Коя гривна да носите ?

 Често получаваме бижута военни мотиви като подарък от любим човек. Като часовник, пръстен или гривна. Въпреки това, когато купувате гривна, понякога може да се окажетрудно да определите на коя китка да я носите. Защото не е достатъчно само да го носите, а трябва да е на правилното място. Въпросната гривна трябва да се откроява, дори и да е тази, която сме си купили. Ако ние сме тези, които го подаряват, също така е важно да уведомим човека коя гривна ще носи. Ето какво трябва да знаете, за да го направите.

 

bracelets militaires

 

На коя китка да сложите гривна:

Основата за това на коя китка да поставите бижуто си не зависи твърде много от въпросната гривна, а от човека, който ще я носи. Понякога това зависи и от модела на женска гривна за оцеляване но те са предимно за еднократни моменти. На първо място трябва да познавате доминантната си странат.е. ръката, която използвате най-често. Въз основа на това определение ще можем да ви кажем коя от вашите китки да изберете.

Лява китка:

Ако сте левичар, носете гривната в противоположната посока, т.е. надясната страна на китката. Това се дължи на простия факт, че той вече е свикнал да използва лявата си ръка. В резултат на това той е по-неспокоен и съществува голям риск лесно да изгуби гривната си. Другата причина е, че дори и да няма кой да ви помогне да носите гривната, можете да го направите сами. С лявата ръка ще ви е по-лесно да носите гривната на другата китка, отколкото обратното.

Дясна китка:

За дясната китка просто прилагате обратното на горното. Тоест, ако сте десничар, слагате гривната с лявата си китка. Така ще ви е по-лесно да носите гривните самостоятелно. Това също така ще намали риска да изгубите гривната поради неспокойствието на дясната ви ръка. Това са единствените основни правила, които трябва да се имат предвид. Що
се отнася до
различните видове гривни, които да носите, и до това къде да ги носите, ще разгледаме това по-долу.

Как да носите правилно гривна?

За да носите правилно гривна, вече трябва да знаете основните правила, които току-що обяснихме. След това има и малки детайли, на които трябва да обърнете внимание. Например какво да правите, ако искате да носите други бижута с гривни за специални поводи. Или просто как да сглобите бижу с верижка. Да знаетекоя верига да използвате за даден тоалет. Всичко това е част от изкуството на доброто носене на гривна.

Бижута и аксесоари:

За да носите добре гривна с други аксесоари, преди всичкознайте как да балансирате аксесоарите. Защото ако не е балансирана, въпреки че трябва да е красива и привлекателна, резултатът ще е обратен. Например, ако носите 6 гривни, сложете 3 отляво и 3 отдясно, така че броят им да е добре балансиран. Опитайте се да не носите повече от два вида бижута едновременно. Тези малки детайли ще променят изцяло външния ви вид към по-добро.

Вечедневна гривна:

За ежедневните гривни, които са еднакво известни като гривни за късмет. Трябва да избягвате да го смесвате с бижута за събития. За специални поводи носете изцяло бижута за тези поводи. Това е така, защото ежедневните гривни обикновено имат прост дизайн. Не че не го заслужавате за тези случаи, нопонякога просто не е подходящопонякога.

Носете гривна за специален повод:

.

Избягвайте да превръщате гривните за специални случаи в ежедневни гривни. Все пак не забравяйте давинаги да балансирате между бижутата и аксесоаритеза да бъдете по-класически. По изключение за мъжете тези правила не са твърде важни. Въпреки това те могат да ги прилагат и за придобиване на елегантност. За мъжете е достатъчна гривна с часовник или колие. Но никога не носете повече от две бижута от всяка категория едновременно. Така че само една гривна за едно колие.

На коя китка да сложим гривната?

Различните видове и модели гривни :

Няма един-единствен вид или модел гривна, който да можете да намерите. Има и гривни, изработени специално за жени и мъже. Всеки от тях има своя собствена специфика на дизайна, която ги прави различни.Има и такива, които съответстват на личността на човеказа ежедневна употреба. Затова нека разгледаме различните видове и модели бордюри, които можем да намерим.

За мъже:

 • Мъжка гривна: тази гривна обикновено се изработва от сребро за по-голяма издръжливост. Тя
  може да бъде придружена от часовник, пръстен, перлени колиета със скъпоценни камъни или не.

 • Бяла гривна: От друга страна, тя е идеална за ежедневно носене, тъй като може да се носи за шикозни поводи. Носейки го на ръцете си, ще привлечете погледите на другите към себе си. Тя е изработена в черно и бяло със семпъл, но модерен цвят.

 • Браслет от шнур: Тази гривна от шнур е просто идеална. Тя може да събуди енергията или чакрите във вас, за да ви даде сила. Известна е и като гривна за късмет.

 • Паракордна гривна: Тази гривна е идеалната гривна за комбиниране с други бижута като часовници или пръстени. Това е и гривна от въже с каменни мъниста или окото на тигър. Тя е много модерна като защитна гривна.

За жени:

 • Дамска гривна : Обикновено е изработена от неръждаема стомана. Той има шикозен и много елегантен дизайн. Тя се съчетава идеално с всеки тоалет, независимо дали става въпрос за сватба или парти. Това е просто перфектният аксесоар за перфектно облекло; ще изглеждате зашеметяващо с тази гривна, съчетана с подходящия тоалет.

 • Гривна без закопчалка : Това е рядък модел, който не можете да намерите просто навсякъде. Той се отличава с високо качество както на дизайна, така и на материалите. Изработен е от сплав, което го прави много издръжлив. Тя е
  идеална както за специални поводи, така и за ежедневно носене
  .

 • Военна гривна : Това е модел със собствен стил.
  Може да се носи ежедневно, както и при специални поводи. Той ще добави нотка оригиналност по най-добрия възможен начин. Приема небрежен външен вид, който го прави подходящ навсякъде.
  .

 • Сребърна камуфлажна гривна: Това е шикозен и много сдържан дизайн на гривната, за разлика от факта, че това е камуфлажна гривна, както е посочено. Може да се носи с всякакъв тоалет, стига да не е за ежедневно носене. Тя е
  идеална и за носене на работа, за да изглеждате елегантно и стилно с облеклото си.

Коя гривна да носите?

Коя гривна да нося?

За да знаете коя гривна да носите, трябва да знаете и кога да я носите. Ако става дума за гривназа ежедневно носенетя ще бъде семпла, но с дизайн, който ви подхожда. Модните гривниса нещо друго. Това се дължи на простия факт, че това, което носите, зависи от повода, по който го носите. Така че трябва предварително да знаете дали става дума за шик, ежедневие, пънк или друг повод. Същото важи и за работната гривна: тя трябва да подхожда на облеклото ви.

За партита:

Въпросните гривни вече са в състояние да ви дадат подробности и информация за подходящите гривни за този или онзи повод. Въпреки че, за да посещавате партита, първо трябва да носите облекло, което да подчертава телосложението ви. Така че цялата колекция от гривни, обеци ще бъде на ваше разположение, за да завършите останалата част.Предпочитайте гривни със семпъл сребърен дизайнза вашите партита, дори за сватба. Във всеки случай, каквато и гривна да изберете, тя трябва да подхожда на облеклото ви.

За работа:

За работа, просто се дръжте семпло, но стилно, в резултат на което дамските и мъжките гривни по семпъл начин са просто най-добрите. Гривни, които притежавателегантен и много елегантен дизайн. Но аксесоарите, които искате да носите, зависят и от собствените ви желания и предпочитания.

За всеки ден:

За всеки ден не ви е необходимо много. Можете да носите всяка гривна, която пожелаете. Просто трябва да се уверите, че избраният от вас модел е лек. По този начин няма да се притеснявате какво носите на ръцете си, дали е тежко от лявата или от дясната страна.
Идеалният за ежедневно носене е особено
защитният и късметлийският талисман.

Защо да носите гривна?

Има много причини да носите гривна. На първо място в списъка е преди всичко стилът. Носим верижка, за да подчертаем останалата част от облеклото си. Тя е катодопълнение към външния видда ви помогне да постигнете съвършенство. Има и много други причини, като например сувенир или знак за приятелство. Всяка от тези причини има своето значение за всеки човек, който ги носи.

За да се харесате:

За да се харесате, често купуваме гривни, за да украсим облеклото си или да ги носим ежедневно.
След това има талисмани за късмет, които всеки иска да има и да си подари. Освен това искате да бъдете
модерни и стилни. Така че, ако искате да си купите гривна, направете го заради себе си, а не защото някой ви кара да го направите. Една гривна може да означава много повече, отколкото си мислите, и особено когато става въпрос за стил.

Знак за приятелство или любов:

Знак за любов между двама души или знак за приятелство между приятели. Гривната често се използва с много специални и отделни дизайни. Той елесен за носенене като другите бижута и затова е идеалният аксесоар за него. Тези видове гривни, използвани за тази цел, често се считат за ежедневни аксесоари. Наред с факта, че тойвинаги осигурява усещане за присъствие, любов и привързаност, идващи от половинката ви.

На коя китка да носите гривна?

Получете добра гривна :

Има и един важен момент, който трябва да знаете, когато искате да си вземете гривна с какъвто и да е дизайн.
Винаги се уверявайте, че купувате качественакоято е издръжлива и не ви остава длъжна. Така че, ако този модел се използва в знак на приятелство, ще имате сувенир, който няма да забравите дълго време. От друга страна, ако това е за стил, той ще ви интересува само. Дори тази гривна да премине през няколко години, тя може да се носи като винтидж гривна и по-късно.

Винтидж гривна.

Брасна с трайно качество:

Място с дълготрайни гривни с всички качества, които могат да съществуват. Можете да видите и различни модели, от които да избирате. Всички те са модерни, независимо дали става въпрос за гривни за мъже или за жени. Независимо дали е посветена на любовта, приятелството или на усъвършенстването на външния ви вид.Препоръчваме ви да отидете и да посетитеonplus-military.com, защото няма да останете разочаровани.
Не само в качеството, но и в красотата на моделите също с всичко, което искате. 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *