Най-добрите Airsoft маски

Затова е толкова важно да се носи . data-sheets-value=“{"1":2,"2":

Но при 1,5 милиона опции на пазара може да е трудно да се разбере кои са боклуците и кои са съкровищата.

Затова ви предлагаме подробен анализ: какво прави една маска достойна за носене, какво трябва да вземете предвид, когато купувате маска за еърсофт, и, разбира се, нашите препоръки за най-добрите маски за еърсофт, от бюджетни до платнени.

Какво прави добра Airsoft маска?

Очевидно е, че да изглеждаш готино е добре, но маската за еърсофт е безполезна, ако не защитава хубавото ти лице.Френска каска, дори и в най-горещите, знойни и ледени условия, е да се предпазите от кражба на BB, така че трябва да сте сигурни, че вашата маска ще издържи на тази работа.

Ето някои неща, които трябва да вземете предвид, когато купувате airsoft маски.

 

CBRN маски

 

Материал

Има два доста популярни материала за изработване на еърсофт маски: пластмаса и телена мрежа.Всеки от тях има своите предимства и недостатъци, разбира се, но използвайки материала, който ви подхожда най-добре, вие разширявате обхвата на приложение.
Пластмасовите маски са леки и предлагат солидна защита, което означава, че топките и фрагментите не могат да преминат през тях.The_Best_Airsoft_Masks-Material

По тази причина не препоръчваме пълнолицеви маски, изработени от метална мрежа без плътен пластмасов слой над очите.Състезател, използващ евтини топчета, може да остави лицето ви пълно с осколки и вие ще искате по-добра защита на очите от просто метална мрежа.

 

Style

Не, не говорим за външния вид на вашата маска.Става дума за стила на покритието на вашата маска.Може да е малко по-трудно да се поставят върху приклада при стрелба, но смятаме, че си заслужава, когато се вземе предвид защитата, която предлагат.

The_Best_Airsoft_Masks

Можете също така да носите полумаска, която ще предпазва лицето ви от очите надолу, и очила за защита на очите.Това ви дава малко повече гъвкавост, особено ако защитата на очите е проблем за вас, защото носите очила, поради което някои играчи избират тази система.

 

Поддържането на маската може да бъде предизвикателство, ако ремъците не пасват правилно, а намирането на правилния размер може да изглежда по-голям проблем, отколкото си заслужава.Поради това си струва да разгледате и ремъците на всяка маска, преди да я купите.
Много производители използват множество регулируеми ремъци за закрепване на маската, което означава, че е много по-вероятно да намерите подходящата за лицето си маска.

 

Защита на очите

Със сигурност маската трябва да предпазва очите или да направи място за очила.
Всяка уважаваща себе си пълнолицева маска предлага значителна вградена защита на очите.Не забравяйте да се уверите, че между очилата или защитата на очите и останалата част на маската няма пролуки и че всичко приляга правилно.

Ще се изненадате колко добре се вписват airsoft сачмите под маската ви.

Няма нищо по-лошо от това да гледате през мокър прозорец, защото лицето ви се поти и очилата ви се замъгляват.

На пазара има много очила против замъгляване, както и пасти против замъгляване, спрейове, кърпички и др. за да поддържате ясен поглед.

Най-добрите еърсофт маски

 

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *