Какъв е произходът на думата „пехота“?

В миналото пехотата се е отнасяла за всички пеши бойни единици, а днес това е оръжие, специализирано за водене на бойни действия в труден терен и на труднодостъпни места. От само себе си се разбира, че тези, които се включват в това оръжие, са наистина смели мъже или жени, готови да дадат всичко от себе си и отдадени на работата си. Те предизвикват уважението и възхищението на младите французи, които по-късно ще искат да се посветят на тази професия.От 1479 г.и бандите на Пикардия пехотата е “ кралицата на битките „. Това е оръжието на последните 300 метра. Освен това, чрез близък бой с врага, той завършва с победа чрез пленяване, както и с траен контрол над местността и с пряк контакт с населението. Тази основна професия се обогатява със специалностите и традициите на легионерите, марсуените, стрелците, пешите ловци, алпийските ловци, десантчиците и линейните пехотинци ;; професионалните добродетели на едните се сблъскват с тези на другите.

 Военни облекла (Панталон Trellis мъж, панталон Trellis жена, военна тениска, къси панталони, …) се продават в нашия онлайн
магазин. Елате и ги открийте!

Filet-camouflage

И така, какъв е
произходът на думата пехота във френската армия?

Дефиниция и еволюция на френската пехота

Едиционно издание на италианската “ пехота„.
/strong> „, значението на думата „пехота“ се е превърнало от 14-ти век насам в “ млад войник „. Тази дума обозначава набор от военни части, които се бият пеша. Навигационната пехота се отнася конкретно за пехотните войски на военноморските сили, които обикновено се качват на кораби. Във Франция тези войски са част от армията.

Еволюцията на пехотата се осъществява чрез еволюцията на вградените технологии, т.е. огнестрелни оръжия, защитни средства, камуфлаж… и условията на приложение (строг ред, транспорт, моторизирани единици

Еволюцията на пехотата се осъществява чрез еволюцията на вградените технологии, т.е. огнестрелни оръжия, защитни средства, камуфлаж… и условията на приложение (строг ред, транспорт, моторизирани единициһттр://….

Най-новите разработки за армиите на развитите страни, част от които е и Франция, се състоят в интегриране на електронно оборудване, позволяващо координация, както и разгръщане в условия на нулева видимост, т.е.  : бинокли за нощно виждане, пушки с камери, позволяващи снимане зад ъгъла… Това води до ясно изразено увеличение на разходите за обучение и оборудване, но също така и до намаляване на броя на „редовите“ войници в тези армии.

Използвайте се от
промоционалните ни оферти за военно облекло и аксесоари (военна шапка, сгъваема лопата, хамак…. ). Те са налични в нашия онлайн магазин.

Типове пехота от XX век

  • Моторизирани пехотни войски./span>, те се придвижват и сражават пеша, а до мястото на битката се транспортират с колесни превозни средства. Те
   не разполагат с бронирани транспортни средства, които да осигурят
   придвижването им
  • Механизирани пехотни войски, които се транспортират с колесни превозни средства до бойното поле.
   span>, транспортирани с гъсенични или колесни бронирани транспортни машини и съпровождат бронираното настъпление, за да намалят гнездата на съпротива, които биха възпрепятствали преминаването на танковете< /span> ./span>
  • Въздушнодесантни войски и парашутни части ;.Обучени да изпълняват специални мисии във вражески терен, те са
   въздушнодесантни

  Традиционно различни от кавалерията, макар че съществуват в конните пехотни части, войниците се придвижват на кон, но се сражават пеша.

  Какво е кавалерия?

  Работа в
  бронетанковата и кавалерийската
  армия

  Бронетанковата и кавалерийската армия или ABC. е съставна част на френската армия, която обединява бронираните войски на армията, предимно от кавалерийската част, независимо дали са кюрасири, драгуни, шасита или африкански шасита, хусари, спахии, легионери, бойни шасове или марсианци.

  Това обединява
  танкови и кавалерийски части на френските войски от създаването им в Африка от генерал Анри Жиро на 1декември 1942 г.. Това подразделение поема традициите и задачите на кавалерията и конната артилерия.

  Днес тя отговаря за внедряването на повечето френски бронирани превозни средства. Някои от тях все още зависят от пехотни полкове.

  Всички тези единици предават ноу-хауто на конника, т.е. : размах, устрем, смелост, ситуационна интелигентност, бързина на изпълнение, чувство за маневриране и търсене на изненада. Така тези добродетели се споделят от всички в съучастие и братство на екипажа, по-често наричани “ рицарски дух .

  Доктрина за използване на
  професията

  Доктрината за използване на бронираното и кавалерийското оръжие поема традиционните мисии на кавалерията, както беше споменато по-горе, но адаптирани към днешния модерен контекст :

   • Счупване на предницата

   • Счупване на предницата., използване на товари (във връзка с авиацията
    )
   • .Покриване на отстъпление, приятелско тяло или пролука между две приятелски тела чрез ефекта на маската.

   • Признаване./span>
   • Използване на фронтално счупване.посредством скоростта на движение, дадена от моторните и извънпътните превозни средства.

  Този успешен баланс между традиция и модерност е циментът на сплотеността, както и средството за ефективност в служба на френските оръжия.

  Професионална еволюция на военните?

  Военната йерархия е организирана в три части :

  • НСО
  • НСО
  • .

  • Офицер

Във всяка категория степените определят заеманата йерархична позиция.
Възнаграждението, както и
обезщетенията в натура, зависят от тази степен.

what-is-the-origin-of-the-infant-word

Размер по профил на съветника

 • Ако се присъедините с равнище на съветник, вие ще бъдете член, който не е сержант
 • .Ако постъпите на ниво
  средно училище +
  2
  , можете да се включите в курс за обучение на сержанти
 • От ниво средно училище + 3, Офицерско обучение ще бъде на ваше разположение

Военно обучение и мобилност във Франция

По време на ориентирането ще трябва да формулирате 3 желания, в зависимост от нуждите на институцията. Впоследствие по време на обмена с консултанта по набиране на персонал ще бъдете ориентирани, в зависимост от резултатите от оценката, към подходяща позиция.

По-късно ще можете да поискате прехвърляне, за да смените географския район по ваш избор.

Предложението преминаването в по-висок ранг ще бъде възможно само с придобиването на допълнителни знания и умения, но въпреки това всеки ранг има възрастова граница. Следователно, за да остане на поста си, военнослужещият трябва да бъде повишен в следващия ранг преди достигането на тази граница.

Ако става въпрос за
военнослужещите на трудов договор, подновяването на договора им зависи от тяхното представяне. Подчиненият офицер обаче има възможност да стане офицер с вътрешен конкурс (тази стъпка трябва да се предприеме преди 30-годишна възраст, след тази възраст конкурсът няма да е от голяма полза). Държавният служител на трудов договор може да стане професионален държавен служител чрез назначаване и заслуги. Следователно от този момент нататък той/тя вече няма да зависи от подновяването на договора и няма да може да влезе в скалата на висшите служители.

 

какво-се-произвежда-от-словото-безпомощност

Къде да се екипираш, за да се запишеш във френската кавалерия?

Имаш ли твърдото намерение да постъпване в армията. Нямате търпение да се материализирате във френската история и да се превърнете във войник на кон. Не знаете къде да търсите или дори от кой биотик да купите екипировката си? Спокойно, бъдещи ездачи, SURPLUS MILITARY е идеален за вас.

 Той се нарежда сред най-добрите онлайн магазини за военни продукти в света. Техните продукти се конкурират с най-добрите на пазара, но на разумна цена, достъпна за всеки, който иска да купува от тях. Ще намерите желаното авиационно облекло, униформи, оборудване и аксесоари. Артикулите, които SURPLUS MILITARY предлага, са 100% сертифицирани, автентични и с много добро качество. В този магазин има всички армейски артикули, които търсите и от които се нуждаете, за да демонстрирате гордо военния си стил.

С удоволствие ще разгледате дрехите и аксесоарите за цялото семейство: аксесоари за мъже, жени, деца от всички възрасти и размери, които искате. Погледнете, повече военни.fr има различни артикули в каталога
си, които да ви задоволят: бойна екипировка, комплекти за оцеляване, военни раници, камуфлажни мрежи и много други… Този блог е най-добрият за облекло във военен стил и съветите, които вървят с него, за да изживеете пълноценно приключението на перфектния войник.
Доставката е безплатна и за цял свят.

Направете поръчката си с едно кликване и пакетът ви ще бъде доставен за 3 до 5 дни в зависимост от местоположението от понеделник до събота от 9 до 17 ч.. Освен това разполагат с най-отзивчивия персонал на онлайн пазара, като времето за реакция при обслужване на клиенти е до 24 часа. Присъединете се към СЪРПЪЛНАТА ВОЙСКА. Те ви очакват, така че грабвайте телефона или компютъра си и посетете най-добрия уебсайт, който продава мечтаните от вас военни продукти на surplus-military.co.uk.

.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *