Как се прави запалка?

Гледали ли сте филми катоИндиана Джоунси сте си задавали въпроса: защо да взимате запалка в гората? Е,запалкатае нещо, което ще ви е необходимо в трудни моменти. Точно така! Запалките съществуватот незапомнени времена. Днес все още използвамена газова запалкаи те са ни необходими приразлични обстоятелства.Запалването на цигара, барбекю, кипването на вода по време на почивката ви за оцеляване или просто запалването и осветяването на тъмната нощ не би било възможно без тези малки машинки за пламък. Да, тази малка джаджаспасява живота ви в много важни моменти. Любителите на приключения, каквито сте, отиват на почивка или на поход, за които това са релаксиращи моменти.

Какво да сложите във вашия комплект за ядрено оцеляване? Не забравяйте тази малка част от комплекта, защото е важно да имате огън на себе си. Така че запалкатаще спаси живота вибез значение къде се намирате. Пренебрегването му не би било препоръчително от наша страна. Малка по размер и лесна за пренасяне, запалката не заема много мястопросто я пъхнете в джоба или чантата си и сте готови да тръгнете. Как се прави запалка? Какво видео да гледам, за да утоля жаждата си за знания? Как производителите са създали това чудесно устройство?Отлично!Ние сме тук, за да ви помогнем, не е необходимо да гледате 30-минутно видео, целта на тази статия е за вас.Седнетеудобно, отпуснете се и се насладете на тази статия. Етоняколко съветаза направата на запалка.

 

.

запалка за оцеляване

Основни части на запалката

Запалката запалва огън и това е лесно. Това е малко устройство, което се побирав дланта на ръката ви и произвежда голям пламък.В този раздел ще разгледаме основните части на запалката,съставките, от които тя се нуждае, за да работи. Запалката се състои от няколко основни устройства. Ние щесъберем за васразличните важни части в запалките. Познанията по темата не са маловажни. Ако запалката висе развали, това малкотуто ще ви бъде от голяма полза. Няма нужда от видеоклип със сложни технически термини. А сега да преминем към работата,внимавайте и подробностите ще бъдат ясни.

Колело

Колко добре познаватеколелото на запалката? Няма нужда да отговаряте на глас: чета ви катоотворена книга. Колелото на запалката е малко парче метал, което се използва за запалване на огън. На колелото обикновено има каменна стъргалка.Повърхността на стъргалкатаобикновено е изработена от керамика, кремък или ферит. Стъргалото се удря в колелото и предизвиква искра.Съвременна електроникаизползва просто нисковолтово захранване и полеви транзистор, за да генерира силна искра отмалък постоянен ток.

Език

Езикът в запалката е елементът, който прави запалката възможна. Без този много важен елемент запалката би била нищо. Ако искате да имате пламък, трябва даизползвате раздела по правилния начин, което много хора не правят. Острието на запалката представлява странно парче желязо, гледано отгоре. Той осъществява връзката между лявата и дясната страна на запалката, като помага за отварянето и затварянето ѝ. Тя служи и като опора, когато запалката е отворена, тогава можете да натиснете хартиена подложка залепени, което блокираизтичанетона токсични продукти върху табовете.

Cap

Вжелязото или стоманата, тяфункционира като екран и езащитно устройствоза да не се изгорите. Така че това е решаваща стъпка в създаването му.Вашата безопасносте много важна.
Моля, не го премахвайте от съображения за безопасност.

Вилица

Този предмет е много важен. Можем да видим стеблото и пружината на вилицата. Нейната необходимост? Това епроводима нишка за едновременно изхвърляне и спиране на газа. Благодарение наклапанната тръбичка на вилката, тя ви позволява да отпуснете газта и да спрете веднага.

Пиер

Камъни на Светлината:Камъни на Светлината (разпалващ камък, камък на запалката) е плодороден камък, който се използва от древни времена за запалване на огън, тъй като има свойството да произвежда искра при удар с друго твърдо тяло. То е свързано с две неща едновременно.

 • пламъци Газовият пламък на запалката епрактичен начин за запалванена вещи. Това
  е видимата оранжева и синя
  част
 • Газъте важенза създаването на пламъка, който използвате. При натискане на бутона сгъстеният газ предизвиква пламък в края на върха на запалката. И точно кактомагическище имате огън.

Как се прави запалка?

Tallo

Стоманен предмет, намерен във вилицата ипод капака на запалката. Както при обикновените, така и при газовите запалки пръчката е частта, която запалва запалката. При газовата запалка пръчката съдържа бутон заактивиране на запалването с нейния пламък.

Вентил

Да обясним подробно частта на запалката.
Вентилната частна запалката е малка метална част, която се поставя в горната част на запалката. Използва се за регулиране и поддържане наналяганетона резервоара, в който се намира газът бутан, и може да се направи по два начина: чрезотливкаот стоманена ламарина или чрез съединяване на две парчета стоманена ламарина

Дъно

Дъното на запалката е парчеметалоформяне на дъното на запалката; то помага да се замаскират парченцата въглен, които се показват през стъклото, когато запалката се обърне. Втехнически планs, трябва да кажем, че долната част на запалката е отливка с извита горна част и не е гладка подолната си повърхност.

Пружина на вилката

Пружината на вилката е най-известниятот трите елемента, които съставляват запалителя. Другите две са кремъкът или запалката и факлата. Еластичността на пружината позволявазадоволително запалване. Тази пластмасова пружина е проектирана да издържи до 30 000 запалвания и е изработена от материал, използван всамолетната индустрия.

Каменни извори

В продължение на векове човекът е използвалкремъказа създаване на огън, а с напредването на технологиите няколко предмета заедно дават огън. Частта, коятозадвижва щифта за изстрелванев запалката. В него се намират кремъкът и колелото на запалката. Колелообразнияткамъксе нуждае от тази пружина за правилно позициониране.

Как да си направим запалка?

Тело

Запалката се състои от тялото на запалката, това е часттатръба, където кремъкът се използва за запалване на предмети. Теглото му варира в зависимост от материала, от който е изработен, и формата му. Това е може бинай-важният елементна запалката. За газова запалка резервоарът трябва да е достатъчно голям, за да побере голямо количество газ.Най-добрите газови запалкиимат дори два резервоара, за да може газът да се охлади след преминаването на един етап.

Купа

Колелото на запалката, оформено като колело, представлява малък цилиндър, който се използва за подготовка на пламъка на запалката. Съществуват
различни видове топчета за запалки:
стъклопласт, стъкло, метал

Къде да си купите запалка?

Убедили сте се в необходимостта от него или искате да направитеподарък на близките сии не знаете къде да го купите. Не се притеснявайтеЗа да направим решението ви за покупка много по-ясно, сме ви предложили най-доброто място за покупка на запалка. Най-добрият магазин за всичко, което ви е необходимо, за да оцелеете. Вие заслужавате най-доброто и ние сме тук, за да ви помогнем. Останете с нас ивижте сами.

Military Surplus – мястото, където да отидете за комплекти за оцеляване

да бъдеш подготвен.Толкова за запознаването с жестове и действия, които могат да спасят човешки живот. Вече има сайтове, които предлагатразлични артикулимного модерни за това извънредно положение. Surplus Militaireе еталонв продажбата на комплекти за оцеляване, предлагайки разнообразен избор и интересно съотношение качество/цена. поръчка, въпрос, предложение, критика, коментар или предложение, въпрос, предложение, критика, за да попитате? Не се колебайте да се свържете сОтдела за обслужване на клиенти чрез формуляра за контакт. Още по-хубаво е, че колекцията им от запалки е много богата. Имате на разположение широка гама от модели и цветове, които ще отговарят на вашата индивидуалност. Посетете
страницата и се отправете към сайта и щастливо пазаруване!

Как се прави запалка?

Модни колекции в магазина

.

Днес запалката съществував много форми, ние ще ви представим най-продаваните военни излишъци.

 • За ентусиастите на открито този аксесоар е един от задължителнитефлинтовите оръжия за оцеляванее най-добрият избор. Гори добре и издържа дълго време, подходящ материал, за да запалите огън в гората сами.Идеаленза оцеляване и къмпингуване, той еперфектният съюзник за запалване на огън без камина.

 • Запалка за оцеляване при буря,оригинален модел.
  Препоръчваме го, за да сте винаги подготвени за критични ситуации. Идеален за запалване на огън за затопляне и приготвяне на храна. Не забравяйте
  да носите този основенпродукт в раницата си за всички излети, екскурзии и най-вече в комплекта си за оцеляване в планината, тъй като студът е една от най-големите опасности.

 • Запалката за гориво се използва, за дапомогне за спасяването на човешки живот. Запалката работи на много прост принцип, включващ две малки, гладки, кръгли топчетаМалък отвор в центърана двете топчета се използва, за да се накара бензинът да потече по кухата пружина към дюзата на запалката. Просто духнете в отвора, в който се намира бензинът, течащ над извора, и огънят ще се разгори чрез запалване на сместа от въздух и газ.

 • Пакетът за оцеляване с точилка енеобходимза всеки добър подготвящ се. Тя позволява бързо запалване на огъня и е полезна като допълнение къмтрадиционната запалка, ако липсват сухи дърва за огрев. Запалката за оцеляване е много практична за палене на огън с подръчни средства. Ножът, бобът или факлата запазват добре пламъка си изапазват от вятъра. Въпреки това, моля, имайте предвид, че продуктът се използва по същия начин като всяка обикновена запалка.

 • Малък, компактен уред за оцеляване,лек и здрав. Всички основни функции в един инструмент, който е сред най-малките брикети в света. Прибиращ се бутон,не е необходимо електричество и запалка за риба и фаул. Оборудван е с най-новата електрохимична керамична технологиязапалване на камъка, в крайна сметка без загуби (пламъкът е стабилен).
 • Запалката за оцеляване Torch е многофункционална запалкакойто ви осигурява отлична производителностбез да вреди на околната среда. Освен за разпалване на огъня, запалката за оцеляване ви осигурява и фенерче. Може да ви е необходим, за да намерите вещите си и да се ориентирате през нощта. Така че притежаването на запалка е много практично

Запалката епредмет, който всеки може да използва за запалване на огън. Запалките обикновено се носят в чанта и просто се запалват над пъпката. При някои видове брикети сеизползва и кремък, който позволява да се добавя гориво към пламъка. Е, запалката е необходимаза всеки, да я има в джоба си би било важно. Не пренебрегвайте силата на този малък елемент и си го купете и вие. В днешно време можете да намеритемоделикоито ви подхождат. Бяхме създали най-добрия магазин в момента, не чакайте
повече и също се наслаждавайте на пазаруването.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *