Топ 30 блогове и уебсайтове за отбрана

Най-добрите блогове за отбрана от хиляди блогове в интернет, класирани по трафик, последователи в социалните мрежи, авторитет на домейна и свежест.

Блог за отбрана

Топ 60 блогове за отбрана, които да следвате през 2023 г.

1. DefenceTech

DefenseTech САЩ.
Defense Tech изследва пресечната точка между технологиите и отбраната от всички гледни точки и предлага анализ на това, което предстои. Defence Tech съобщава за технологиите, които определят начина, по който се водят войни, защитават се граници, залавят се престъпници и се определят индивидуалните права.

military.com/defen

2. Новини за отбраната

Defense News
Defense News предоставя на световната отбранителна общност най-новите новини и анализи за отбранителни програми, политика, бизнес и технологии. Defense News достига до ключови лидери и лица, вземащи решения в Северна Америка, Европа, Азия и Близкия изток. С бюра и репортери по целия свят Defense News определя стандартите за точна, достоверна и навременна информация за отбраната.
defensenews.com

3. Блог за застъпничество

Defence Blog
Defence Blog е вашият надежден източник на новини за всичко, което трябва да знаете за случващото се във военната общност и в чужбина, включително военни превозни средства и оборудване, извънредни новини, международни новини и много други. Фокусираме се върху хората, проблемите, събитията и технологиите, които определят утрешния отговор.

defence-blog.com

4. Защита 1

Defense One Вашингтон, окръг Колумбия, САЩ.
Основана през 2013 г., Defense One предоставя новини, анализи и информация за бъдещето на националната сигурност на лидерите в областта на отбраната и индустрията, на иновативните лица, вземащи решения, и на информираните граждани. Defense One предоставя на професионалистите в областта на националната сигурност, на заинтересованите страни и на гражданите това, което трябва да знаят – от висшите ръководители във Вашингтон до командирите в чужбина и мислителите от следващо поколение, които са далеч от политическата сцена.

defenceone.com

5. Индийско крило за отбранителни изследвания

Indian Defence Research Wing
Индийското крило за изследване на отбраната отразява новините за индийската отбрана, включващи новини за армията, военноморските и военновъздушните сили. Получете най-новите и задълбочени репортажи, анализи на новините за индийската отбрана.

idrw.org

The Diplomat “ Азия Отбрана

The Diplomat » Asia Defense
The Diplomat е списание за актуални събития в Азиатско-тихоокеанския регион. В този раздел ще намерите новини и анализи за отбраната в Азия.


thediplomat.com/

Новини за индийската отбрана

Indian Defence News
Основната цел на IDN е да събира новини за местната аудитория, но също така има за цел да представя важни глобални новини в областта на отбраната от геополитическо значение. Стремим се да представяме последните новини за отбранителната политика, националните интереси и сигурността, външната политика, дипломацията, аерокосмическото пространство, киберпространството, отбранителната инфраструктура, отбранителния бизнес и новите технологии.
indiandefensenews.in

Breaking Defense Вашингтон, окръг Колумбия, САЩ
Създадохме Breaking Defense като мозъчен тръст в света на отбраната на САЩ, в който се обсъждат ключови идеи в областта на отбраната, отразяват се и се анализират най-важните истории в областта на отбраната и се споделят най-горещите оръжия и видео новини.
breakingdefense.co

9. Новини от Defense.gov

Defense.gov News
Министерството на отбраната (МО) е най-голямата правителствена агенция в Съединените щати. С военните си корени, датиращи от времето преди Революцията, Департаментът расте и се развива заедно с нашата нация. Министерството на отбраната осигурява военните сили, необходими за възпиране на войната и гарантиране на националната сигурност. Прочетете новини от Министерството на отбраната.
defence.gov/

10. Светът на отбраната

Defense World
Defenseworld е специализиран в това, че пръв съобщава за поръчките и договорите в областта на отбраната по целия свят. Намерете новини, свързани с отбрана, космическа индустрия, изложения, C4ISR, самолети, Пентагон, договори, компании, събития и интервюта.
defenceworld.net

11. Real Clear Defence

Real Clear Defense
RealClearDefense е източник на най-новите коментари и анализи в областта на отбраната, националната сигурност, стратегията и военното дело.
realcleardefense.com

12. Списание за отбрана

Defense Daily
Defense Daily е водещ източник на бизнес новини, пазарни проучвания, конкурентни анализи и практическа информация за световната отбранителна индустрия. Той предоставя информация за военните поръчки, политиката и финансирането от страна на Конгреса. Повече от 64 години Defense Daily е водещото ежедневно издание за бизнес новини и информация за отбранителния пазар в областта на сухопътните, морските, въздушните и космическите инициативи.
defensedaily.com

13. Застъпнически разговор

Defence Talk
Defence Talk е вашият пълен ресурс за международни новини, форуми, снимки, видеоклипове и информация за отбраната, авиацията и космонавтиката, военните и стратегическите въпроси.
defencetalk.com

14. Aviation Week – Отбрана

Aviation Week - Defense
Прозрения и анализи от мрежата на Aviation Week – най-големият доставчик на информация за авиационната, космическата и отбранителната индустрия от 1916 г. насам. Той предоставя важна информация за нововъзникващи тенденции, най-добри оперативни практики и непрекъснато актуализиране на политиките, изискванията и бюджетите.

aviationweek.com

15. Национална отбрана | Блог

National Defense | Blog
National Defense предоставя експертни анализи и новини за военните тенденции, програмите на Министерството на отбраната, отбранителната индустрия, науката и технологиите и националната сигурност.

nationaldefensemag

16. Livefist

Livefist
Най-добрият блог за отбрана, авиация и военно дело в Индия. Най-бързите новини, най-ексклузивните материали, най-добрите снимки и видеоклипове.
livefistdefence.com

17. Стратегията на Индия

India Strategic
India Strategic е авторитетно месечно издание за отбраната, гражданската и военната авиация, националната сигурност, космоса, ракетите, електронната война, разузнаването и международните стратегически въпроси. Той поставя специален акцент върху модернизацията на армията, военноморските сили, военновъздушните сили и паравоенните сили.

indiastrategic.in

18. Агенция за управление на обществените поръчки в областта на отбраната

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *