Ръководство за избор на военно оборудване

или акции на САЩ.

Благодарение на закупуването на големи количества излишни военни рейнджъри нови и използвани от правителството на САЩ по време на Гражданската война, концепцията за военни излишъци започва да се разпространява все повече в Съединените щати.През 1898 г., след Испано-американската война, на Бродуей, Ню Йорк, е открит един от първите американски военни магазини.

Раждането на концепцията за военна палатка в Европа става едва по време на Първата световна война.И едва след тази световна война, през 1918 г., са открити други магазини за военни излишъци.

Ръководство за избор на военно оборудване

военно-бойна риза, и са добре изработени, за да пазят топлина през зимата.След Втората световна война през 1945 г. по света и особено в Съединените щати се появяват и отварят хиляди военни магазини за излишъци.През 1960 г. магазините за военни излишъци са почти навсякъде, както в градовете, така и в самите малки градчета.

 

<1) Малко история за магазините за военни излишъци

Военните излишъци възникват в резултат на Първата и Втората световна война с войници.Военните магазини се развиват най-вече след Втората световна война.Първоначално е имало само военна техника, оставена от американските войски при напускането им.А по-късно те избраха военно оборудване от различни армии.

 

ЕдинЗа определяне на термина „военни излишъци“ могат да се използват и други наименования, като „американски запас“, „американски излишък“, „армейски излишък“, „военно депо“ или дори „излишък от Втората световна война“.

Военните магазини за излишъци и онлайн магазините вече предлагат богат избор от продукти от света на военните.А целевите клиенти са еднакво мъже и жени и от всички възрасти.

 

<2) От употребявано до ново военно оборудване и облекло

В началото магазините за военни излишъци продаваха употребявани дрехи и оборудване.Днес такива магазини за военни излишъци втора употреба вече почти не съществуват, тъй като в тях се предлагат предимно нови военни продукти.Доставчици, произведени от националните въоръжени сили на Великобритания и Франция.Но освен това магазините за военни излишъци предлагат и оборудване за професионалисти в областта на сигурността.

 

Във Франция магазините за военни излишъци претърпяха значителна еволюция, като започнаха да продават продукти от други армии по света, но и нови артикули.А през последните години дори специализирани сайтове за електронна търговия навлязоха в този бизнес с военни излишъци, като продават дрехи, аксесоари, оборудване, бижута, накити и дори декорации с военно предназначение.

Theвоенна опаковкаиндивидуално военно оборудванеТрябва да се отбележи, чеоборудване, наа също иобщи аксесоариА общата опаковка е групирана в 3 категории, включително бойно облекло, облекло за рутинни задължения и спортно облекло.

 

В резултат на това войниците се занимават със закупуване на втора екипировка, допълнително оборудване и аксесоари.Войникът трябва да бъде разпознаваем по облеклото си.

вижда се.Ръководство за избор на военно оборудване

 

<4) Голям избор на военни излишъци

The Целевата аудитория на този тип магазини е търговецът на скрап или колекционерът, който предлага употребявано военно оборудване за повечето продукти.Всъщност в тези малки магазинчета, където можете да намерите дрехи, обувки, раници, спални чували… Целевите клиенти са предимно колекционери, туристи, авиодиспечери, ловци и рибари.

Така че, за да бъдем малко по-подробни, обикновено се казва, че има военни излишъци, когато те представляват запаси от облекло или оборудване с произход от САЩ, Русия или други страни.Това облекло на практика е остаряло оборудване, т.е. вече не се използва от днешните армии.Но те се продават на частни лица, които могат да бъдат просто колекционери, любители или професионалисти.

.Всъщност с развитието на технологиите онлайн излишъкът е просто магазин, който вместо да има физическо представителство с адрес, е достъпен в интернет.

Трите най-важни аксесоара от военна гледна точка са военният дрескод, военните обувки и военните чанти или седла.Това са трите заглавия, които се откриват първи.Възможностите са много разнообразни в зависимост от вкуса.А освен това има и друго оборудване, което е също толкова важно, колкото и съществено.

<5) Дрескод на военните

Секцията с емблематични военни дрехи е многобройна и разнообразна, с военни тениски, панталони с решетка, военни якета и военни жилетки.Военната визия винаги присъства както в цветовете, така и в техническите аспекти.Всъщност тези облекла с военна тематика се предлагат в зелено каки, черно, бежово или камуфлажно.

Част от навика, рейнджърите се използват от въоръжените сили от десетилетия и са основно оборудване за един войник или специалист по сигурността.Поради това съществува широка гама от модели военни обувки, като например рейнджъри и военни ботуши.Всъщност те са специално разработени и проектирани така, че да имат много по-ниско тегло, грайферна подметка и мека кожа.Целта е да се осигури перфектен комфорт за потребителя.

<6) Основни военни аксесоари

Цял избор от качествени войнишки раници за пътуване, които отговарят на навиците на военните и рейнджърите.В отдела за багаж могат да се видят и
други стилове със също толкова много функции, като военни чанти за пътуване, тактически чанти, винтидж военни
чанти, водоустойчиви чанти.

<7) Военно техническо оборудване

За да извършва своите дейности, войникът ще трябва да носи цял списък от оборудване, включително балистични ръкавици, тактически жилетки, значки, комплекти за почистване на оръжия, знамена, щитове, значки, професионални очила…

И продължавайки с екипировката, е създаден още един специален раздел за улесняване на живота във военния лагер и за лагеруване на войниците, като военни нашивки, военни знаци, военни каски, военни палатки, камуфлажни мрежи, военни легла и военни спални чували.

Тези комплекти военно облекло за войници, лично или семейно облекло, например за къмпинг,…. са много важни както за военните, така и за частните лица.

Военни нашивки или хребетиозначава значката, за да идентифицира принадлежността към армията, званието и задълженията.Всъщност този аксесоар трябва да бъде прикрепен към горната част на костюма.Обикновено тази лепенка представлява знамето на дадена държава.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *