Къде да поставим палатката в туристическа чанта ?

Независимо дали се отправяте на самостоятелен поход, сами или с придружител, за един следобед или за няколко дни, от съществено значение е да разполагате с чантата си за походи и трекинг като основен аксесоар.По време на пътуването ще носите със себе си цялото необходимо оборудване : Вашият survival-shop, вашият пух, вашият матрак,…. 

В началото на вашите походи основната и решаваща мисия, която ще определи комфорта ви по време на пътуването, ще бъде да подготвите правилно туристическата си чанта. Целта ще бъде да се ограничи теглото, за да се направи цялото пътуване по- приятно и още удобни. В този случай трябва да се избягва прекалено тежка чанта, която може да причини дискомфорт, но най-вече болки в раменете и проблеми със ставите. Въпреки това не става въпрос само за теглото, а за балансиране на натоварването.

 

Military-shop

Къде и как да откриете магазин?

Първият въпрос е дали планирате да се разхождате сами или с приятели. Всъщност, ако отивате с приятели, усмихнете се, защото ще можете да споделите транспортирането на палатката, това необходимо и ценно оборудване. Така че, за да съхранявате вашите аксесоари за оцеляване и вашите аксесоари за оцеляване. аксесоари за оцеляване и палатката си в туристическата си чанта, можете да разделите материята от едната страна, а от другата – сардини и на лъковете.

За да направите това, опитайте се да поставите най-тежките предмети близо до задната част. Ако брезентът не е много тежък, можете да го сгънете и да го вмъкнете в дъното на чантата, особено ако чантата има нисък отвор, което е удобно за бързо изваждане. Дръжте под ръка найлонова торбичка, в която да увиете брезента, ако трябва да го съхранявате, докато е все още мокър.
Всъщност 

палатката е аксесоар номер едно за оцеляване. Той не само ще ви позволи да издържате на неблагоприятни климатични условия но и на капризите на майката природа, като дъжд, сняг и дори вятър. Но все пак ще ви позволи да бъдете в комфорт като същевременно ви предпазва.

Къде да сложим раницата?

На дъното наричан още спален чувал, е “ епизодичният “ елемент на палатката. Заедно с палатката и матрака те представляват трите най-важни материала за къмпинг. Въпросът е къде да ги поставите.

Най-простият и практичен отговор, ако разполагате с място, е все пак да поставите спалния чувал във вашия раница. Всъщност за предпочитане е да поставите спалния чувал в туристическата чанта по простата причина, че вътре в него той ще се предпази от намокряне и овлажняване. Затова може би е по-добре да го поставите надолу в раницата. Затова трябва да го навиете плътно и да го уплътните възможно най-много, така че да заема малко място. След това можете да го поставите в торба за боклук, за да сте сигурни, че няма да се намокри. След като го поставите в торбата за боклук, поставете го на дъното на чантата си. Имайте предвид, че някои чанти имат ремъци вътре, за да я компресират допълнително, като ви осигуряват достатъчно място за останалата част от оборудването.

Къде да сложим палатката в раницата?

Ако нямате достатъчно място, най-добрият вариант е да я окачите навън. За тази цел най-лесният начин да прикрепите спалния чувал към туристическата чанта е да използвате компресионните ремъци на чантата. Можете да я закачите на горната или на долната част на раницата – всичко зависи от това как се чувствате.

Използвайте ремъци и примки за окачване

Най-често използваният начин за съхранение на спален чувал при екскурзиии спортове в “ outdoor “ е на открито. Този метод изисква раницата ви да има катарами или ремъци за закрепване на оборудването ви на открито.

Предпазвайте се!

Много раници имат катарами на задния панел, въпреки че много хора рядко ги използват, а повечето дори не знаят за какво служат.

Иначе използването им е доста просто, трябва да прокарате тези ремъци през катарамите и да ги затегнете.

Свържете спалния чувал към външна рамка

Съветите на експертите по туризъм са да изберете външни, а не вътрешни рамки. За тях това запазва структурата на трекинг чантата и предлага по-добър баланс. Трикът е прост  в долната част на чантата си ще намерите точки за закрепване, за които мнозина не знаят за какво служат, но са много практични. След това ще получите ремъците, с които да прикрепите завивката си към точките за закрепване. 

Използвайте компресионни ремъци

Тази техника ще се състои в използването на компресионни ремъци, за да поставите вашия надолу в трекинг чантата си. Компресионните ремъци се произвеждат така, че да намалят размера на чантата, когато е пълна, като компресират празните пространства и предпазват съдържанието от разместване вътре. Обикновено тези ремъци се намират отстрани на чувалите и могат да бъдат перфектният аксесоар за окачване на спалния чувал.

Обикновено тези ремъци са достатъчно дълги и разположени на достатъчно разстояние по дължината на чувала, за да поберат спалния чувал.
 

 Къде да сложим палатка в раница?

Как да напълним
туристическа чанта&nbsp
;

За мнозина пълненето на туристическа чанта е истинско главоболие. Всъщност ще трябва да жонглирате между оптимизацията,практични и удобни. А това не е лесна задача. Ето защо експертите по трекинг са изготвили следните съвети за пълнене на трекинг раницата.

  • На дъното на чантата ще поставите леките материали или аксесоари, например пух. Причината за това е, че, първо, пухът няма да ви е необходим през цялото време и, второ, лекотата на пуха, разположен в долната част на чантата, ще позволи на потребителя да не бъде избутван назад – процес, който ще увеличи максимално комфорта. Ако обаче чантата ви има директен достъп от дъното, можете да поберете и няколко дрехи за през деня и през нощта.
  • Покрай гърба ще поставите материалите, които имат най-голям обем и са най-тежки, например храната или готварската печка. Целта е центърът на тежестта на раницата да бъде разположен възможно най-близо до средата на гърба, за да се сведе до минимум ефектът на лоста с минимални усилия.
  • Предната част ще ви послужи основно за поставяне на резервните дрехи които ще вземете със себе си по време на пътуване. Основното предимствое, че ще позволи на потребителя да има бърз достъп до дрехи като пухено яке за бърза защита, без да е необходимо да разкопчава чантата, а практическото предимство това е, че тя ще действа като „възглавница“ за тежки предмети по протежение на гърба.
  • Горните и външните джобове ще служат за съхранявайте всички предмети, които ще са ви необходими ежедневно като карта, очила, енергийни блокчета, вода… В това пространство можете да съхранявате и водоустойчивото си яке, полар, фотоапарат и видеокамера, устройство за получаване на съобщения и важни предупреждения за дъжд, например.         

Къде-да-поставиш-тента-в-туристическата-торба?

В допълнение, експертният съвет е да планирате да носите различни под-чанти: тяхната функция ще бъде да защитават всяка част от оборудването. Памучни торбички за дрехи, водоустойчиви торбички за храна и всякакви течни продукти, например вода.

Палатката и пухът са “ трябва да имате „, за да имате за туризъм или дори за практикуване на спорт в “ на открито „. Те ще бъдат незаменими при дейности на открито, като походи или екстремни екскурзии които ще извършвате сами или в екип. Неизбежно, с бивака, те ще ви позволят да си починете но преди всичко те ще ви позволят да защитете така че закупуването на палатка и завивка е от съществено значение. Той ще ви позволи да се справите с лошото време и капризите на майката природа, а също така ще ви позволи да имате определен комфорт.
И така, любител, професионалист, специалист по туризъм или трекинг, търсите палатка или завивка? Не търсете повече, разпространявайте думата, защото сте на прав път, ще намерите това, което сте дошли да търсите на https://military-bg.com/ , 
справката в елементите за оцеляване.Нашият магазин е препратката и убежището на 
аксесоарите, предназначени за оцеляване. В него ще намерите всичко, което търсите – от оборудване до аксесоари за оцеляване. Затова не се колебайте да посетите нашия магазин, цените са ненадминати, а качеството безупречно
богат избор на гама, тип, размер и тегло на 
магазина и надолу, поглезете се с един от най-необходимите аксесоари за оцеляване. Не чакайте повече, а изберете подходящата палатка и пух за вас. Нашият магазин ви предлага най-добрите продукти, позволете ни да ви задоволим. Нашият сайт, илюстриран с потребителски отзиви и изображения на реални продукти, ще ви позволи да изберете и сравните нашите продукти и цени с тези на нашите конкуренти. Ние се отличаваме от конкуренцията с цените си, но също така и с лекотата на използване на нашите палатки и одеяла. Качеството на нашите продукти е гарантирано от мненията на интернет потребители и потребители. Качеството на нашите продукти е гарантирано от
мненията на нашите клиенти
.
Предстои ни дълъг път, но първата и последната стъпка е да ни намерите в нашия магазин
https://military-bg.com/Нашите продукти ще ви позволят да изживеете пълноценно света на оцеляването, но и на спортовете “ на открито „, които практикувате.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *