редица мерки за поддържане на социалната сигурност. Техните задачи са преди всичко да укрепват единството на службите на военните сили и да изпълняват някои рискови мисии. Те играят важна роля и в ежедневието. Освен че осигуряват безопасността по пътищата, те извършват и патрули за наблюдение. Мисиите им включват и необходимостта да контролират публични демонстранти, както и да ескортират затворници. Освен всичко изброено по-горе, като военни те влизат в бой, което е основната им мисия, ако се появи възможност, и имат свой собствен режим на работа.

Различните видове пехота:

  • Пехота пеша: Те се придвижват пеша със скорост от 5 км в час и пробег от 40 км на ден.
  • Колоездачна пехота: Колоездачна пехота със скорост на придвижване 16 км в час и пробег 120 км на ден.
  • Конна пехота: Придвижват се на кон със скорост 24 км в час и пробег 160 км на ден.
  • Пехота на мотоциклети: Те се придвижват с мотоциклети със скорост на движение 64 км в час и пробег 480 км на ден.
  • Моторизирана пехота: Те се придвижват с боен камион със скорост от 480 км в час и пробег от 64 км на ден.
  • Механизирана пехота: Те се придвижват с LAV със скорост 289 км в час и пробег 48 км на ден.
c-est-quoi-fantassins

Оборудване на пехотинците:

Във връзка с всичко обяснено дотук, като пехотинци всеки от тях има оръжия, които са му много присъщи и с които има опит в използването им.
Техните оръжия обикновено са лесни за носене, например пушка или пистолет. Те могат да носят и експлозиви и пиротехнически средства, както и минохвъргачки, картечници, противотанкови оръжия и гранати. Сред всички пехотинци всеки има свои собствени специалности за всяко оръжие. Много добре можете да получите всички тези оборудване по какъвто начин искате, както и тяхното облекло. Достатъчно е да посетите нашата колекция и да направите своя избор на качествено оборудване с добро съотношение цена-качество.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *