Как се реже камуфлажна мрежа ?

Намерете правилния размер камуфлажна мрежа за Американско военно отличие ви се струва малко сложно. Понякога размерът на този аксесоар може да е твърде голям. Докато искате да ускорите малко размера. В този случай най-добрата идея е да я отрежете.

Какво е камуфлажна мрежа

Този аксесоар има заслуга за спасяването на човешки животи и печеленето на войни в продължение на един век.
Камуфлажната мрежа е една от първите, изобретени в съвременната армия. Тя е под формата на
специална тъканпредназначена да направи лагерите, военните превозни средства и артилерията по-малко видими за врага. Тя
също така придава вид на купчина мъртви листа или лозя.

Изборът на маскировъчна мрежа следователно варира в зависимост от мястото на използване. Ето защо тя е много полезна за военните от дълго време до днес.

 • Открийте 
  .Как да използваме камуфлажна
  мрежа
 • Как да
  използваме камуфлажна мрежа.

  Впрочем, цивилните го използват като декорация за събитие, в градина, на тераса, на пергола. Такъв е случаят с камуфлажни покривни мрежи. Камуфлажните мрежи се използват и като облекло, използват се в лова, а също и по време на риболов. Той е ефективен и за покриване на предмети и предпазването им от слънце и атмосферни влияния. Камуфлажната мрежа е ценена заради сянката, която осигурява, и има предимството да пропуска въздух. Затова тя е едновременно ефективна и декоративна.

  Камуфлажна мрежа

  Колко голяма трябва да бъде камуфлажната мрежа?

  Камуфлажните мрежи се предлагат в голямо разнообразие от размери. Можете да изберете камуфлажна мрежа, която да отговаря на вашите нужди, иликвадратна, или правоъгълна.Британската и американската армия са различни, така че има разлики в наличните размери. Трябва да имате предвид, че камуфлажната мрежа не е еластична. Затова
  е
  по-добре да изберете по-голям размер, отколкото по-малка мрежа.

  Ако обаче не можете да намерите подходящ размер, можете да го намалите. Можете също така да използвате фланци или пластмасови мостове, за да съедините две или повече мрежи. Освен това камуфлажната мрежа може лесно да се реже с ножица. Не е необходимо да
  ги подгъвате, тъй като краищата им не се протриват.

  Ако изрежете подсилена мрежа, няма да имате халки за закрепване поне от едната страна. Въпреки това е възможно мрежата да бъде закрепена чрез поставяне на примки в нейните листни шарки. Ако искате да използвате примки за закрепване на мрежата или за поддържане на максимална здравина, можете да използвате укрепващо въже на метър.

  Интересен момент при разрязването е, че можете да имате определен размер. В повечето случаи разфасовката е на метър. За фабрична мрежа с дължина от 2 до 6 метра е възможно да се отреже до 30 метра дължина. Тази опция е подходяща както за стандартни, така и за подсилени мрежи.

  КАМУФЛАЖНА МРЕЖА НА НАЙ-ДОБРИЯ ЕФЕКТ

  Как да изберете камуфлажната мрежа

  В зависимост от размера, цената, структурата и цвета. Важно е да познавате видовете камуфлажни мрежи, преди да ги закупите. Съществуват
  три вида
  камуфлажни
  мрежи,
  които са най-често използваните и търсени от клиентите.

  Камуфлажна мрежа с шнур

  Този вид камуфлажна мрежа е мека и издръжлива. Духът на този аксесоар е подобен на този на военните камуфлажни мрежи и стоманените въжета. Тази камуфлажна мрежа предлага по-добро окачване и по-голяма здравина. Това го прави лесен за инсталиране и подходящ за използване на открито и закрито.

  Осилена мрежа от стоманена тел

  Тази камуфлажна мрежа е здрава и лесна за инсталиране. Този аксесоар е последно поколение камуфлажна мрежа, стилна и издръжлива. Той осигурява сенчест ъгъл, като същевременно осигурява циркулация на светлината и въздуха, за да се избегне парниковият ефект. Камуфлажната мрежа е изработена от стоманена тел и е подплатена със затворени стоманени въжета. Освен това по цялата му повърхност има въже, което образува мрежа на балкона, за да го предпази от потъване. Скобите в четирите ъгъла улесняват монтажа. Благодарение на мотивите, които предлага, ефектът е много фин. Той е водоустойчив. Поради това той е предназначен за използване на открито, идеален за поставяне на пергола, тераса на ресторант и др.

  Камуфлажна мрежа на метър

   Това е военна камуфлажна мрежа, от която клиентите се нуждаят най-много. Освен това се продава на метри. От друга страна, тя може да покрие всякакъв размер повърхност. Този вид продукт има функция против разкъсване и антиултравиолетова обработка. Поради това той е подходящ за монтаж на открито.

  Огнеупорна камуфлажна мрежа

  Огнеупорната мрежа е предназначена да ограничи риска от пожар. Материята е обработена по начин, който забавя горенето. Това има за цел да забави запалването и да ограничи доизгарянето. Използваният продукт не оставя следи върху тъканта, тъй като е напълно безцветен. Всъщност огнеупорните мрежи осигуряват допълнителна защита. В заведения, които приемат посетители, или когато мрежата се използва на закрито като завеса или мрежесто перде. Тази предпазна мярка е от съществено значение. От една страна, той е огнеустойчив. От друга страна, тя може да бъде и подсилена мрежа. Следователно тази мрежа съчетава качествата на тези два вида продукти.

  Мрежа за лов и отдих на открито

  Вън военната област, разбира се, широко се използва военна мрежа каки. Основната му употреба е ловната. Този аксесоар се нарича горска мрежа или мрежа за джунглата. Той е идеален камуфлаж за ловни или стрелкови позиции. Моделът му е внимателно разработен, за да осигури пълно скриване. Той е идеален и за горска среда или за водни площи като езера и водоеми. Цветовете са зелено и кафяво. Военната мрежа в цвят каки напомня растителност, например мъртва дървесина, лозя или листа. Този тип мрежи са подходящи и за дейности на открито, като например airsoft. Тя ви позволява да
  създадете много реалистична военна атмосфера, която се оценява високо от участниците.

   CAMOUFLAGE NET BEST EFFECT

  Как да използвате маскировъчна мрежа?

  Изборът на камуфлажна мрежа зависи от нейното използване. Преди да изберете камуфлажна мрежа, е важно да определите реалните си нужди. Всъщност
  този аксесоар се използва за различни цели от физически лица и професионалисти.

  Той може да се използва в природата, особено в джунглата или в гората. Хората го използват като ловно облекло под формата на жилетка, сако или панталон с решетка. В този случай за
  конкретното място изберете мрежи с цвят на пясък или кафяво.

  Мрежата за пренасяне е благоприятна и за пустиня или открити райони. За заснежените райони обаче предпочитайте бяла мрежа. От друга страна, за декоративната страна предпочитайте цветна мрежа. От друга
  страна, за
  да се създаде оригинална атмосфера, в ресторанти или обществени места се предпочитат черни или червени мрежи.

  КАМУФЛАЖ ТИП ДЪРВО ЧЕРВЕН

  Къде да поставим камуфлажна мрежа?

  Най-добре е да изберете подсилена мрежа, ако възнамерявате да поставите камуфлажна мрежа на открито. Тези мрежи са с много здрава мрежа. Освен това те са снабдени с халки за закрепване на въжетата, разположени в ъглите или наоколо, в зависимост от модела. Укрепващата мрежа е идеална катозащитен елементи е по-устойчива на вятър. Поради това се използва постоянно при всякакви екстремни условия и на открито. Въпреки това се препоръчва да ги носите през зимата или при силен дъжд или вятър.

  За да замаскирате мрежата в къща или офис, най-добре е да купите огнеупорна мрежа. Последните се наричат още огнеупорни камуфлажни мрежи. Смята се за декоративна камуфлажна мрежа. Затова може да се монтира вертикално и хоризонтално. Обикновено те се използват за създаване на частни пространства или за прикриване на съществуващи прегради.

  За добра външна камуфлажна мрежа изберете такава, която е устойчива на UV лъчи. Това може да предпази камуфлажния плат от избледняване. Въпреки това
  камуфлажната
  мрежа,
  изработена от военна тъкан, е по-подходяща за употреба на закрито без UV обработка или хидроизолация.

  Бяла камуфлажна мрежа

   Какво е теглото на камуфлажната мрежа?

  Плътната шарка на камуфлажната мрежа е изработена от полиестерни влакна. Освен това е издръжлив и лек. Затова мрежата елесна за транспортиране. Когато се разхождате на открито, може да се наложи да вземете предвид теглото.

  Теглото се счита за важен критерий, който трябва да се вземе предвид.
  Обърнете внимание, че мрежа с размери 3 x 3 метра тежи 2 kg, а мрежа с размери 9 x 9 метра – 19 kg. За тези, които харесват моделът на светлинната мрежа. По-изгодно е да се закупи камуфлажна мрежа по поръчка, отколкото по-голяма и по-тежка мрежа.

   

 • Leave a Reply

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *