Как да изберете чанта за пътуване?

Индустрията за производство на чанти е успяла да превърне този артикулв задължителен. Всеки, без изключение, има няколко чанти сред аксесоарите си. Независимо дали сте мъж или жена, никой не прави изключение. Всяка година на пазара се пускат нови модни продукти, които всеки иска да купи. След военна раница., сега отстъпва място на  „морска чанта“. Всъщност за последния се говори много и е много модерен. А фенове не липсват. Това е много популярен аксесоар сред широката общественост. Това е много популярен аксесоар сред широката общественост и както мъжете, така и жените са доволни от него.

Слушали ли сте за този артикул и искате ли да си купите такъв? Не знаете кой да купите? Или още по-лошо, не знаете достатъчно за този аксесоар, за да вземете решение? В тази статия ще намерите всичко, което трябва да знаете за sac-marin. От най-важното, за да го познавате, през причините да го имате, до видовете и моделите. Ще намерите и съвети за това как да направите най-добрия избор. След като я прочетете, несъмнено ще знаете как да изберете своята.

Морска синя чанта

Открийте Най-синята чанта

 Най-важното, което трябва да знаете за
дюфела

Най-важното е преди да закупите даден артикул, да знаете минимум за него. Важно е да запомните, че товане е просто някаква чанта. Напротив, той се отличава от тълпата. Той се отличава със своите характеристики, които са и негови силни страни.Обикновено се изработва от платно и се цени заради:

 • Водоустойчивостта му: наистина, тази чанта еводоустойчива. Това означава, че в сравнение с други, той издържа по-добре на контакт с вода. Така че водата няма да е ваш враг, ако притежавате такъв модел. С него няма да се страхувате от дъжд, например. Но внимавайте,той е полуводоустойчив елемент, въпреки че е водоустойчив . Следователно,трябва да избягвате гмуркане с! За разлика от пластмасовите торбички, които са напълно водоустойчиви, тази е само много водоустойчива. Първото нещо, което трябва да направите, е да се запознаете с този нюанс.
 • Издръжливостта му: един от критериите, които очаквате най-много от този артикул, е неговата устойчивост. Ще бъдете напълно удовлетворени от този продукт. Наистина еустойчиви не само защото не се страхува от водата.Той е проектиран да бъде устойчив на износване.Не се разваля лесно, така че можете да го съхранявате дълго време.

 

 • Гъвкавостта им: не забравяйте, че материалът на дрехите обикновено е платно.
  Изделията, изработени от този материал, са известни със своята мекота. Представлява смес от памук, коноп и вълна. Понякога се изработва и от смесица между полиестер и памук, но мекотата е налице. По този начинще получите здрава, но не твърда чанта.&nbsp
  ;

 • Настройваемост: Почитател ли сте на персонализирането? Обичате ли аксесоарите ви да отразяват вас?  Тогава ще харесате водоустойчивата чанта, защото тя е по поръчка. Така че можетеда добавите своя личен стил. Няма нищо по-хубаво от аксесоари, изработени по ваш образ и подобие
  .
 • .

Военна чанта

  Защо бихте си го купили?
  &nbsp
  ;

  Непременно трябва да имате поне един у дома. Чудите се защо? Защото евсеобхватениима някои безобидни, но съществени предимства.

  Има много възможности да го използвате

  Въпросът, който вероятно си задавате, е: кога мога да го използвам? Възможности не липсват.


  • Пътуване с : той еидеален да ви придружава при пътуванията ви. Той ще бъде идеален за съхранение на някои от вашите вещи. Той еособено препоръчителен при пътуване по море с лодка. В
   резултат на това ще можете да се насладите по-добре на плаването
   .

  • Излизане на  плажа: някои  са идеални за излизане на морския бряг. Дизайнът D е доста лек, но също толкова водоустойчив . Той може да побере плажното ви оборудване и да го защити.&nbsp
   ;

 • Изберете спорт: има вероятност да го вземете със себе си за съхранение на спортните си вещи. Те са изработени с надеждни крепежни елементи. Нещо повече, тя ще ви извади от спортната чанта, с която сте свикнали.Само защото държите в нея тренировъчна екипировка, не означава, че тя не може да бъде нетипична.Но те не сасамо за зимни спортове. Те са идеални и за каране на каяк или плаване, например.
 • Пътуване :идеален за съхранение на туристическа екипировка. С подходящия модел за този тип пътуване ще имате достатъчно място, за да съберете всичко необходимо.Ако отивате на целодневно пътуване например,ще имате нужда от закуска и, най-важното, от голяма бутилка вода като минимум.

 • Отидете на лов: добрият ловец винаги има пълно ловно оборудване. Във Франция ловът се практикува през есента и зимата. С оглед на това,този артикул е това, от което се нуждаете, за да съхранявате ловното си оборудване. Затова
  леки дъждове, сутрешни превалявания или дори студено време няма да са проблем.
 • .

   Пътническата чанта Hyperprotec

  Открийте Чантата за пътуване hyperprotec

  Различните видове, които съществуват &nbsp
  ;

  По принцип всички водоустойчиви чанти имат ремъци или капаци. Това е общият критерий за повечето от тях. Въпреки това,   има два вида, от които да избирате.

  Чантата за пътуване

  Стилът на дюфел чантата е известен и като „чанта за боулинг“. Нетипичен  и много оригинален. Изработен е вкрасива цилиндрична форма. Идеалната чанта може да побере доста неща. Ако не сте от хората, които държат нещата си подредени, тя е идеална за вас. Без вътрешни джобове за съхранение ще поберете всичко наведнъж.

  Чантата&nbsp
  ;

  Този артикул  се предлага и впо-малък размер. Можете да го използвате всеки денза съхранение на малки лични вещи. Те са украсени с цип за допълнителна сигурност. Тойможе да се използва като ключодържател за телефона ви, например. Няма ли да е чудесно да можете да съхранявате смартфона си в малък, по-малко водоустойчив контейнер?Не само за съхранение, но и като изключително стилен аксесоар. Идеален например за посещение на коктейл край басейна.

  Sac a main marine

  Открийте Най-синята чанта

  Различните модели

  Искате ли повече възможности за избор? Трябва да знаете, че моделирането на тези чанти е разнообразно и разнообразно. Всички те са красиви и оригинални като всеки друг.


    Винтидж модел: винтидж стилът е изключително популярен в днешно време.
    Вдъхновени от 20-90-те години на миналия век,елементите са пропити с антикварно докосване. Щрих, който ги прави уникални. Тя може да добави и нотка старомодна елегантност. На пазара се предлагат някои много хубави и стилни винтидж водоустойчиви чанти.
   • Военен стил: това евдъхновено от нуждата от мимикрия. Тоест, необходимостта да се слееш с околната среда.Предназначени са най-често заспециални камуфлажни цветове. Напримервоенно зелено, каки или дори кафяво, бежово или черно.&nbsp
    ;

 • Цивилен модел : модернимоделикоито се предлагат впътувания, плажни и дори ежедневникалъфи. В допълнение към своята практичност те са много естетични.
 •  Възможните варианти на плата 

  Със сигурност платно за по-добра водоустойчивост. Материалът, от който е направен брезентът, има два варианта.
    Памучно платно

  Това е сравнително здрава тъкан, изработена предимно от&nbspпамук.Изработен от материал, наречен обикновена плътна тъкан, той еизвестен с това, че е издръжлив и много здрав. Идеални за изработване на дрехи, чанти или домакински линии. Това е тъкан, която не се страхува от разкъсвания или влага.

   

  •   Hessian

  Това еестествен материализработенот влакна от юта или сизал. Той е и идеален материал за изработване на чанти. Предимството на този тип тъкани е, че са издръжливи и много екологични. Това прави продукта, произведен от него, устойчив и екологичен.

   Тяхната товароносимост

  Имайте предвид,
  че не всички могат да поберат еднакво количество неща.
  Броят им се променя в зависимост от капацитета им.


  •  От 0 до 40 литра: може да побере само минимално количество предмети.Идеален за предмети, които не заемат много място. На плажа например можете да съхранявате хавлията, слънцезащитния крем и смартфона си.

   

  • От 40 до 60 литра: тук се побират повече неща. Тя еидеална, ако заминавате на почивка или за уикенда. Можете да съхранявате няколко резервни елемента в него.

   

   •  60 до 80 литра: те вече имат същия капацитет като някои куфари. Ако например ще отсъствате за повече от седмица, това е идеално решение.

    

    •   80 литра и повече:Това са типичните обеми за пътнически куфари. С такъв голям капацитет ще можете да съхранявате значително количество вещи. Тук ще намерите дрехи и аксесоари по ваш избор.  Предпочетете ги, ако пътувате за по-дълъг период от повече от месец. По
     този начин ще сте сигурни, че няма да пропуснете нищо
     .

     Подводна ловна чанта

    Открийте Подводна ловна чанта

    Как да изберете своята?

    Искате ли помощ, за да не съжалявате за покупката си?  Тук ще намерите всички наши малки съвети, които ще ви помогнат. Ще намерите всички критерии, които трябва да вземете предвид, когато купувате една от тези водоустойчиви чанти.

    В зависимост от дестинацията&nbsp
    ;

    Първият съвет, който можем да ви дадем, е да изберете според предназначението си.Не можете да вземете една и съща за пътуване,поход или лов.
    Същото важи и за пътуванията ви до плажа или за ежедневното носене.

    Когато отивате на лов например, в идеалния случай трябва да изберете военен модел. Защо питате? По простата причина, че са камуфлажни.  Целта, когато отивате на лов, е да останете незабелязани, като се слеете с пейзажа. Така че това е най-разумният вариант.

    Друг пример екогато отидете на плажа. Няма да вземете голям модел. Например чантата тип „tote“ за съхранение на най-важните неща като телефон, карта и ключове.Малките чанти тип „duffel“ също са идеални за плажа. В тях лесно можете да съхранявате плажно облекло, кърпа и слънцезащитен крем.

    В зависимост от обема на капацитета

    Имайте предвид също, че капацитетът на задържане трябва да играе много важна роля при избора ви. Този критерийочевидно зависи от дейността, за която е предназначена водоустойчивата ви чанта, но също така и от нейната продължителност. Ако ще пътувате, няма да носите със себе си багаж от 0 до 40 литра. Ако например отивате на тримесечно пътуване, ви е необходим голям обем. Затова изберете такава, която може да побере много дрехи.

    В зависимост от вашите предпочитания             &nbsp
    ;

    Каква възможна употреба бихте могли да направите на предмет, който не ви харесва? Целта ни е преди всичкода ви предложим чанта, която да използвате с удоволствие. Ето защо трябва да се доверите на вкусовете и предпочитанията си. В противен случай
    може да се окаже, че харчите излишно, тъй като покупката ви ще остане в гардероба.

    Ако сте почитател на винтидж модата, най-добре е да изберете винтидж модел например.

    За да сте сигурни, че ще вземете решение според предпочитанията си, вземете под вниманиецвета на артикула. Ако купувате граждански модел, това е най-умният. Има не само камуфлажни цветовеТази чанта  е създадена в няколко цвята, за да ви даде повече възможности.

     

    Със сигурност,когато говорим за предпочитания,говорим и за типа, който искате да си позволите. Не е задължително да купувате пътна чанта, ако не ви харесва формата ѝ. Можете да се задоволите с водоустойчивата чанта.

     Къде да си купите платнена чанта?

     подарете си непромокаема чанта? Не искате да останете разочаровани, защото поръчката ви не е била такава, каквато е била обявена? Най-доброто място за намиране на такъв емагазинът „Military Surplus“. В Amazon има толкова много възможности за избор на дюфелни чанти, колкото и на всякакъв вид артикулиТам ще ви предложат чанти от всички видове и модели и в различни цветове. Всички са модерни като всеки друг. Ще намерите и модели, изработени по поръчка, ако искате да ги персонализираме. Всичкое с отлично качество и издръжливост, на конкурентна цена. И да, магазинът за военни излишъци предлагаотлично съотношение цена-качество. Какво по-хубаво от това да сключите добра сделка, когато купувате своя артикулОтлично обслужване на клиенти, предлагащократки срокове за доставка. Получете поръчката си за по-малко време, отколкото е необходимо, за да го кажете. Не искате да бъдете разочаровани от покупката си, доверете се на Military Surplus, за да доставите!

     

  Leave a Reply

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *