Коя е най-скъпата пушка в света?

      Най-скъпата пушка в света е великолепно произведение на изкуството. Тя е изработена от най-добрите материали и е оценена на над 20 милиона долара. Rock Island Auction Company вече притежава нов рекорд : най-скъпата пушка, продавана някога. Уинчестър, модел 1886, беше продаден за 1 265 000 долара на разпродажба, проведена в края на миналия месец. Според документите и сертификатите, придружаващи пушката, тя е била подарък на капитан Хенри Уеър Лоутън от 4-ти кавалерийски полк. Winchester Model 1886 носи сериен номер 1 и е първата пушка от тази серия, която напуска заводите на американския производител през 1886 г. Оръжието е успело да премине десетилетията в състояние, все още близко до новото, то представлява истинска част от американската история.

Искате ли да опитате удоволствието от играта на стрелба с въздушна софтбол пушка? Не забравяйте да се оборудвате с airsoft vest quality and мъжки военни дрехи адекватни.

 

ловна жилетка

 

Защо това оръжие е толкова скъпо ?

Свойства на тази пушка

  • Тя е изработена от най-изискани материали

Най-скъпата пушка в света е изработена от злато и сребро. Тя е изработена и от скъпоценни камъни, благородни метали и рядък метал, наречен платина. Самата пушка е изработена от слонова кост, дърво и други материали, които се намират много трудно или са много скъпи за производство. Това я прави изключително ценна, тъй като вече няма голямо търсене на такъв тип предмети и притежаването ѝ би ви направило доста богати.

  • Това не е просто пушка, а красиво произведение на изкуството

Пушката е произведение на изкуството. Тя не е просто пушка, тя е красиво произведение на изкуството. Пушката е изработена от известен оръжейник, който е проектирал оръжието така, че да бъде едновременно функционално и художествено. Изработката на това оръжие е ненадмината, за което свидетелстват изящните гравюри и детайли на всяка част, която влиза в състава му.

Това не е просто обикновена пушка; тя е една от 21, изработени само с използване на нестандартни части (останалите са стандартни модели). Този конкретен модел е модифициран така, че вместо да използва пушек или куршуми като повечето огнестрелни оръжия, ги използва, за да се задвижва по време на събития като ловни експедиции или военни ситуации, при които жертвите са често срещани поради небрежно поведение, като например оставяне на незащитени оръжия на достъпни места, където лесно могат да попаднат в ръцете на врага, или носенето им в града през нощта, без никой да забележи, докато не стане твърде късно…

  • Толкова ценна, че се пази зад стъкло

Най-скъпата пушка в света е произведение на изкуството. Тя е красив предмет, със сложни гравюри и дърворезби, които я отличават от другите пушки. Тя също така е чудо на техниката: създадена е на ръка, само с помощта на инструменти от дърво и стомана, и се използва за лов от 1488 г. насам. Най-скъпата пушка в света е произведена от компанията Ljutic Arms (LA), която произвежда огнестрелни оръжия от 1883 г. насам. LA произвежда много видове оръжия, в това число пистолети, сачми и пушки, но има само два модела, които смята за достатъчно достойни, за да бъдат наречени „най-скъпите“: пушките M30-A2 и M44-A2 струват съответно по 18 млн. долара всяка или 15 млн. долара, ако ги купите като част от пълна колекция, включваща и други модели на LA.

quel-est-fusil-de-chasse-plus-cher-monde

Пушката може да бъде нещо повече от инструмент за война и смърт

Най-скъпото оръжие в света е обект на изкуството, историята и културата. Тя е произведение на изкуството, защото е създадена от художник, за когото изкуството е било нещо повече от хоби или страст; това е било неговото препитание. Когато се замислите, че много художници създават красиви неща с намерението да ги продават на други хора, за да получават доходи от работата си (а те го правят!), става ясно, че всеки уникален шедьовър, създаден от тези художници, е резултат от много мислене!

Най-скъпият пистолет в света също е предмет, който може да се предава от поколение на поколение поради културното си значение. Помислете колко хора са притежавали огнестрелни оръжия по времето, когато нашите предци са живели във ферми или са работили като пионери, опитвайки се да оцелеят в суровите северни зими. Тези оръжия са били използвани от войниците във Франция, които са се защитавали от вражески племена, отчаяно желаещи да завладеят земите им; същите оръжия по-късно са били използвани от рибарите, които са се забавлявали на лодки в морето, ловейки храната, от която са се нуждаели в трудни времена, например при глад, причинен от суша.

       Очевидно е, че ловна пушка най-скъпата в света е уникално произведение на изкуството. Тези, които я притежават, ще се гордеят с покупката си, а тези, които не разбират какво гледат, ще бъдат шокирани от стойността ѝ. Той е впечатляващ пример за американско майсторство в най-добрата му форма. За повече информация не се колебайте да ни посетите на адрес https://https://surplus-militaires.fr/

what-is-a-hunting-rifle-worse

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *