Какво представлява кавалерията?

Привлекателна и величествена, кавалерията обикновено е оръжието на военните или на воините, които се сражават на коне. Историята разказва, че това е третото най-старо бойно оръжие след пехотата и колесниците, а също и най-мобилното. През периода между двете световни войни много кавалерийски части се превръщат в моторизирана пехота или по-често в механизирани и бронирани части.

През този век повечето конни кавалерийски части изпълняват престижни функции в трудни местности като планини или гъсто залесени райони.

 Не забравяйте, да спортувате с красиво италианско яке върху прекрасните си коне! 

chaussures-militaire

Какви са сегашните оръжия на кавалерията?

Работа в
бронетанковата и кавалерийската
армия

В бронетанковата и кавалерийската армия или ABC. е съставна част на френската армия, която обединява бронираните войски на армията, предимно от кавалерийската част, независимо дали са кюрасири, драгуни, шасита или африкански шасита, хусари, спахии, легионери, бойни шасове или марсианци.

Това обединява
танкови и кавалерийски части на френските войски от създаването им в Африка от генерал Анри Жиро на 1декември 1942 г.. Това подразделение поема традициите и задачите на кавалерията и конната артилерия.

Днес тя отговаря за внедряването на повечето френски бронирани превозни средства. Някои от тях все още зависят от пехотните полкове.

Всички тези единици предават ноу-хауто на конника, т.е. : размах, устрем, смелост, ситуационна интелигентност, бързина на изпълнение, чувство за маневриране и търсене на изненада. По този начин тези добродетели се споделят от всички в съучастие и братство на екипажа, по-често наричани “ рицарски дух „.

Доктрина за използване на
професията

Доктрината за използване на бронираното и кавалерийското оръжие поема традиционните кавалерийски мисии, както е споменато по-горе, но адаптирани към днешния модерен контекст :

  • Счупване на предницата

  • Счупване на предницата., използване на товари (във връзка с авиацията
   )
  • .Прикриване на отстъпление, приятелско тяло или пролука между две приятелски тела чрез
   ефекта на маската

  • Разпознаване./span>
  • Използване на фронтално счупване.посредством скоростта на движение, дадена от моторните и извънпътните превозни средства.

Този успешен баланс между традиция и модерност е циментът на сплотеността, както и средството за ефективност в служба на френските оръжия.

c-est-quoi-la-cavalerie

Как да стана рицар

.

Профил на кавалериста

Професията на кавалериста в армията изисква няколко условия за достъп :

 • Френско гражданство с добра репутация, със задължения за национална служба JDC и ползващи се от гражданските си права
 • Имат .над 17 години и под 30 години
 • Галоп 5 е задължителен.
 • Военна пригодност
 • Изисквани качества : динамичен и физически издръжлив, добра способност за учене, педагогически усет

Стъпки, за да станете ездач

.

 • Преминаване на тестовете за военна пригодност и подписване на договора, за да станете войник
 • Подписване на
  договора, за да станете
  войник
 • .Получаване на платено първоначално обучение с продължителност 3, 5 месеца в
  CFIM
 • .Специализирано обучение с продължителност 2 месеца в
  CSEM

Какво представлява ездачът на Републиканската гвардия?

Кавалерът или кавалерът на Републиканската гвардия е военен, член на френските войски, конна жандармерия, която осигурява на коня си безопасността на обществото, както и на висшите национални органи по време на официални действия.

Мисия, задачи и роля на конниците

Републиканската гвардия е подразделение към националната жандармерия.
Създадена през 1849 г. от Наполеон Бонапарт, функцията в момента е най-голямата конна формация в света. Последната конна част на френската армия. Така трите основни мисии на кавалериста от Републиканската гвардия са:

 • Сигурност на гражданите
 • Сигурност на гражданите
 • Културното влияние на
  Франция

По-голямата част от мисиите на службата са свързани с обществената сигурност по време на големи събития (концерти, спортни събития и др.)….) и идват, за да подсилят мобилните сили, въпреки че са видими главно по време на официални церемонии в присъствието на президента на републиката. Те получават заповеди от Министерството на вътрешните работи и изпълняват много почетни услуги, като например: ескортиране на президента на републиката и на представители на чужди държави, поканени на френска територия.

Оборудване и екипировка на ездачите

Те ежедневно носят традиционния костюм на националната жандармерия, т.е. униформа, състояща се от светлосиня риза, тъмносини бричове, ботуши, помпа (каска за езда), която да предпазва от евентуално падане от коня.

От друга страна, по време на почетни служби конният жандарм носи престижната униформа. Това е Grande Tenue de Service или GTS. Тази униформа се състои от тъмносиня туника, закопчана на врата с копчета, украсена с нарове и златни очаквания на раменете, като не се забравят и ресните за по-високите чинове.

Тази униформа е пригодена за всеки гвардеец и винаги е придружена от бели ръкавици. Що се отнася до ботушите, те са монтирани и оборудвани с шпора. Трябва да се отбележи, че ездачът е последният от армията, който носи традиционната каска с червен шлейф и шлейф, той е оборудван и с пясък.

 

c-est-quoi-la-cavalerie

Къде да се екипирате, за да се присъедините към френската кавалерия?

Имате ли решимост да присъединете се към армиите. Нямате търпение да се материализирате във френската история и да се превърнете във войник на кон. Не знаете къде да търсите или дори от кой биотик да купите екипировката си? Спокойно, бъдещи ездачи, SURPLUS MILITARY е идеален за вас.

 Той се нарежда сред най-добрите онлайн магазини за военни продукти в света. Техните продукти се конкурират с най-добрите на пазара, но на разумна цена, достъпна за всеки, който иска да купува от тях. Ще намерите желаното авиационно облекло, униформи, оборудване и аксесоари. Артикулите, предлагани от SURPLUS MILITARY, са 100% сертифицирани, автентични и с много добро качество. В този магазин има всички армейски артикули, които търсите и от които се нуждаете, за да демонстрирате гордо военния си стил.

С удоволствие ще разгледате дрехите и аксесоарите за цялото семейство: аксесоари за мъже, жени, деца на всякаква възраст и с всеки размер, който пожелаете. Разгледайте, more military.fr има различни артикули в каталога си, които да ви задоволят: боен костюм, комплект за оцеляване, военна раница, камуфлажни мрежи и много други… Този блог е най-добрият за дрехи във военен стил и допълнителни
съвети, за да изживеете пълноценно приключението на перфектния войник.
Доставката е безплатна и за цял свят.

Направете поръчката си с едно кликване и пакетът ви ще бъде доставен за 3 до 5 дни в зависимост от местоположението от понеделник до събота от 9 до 17 ч.. Освен това разполагат с най-отзивчивия персонал на онлайн пазара, като времето за реакция на отдела за обслужване на клиенти е до 24 часа. Присъединете се към СЪРПЪЛНАТА ВОЙСКА. Те ви очакват, така че грабвайте телефона или компютъра си и посетете най-добрия уебсайт, който продава мечтаните от вас военни продукти на surplus-military.co.uk.

.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *