Кой е най-добрият депозит?

Танковете следователно бяха съществен фактор за победата. Във Франция тяхното прилагане изискваше в рамките на три години да се проектират две поколения изцяло ново оборудване, да се произведат хиляди бройки и да се разработят специфични методи за използване в рамките на сложна и модерна организация с повече от 20 000 души . Това е забележително постижение, чието изучаване хвърля светлина върху повечето аспекти на съвременните военни иновации. Целият свят се състезава за най-добрия резервоар в света. Но кой е най-добрият резервоар? Тази статия ще разсее съмненията ви. И не се колебайте да посетите нашия онлайн магазин military-shop, за да се възползвате от промоционалните ни оферти за военни аксесоариs.

сгъваема лопата

Най-добрият резервоар :

 • Leopard 2A7+е обявен за най-добрия танк в света, тъй като се смята за най-точния и ефективен танк в света.Leopard 2A7+ е основен боен танк (MBT) от ново поколение, представен от Krauss-Maffei Wegmann (KMW) през 2010 г.
  Новата версия е базирана на технологията на танка Leopard 2 и е приета от Бундесвера (германската армия) за водене на бойни действия в градски райони, както и за изпълнение на традиционни военни мисии. Понастоящем 2A7+ се използва и в Афганистан от Канада под командването на НАТО
  .
 • Leopard 2A7+ евъоръжен със 120-мм гладкоцевно оръдие L55./Той може да стреля със стандартни боеприпаси на НАТО и нови програмируеми 120-милиметрови HE боеприпаси. Танкът разполага с дистанционно управляема станция за стрелково оръжие FLW 200, която позволява монтирането на 7,62/12,7 мм картечница или 40 мм гранатомет.
 • Пасивните бронирани модули осигуряват пълна защита срещу противотанкови ракети, мини, импровизирани взривни устройства (IED) и огън от РПГ.
 • Разположените от
  двете страни на кулата димни гранати скриват танка от погледа на врага.
 • Танкът може да бъде оборудван с допълнителни приспособления, като минен плуг, минен валяк или булдозерно острие за разминиране и отстраняване на препятствия. Този високомобилен танк развива максимална скорост от 72 км/ч и има обсег от 450 км.

Някои военни дрехи се продават в нашия онлайн магазин. Елате и разберете.

Различни критерии за определяне на най-добрия резервоар

За да бъде определен
един резервоар за най-добър в света, трябва да бъдат изпълнени много критерии:

  • Способност за проникване на танкови снаряди. Това зависи от плътността на кръга. Куршумът от обеднен уран превъзхожда куршумите от волфрам. Проникващата способност на танковите куршуми зависи и от тяхната стабилност по време на полет (конструкция) и от експлозивността на използваните горива. САЩ използват пенетратор с обеднен уран.
  • Точността и обхватът на лазерния далекомер : Качеството на системата за стабилност на оръжието, системата за термовизионно изобразяване, калибъра и лекотата на използване по отношение на скоростта на самото оръжие.
  • Мощта на двигателя като функция на теглото на резервоара: Колко бързо можете да карате резервоара си? Също така колко дълго можете да издържите с резервоари за масло, преди да се наложи да бъдат заредени. Колкото по-бързо се движите и използвате двигателя си, може да имате само няколко часа, преди да се наложи да заредите.
  • Изживяване в танк: Това ще зависи от дебелината и качеството на бронята, не само отпред, но и от кулата и отстрани. По-новите танкове вече са оборудвани с прихващачи ERA и бронирани и противоракетни лазери, които нарушават видимостта на вражеските стрелци или водачи. ERA е показател за броя на кръговете HEAT. Но прониквачите SABOT (APFSDS) обикновено се използват за пробиване на броня чрез стабилизирано пробиване на перките.

  • Работа с танк: през различни терени, сняг, канавки, вода и много други.
  • Качество на подсистемите на резервоара: Такива са радио, GPS, картечници, въздушна система за противохимическо/ядрено потискане, димни гранати, минни плугове и спомагателни енергийни агрегати. Това позволява на танка да се координира по-добре с други единици, за да спечели битката. Тъй като не зависи от един танк или едно оръжие да се печелят битки, а от комбинирани усилия, които изискват тактика, планиране и изпълнение.

  Поставете военни бижута за ежедневната ви военна визия!

  cual-es-el-mejor-char-militar

  Петте най-добри резервоара :

  Леопард 2 Германия

  • Леопард 2 е боен танк, разработен в Германия в началото на 70-те години на миналия век от Krauss-Maffei-Wegmann. За първи път влиза на въоръжение през 1979 г., когато заменя Leopard 1 като основен боен танк на германската армия.
  • След няколко модернизации и подобрения неговата най-модерна версия е A7+.
   най-модерната версия е A7+
   и е на нивото на най-добрите най-съвременни бойни бронирани машини в света. Повече от 3480 Leopard 2 са произведени и се произвеждат в Германия, а различните им версии са на въоръжение в дванадесет други държави. За пръв път се е сражавал в Косово с германската армия и в Афганистан с датските и канадските ISAF.

  Т-90А – Русия

  Т-90 (еволюция на Т-72) е основният боен танк.Това е най-модерният танк на въоръжение в армиите на Руската федерация, Индия (с версията Т-90 Bhishma) и други държави. Индия започва производството на собствен модел под руска гаранция във варианта, известен като Т-90S Bhishma, за периода 2006-2007 г.

  M1 Abrams – САЩ

   • М1 Abrams е боен танк, произвеждан в САЩ от General Dynamics. Това е основният брониран автомобил на армията на САЩ, морската пехота на САЩ и армиите на Египет, Кувейт, Саудитска Арабия и Австралия. Наречен е на генерал Крайтън Ейбрамс, главнокомандващ на американските войски във Виетнам от 1968 до 1972 г. и началник на щаба на американската армия от 1972 до 1974 г.
   • Основните характеристики на M1 Abrams включват използването на мощен двигател, базиран на едноцилиндров
    двигател
    .използване на мощен двигател, базиран на газова турбина, приемане на усъвършенствана композитна броня.и нова система за съхранение на боеприпаси в специални отделения, която в случай на експлозия пренасочва силата навън, увеличавайки възможността за оцеляване на екипажа. Това
    е най-тежкият танк на въоръжение в момента.

   Меркава IV – Израел

   Меркава е основният боен танк на Израелските отбранителни сили
   .
   От началото на 80-те години на миналия век той се използва в четири различни версии. „Меркава е името на проекта, разработен от израелската армия
   , който в крайна сметка дава името на танка.

   Challenger 2 – Великобритания

   FV 4034 Challenger 2 е британски боен танк на въоръжение в армиите на Великобритания и Оман. Той е произведен от британската компания Alvis Vickers, част от BAE Systems Land and Armaments. Challenger 2 е третото превозно средство, което носи това име: първото е A30 Challenger, боен танк Cromwell Mk VIII, въоръжен със 17-фунтово оръдие; второто е Challenger 1, боен танк на британската армия през 80-те и първата половина на 90-те години.

   Въпреки че Challenger 2 е разработен на базата на Challenger 1, новият автомобил е изцяло преработен, като общите части са по-малко от 5%. През 1991 г. Обединеното кралство прави поръчка за 127 единици, последвана от поръчка за 259 единици през 1994 г. През 1993 г. Оман поръчва 18 Challenger 2, а през ноември 1997 г. – още 20 единици. Challenger 2 влиза на въоръжение в Обединеното кралство през 1998 г., като се очаква да остане на въоръжение до 2035 г.

   Петте най-скъпи танка в света

   .

   Танкът е незаменима част от всяка уважаваща себе си армия вече почти век. Но колкото и да е важна, този тип броня, за да бъде модерна и ефективна, изисква много инвестиции и технологии, което се отразява на продажната ѝ цена, която понякога може да бъде много висока. Тук е представено обобщение на пет от най-скъпите танкове в света – но и вероятно едни от най-добрите:

   quel-est-le-meilleur-char-d-assaut

   No. 5: K2 „Black Panther“ (Южна Корея)

   Цена:8,5 милиона долара

   • Танкът K2, известен още като „Черната пантера„, е разработен от lКорейски институт за отбранителна наука и ротем, дъщерно дружество на Hyundai Motors, както и други компании от южнокорейската отбранителна промишленост. Южнокорейският институт за отбранителна наука, който отговаря за разработването на „Черната пантера“, я описва като един от „най-технологичните танкове в света„.
   • Основните характеристики на К2 „Черната пантера“ включват противоракетни и противовъздушни способности.Черната пантера, система за проследяване и автоматично зареждане на боеприпаси, система за активно окачване и възможности за висока подводна мобилност.

   No. 4: M1 „Abrams“ (САЩ)

    • Цена: 8,5
     милиона долара
    • Танкът M1 „Abrams“ ебронетанково средство от трето поколение, разработено и произвеждано от подразделението за сухопътни системи на General Dynamics за американската армия и морската пехота. Серията танкове M1 включва M1, M1A1 и M1A2, последният модел с нова броня и електроника. Наречен е на бившия началник на американската армия, командир на 37-и брониран полк и военен командир във Виетнам, армейски генерал Creighton Abrams.

    No. 3: „Challenger 2“ (Великобритания)

    Цена:
    8,6 милиона долара.

    Танкът Challenger 2 е произведен от британската компания Alvis Vickers; той е третият модел от серията Challenger. Challenger 2 се задвижва от 12-цилиндров дизелов двигател Perkins с мощност 1200 к.с. и скоростна кутия David-Brown TN 54. Цистерната е оборудвана със система за окачване с течен газ от второ поколение и хидравлично опъване на релсите. Максималната му скорост на пътя е 59 км/ч, а извън него – 40 км/ч. Пробегът му на пътя е 450 км, а извън него – 250 км.

    No. 2: Type 10 (Япония)

    Цена:9,4 млн. долара

    Бойният танк Type 10 е бронирана машина, разработена от японските сили за самоотбрана в рамките на новия междинен план за готовност за отбрана; по време на фазата на разработване е наречен „TK-X“.
    Той е разработен от Mitsubishi Heavy Industries от фазата на тестване до производството. Въведен в експлоатация през януари 2012 г., бойният танк Type 10 е един от най-модерните танкове в света. Танкът Type 10 е оборудван с японска система за автоматично превключване на предавките, която му позволява да достигне скорост от 70 км/ч. Освен това скоростта му на ускорение е еднаква както при движение напред, така и при движение назад, за разлика от всеки друг танк в света.

    кой е най-добрият щурмови танк

    No. 1: AMX 56 „Leclerc“ (Франция)

    Цена: 10 милиона долара

    ТанкътAMX-56 „Leclerc“ е боен танк, разработен от френския производител GIAT Industries, заменяйки предишния AMX-30. Наречен на маршал Леклерк, известен командир на 2-ра бронирана дивизия по време на Втората световна война, Leclerc е на въоръжение в армиите на Франция и ОАЕ. Твърди се, че Leclerc е „първият в света танк от четвърто поколение„, чиято цена оставя M1A2, германския Leopard 2A5/A6 и британския Challenger 2 далеч назад.

    Танкът Leclerc, в допълнение към изключителните качества, присъщи на други елитни танкове като M1, Leopard 2 и други, има най-големия брой модерни технологични приложения в света.

    След всички тези твърдения, не инвестицията, вложена в него, го прави по-добър, а оптимизациите и качественото оборудване, които дават на резервоара най-добрата производителност.

    Така че, ако се интересувате от военно оборудване или сте почитатели на армейските артикули, елате и посетете SURPLUS MILITARY. Ще намерите всичко, което търсите.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *