Как наричаме войниците от военновъздушните сили?

The Въздушни и космически сили е един от четирите компонента на превозно средство на френските въоръжени сили, както и на армията, флота и жандармерията. Френските военновъздушни сили са най-старите военновъздушни сили в света. Във Великобритания военновъздушните сили се наричат “ Кралските военновъздушни сили „, които съставляват британските въоръжени силизаедно с британската армия и Кралския флот. Тези държави разполагат с много военни самолети, като например изтребители, които се управляват от военни пилоти, на които на практика могат да бъдат възлагани специални мисии.

Въоръжените сили се наричат по званието си, а във Франция – degrees  и имената на Въздушни и космически сили са тези на общата военна йерархия и са идентични с тези на армиятакъдето се премахва монахът на жените. Различават се само званията и наименованията на генералните офицери от ВВС и Космическите сили. Тази работа е разделена на три корпуса : корпусът на екипажа  корпусът на механиката ; корпусът на базата. Всеки корпус има свои собствени цветове, за да се идентифициратова от военния колеж.

евтини военни дрехи; в продажба в нашия онлайн магазин.

Kit-de-supervivencia

Въоръжените сили носят имената на своя ранг :

Всичко е толкова различно Корпус на въоръжените сили. Лицата, упражняващи тази професия, се наричат със своя ранг, който естепен на йерархия в военни. Военнослужещите се идентифицират чрез баджове които символизират нивото на техния опит и компетентност в различни области.
Военновъздушните сили са под ръководството на началника на Щаба на въздушните и космическите сили
(
CEMAAE), началника на Генералния щаб на въоръжените сили (CEMA), министъра на въоръжените сили, който ги контролира чрез Генералния инспектор на въоръжените сили (въздушни и космически) (IGAAE), базиран в Париж.

Военни аксесоари като военни ръкавици, качулки са налични в нашия онлайн магазин за военни излишъци.

Различните звания във Военновъздушните сили :

Тук е организационният и номенклатурен лист на ВВС:

 • Дофицери:

The Армейски офицер от военновъздушните сили е военен, чието звание е равно или по-високо от втори лейтенант.Те са войници, които са преминали обучение в офицерска школа и са на команден пост в армията.Във военновъздушните сили има 3 вида офицери :

The Генерални офицери който се нарича Моят генерал, ако е мъж и ако е жена, се нарича просто генерал, в армията „Моят“ означава „господин“. Това обозначение остава непроменено, ако офицерът е бригаден генерал от ВВС или ABG, или ако е генерал от военновъздушна дивизия или ADG, или ако е генерал от военновъздушния корпус или ACG, или ако офицерът е генерал от ВВС или AGG.

The старши офицери съставят се от полковници или COL, където се казва My Colonel, ако е мъж, и Colonel, ако е жена  от подполковници, където се казва : My Colonel (мъж) и Colonel (жена), и от командири, където се казва My Commander, ако офицерът е мъж, и Commander, ако е жена.

The младши офицери които се състоят от капитани, лейтенанти и втори лейтенанти. Наименованието на званието лейтенант (лейтенант и втори лейтенант) или капитан се предшества от „ми“, когато притежателят е мъж и лейтенант  за жена: лейтенант или  капитан.

Съществуват и студентски служители които имат чин сержант, ги наричаме лейтенант.

comment-appelle-t-on-les-soldats-de-l-armée-de-l-air
 • Подчинения :

Подчиненията също имат йерархия : има старши подофицери, младши подофицери и кадети.

The старши сержанти те се състоят от майори, наречени майори, главни офицери и прапоршчици, като обозначението на званието прапоршчик и главен офицер се предшества от „мой“, когато притежателят му е мъж, а ако притежателят му е жена – само главен офицер или прапоршчик.

The sub-official, състои се от чин първи сержант, наричан началник, и сержант, наричан сержант.

За кадетът сержант, Националните офицери кадети от Военновъздушните сили нямат звание.

 • Национални сержанти :

  военно звание, има ефрейтори майори или CLC, наричани ефрейтор майор  ефрейтори или CAL, наричани ефрейтор  На 1er клас или AV1, който се нарича Aviateur ; и Aviators или AVT, който се нарича Aviator.

   • Въздушните комисари :

   Телото на air състои се изключително от  официално. Законоустановеното наименование е“ Комисар „или“ Госпожа комисар „, толерира се споменаването на ранговете от общата йерархия („моят капитан…). Корпусът на военните комисари (Corps des commissaires des armées) към службата на военния комисариат заменя съществуващите дотогава три корпуса – на сухопътните комисари, на морските комисари и на въздушните комисари.

   В комисарите на въздуха има : Генерален комисар на военновъздушния корпус или CRE GCA, наричан комисар, или моят генерал, или генерал , на Генерален комисар на Въздухоплавателната дивизия или CRE GDA, известен също като комисар или мой генерал или генерал ; на Генерален комисар на военновъздушната бригада или CRE GBA, която носи същото име като другия генерален комисар.

   The Комисионерът полковник или CRE COL ; на Подполковник Комисар или CRE LCL наречен комисар или мой полковник или полковник ; Главен комисар или CRE CDT, наричан Комисар или мой Командир или Командир ; Комисионерът капитан или CRE CNE, нарича се комисар или мой капитан или капитан или капитан ;  лейтенант комисар или CRE LTT ; Заместник-комисар или CRE SLT, чието име е комисар или моят лейтенант или лейтенант, и амбициозен комисар или CRE ASP, където просто казваме комисар.

   Въздушните корпуси с техните цветове :

   Staff на Въздуха и Космоса принадлежат към един от следните три корпуса : корпус на екипажа, корпус на механиците и корпус на базата. Всеки от тези корпуси е свързан с цвят (изобразен на табелката с името) и нагръден знак (носен над десния нагръден джоб на сакото):

   Въздушен корпус :

   • Таблетът е различен от пилотската значка)
   • Механика ; color : лавандула  значка : крила, съединени със
    зъбно колело
   • Основи  цвят син  значка : единични крила,
    вързани
   • Комисари ; цвят : видра-кафяв  значка : крила, съединени с акантов лист.
   • Медицинският персонал носи цветове и значки, характерни за съответните им области (лекари, фармацевти, зъболекари).
   • Въздушните силираменни ножници в сребристо или синьо (ранг), за разлика от летците, които ги имат в златно или оранжево (ранг)..
   • Геният на въздуха,която зависи от армията, носи смесени въздушни/инженерни нагръдници (черно кадифе, ивици тип „инженер“ и „ВВС“).
   какво-ще-призовем-въздушните-армейски-войници?

   Bref, армията на Въздушните сили те отговарят за защитата на въздушното пространство на страна като Франция, например, при война или в нормални условия.Те използват изтребители по време на операциите си за национална отбрана.Те са наричани са според званията си и са идентифицирани според корпуса си. Всеки военнослужещ от ВВС има своя собствена градуси и собствените си организми. След това те имат свое собствено име, а лидерът се нарича генерал. Така че, ако сте в армията или ако искате да постъпите в нея, за да получите генералски чин, трябва да имате подходящото оборудване, затова поръчайте оборудването си от Military Surplus.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *