Как се постъпва на служба във флота без диплома?

Военноморските сили са един от най-големите клонове на американската армия с повече от един милион души активен, резервен и действащ персонал по целия свят. Тя защитава и отстоява интересите на САЩ по света, като същевременно изпълнява функции в подкрепа на националните цели. Мисията на Военноморските сили е да осигуряват бойни способности. Това означава, че тя има способността да спечели война и след това да използва този капацитет, за да подкрепи целите на САЩ чрез дипломация и усилия за управление на кризи в чужбина. Ще разгледаме някои от основните неща да се присъедините към местния вербовчик и да научите как да постъпите във Военноморските сили, какво да очаквате, когато се запишете, и колко време ще мине, преди да можете да служите на страната си!

Намерете широка гама от военно облекло (военна бойна риза, армейско яке,… ) и различни рекламни материали на нашия сайт!

military-bracelet

Състав на военноморските сили

<      Военноморските сили се състоят от пет клона: Морската пехота, Бреговата охрана на САЩ, Офицерският корпус на Службата за обществено здраве на САЩ, Резервът на Военноморските сили на САЩ и Кадетският корпус на Морската пехота на САЩ.

Как да се присъедините към Военноморските сили??

Можете да се запишете във Военноморските сили като офицер или като редник.
Ако искате да се присъедините към техните редици, следват няколко стъпки, които ще ви помогнат да го направите:

Стъпки, за да станете такъв :

 • Възраст : Трябва да сте гражданин на САЩ или натурализиран гражданин, който към момента на подаване на заявлението е навършил поне 18 години.
  Освен това трябва да сте завършили средно образование или да имате еквивалентно на средно образование образование и да имате диплома за средно образование.

 • Височина и тегло : за да преминете физическия тест, трябва да сте високи поне 1,70 м и да тежите между 58 и 99 кг.
 • Избор на кариера : това включва избор на кариера във военноморските сили. Това е важно, тъй като всяка позиция носи различни отговорности и привилегии. Например, ако искате да получите договор като срочнослужещ, трябва да помислите за Е-3 или Е-4 (моряк) или дори Е-5 (старшина). Трябва да подадете заявление, заедно с всички необходими документи, до офицера по набиране на персонал в местния център за набиране на персонал на ВМС. Това се
  нарича „заявление за постъпване в армията„.
 • След като попълните заявлението си (това трябва да отнеме около две седмици), ще трябва да преминете физически преглед при цивилен лекар, който ще определи дали сте медицински годен за военния живот. Ако преминете успешно физическите тестове и отговаряте на другите изисквания, ще бъдете поканени да се присъедините към ВМС като зачислен моряк и да осигурите националната сигурност.
 • Физически : ВМС търсят мъже и жени с голяма физическа издръжливост, умения за работа в екип и надеждност. За
  да
  бъдете разгледан, трябва да отговаряте на минималните им изисквания.
 • Приличие : За
  да се запишете във Военноморските сили, не трябва да имате криминално досие или история на дисциплинарни проблеми, които биха ви попречили да изпълнявате почтено военната си служба.
 • Обучение: посетете един от многобройните центрове за обучение на новобранци в страната, където ще научите за живота във военноморските сили, основни военни умения, целящи да ви подготвят за новата ви кариера като офицер във ВМС на САЩ.
 • След успешно завършване на обучението за новобранци ще ви бъде възложено първото служебно назначение въз основа на предпочитанията ви за класификация (напр. авиационен радист, пожарен контрольор). Прекарвате времето си в първото си лвоето първо работно място, за да научите повече за живота във Военноморските сили и да работите заедно с други млади моряци, които досега са имали подобни на вашите преживявания, докато са служили на страната си в чужбина по време на циклите на разполагане във военноморската станция Грейт Лейкс, Илинойс, или на други места по света, като Сан Диего, Калифорния; Бремертън, Вашингтон; Лемур, Ню Йорк.

 

how-to-enter-the-marine-without-degree

Защо Военноморските сили са важна организация ?

            Военноморските сили са организация, която цени готовността на своите членове и ги придържа към високи стандарти. За да бъдете добър член, трябва да сте готови да служите на страната си, като изпълнявате задачи като защита от външни заплахи и защита на приятелски сили в чужбина.

Как да
бъдете добър член на Военноморските сили ?

             Добър член на флота е този, който спазва кодекса на поведение и правилата на флота. Това включва носене на правилната униформа, уважение към командната верига и забрана да лъжете началниците или колегите си.

  • Трудно работете
   и не се занимавайте с неприятности  най-важната работа, която можете да свършите, е да си пазите носа чист и да не се занимавате с неприятности. Не поемайте ненужни рискове и не се опитвайте да впечатлите някого, като правите глупости (включително да не се напивате). Трябва да се научите на дисциплина и отговорност, докато сте във флота, и да покажете, че можете да изпълнявате заповеди без въпроси.
  • Посещавайте всички задължителни тренировки  флотът предлага много курсове за обучение, които трябва да завършите, преди да станете офицер или член на екипажа. Например обучение за оцеляване, военна етика, оръжия и др.
   Важно е да посетите всички тези курсове, тъй като те ви подготвят да се справите с потенциален проблем на борда на кораба или по време на бойни операции.
  • Фокусирайте се върху целите на кариерата си : След като завършите начално обучение и завършил Офицерското училище за кандидати за офицери, е време да се съсредоточите върху кариерните цели, които искате да постигнете, след като се присъедините към ВМС.

              

  how-to-enter-the-marine-without-degree

  Военноморските сили са най-старият, най-големият и най-мощният клон на правителството на Съединените щати. Той е и една от най-уважаваните институции в Америка. Той съществува повече от 200 години и все още функционира. Някои хора дори не знаят, че тя съществува, защото не гледат новините всеки ден и не слушат радио, докато пътуват до работа. Тя съществува по-дълго от всеки друг военен отрасъл и е участвала в много битки и конфликти в историята. Това означава, че тя има голям опит в това какво е необходимо, за да бъде добър член на тази организация. Военноморските сили са елитна сила и са наричани „последната от големите бойни служби“. И това е вярно: Военноморските сили са място, където мъжете и жените могат да живеят, да работят и да се обучават, за да защитават тази страна. Не става въпрос само за обучение. Това е и служба на страната, която е едновременно полезна и предизвикателна. Независимо дали търсите приключения, или просто искате да служите на страната си, присъединете се към Военноморските сили днес!

  Присъединете се към Военноморските сили днес!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *