Какво представлява батальонът?

В днешно време много бели хора искат да станат батальони. Много хора обаче не знаят и какво всъщност представлява батальонът. Но това незнание най-накрая ще може да спре днес, само защото сте попаднали на правилната статия, за да се информирате и документирате. Най-накрая ще можете да разберете какво е батальон с няколко негови аспекта, на които със сигурност вече сте били свидетели ежедневно. Като начало трябва да знаете, че в един батальон може да има както мъж, така и жена и че това зависи от работата, която върши последният. Затова ни последвайте до края на тази статия, за да разберете малко повече.

Първото нещо, което трябва да знаете, е, че батальонът може да бъде както мъжки, така и женски, като това зависи от работата, която върши.

Посетете нашия магазин за военни продукти (военни колани, ръкавици, лампа,….) и се възползвайте от нашите промоционални оферти!

 

gilet-tactique

Батальон в общ смисъл :

Общо и недвусмислено батальон е съвкупност от няколко човека във военна единица. Етимологично думата батальон произлиза от италианската battaglione. Военната единица, която съставлява батальон, обикновено се командва от старши офицер за различни мисии, задачи или дори обучение.

Както и да е накратко, съдебният офицер на батальона има тук властта на командир на единицата. Батальонът обединява няколко роти с около 300 до 1200 души, които се сражават заедно, за да защитят страната си. По-долу
обясняваме какво е батальон в армията и най-вече от каква част се състои.

Носете военни бижута за ежедневния си военен стил.

Батальон в армията
:

Батальонът може да претендира, че съставлява няколко възможни армии. В една армия има батальони, всеки от които има своите специалности в областта на оръжията или войната. Има войници, които са специализирани само в близък бой. Има
войници, които се специализират
само в боя от разстояние с добра точност на стрелбата. Има
и войници, които играят само с технологии, за да могат да се борят с враговете си по време на война. Много е важно да се спомене, че всяка от тези специалности има собствена армейска единица със собствени имена. Що се
отнася до
пехотната група, която е армия, съставена от няколко роти и специализирана в свои собствени форми на борба.

Някои военни дрехи се продават в нашия онлайн магазин. Елате и разберете. 

Подразделение, формирано от батальон
:

Много армейски подразделения могат да формират батальон вижте всички видове бойни единици. Често сме свикнали със състава на военните батальони, които формират само няколко полка, намиращи се в армията. Все още обаче има много единици, които могат да се причислят към батальоните на една държава.

Да вземем за
пример военновъздушните единици или дори морските военни единици.
Всяко от тези звена има своя собствена функция, отговорност, задължение или дори собствена мисия, когато възникне необходимост. Колкото по-голям е броят на единиците в един батальон, толкова повече се увеличава силата му срещу враговете.

Различните видове батальони във френската армия:

Понастоящем във френската армия има не повече от три вида батальони, ако не се броят морските бомбардировъчни батальони в Марсилия. Във военновъздушните сили наименованието батальон също е широко използвано, например въздушен батальон и въздушен инженерен батальон. Всички тези единици бяха в категорията армия.

Тези разяснения обаче вече не са актуални. И така, сред трите категории видове батальони във френската армия на първо място са органичните батальони, които реорганизират и пренасочват основните полкове за активни бойни действия с хеликоптери. След това имаме корпусен батальон, който е просто състав от няколко части с командир на повечето от тях. Накрая имаме временни батальони, които са в батальона само за определен период от време.

Организационен батальон:

Батальонният ешелон на органичните полкове на армията вече не съществува и е отстъпил място на ротното подразделение. Това остави три леки авиационни хеликоптерни полка на главната армия, останали с батальони. Това, което остава от този органичен батальон, може да бъде разширено от 1st до 3rd полк. След създаването на 4º полк броят на батальоните в него е леко намален, тъй като не е приел батальонната структура, той може да бъде реална подкрепа за специалните сили.

Важно е да се
спомене, че наскоро той достигна 5º вертолетен боен полк, като разполага с три организирани батальона. Сред тези три батальона са батальонът за въздушна поддръжка, батальонът за маневриране и щурмови хеликоптери и батальонът за разузнаване и атака с хеликоптери.

Батальони
за
формиране на корпуси
:

Традиционно наименованието на подразделенията е батальон за формиране на корпуси. За chasseurs à pieds, chasseurs alpins или дори за пехотата те винаги са били батальони, но също и полкове, съставени с реални административни формирования. Подобно на другите полкове или дори на другите батальони, този батальон, формиращ корпус, има командир. Този командир, както и в стандарта, трябва да има големи лидерски умения, за да може да бъде добре на място. След това тези батальони имат командир на корпуса, който е подполковник или полковник. Тогава всеки от тях има свои собствени авторитети според ранга и заслугите си.

They have their own authorities according to their ranks and merits.

Временни батальони
:

Временните батальони са временни по своето наименование. В повечето случаи те дори не носят името на батальона, тъй като това е само временно наименование. Тези батальони се сформират за изпълнение на конкретна мисия за определен период от време. Те са под командването на
откритата батальонна част.

Общо те са
под командването на командира, който е командир на корпуса. Тя съставя специализирани бойни групи, както и съвместна бойна група със сливане на пехота и други много специфични оръжия. И двата вида армии са изключително силни с елементите, които съдържат, като например влак и оборудване.

Различните военни формирования за формиране на батальон :

В историята на батальоните те са формирани в различни страни в зависимост от епохата. От него зависи и формирането на този батальон, както и епохата, в която се появява. Затова в историята и времето са се формирали различни видове военни и батальони. Всяка група военни единици, които биха възникнали в армията, са начало на тактическото обучение в пеши бой с конституция от различен брой войници, които ги групират.

От тазиформация възникналполкът, съставен от определен брой войници; демибригадата, която е резултат от трансформацията и неудовлетворителното функциониране на полка; бригадата, състояща се от два вида бригади, включително съвместната и специализираната бригада, и накрая имаме бригадна група с нейните различни характеристики.
Ние
обясняваме
всичко.

C-est-quoi-a-bataillon

Полк:

Броят на хората в батальона на полка на тази военна единица обикновено се изчислява от броя на 1000 и 3500 войници, които са под командването на висш офицер от своята гвардия, включително полковник или подполковник. Терминът „полк“ се използва широко за сухопътните войски, но не по-малко и за военновъздушните или военноморските сили.

Всички полкове принадлежат към една армия, включително пехотен полк, инженерен полк, танков и железопътен полк. В този полк има и съвместни полкове. В зависимост от страната, в която се намирате, военните, които съставляват полка, могат да се наричат батальон, ескадронна група или дори артилерийска група.

Половин бригада:

Демибригадата е военна единица от батальони, която възниква във Франция по време на военното обединение, осъществено през 1793 г. Това са батальони, които са били събрани, за да заменят полка, чиито монархически конотации не са били задоволени. Новите за времето си разпоредби от 1794 г. са заменили старите двубатальонни части с трибатальонни демибригади, чиято задача е била да гарантират качеството на армиите.

Заради практиката на сливане се изискваше тя да бъде безупречна и да се състои от два батальона доброволци и един от професионални войници от старата кралска армия. В последно време полубригади са включени за задоволяване на ad hoc нужди, които в действителност са се състояли от двубатальонни части. Това е много често срещано в чуждестранните легиони.

Бригада:

Това е военна единица съставена от батальони, които се командват от бригадир или дори бригаден генерал, полковник или дори генерал-майор. Командирът на това бригадно-батальонно подразделение се определя от държавата, в която се намира. Възможно е да познавате бригадното подразделение и под друго име. A

Бригадното батальонно подразделение
може да бъде и подразделение на националната жандармерия, подразделение на националната полиция, подразделение на френските митници или всяка друга структура или батальон, отговарящ за сигурността.

Във Франция това батальонно подразделение събира около 7000-8000 души. Това е една от най-големите армейски единици, които могат да бъдат открити. Тази
батальонна единица
обединява два основни типа бригади.

  • Съединени бригади: Това е батальонната единица с няколко оръжейни специализации като хибридна армия. В тази бригада има няколко бойни специалности с различни умения във всяка от областите. Те са сухопътни армии от гледна точка на артилерия, пехота, бронирани оръжия или кавалерия. Обикновено те се
   упражняват в областта на отбраната или за външни операции, така че тя да бъде обезпечена.
  • Специализирани бригади: Това са батальоните, които имат бойна специализация. Батальоните в тази бригада не използват каквото и да е оръжие, а специфични оръжия, с които са свикнали да се обучават. Що се отнася до бригадата на гениите или дори артилерийската бригада, те се сражават в полеви условия със собствена специализация и начини на действие.

  Бригадна група
  :

  Това е многобатальонното формирование, което се среща в канадската армия. Състои се от 15 единици и е разположен във 2-ра канадска дивизия. Девет от 15-те единици в това подразделение са разположени на остров Монреал. Тя е съставена от батальони с численост 2000 войници. Щабът на тази бригада се намира в Монреал, който е в Квебек. Тя е създадена на 1 април 1997 г. с мотото „Бой, победа или смърт“ и е активна и до днес.

  Тази бригадна група има няколко подразделения, които са разположени на различни места, включително в Монреал, Гатино, Руан-Норанда, Лавал, както и в Лонгюи. Този батальон се състои от няколко подразделения, включително разузнавателно, инженерно, логистично, комуникационно, както и пехотно.

  Кратка история на батальона:

  Думата батальон  означава група бойци, които са били събрани още преди да бъдат групирани в полкове през 16 век. Ако се върнем още по-назад във времето, в дните на кавалерията могат да се открият битки, в които няколко стандарта са били групирани заедно. След формирането на пехотните полкове през XVI в. батальонът, първоначално агломерация на сили с много различни размери, се превръща в тактическо подразделение на полка – бойна формация, образувана чрез групиране на силите на няколко роти. Размерът на батальона зависеше от параметри, пряко свързани с тактическите нужди, но и от други ограничения. В зависимост от периода средният размер на батальона варира между 500 и 1000 души.

  Исторически: Различни примери за
  типове
  батальони на френската
  армия

  През цялата история  на батальона на френската армия, както ще видите, на различните видове батальони, преминали през вековете, са давани различни имена. Някои от структурите на тези видове батальони са преструктурирани, за да могат да бъдат реорганизирани и приети. Всеки от тези батальони, както и останалите батальони, има свои собствени особености, които ще разберете от обяснението по-долу.

   • Марш батальон: Марш батальоните обикновено са съставени от елементи на части, различни от техните собствени. Това се дължи на големите загуби в този батальон или просто на факта, че се събира местна единица, която е по-малка. С други думи, това е
    подразделение, което е набързо сформирано за определен период от Първата световна война.
   • Пасажерски депов батальон: Също през Първата световна война, през април 1915 г. Във всеки военен район трябваше да има батальон като депо за преминаване. Всеки мъж в този батальон трябваше да бъде обучен, за да бъде добре подготвен за различни бъдещи операции. Те трябвало да бъдат изпращани като военно подкрепление в случай на нужда.
   • Инженерният батальон: Инженерният батальон като цяло представлява полк, чиято численост е различна в зависимост от времето или епохата. Броят на войниците варира в зависимост от времето. По време на Първата световна война тези така наречени гении са организирани в батальон. След обявяването на войната техният полк е разформирован, за да се сформира инженерен батальон.

   Как да станете добър батальон:

   Да попиташ как да направиш батальон, е все едно да кажеш как да направиш войник от всичко, обяснено по-горе. За целта трябва да притежавате всички необходими критерии, за да станете добър войник. От различните съществуващи
   полкове и армии първо трябва да изберете такъв, който да отговаря на вашата специалност. След като сте направили това, трябва да тренирате. Това е така, защото другите изисквания, за да бъдете приети като войник, нямат значение.

   Базата винаги остава на физическа годност, във всеки полк. Така че трябва да се обучавате добре, за да станете военен и да бъдете приет в батальоните заедно със своите колеги. Така че като начало трябва да се сдобиете с най-доброто възможно оборудване, за да проведете добро обучение.

   What's-a-battalion

   Оборудване, необходимо за добър батальон
   :

   Качественото оборудване винаги е необходимо, за да бъде добър батальон. Трябва да разполагате с костюми и оборудване , които са подходящи за всяка ситуация, която може да възникне. Трябва да включите в ежедневието си спорт и евентуално планински и друг туризъм. В
   този смисъл трябва да знаете всички основни видове оборудване за обучение, с които трябва да се сдобиете, но най-важното е то винаги да бъде качествено.

   Затова какво по-добро от това да се обърнете към хора, които са специализирани в тази област. Тук ви предлагаме най-доброто налично военно оборудване. При нас можете да намерите всичко, от което се нуждаете ежедневно. Разгледайте нашата колекция от качествени продукти и направете своя избор.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *